Grattis Sverige till VM guldet. Vi är Sveriges bästa lag. Och vi är världsmästare i hockey ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är det min namnsdag idag. Linnéa är mitt mellannamn ❤ Så grattis till oss som heter Linnéa ❤

Likes

Comments

Tjenixen allihopa. Som rubriken lyder så var jag på konsert med pappa igår och vi såg rockbandet Kiss. Det var riktigt mäktigt och se dom live för första gången. Dom spelade på Tele2arena. Så min Lördag var riktigt awsome. Jag har lyssnat på Kiss sen jag var 12 år och det är över 13 år sen. Helt amazing. Jag har to.m massa skivor med dom, några t-shirtar, svettband, filmer, en mugg med Kiss loggan m.m. Så det märks att jag är en riktig Kiss nerd. Hehehe. Och så har jag även pratat med min underbara älskling som jag älskar.

Aja nu ska jag sova och drömma om älskling.  Gonatt från Kiss nerden. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag pratat med dom bästa som e mina äkta vänner. Å så har jag även pratat med min bästa älskling som jag älskar mest på denna jord men folk vill bara förstöra mellan oss men ingen kommer å lyckas. För vi älskar varandra så Jävla mkt å det kan ingen ändra på. Han e mitt allt å vi vill ha en fin framtid ihop.  Ni som inte känner/vet vem min kärlek e så håll bara käften istället. Låt oss vara ifred istället....... Han får mejj på bättre tankar när jag e ledsen å det får även mina äkta vänner oxå.  Dom betyder så Jävla mkt för mejj.  Å det kan ingen heller ändra på.

Aja nu ska jag sova å drömma om älsklingen. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Gonatt.

M+T=sant. ❤❤❤

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är det Maj månad. Shit månaderna går as fort tkr jag. Vad ska ni/du göra idag eftersom det är en röd dag? Jag ska för det mesta ta det lugnt, prata med älskling som jag gör varje dag ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ jag älskar honom så jävla mkt så det går knappt å beskriva med ord.  Han är det bästa som har hänt mejj. Han e mitt allt och ingen kan förstöra mellan oss 2. Så det så.

Ha en bra dag å sprid massa kärlek. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är det valborgsmässoafton och då hade jag tänkt och gå ner till Alby Fridluftsgård och titta på majbrasan med en kompis. Och så hade jag tänkt och prata med min älskade underbara älskling. Vad ska ni/du göra på valborg då?

Ta hand om er. Sprid kärlek.

Trevlig kväll allihopa.  ❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag precis bäddat ner mejj i sängen för att sova för jag e en aning trött.  Det har varit en jobbig kväll för jag har varit ledsen som fan för jag fick veta av morsan att min mosters hund haltar som fan å då fick jag panik så jag började gråta as mkt. Men jag fick iaf massa stöd av min underbara älskling å det betyder väääldigt mkt för mejj. Han fick mejj att tänka på andra saker.  Å det betydde väldigt mkt. Jag älskar honom så jävla mkt.  Jag e glad att vi har varandra.  ❤❤❤❤❤❤ Men jag börjar å bli trött på att folk vill sabba mellan oss 2. Han å jag vill ha en underbar framtid tillsammans.  Å jag längtar som fan tills vi träffas. Jag kommer å vara blyg som fan när vi träffas.  Men det kommer å gå bra. 

Nu ska jag sova å drömma om älsklingen.

Gonatt. ❤❤❤❤❤

M+T=sant

Likes

Comments

5 saker jag är rädd för

1. Förlora min älskling.

2. Förlora min hund.

3. Förlora min familj.

4. Förlora mina vänner.

5.  Förlora min pappa.

5 saker som jag vill göra i mitt liv är.

1. Flytta ihop med älskling.

2. Åka till USA.

3. Skaffa familj.

4. Åka Frittfall på Gröna Lund.

5. Skaffa en katt.

5 saker jag inte kan leva utan är.

1. Min dator.

2. Min säng.

3. Min älskling.

4. Min hund.

5. Min familj.

Likes

Comments

Jag älskar dejj älskling, du e mitt allt, du e min prins, utan dejj så vet jag inte vad jag hade gjort. Du får mejj å må bra. Jag e glad att vi har varandra trots våra bråk. Jag vill ha en underbar framtid med dejj. Du räddade mejj när jag mådde som sämst. Du e världens bästa kille på denna jord å jag kan inte leva utan dejj vid min sida. Jag hoppas att vi får flera år tsm. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Tusen kyssar ❤❤❤❤❤❤❤

M+T=sant ❤❤❤❤

Likes

Comments