Yo Yo bloggen. Hoppas att allting e bra?  Jag mår väl rätt så bra men e allmänt trött för jämna. Igår satt jag på skype å snackade med mina änglar som betyder oerhört mkt för mejj. Hade jag inte haft dom vid sida så vet jag inte vad jag hade gjort.  Jag älskar dom jävligt mkt. Å så pratade jag med en underbar person i telefon som oxå betyder jäkligt mkt för mejj. Å den personen har jag verkligen känslor för. Å vi gillar varandra. ❤ Men vi vet inte när vi ska träffas men snart hoppas jag iaf. ❤❤❤❤ Aja nu ska jag fortsätta sova lite för jag e döööö trött. 

Cy'a later

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjooo bloggen. Som rubriken lyder så e det äntligen finalen av Melodifestivalen ikväll. Jag, mamma å Takida såklart ska Lördagsmyyys å kolla på finalen å äta gott å dricka gott. Vem/vilka tror ni kommer å vinna ikväll? Jag tror Jon Henrik Fjällgren kommer å vinna. Fast det får man la se kväll.

Likes

Comments

Tjuuu bloggen. Hoppas att allting e bra. Som rubriken lyder så mår jag väldigt dåligt. Jag känner mejj så trasig å sårad hela tiden.  Jag vet inte vad jag ska göra snart. Jag vill kunna va glad men det går tamejfan inte.  Allting e bara Skit hela Jävla tiden. Aja skitsamma. 😢 Mitt hjärta e krossat 24/7. Då vet jag att jag inte e värd kärleken som alltid.  😢 Jag vill bara gallskrika ut mina känslor känns det som. 

Nu ska jag kolla på Tunnelbanan.

Tjuuu

Likes

Comments

Yo Yo bloggen. Här ligger man i sängen å kan inte sova för jag ligger å hostar å nyser stup i kvarten. Så jag har åkt på förkylning  *Jippiiiie* NOT.  Inte så himla kul direkt. Hostan kom i Lördags kväll efter jag hade varit hos min mormor å morfar å ätit tacos å kollat på Mello. Jag satt på skype med dom bästa då jag började hosta som fan. Å då gick jag å la mejj tidigare eftersom jag kände mejj hängig som fasen.  Å på natten till Söndagen så kände jag mejj hes så jag var nära på å tappa rösten helt. Så jag måste dricka te å knapra halstabletter för att kunna hålla mejj frisk.  Å jag hoppas verkligen att jag slipper åka på feber för jag har verkligen inte tid å bli sjuk. Aja blir jag sjuk så blir jag det. Ingenting man kan göra nåt åt direkt.  Aja nu ska jag försöka sova....

Goodnight everybody. Sleep well. 😴

Likes

Comments

Som rubriken lyder så vet jag seriöst inte vad jag ska göra snart. Jag har svårt å lita på människor som säger en sak å menar nåt helt annat. Jag orkar inte mer snart. Jag e trött på att bli sårad hela Jävla tiden. Ena stunden e jag älskad å ena stunden inte.....  Asså jag e en människa med känslor. Jag e ingen Jävla leksak som man behandlar hursomhelst .

Aja jag vet iaf vilka jag kan lita på å dom behandlar inte mejj som skit. 

Puss å kram från en som mår dåligt.

Likes

Comments

Tjuuu bloggen. Som rubriken lyder så har min äckliga jobbiga smärta i magen kommit tillbaka 😢 ska jag aldrig få må bra eller få vara frisk för att magen krånglar 24/7. Jag har börjat å tröttna på att få ha ont hela fucking tiden.  Aja just nu ligger jag i sängen å lyssnar på musik på Spotify. Jag ska väl sova strax tror jag. För jag e döööö trött. Jag har inte gjort så mkt, bara tagit det lugnt å kollat på Mello å druckit lite öl å cider. Så nu e man dööö trött.

Aja Gonatt å sov gott allihopa.

❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag allihopa. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ var rädda om er. Sprid massa kärlek ❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Tjena tjena bloggen. Hoppas att allting e bra med er?  Jag mår tyvärr inte så bra.  Jag har magsmärtor till å från å det e jobbigt som fan. Jag orkar inte ha den här smärtan 24/7. Men annars e allting bra.  Jag har klippt å färgat håret nu ikväll å jag e super nööööjd med resultatet.  Å så skriver jag med mitt underbara hjärta oxå som jag älskar å saknar sjukt mkt.  Jag längtar som fasen tills jag får träffa honom ❤ han e det bästa som har hänt mejj.  Ingen kan sabba mellan oss 2. så det så.  Jag älskar honom jätte mkt.  ❤

Aja ni får ha en bra kväll/natt å sprid massa kärlek. 

Gonatt.

Likes

Comments

Yo Yo bloggen. Hoppas att allting e tipp topp? Med mejj e det la hyfsat. Jag har haft  ont i magen hela dagen å det suger skit mkt. Å så höll jag på å svimma av när jag skulle ta en snabb dusch.  Inte kul kan jag säga er.  Det e en aning jobbigt.  Aja.  Hoppas att kvällen har varit bra iaf.

Nu ska jag försöka sova.  Gonatt

Likes

Comments

Gonatt allihopa. Nu ska jag passa på å sova i några timmar.  Sussa sött. ❤❤❤❤❤

Likes

Comments