Helt plötsligt knackade det på hotell dörren och där stod en gullig tjej från receptionen med en tårta och ett grattiskort till mig från hela hotellets personal....såå fint och gulligt...blev såå glad😄😄😄😄😄och rörd💕💕💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag bloggade....nu är jag i underbara Thailand för att fira min stora födelsedag..resan varar i 15 dagar och nu har det gått 1 vecka med sol och bad samt roliga upplevelser. Ser framemot ytterligare 1 härlig vecka innan det är dags att dra hem mot Götet!

Likes

Comments

För 3 dagar sedan började jag ett programmet C9 som innebär hur man ska ändra sin livsstil. De 2 första dagarna var jobbiga och svåra att ta sig igenom men idag , 3 dagen känns de bättre. Har mätt och vägt mig idag och har sett en liten förändring...detta gör mig ännu mer motiverad att forsätta resten av de 6 dagar på programmet som är kvar!!

Likes

Comments

Är faktiskt stolt över mig själv idag..var på ett shopping ställe och tittade runt lite på kläder.Hittade massa fina reakläder som jag provade...vill köpa alla de var ju så billiga!! Nix inga klädköp innan Thailandsresan och innan du har börjat känna att du tycker om din kropp i ditt nya liv sa den lilla gubben på min högra axel☺å så blev inget köp vilket gör mig stolt över mig själv!!

Å så fick jag leverans från Forever living idag å min andra underbara lille vän var med i detta paket som gör att jag inte går runt och har ont i höften, axlarna, fötterna den hjälper min kropp att må bra!!!

Likes

Comments

I helgen har jag varit på ett event av Forever Living, vilket event! Massa inspiration föreläsare, trevligt folk och mkt energi. Jag är så taggad av att starta mitt nya liv och tro på mig själv....I can do it!! Otroliga produkter som kommer att hjälpa mig till mitt mål❤

Likes

Comments