heej!

Efter ungefär fem timmars sömn kan jag säga att jag inte är så värst exalterad för att gå i skolan från kl 8.10 till 16.20. Jag vill även flika in att jag har en två timmars håla innan den sista lektionen vilket betyder att jag kunde slutat vid halv tre om inte den fanns.


Idag ska jag och mamma till IKEA för att handla lite smått till hemmet. Det ända jag har minne av att vi behöver är två hyllor till mitt rum men mamma har nog skrivit till lite saker på listan också. Jag tänkte även smyga ner några ljus också, jag kan aldrig få nog av mina ljus. När jag sitter hemma och pluggar så mår jag dåligt av ett rum utan tända ljus, det känns inte alls mysigt och det gör plugget omotiverande.

Nu ska jag börja göra mig iordning inför skolan innan jag blir försenad!

✨All you need is faith, trust and a little pixie dust✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej!

Idag har jag varit hemma från skolan, jag har inte mått så bra i kroppen och jag har ganska mycket arbete i skolan vilket resulterade i hemmaplugg idag. Jag är faktiskt stolt över mängden plugg jag fått gjort idag! När jag bestämmer mig för att ha en hel dag bestående av plugg brukar det sluta med att jag gör ingenting fram till runt fem och läser i kanske en timme, men idag gick det bra.


Jag var nyss ute och handlade mat med mina föräldrar och myskläderna stannade på hehe...

Matteprovet som jag gjorde i måndags gick förvånandsvärt bra bortsett från att jag inte hann svara på alla frågor. Det kändes skit att komma ut ur salen och veta att jag kunde presterat bättre men inte fick tiden att visa det, därför har jag pratat med min lärare och jag ska iallafall visa honom att jag kan de uppgifterna som blev över men provresultatet blir detsamma oavsett.

❤Jag hoppas att er kväll blir mysig och bra så hörs vi i mitt nästa inlägg❤

✨All you need is faith, trust and a little pixie dust✨

Likes

Comments

Heej!

Imorgon är det matteprov som gäller! Vi får tre timmar på oss att skriva (Ja ni läste rätt, tre timmar!?!). Jag har bestämt mig för att sluta plugga nu och jag tänker inte öppna boken en endaste gång innan provet. Det gör mig bara onödigt stressad.

Annars tycker jag att skolan går bra. Jag går andra ring på samhällvetenskapsprogrammet som borde vara jobbigt men inte för oss. Många vänner till mig från andra skolor har inlämningar och prov flera gånger i veckan så jag vet inte riktigt hur skillnaden kan vara så stor, jag anser att det är ganska orättvist att någon som går samma linje måste stressa mer än den andra!

Aja jag ska inte klaga... Nu ska jag sitta och titta på någon serie eller något och försöka att glömma att det är skola imorgon.

❤Ni får ha en bra kväll så hörs vi!❤

✨All you need is faith, trust and a little pixie dust✨

Likes

Comments

Heej!

Idag har jag hjälpt min bror att flytta. Det var hans första flytt så han hade inte jättemycket saker att ta med sig vilket underlättade. Ungefär kl 13.00 åkte jag hem för att äta lunch, det slutade med att jag somnade framför tv:en med mätt mage och jag har nog inte sovit så konstigt på flera år. Jag vaknade och somnade om minst tre gånger och vid varje väckning var jag helt borta och i nästan som en liten chock.

Jag skrollade genom mina bilder på datan och hittade denna. Fotot är taget i Stockholm på en bilresa jag óch mina föräldrar gjorde i somras. Stockholm var ett av stoppen och också det bästa! Vi bodde på långholmen hotell som tidigare varit ett fängelse. Vilken upplevelse alltså! Att få en glimt av hur ett fängelse kunde se ut och sedan bo i det. Såklart var rummen renoverade men känslan och mycket av utseendet fanns ändå kvar.

Ett annat stopp vi gjorde var i Norrland där vi bland annat åkte till Örnsköldsvik och gick runt i den lilla staden. Vi vandrde även upp för skuleberget vilket inte bara var nyttigt för kroppen utan även för själen! Det var så vackert och fridfullt att uppleva de norrländska skogarna och se den vackra utsikten.

En Sverigeresa rekomenderar jag verkligen er att göra. Min familj reser en hel del utomlands vilket nästan i mitt fall får mig att glömma bort vilket fint land jag redan befinner mig i. Sverige kanske inte har samma utbud av aktiviteter som USA eller vackra stränder och 30 graders värme varje dag, men det har sin lilla charm och dessutom ställen som på bilden ovan.

❤Hoppas att er dag har varit bra och att er kväll blir ännu bättre så hörs vi i mitt näta inlägg!❤

✨All you need is faith, trust and a little pixie dust✨

Likes

Comments

Heej!

Ikväll har jag bestämt mig för att unna mig något gott (förmodligen glass😍). Jag har precis lagt ifrån mig matten för kvällen och sitter nu vid datan.

Dessa lamporna är något av det bästa köp jag gjort i mitt liv! Dem är köpta på nille och är superbra. Till en början trodde jag att de skulle hålla sin ljusstyrka i kanske en månad men jag har haft de i snart ett halvår nu och de fungerar precis lika bra idag. Om de finns kvar tycker jag verkligen att ni ska fundera på att köpa. Jag tycker att det ger mitt rum ett lite somrigt motiv som även fungerar på vintern då blommorna är vita som snö. Perfekta är de helt enkelt!

❤Hoppas att er kväll blir mysig så hörs vi i mitt nästa inlägg!❤

✨All you need is faith, trust and a little pixie dust!✨

Likes

Comments

Denna morgonen var inte som jag väntat mig. Jag och mamma hade ett litet gräl angående egentligen helt onödiga saker. Jag insåg även att jag hade glömt mina nycklar precis när jag skulle hoppa på bussen, så jag fick sticka hem igen och ta en senare buss till skolan. Annars har dagen varit bra, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar efter helg!

När jag var påväg hem idag kl 16.15 blev jag förvånad över hur ljust det är ute just nu! Det är fortfarande kallt och det blir mörkt tidigt men till skillnad från en månad sedan är det stor skillnad. Jag ser verkligen fram emot fler timmar sol om dagarna.

Här har ni en låt som jag lyssnat mycket på under den senaste tiden men som jag älskat ett väldigt långt tag! https://www.youtube.com/watch?v=p62rfWxs6a8

❤Hoppas att er kväll blir bra så hörs vi i mitt nästa inlägg❤

✨All you need is faith, trust and a little pixie dust✨

Likes

Comments

heej!

Idag har varit väldigt rolig då det på idrotten var dags at visa upp sin dans som vi fått i uppgift. Det var endast min och en till grupp i klassen som vågade visa upp för hela klassen vilket gör mig extra stolt över min insats! Jag får sån oerhörd scenskräck vid muntliga redovisningar och det här var något som även skrämmer mig en aning, men jag klarade det.

Skoldagen flöt på som vanligt fast med lite mindre arbete då vi i två ämnen fick tillbaka våra provresultat, för mig gick det förvånandsvärt bra på båda proven, något jag nte väntat mig när jag skrev dem. Det händer mig så ofta att jag tror att jag presterar dåligt i skolan när det sedan visar sig bli bra i slutändan! Jag avskyr mitt dåliga självförtroende och det är något jag hoppas får en förbättring snart. Jag ska ta tag i det och en bra start är att högt berätta hägt för mig själv att jag är fin och duger som jag är, att ställa mig framför spegeln varje dag och boosta mig själv med ord som inte alltid stämmer i mitt huvud så att jag tillslut tror de orden.

Denna låten må ha några år på nacken men den är suverän att gå till eller för att väcka mig på en trött morgon! https://www.youtube.com/watch?v=Ke2yoLWtylc

❤Ni får ha en bra kväll så hörs vi i nästa inlägg❤

✨All you need is faith, trust and a little pixie dust✨

Likes

Comments

Heej!

Som jag skrev tidigare var det tänkt att jag skulle få hjälp på mattecentrum men det visade sig vara inställt. Jag satt alltså och väntade i två timmar (Jag slutade 15.00 och det börjar 17.00) och väntade på en lärare sm aldrig kom... Det ända positiva med att jag satt där så länge var att jag ändå fick gjort en del matte men lite irritation känner man ändå.

Nu när det är vinter blir det så mörkt och kallt vilket är ganska mysigt när man sitter hemma och har tänt lite ljus, men i skolan blir man bara omotiverad och trött därför känner jag just nu en liten längtan till sommaren som jag hoppas kommer bjuda på mycket sol och värme.

Bjuder på en toaselfie idag

❤Ni får ha en fin kväll så hörs vi imorgon❤

✨All you need is faith, trust and a little pixie dust✨

Likes

Comments

Heej!

På tisdagar och torsdagar har jag två timmars håla som jag mer än gärna skulle ta bort om det gick😓. Dock ger det mig tid för plugg som jag slipper göra hemma sen.

På Måndag nästa vecka är det dags för mittkursprovet i matte och jag känner mig inte alls förberedd, därför har jag bestämt mig för att gå på mattecentrum från klockan 17.00 till 19.00. När jag kommer hem blir det raka vägen in i köket för middag🍝.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen vilket jag ber om ursäkt för, jag kan bara skylla på lathet och brist på motivation. Men nu tar vi ett nytt tag och hoppas att en paus inte krävs igen!

Hoppas att er dag blir underbar och att ni slipper en lika lång håla som min, så ses vi i nästa inlägg😘

Här har ni en låt att lyssna på som jag verkligen älskar, dels för att den är lite annorlunda men också för att den helt enkelt är jättebra! https://www.youtube.com/watch?v=eFU_wJes-xE

✨All you need is faith, trust and a little pixiedust✨

Likes

Comments

Heej!

Idag blir det en kort dag, spanskan är inställd så istället börjar jag 12.20 eftersom att jag valt att äta lunch hemma istället😄. Min morgon består av bananpannkakor och lite matteplugg vilket inte gjorde så mycket eftersom att jag annars hade varit rastlös.

Bananpannkakor är väldsigt enkla att göra och tar inte alls lång tid heller. Det ända du behöver till en lagom stor portion är en halv banan, ägg och kanel. Du mixar sedan ihop allt och gör små plättar på stekpannan😊. Jag brukar även hälla på lite honung för en lite sockrig smak.

Här är ännu en bra låt som ni kan lyssna på, enjoy😉. https://www.youtube.com/watch?v=By8xCnMkAQM

Hoppas att ni får en underbar dag å ses vi i mitt nästa inlägg😘

Likes

Comments