Gonatt allihopa. Nu ska jag passa på å sova i några timmar.  Sussa sött. ❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Yo Yo bloggen. Hoppas att allting e prima med er?  Med mejj e det helt okej. Som rubriken lyder så har jag gått å blivit nykär å förälskad i en underbar kille som jag lärde känna för ungefär 1 månad sen. Vi lärde känna varandra via kamrat, vi gav varandras kik å det var där allting började. Sen började vi skypa med varandra å båda var väldigt blyga men när blygheten hade lagt sig så kändes det jätte bra.  Han erkände för mejj via kik att han hade känslor för mejj å jag sa detsamma. Å jag längtar som fan tills jag får träffa honom. Han e världens underbaraste å jag älskar honom jätte mkt. ❤❤❤❤❤ Jag gillar hans humor, hans romantik m.m. Han finns för mejj när jag e ledsen å han älskar mejj för den jag e å jag älskar honom för den han e. Han e väldigt fin å gullig.  ❤❤❤❤ vi skriver varje dag å han skulle aldrig dissa mejj å jag skulle aldrig dissa honom. ❤❤❤❤ å vi skypar även varje dag hehe.  E det kärlek så e det.  Visst vi bor flera mil från varandra men det e ändå kärlek. Han bor i Piteå å jag bor i Sthlm. Men han har ändå lovat att vi ska träffas å det längtar jag som fan till. Mitt hjärta dunkar varje dag när jag tänker på honom.

Jag älskar dejj min skatt.  ❤❤❤❤❤❤

Tusen kyssar ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Happy Birthday To Mee ❤ Jag blir 25 år idag.  🎂🎁🎀🎈❤

Likes

Comments

Gott slut å Gott Nytt år till er därute ❤ Hoppas att allting e bra med er?  Med mejj e det toppen eftersom det e nyårsafton å då ska jag vara med mamma å eventuellt kanske träffa 2 kompisar. ❤❤❤❤❤ 🍻🍸🎉 Vad ska ni göra på nyårsafton då? 

Pözz å kraaaaam.  ❤❤❤❤ var rädda om er därute å akta fingrarna om ni ska vara ute å smälla raketer.  🎉🍸🍻

Likes

Comments

Woooaaaaaa jag ska se KISS. Biljetterna e den bästa julklappen EVER \m/ \m/

Likes

Comments

Jag vill önska er en riktig God Jul å Gott Nytt År ❤🎄🎁🎀❄🎅 ⛄ var rädda om er!  Puss å kraaaaam 💖💖💖

Likes

Comments

Hejsan svejsan bloggen. Hoppas att allting e bra med er?  Jag e rätt så seg men så blire när det e helg.  Nu e det inte alls långt kvar till julafton. Jag längtar som bara den för då ska jag till min moster å morbror å fira jul. Mamma måste vara hemma å ta hand om Takida (min hund). Men jag kommer ändå å fira med dom oxå.  Vad ska ni göra på julafton då????

Jag har verkligen Christmas feeling.

Ni får vara rädda om er.  Puss å kraaaaam ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Tjo Tjo bloggen. Sorry att jag inte har skrivit nåt här på as länge.  Jag har tagit det lugnt för det mesta. Varit sjuk m.m, haft feber å huvudvärk, skit jobbigt ska jag tala om för er.  Just nu e jag allmänt ledsen eftersom Busan (min hund)  dog i mitten på sommaren så det e fortfarande jobbigt å väldigt ledsamt.  Å ibland känner jag mejj misslyckad som matte till Takida.  😢😢😢😢😢 jag vet inte vad jag ska göra, allt jag gör blir bara fel hela Jävla tiden.  Fett störigt. 😢😢😢😢😢😢 jag älskar min familj (min mamma å Takida) så Jävla mkt så det gör ont. Jag vill inte förlora dom. 😢 Dom har gjort mejj hel när jag har mått pyton 😢 å jag kan inte leva utan dom för dom e mitt allt.  Men ibland så e allting kaos i mitt huvud.  😢😢😢

Nu ska jag ta ut Takida på en promis så får vi la höras senare. 

Xoxo Pixiiiegiirl

Likes

Comments

Mår så jävla dåligt så jag vill bara gråta hela jävla tiden. Jag vet inte vad jag ska ta mejj till. Jag har klumpar i magen hela tiden å det e fett störigt kan jag säga. Jag vill bara lägga mejj under täcket å stört tjuta. 😭

Men jag hoppas att eran dag blir kanonbra.

Jag ska bara ta det lugnt i helgen. Käka gott, snacka med älskłing, pussa på Takida m.m. 

Glöm aldrig bort att jag älskar er. Pussssssss. ❤

Xoxo Pixiegiiiirl

Likes

Comments

Hej å Gokväll bloggen. Hoppas att allting e bra med er? Med mejj e det åt helvete. Jag har i stort sätt gråtit hela jävla dagen för allting e kaos. Jag klantar till det hela tiden. Jag lyckades spilla choklad på lakanet/täcket så  jag var tvungen å byta skiten 😭 jag pallar inte mer seriöst. Men som tur så har jag mina vänner, familj å pojkvän som stöttar mejj. Jag älskar er som fan. Nu ska jag försöka sova. Gonatt å sov gott allihopa. Var rädda om er.

Xoxo Pixiegiiiirl ❤

Likes

Comments