Nu är mitt tålamod slut kan jag säga!!!!!  Bara för att jag inte vill vara vän med en föredetta tjejkompis så började hon skriva från sin såkallade killes Facebook å började med att hota med att hoppas att din kille dumpar dig för du är så jävla elak blablabla. Ursäkta jag är fan inte falsk. Jag har iaf min kille, min familj å mina äkta vänner vid min sida.  Jag älskar er så himla mkt. 💜

Nu är det inte långt kvar tills jag ska fara upp till Piteå. Det ska bli så himla skönt kan jag säga

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag ont i nacken och jag har i stort sett haft det hela dagen. Jätte jobbigt ska jag säga er. Jag började att få ont i nacken igår morse och då blev det värre och värre. Jag trodde att jag skulle smälla av. För det gör så himla ont. Och vecka 31 så åker jag till älskade Piteå och det ska bli så himla härligt och få komma bort från Stockholm ett tag. 

Aja nu ska jag försöka sova. Gonatt.

Likes

Comments

Arrrgh. Snacka om att inte kunna sova.  Medans andra sover som en stock å en annan e vaken. Jävla sömnbrist.

Aja jag måste försöka sova nu.

Gonatt 💕

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är det äntligen Fredag. Så skönt tycker jag. Och kl 13:30 så ska jag åka och titta på en lägenhet och jag hoppas att jag får den. Jag håller tummarna att den blir min.  Och senare ikväll blir det nog och ta det lugnt och kolla på nån bra serie/film på Netflix eller Dreamfilm.

Aja hoppas att ni får en bra dag.

Sprid kärlek till varandra. 

Puss å kraaaaam

Likes

Comments

Som rubiken lyder så är jag jävligt trött på att bli sårad hela jävla tiden. Jag är oxå en människa med känslor men det fattar ju inte vissa för fem öre. Jag blev nyss lämnad av killen jag älskade. Han lekte bara med mina känslor. Fyfaaaan säger jag bara. Tur att jag har mina babes Madde och Nina vid min sida. Jag älskar er jätte mycket.

Aja nu ska jag försöka sova. Gonatt.

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är det midsommarafton. Så jag vill passa på och önska er en härlig midsommar. Va rädda om er och sprid massa kärlek.

Vad ska du/ni göra idag då? Jag är på landet med familjen.

Puss och kram

Likes

Comments

Helluuuu allihopa. Som rubriken lyder så har jag en Jävla huvudvärk from hell. Jag vaknade runt 11 snåret å då kände jag att mitt huvud gjorde ont som satan i gatan.  Så nu hade jag tänkt vila en stund så att skiten försvinner. Ååååh nu längtar jag tills jag får träffa älskling. Jag saknar honom så otroligt mkt så det går knappt å beskriva med ord ❤❤❤❤❤

Aja det kommer kanske ett till inlägg lite senare.

Ciao ❤❤❤

Likes

Comments

Nu blire dags å krypa ner under täcket å sova några timmar.

Gonatt ❤

Likes

Comments