Ibland förstår jag inte hur andra personer reagerar eller tänker. Att gå runt å lägga vikt på vad man använder för ord när man pratar å påpeka å vända å vrida. Att lägga sig i hur andra gör, eller inte gör! Varje individ gör väl som den vill å passar inte detta så behöver man inte lägga sig i eller gå runt å prata med andra, vända å vrida.
Jag förstår att många håller saker för sig själva för det finns alltid någon/några som lägger näsan i blöt.
Jag fick vara med om detta igår när en person väntade på mig länge( ca 50 min) för att tala om för mig att jag hade använt fel ord när jag pratade...men hallå de e ju inte klokt.
Jag ska verkligen tänka på vad jag säger eller kanske skriva ner på en lapp innan jag säger något nästa gång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yes äntligen ska jag å min vän Carro slå klackarna i taket på Stenungsbaden idag!! Vi ska sjunga och dansa till härliga Uggla, sen kommer det blir mera dans å dricka!!
Ha en härlig lördag...

Likes

Comments

Igår blev jag sårad i mitt hjärta när en person som man en gång har haft ett förtroende för, sett upp till m.m och som jag har haft som vän sedan vi gick skilda vägar kan med bara en kommentar såra mig djupt. Att man som person kan vilja såra någon annan för att få ett övertag. Vad vinner man på det, jo makt!!
Att acceptera att en annan person kommer in i livet och förstör vår vänskap och härliga kommunikation!Varför gör man så? Jag trodde att vi två skulle se till att det som vi hade skapat tillsammans våra barn skulle må bra och komma i första hand, istället så för elakhet. Trodde att vi hade samma syn på våra barn och älskade dom, men icke!! Jag trodde att det var vi som biologiska föräldrar som skulle sköta och sätta regler för våra barn inte någon annan.
Jag hade upperbarligen fel och levde väl i en tro att vi skulle kunna göra det bästa för barnen tillsammans. Jag vet att jag är en bra mamma för mina barn och jag hoppas att de älskar mig så som jag älskar dom❤

Likes

Comments

Ja då var man hemma igen och solen är kvar på Öland😭regn å molnigt inte roligt. Ja ja vad gör det egentligen det är alltid skönt att komma hem till sitt eget lilla kryp in,speciellt sin egen säng..jag har ju haft nästa 3 v fantastiska veckor på Öland och bara njutit.
Nu väntar planering inför barnyogaklassen som jag startar i augusti och planering inför prinsessan som ska inskolas på nytt fritids och börja i förskoleklass...hon har blivit stor min prinsessa😊
Jag ska njuta och bara vara här hemma oxå och samla kraft tills att jobbet startar igen...
Trevlig söndag till er alla🌸🌸🌸

Likes

Comments

Campinglivet är fridfullt och lungt så som det ska vara..inga måsten bara chilla och njuta🌞Dock kommer lite ångest smygande när man ser dom personerna som tar sina promenader, cykelturer, springer varje dag för att hålla sig i form, tänker på vad dom äter osv...Jag vet att jag oxå borde göra detta men jag har ju semester!

Jag jobbar för att få denna semestern och då vill jag umgås med barnen, hitta på saker, äta gott och bara vara..de kan ju inte vara mkt begärt! Träningen får man ta tag i när semestern är över!!! Så nä jag har inte ångest över att jag vill leva å njuta ....den kastar vi bort och chillar istället och njuter!
🌞från Öland som levererar....

Likes

Comments

Nu har jag haft 1 vecka semester och det har varit otroligt skönt...ätit och druckit gott, å bara varit...min trötta kropp har verkligen behövt detta! Vädret har varit bra kan inte klaga ..bara lite regn å de e bra👌
Idag bär det av till Öland 😗🙈simma lungt

Likes

Comments

Jag är inte bitter brukar man säga med ironi hihi.... de är faktiskt så att jag menar detta denna gången, jag är inte bitter. Jag har insett att är jag VÄRD mer än bara en enkel vän som skall finnas till när man inte har någon annan!! Det är inte jag som går miste om något utan det är den personen som går miste om mycket när den väljer att släppa mig som vän! Jag är värd så mycket mera och jag kan ge min vänskap,tillit, empati och omsorg till de personer som alltid finns vid min sida även att andra personer dyker upp och verkar mera intressanta. Mina vänner som har kvar mig även att de har funnit nya vänner är äkta vänner, det är äkta vänskap.....

Så ta vara på era vänner och glöm dom inte utan ge dom omsorg, tillit, empati m.m. De behöver inte vara så mycket som behövs för att visa att du är en vän. Ett sms, en hand på axeln, en kram eller bara hej kan säga så mycket. Viktigt är att vara ärlig mot vännen och prata med vännen om hur er vänskap är just nu, antingen är den tät och bra kontakt för att det funkar eller så går det inte att höras, ses m.m för tiden just nu passar inte...

Kram på er......


Likes

Comments

Jaha nu har midsommar varit och vädret var ju som vanligt svenskt väder⛆⛆⛆⛆. Helgen har varit mysigt och bra ändå med härligt sällskap och massa skratt. Nu laddar man för inför jobb några veckor till innan semestern börjar.

Likes

Comments

Detta är väldigt jobbigt att skriva eftersom detta gör mig ledsen varje dag, men jag måste. Jag har under hela högstadiet blivit mobbad vilket har lett till att jag mår så otroligt dåligt när vänner, familj eller någon annan person gör mig illa, glömmer bort mig eller skiter i mig. Jag blev nedtryckt i 3 år och mina vänner vände ryggen till mig, jag stod där ensam och jag sa ingenting till mina föräldrar eller familj för jag kände skam. Skam över att jag inte kunde var lika bra som alla andra, vara lika stark, modig, jag kände mig så annorlunda, ful och äcklig. Min tillflykt i livet var min idrott där kände jag mig trygg för jag visste att det kunde jag och mina lagkamrater SÅG MIG och behandlade mig inte annorlunda, jag fick vara den jag var.

Dessa 3 åren i mitt liv har satt sig väldigt djupt i mitt hjärta och i själen. Jag får samma känsla och skam och mår lika dåligt när jag än idag åker på nitar med kompisar, vänner,familj kollegor som sviker mig, behandlar mig som skräp eller luft efter att jag alltid har funnits för dom i alla lägen. Jag säger till mig själv att detta ska aldrig hända igen, ska inte utsätta mig för detta men det blir samma sak igen. Många säger till mig att du får skylla dig själv men dom fattar inte att det är inte så lätt för dom har aldrig upplevt detta som jag har gjort. Det är inte lätt att bara vända på allt och bli stark när man hela tiden blir sviken och hamnar tillbaka på ruta ett igen. Jag tror ju att de flesta är goda och tycker om mig när man för respons tillbaka under den tiden man har en bra relation med någon.

Jag berättar detta för att jag vet hur många i världen som har upplevt detta som jag har gjort och jag vet hur många som har denna dåliga självkänslan som jag har och känner som jag men som ingen förstår. Vi vill bara bli sedda för den vi är, blir respekterade för våra känslor och tankar och Respekterade som alla andra!

Ett Ord eller en Handling tillbaka kan ge så mycket än bara en Tysthet tillbaka.....

Likes

Comments

Jag har under 3 år trott att jag har betytt något för en person, som vän. Jag har lyssnat, funnits där, peppat m.m har även öppnat mig själv på många plan. Det har förekommit hårda ord, ilska, glädje, skratt samtidigt som jag har fått massa energi av personen. Därför känns det nu tomt, jobbigt, ledsamt att jag inte betytt något.

Det är hårt att man ena veckan får höra att jag är omtyckt av personen och sen nästa vecka är man luft.
Känslan av att jag bara fanns där till någon annan bättre dök upp gör mig förbannad. Känslan av att skitsnack och rykten av andra personer kan ha lett till att jag inte är värd något längre för personen gör mig arg.
Känslan av att jag sa ifrån angående en sak kan ha orsakat att jag inte är värd något längre gör mig ledsen.

Min frustation är att personen inte talar med mig, förklarar varför, är ärlig mot mig, utan ignonera och är tyst!! Jag har alltid talat om för personen att jag finns oavsett vad som händer i personens liv å nu existerar man inte!

Vet att det inte är värt att funderar å ens lägga energi på denna person men det är svårt att bara glömma å gå vidare. Vet att vänskap går upp och ner och att man har andra vänner och att man inte hörs av jämt m.m  men att man helt plötsligt bara ignonera och är tyst säger att något är fel!

Önskar att denna person tar sitt förnuft till fånga å talar till mig å ger en förklaring ....Likes

Comments