Som rubriken lyder så vet jag seriöst inte vad jag ska göra snart. Jag har svårt å lita på människor som säger en sak å menar nåt helt annat. Jag orkar inte mer snart. Jag e trött på att bli sårad hela Jävla tiden. Ena stunden e jag älskad å ena stunden inte.....  Asså jag e en människa med känslor. Jag e ingen Jävla leksak som man behandlar hursomhelst .

Aja jag vet iaf vilka jag kan lita på å dom behandlar inte mejj som skit. 

Puss å kram från en som mår dåligt.

Likes

Comments

Tjuuu bloggen. Som rubriken lyder så har min äckliga jobbiga smärta i magen kommit tillbaka 😢 ska jag aldrig få må bra eller få vara frisk för att magen krånglar 24/7. Jag har börjat å tröttna på att få ha ont hela fucking tiden.  Aja just nu ligger jag i sängen å lyssnar på musik på Spotify. Jag ska väl sova strax tror jag. För jag e döööö trött. Jag har inte gjort så mkt, bara tagit det lugnt å kollat på Mello å druckit lite öl å cider. Så nu e man dööö trött.

Aja Gonatt å sov gott allihopa.

❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag allihopa. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ var rädda om er. Sprid massa kärlek ❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Tjena tjena bloggen. Hoppas att allting e bra med er?  Jag mår tyvärr inte så bra.  Jag har magsmärtor till å från å det e jobbigt som fan. Jag orkar inte ha den här smärtan 24/7. Men annars e allting bra.  Jag har klippt å färgat håret nu ikväll å jag e super nööööjd med resultatet.  Å så skriver jag med mitt underbara hjärta oxå som jag älskar å saknar sjukt mkt.  Jag längtar som fasen tills jag får träffa honom ❤ han e det bästa som har hänt mejj.  Ingen kan sabba mellan oss 2. så det så.  Jag älskar honom jätte mkt.  ❤

Aja ni får ha en bra kväll/natt å sprid massa kärlek. 

Gonatt.

Likes

Comments

Yo Yo bloggen. Hoppas att allting e tipp topp? Med mejj e det la hyfsat. Jag har haft  ont i magen hela dagen å det suger skit mkt. Å så höll jag på å svimma av när jag skulle ta en snabb dusch.  Inte kul kan jag säga er.  Det e en aning jobbigt.  Aja.  Hoppas att kvällen har varit bra iaf.

Nu ska jag försöka sova.  Gonatt

Likes

Comments

Gonatt allihopa. Nu ska jag passa på å sova i några timmar.  Sussa sött. ❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Happy Birthday To Mee ❤ Jag blir 25 år idag.  🎂🎁🎀🎈❤

Likes

Comments

Gott slut å Gott Nytt år till er därute ❤ Hoppas att allting e bra med er?  Med mejj e det toppen eftersom det e nyårsafton å då ska jag vara med mamma å eventuellt kanske träffa 2 kompisar. ❤❤❤❤❤ 🍻🍸🎉 Vad ska ni göra på nyårsafton då? 

Pözz å kraaaaam.  ❤❤❤❤ var rädda om er därute å akta fingrarna om ni ska vara ute å smälla raketer.  🎉🍸🍻

Likes

Comments

Woooaaaaaa jag ska se KISS. Biljetterna e den bästa julklappen EVER \m/ \m/

Likes

Comments

Jag vill önska er en riktig God Jul å Gott Nytt År ❤🎄🎁🎀❄🎅 ⛄ var rädda om er!  Puss å kraaaaam 💖💖💖

Likes

Comments