Tankar

''I'm burning on the inside and the truth is that I didn't know how good you were, until you were gone''


Jag gör misstag, jag säger fel saker, jag skriker åt min familj och vänner, jag sårar mig själv och andra... Men jag är bara människa, jag gör misstag eftersom jag är människa. Om jag gör ett enda fel så märker alla det, men dem lägger inte märke till mina skäl att göra misstag.


Livet är fullt av misstag, nästan varje dag gör man ett misstag. Jag är rädd för att göra fler misstag, det är misstagen som folk kommer ihåg. Allt jag vill i livet är att.. Hur säger man på svenska.. Make a mark, somethings that makes the world remember me. Jag vill inte bli läkare, jag vill inte operera folk och hålla på med blod. jag vill inte heller bli bankman det är för stilfullt och tråkigt för mig, jag vill inte räkna pengar eller neka folk att ge ekonomiskt stöd. Jag vill inte jobba med människor på det sättet, jag vill hjälpa folk men inte på det sättet. Jag vill läka folk men från insidan och inte utsidan, jag vill inte bli pedagog eller kurator eller psykolog. All yrken är viktiga men jag vill inte jobba med något av det, jag vill hjälpa människor men på ett sätt som får mig att må bra och gör att jag blir igenkänd och ihågkommen efter att jag dött.Jag har fått ett liv av en anledning, jag vill göra något meningsfullt med det. Jag vill jobba med något som utmanar mig, som gör att jag får se saker och platser. Jag vill jobba med något som gör mig lycklig och som får mig att gå upp på mornarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tankar

Precis, I Can't go on är det första bidraget i den 3:e deltävlingen i Melodifestivalen. En fråga... Visste någon vem Anton Hagman var innan melodifestivalen? Eller Bella & Filippa? Dem flesta känner igen det sista bidraget, the boys whit the cute hair som alla tjejer skriker efter. Jag har själv varit en av dem tjejerna


Sen har vi den briljanta sockertoppen som lär oss om mens, sexism och samhällets förtryck mot kvinnor. Görcoola Clara Henry. Kvinnan som provocerar män och får oss att se sexismen och förtrycket som samhället försöker dölja med ''concealer'' och dåliga lögner (tolka det hur ni vill).
Men låt oss såga Mello lite, bara för att.

''Sverige, vi har ett resultat!'' Nähä har ni? det trodde jag aldrig, jag trodde jag skulle få sitta och vänta hela natten.

''Ja det betyder ju att vi har tre bidrag kvar..'' Nähä det säger du inte? Det är ju inte så att jag kan se det eller kan räkna ut det själv....

''Hur känns det'' Ja vad fan tror du, nervös kanske? Eller jag vet inte, det är ju en tävling inför flera miljoner människor, du kanske älskar tanken på att bli utröstad...SPOLERVARNING!!!


Til Finalen!!!!!

Robin Bengtsson , killen som förra året charmade alla kvinnor och påminde dem om hur underbara dem var och att den som inte ser det inte förtjänar dig.

Owe Thörnqvist... Hur fan då? Hur tänkte ni där Sverige? Seriöst? Sure han kanske är en bra artist (tycker inte jag) men seriöst han är 87 år gammal och sjunger på svenska alltså kommer han inte vinna Eurovision för dem andra länderna kommer inte fatta ett ord av vad han säger..


Till Andra Chansen!!!!!!

Fo & o, charmgossarna vars ögon liknar glimtande glasbitar i solen. Är ändå glad att charmgossarna gick vidare, dem är söta och har bra koreografi och bra musik (oftast).

Anton Hagman, killen som har ca 31 000 prenumeranter på youtube och som är lika känd som pdsm (sjukdom).
Vad känner ni för mensfest.. Jag menar Melodifestivalen, vad känner ni för den? Jag kollar av största anledning för att Clara Henry är med, förebild #1

Likes

Comments

Tankar

Alla hjärtans dag, en dag på året när alla försäljare blir galna och alla hjärtans dag blir överreklamerad. Det är en dag på året när alla singlar gråter över att dem är..

Så kallade ''ensamma'' och alla lyckliga par hånglar lite för mycket och äter romantiska middagar och går på bio och ser en sliskig film.


Varför kan inte människan lära sig att klara sig själv? Me, myself and I för då behöver jag inte bry mig om någon annan och jag behöver inte oroa mig för att bli lämnad eller heartbroken.

Istället för att vara beroende av någon så kan vi väl klara oss själva? Du får mycket förmåner som singel som t.ex att du kan göra vad du vill när du vill, träffa vem du vill när du vill och åka vart du vill när du vill.

Det finns mysiga saker med att ha en flickvän/pojkvän men som singel har du mer möjligheter och mer frihet.
Människan borde vara självständigare


Människan borde vara mer självständig, vi klarar oss jättebra på egen hand när vi tar egna beslut och har egna tankar. Väldigt många är beroende av sin partner på ett sätt som inte är bra, självklart blir man ledsen när det tar slut men det är inte världens undergång.

Alla hjärtans dag är överreklamerat och jobbigt men också romantiskt och sliskigt sött. Det är egentligen som vilken annan dag som helst, det är vad vi gör det till. No need of a boy, girl or non binary. (behövs ingen kille, tjej eller icke binär)


Likes

Comments

Tankar

Hur orkar ni sprida rykten och snacka skit? Det känns som att det är allt dem gör i den här byhålan, har folk inget bättre för sig? Jag har varit en snackis i min by i princip hela mitt liv, folk lägger sina näsor i blöt och tror att dem vet mer om mitt liv än jag själv gör. Den dagen du vet mer om mitt liv än mig, då lovar jag att ge dig en applåd!

Hörde du att hon blev gravid? Han har börjat med droger! Hon är lesbisk vad äckligt! Dem kramades på festen ew, dem är antagligen bögar fy fan vad äckligt! Hörde du att dem hade hånglat på den där festen, hon är otrogen!

Varför orkar folk bry sig så mycket? Har dem inte egna problem? Du kommer aldrig veta vad personen går igenom, alla genomgår flera fighter i sina liv och det sista dem behöver är att folk lägger sig i och ska ha åsikter om hur man ska leva sitt liv.


Varför orkar folk bry sig så mycket? Har dem inte egna problem? Du kommer aldrig veta vad personen går igenom, alla genomgår flera fighter i sina liv och det sista dem behöver är att folk lägger sig i och ska ha åsikter om hur man ska leva sitt liv.

So what om hon blev gravid, du vet inte hur hon blev gravid. Hon kanske är redo för att bli förälder, hon kanske blev våldtagen och inte ens vill ha barnet. Rykten och skitsnack förstör så mycket och det förekommer oftare och oftare i småbyar.


Jag har bott i en byhåla hela mitt liv, fy fan vad jag är trött på det. Folk vill alltid ha en åsikt om ens liv, dem kan aldrig riktigt sköta sitt eget liv. Min teori av flera års erfarenhet är att om folk snackar skit så är dem antingen avundsjuka eller så är du intressant så att dem vill komma närmare dig.

Likes

Comments

Tankar

Har ni någonsin stannat upp och insett hur mycket energi du lägger ner på att andra ska bli glada? Var ärliga nu, vem har dagar med folk på snapchat? Jag klandrar ingen för det har jag också, men jag skulle önska att jag slapp det men om jag skiter i det så blir folk ledsna över att man har tappat dagar....

Vi är väl fortfarande vänner även fast jag har viktigare saker för mig än att skicka tomma bilder hela dagarna fö att behålla dagar med någon. Det låter ganska knäppt enligt mig.Har ni någonsin gjort något som ni egentligen inte velat göra? För du gör det för den där speciella vännen som du egentligen tycker jättemycket om, du kanske bara har viktigare saker för dig men inte vågar säga något för att du inte vill göra personen besviken?Eller har du någonsin fuskat åt en kompis för att den personen ska klara sig i ett specifikt ämne? Om det är dina riktiga vänner så kommer dem inte bli sura när du säger nej, dem kommer inte bli arga för att du inte tänker fuska för dem.


Vi oroar oss så mycket för vad andra kommer säga, tycka, tänka eller göra så vi glömmer bort oss själva. Hur skulle det vara om vi stannade upp ett ögonblick och ställde oss frågan.. Gör jag det här för mig själv?

Om svaret är nej så är nästa fråga.. Vill jag göra det här? Om svaret där också är nej så gör det inte, du måste vara till freds med dig själv för kunna hjälpa andra eller göra saker med andra.

Likes

Comments

Tankar

Att vara tonåring.. Hur ska vi kunna bestämma så mycket i så tidig ålder? Vi ska bestämma vilken skola vi vill gå på, vilka vänner vi vill ha, vilka vi är, vad vi gillar, vad vi har för intressen, vilka människor som intresserar oss, vilken sexuell läggning vi har, hur vi vill se ut, vem vi vill vara, hur vi vill att våran framtid ska bli och massa annat.


Samtidigt så ska vi passa in i samhället och vara tonåringar, vi ska klara av våra kroppar fulla med hormoner som leker rövare och gör oförståeliga saker med våra kroppar.Dagens tonåringar har så mycket i huvudet, så mycket tankar, så mycket problem och saker att hålla koll på.


Fortsätta plugga eller sabbatår? Pop eller Rock? Romantik eller skräck? Killar eller tjejer? Rosa eller blått? Mus eller man? Fitta eller kuk? Homosexuell eller Heterosexuell? Kock eller musiker? Advokat eller läkare? Högskola eller universitet? One Direction eller Black sabbat? Marilyn Manson eller Justin Bieber?

Vad är jag? Vem är jag? Vad attraherar mig? Vad intresserar mig? Vad vill jag bli? Vad är min hobby? Vem kan jag lita på? Vem är min vän? Är det här min familj?Frågor kommer alltid finnas, när du är tonåring så finns det en miljon frågor om dig själv och världen runt omkring dig.


Det här är jag, det här är mitt mitt liv.

Likes

Comments

Shit post
My world

Min värld, mina regler

Jo men HejHej! Jag skulle kunna skriva världens mest cliché artade inlägg men sånna har vi sett tillräckligt av. Jag kallar mig Pixel eftersom en pixel är en del av en bild och jag är en del av världen så tekniskt sätt så är jag en av världens pixlar.Det här är min blogg där ni får ta del av mina åsikter, tankar och bilder. Det här är jag, ännu en pixel bland dem andra miljarder i världen.

Jag hoppas vi ses, här får ni ta del av mina åsikter osv

Likes

Comments