Header

Nu ska alla tro jag är as arg också och klaga på det. Men läs istället och försök fatta att alla inte tänker som andra.

Nu är jag så sjukt jävla trött på att folk hela tiden ska klaga på ALLTING! Vad man än gör så ska man göra det på ett annat sätt. Men på riktigt vad fan tjänar du på att sitta och säga ''aa men fyfan vad tjock'', ''fyfan vad tråkigt du verkar ha hela tiden'', ''du har ju inga vänner''. DET ÄR SKIT SAMMA VAD DU TYCKER OM NÅGON ANNANS LIV OKEJ? Den kanske har det as bra okej? Nu kommer någon och bara man får tycka vad man vill, ja det är klart som fan man får men måste man kommentera det? Måste man verkligen skriva ''fyfan du har ju inget liv sitter bara inne'' personen kanske har as kul då och det är väl det viktiga eller hur? Istället för att lägga tid på att kolla vad andra gör för att sen klaga, LÄGG TIDEN PÅ ATT KÄMPA för att DITT liv ska bli så som du vill ha det. Sitt inte och klaga på hur någon ser ut heller det är bara idiotiskt? Det viktiga är att du tycker om dig själv, det är inte viktigt att du tycker om alla andra människor? Ingen tycker om alla, JAG VET DET. Finns så många jag också tycker borde ha skit tråkigt och som jag inte tycker är så snygga men vad fan tjänar jag på att kommentera det? Den personen kanske har the time of their lives. Jag vet väl inte.

Och hur viktigt är det att berätta för en person att den är ful? Vad kan bli bättre av det? INTE ETT JÄVLA SKIT? Så om du inte ska säga något bra kan du skita i att säga det. Det spelar ingen roll om en person har självförtroende eller inte? Man behöver inte säga att nån är ful, personen kommer inte direkt må bättre av det.


Inget fel på att döma? JO FÖR DÅ SLUTAR MAN GE FOLK EN JÄVLA CHANS!

Förlåt men....

Det är inte fel att tänka ett skit om en person, inget fel på att tro den är dryg. Men tror dom flesta som får höra kommentaren ''trodde du va dryg innan jag kände dig'' är extremt trött på den. Man bara mhm för du visste så jävla mycket om mig då? ANTAGLIGEN INTE, För antagligen har du byggt den tanken på vad andra sagt om mig och några få tal handlingar jag gjort.

Tro mig när man satt stämpeln att någon är dryg så är det väldigt få som försöker förstå sig på människan.

Man behöver inte försöka bli bästavän med människan men SNÄLLA SLUTA LÄGGA KOMMENTARER ÅT DEN PERSONEN PÅ SOCIALA MEDIER? Låt personen va som den är, och du ska fan inte kommentera något om du inte ens känner människan? Liksom fine man kanske alltid kommer ha tanken ''hon/han är så jävla dryg'' men alltså tyck det då vafan men låt människan leva utan att du ska klaga på den snälla.

Om du bara hela tiden klagar på andra, hur kul kan då ditt liv vara?

Alltså helt seriöst om du säger ''fan vad tråkig du är'' bara för att en person hellre vill va hemma än att kanske gå ut (bara att alternativ?). Hur rolig kan du va då? Personen gör antagligen det för den hellre gör det, det stoppar inte dig från att göra det du tycker är kul. Så istället för att lägga tid på att klaga på att andra inte vill göra det du vill. Lägg energi på att fixa så att du kan i slutändan göra det du vill göra!

JÄVLA JOBBIGT ATT LÄSA VA???

Nån kommer ju säga att det här var onödigt eller att den la ner tid på att läsa den här KORTA texten. Men 1.INGEN tvingade dig. 2.Är det sååå jobbigt att läsa för att veta vad någon annan tycker. Så för att sammanfatta skiten så bara SLUTA kommentera hur andra ser ut eller vad folk gör eller deras personlighet. Bara låt personen vara. Och komihåg att göra allt för att ditt liv ska bli så möjligt istället för att lägga ner tid och klaga på andras. Om du vill resa massa GÖR DET men klaga inte på nån annan för den hellre gör något annat.

Likes

Comments

Tänkte testa det här med blogg igen men får väl se hur det går, alla andra gånger har det gått åt helvete rent ut sagt. Men har mer motivation nu så får se hur det går. Idk om jag ska köra ett sånt här classy inlägg där jag bara mmm jag är då Minna Juntunen och bor i Katrineholm. Okej nu vet ni det. Men iallafall tänkte bara skriva det här för att säga att jag är igång igen!

Puss och kram!

Likes

Comments