Jaha nu har midsommar varit och vädret var ju som vanligt svenskt väder⛆⛆⛆⛆. Helgen har varit mysigt och bra ändå med härligt sällskap och massa skratt. Nu laddar man för inför jobb några veckor till innan semestern börjar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta är väldigt jobbigt att skriva eftersom detta gör mig ledsen varje dag, men jag måste. Jag har under hela högstadiet blivit mobbad vilket har lett till att jag mår så otroligt dåligt när vänner, familj eller någon annan person gör mig illa, glömmer bort mig eller skiter i mig. Jag blev nedtryckt i 3 år och mina vänner vände ryggen till mig, jag stod där ensam och jag sa ingenting till mina föräldrar eller familj för jag kände skam. Skam över att jag inte kunde var lika bra som alla andra, vara lika stark, modig, jag kände mig så annorlunda, ful och äcklig. Min tillflykt i livet var min idrott där kände jag mig trygg för jag visste att det kunde jag och mina lagkamrater SÅG MIG och behandlade mig inte annorlunda, jag fick vara den jag var.

Dessa 3 åren i mitt liv har satt sig väldigt djupt i mitt hjärta och i själen. Jag får samma känsla och skam och mår lika dåligt när jag än idag åker på nitar med kompisar, vänner,familj kollegor som sviker mig, behandlar mig som skräp eller luft efter att jag alltid har funnits för dom i alla lägen. Jag säger till mig själv att detta ska aldrig hända igen, ska inte utsätta mig för detta men det blir samma sak igen. Många säger till mig att du får skylla dig själv men dom fattar inte att det är inte så lätt för dom har aldrig upplevt detta som jag har gjort. Det är inte lätt att bara vända på allt och bli stark när man hela tiden blir sviken och hamnar tillbaka på ruta ett igen. Jag tror ju att de flesta är goda och tycker om mig när man för respons tillbaka under den tiden man har en bra relation med någon.

Jag berättar detta för att jag vet hur många i världen som har upplevt detta som jag har gjort och jag vet hur många som har denna dåliga självkänslan som jag har och känner som jag men som ingen förstår. Vi vill bara bli sedda för den vi är, blir respekterade för våra känslor och tankar och Respekterade som alla andra!

Ett Ord eller en Handling tillbaka kan ge så mycket än bara en Tysthet tillbaka.....

Likes

Comments

Jag har under 3 år trott att jag har betytt något för en person, som vän. Jag har lyssnat, funnits där, peppat m.m har även öppnat mig själv på många plan. Det har förekommit hårda ord, ilska, glädje, skratt samtidigt som jag har fått massa energi av personen. Därför känns det nu tomt, jobbigt, ledsamt att jag inte betytt något.

Det är hårt att man ena veckan får höra att jag är omtyckt av personen och sen nästa vecka är man luft.
Känslan av att jag bara fanns där till någon annan bättre dök upp gör mig förbannad. Känslan av att skitsnack och rykten av andra personer kan ha lett till att jag inte är värd något längre för personen gör mig arg.
Känslan av att jag sa ifrån angående en sak kan ha orsakat att jag inte är värd något längre gör mig ledsen.

Min frustation är att personen inte talar med mig, förklarar varför, är ärlig mot mig, utan ignonera och är tyst!! Jag har alltid talat om för personen att jag finns oavsett vad som händer i personens liv å nu existerar man inte!

Vet att det inte är värt att funderar å ens lägga energi på denna person men det är svårt att bara glömma å gå vidare. Vet att vänskap går upp och ner och att man har andra vänner och att man inte hörs av jämt m.m  men att man helt plötsligt bara ignonera och är tyst säger att något är fel!

Önskar att denna person tar sitt förnuft till fånga å talar till mig å ger en förklaring ....Likes

Comments

Jag läser om andra som förändrat sina livsstil från det ena till det andra vilket jag också vill göra. Jag vill tappa de kilona som tynger mig och kunna äta, dricka det jag vill utan att behöva tänka på vad det är för mat. Jag vill hitta en inre frid i kroppen å känna att jag duger som jag är, vara den jag är mot vänner, familj, kunna säga mina åsikter, känslor osv utan att få "skit" å gliringar el sura miner tillbaka.
Jag är en omtänksam person som sätter andra msk i första hand å sen mig själv..men jag får börja ändra mina tankar. Jag får sätta mig i första hand så att jag mår bra. Jag vet att jag kan tappa mina kilo om jag ger det tid å inte tävlar med andra. Jag får klara mig utan de vänner som inte tål att jag säger ifrån å inte ta på mig skulden att allt är mitt fel å känna skuld att jag sa ifrån! De vänner å familj som älskar å tycker om mig för den jag är finns vid min sida och stöttar mig på min nya väg i livet.....
Ha en härlig 🌞dag ..love you❤

Likes

Comments

Haft en väldigt intressant dag på jobbet där vi fick delge till varandra vad vi hade för kunskaper, hur vi såg på olika saker, vilken syn vi har på människor som kollegor, vänner, bekanta.. det var lärorikt att lyssna och se hur olika vi ser på saker och ting. Jag själv ser "hela människan" att den har något som den är just bra på. Jag dömer ingen utifrån utseende, kultur, social bakgrund osv utan för mig är alla lika värda och ska behandlas med RESPEKT OCH BLI SEDDA! Jag må vara lite naiv i det jag skriver nu...men om en person gör mig besviken sårae mig på vilket plan det är runt omkring mig så skulle jag ALDRIG sluta visa respekt för den personen !! Jag har lätt att förlåta personer och jag vill att dom visar respekt gentemot mig.

Likes

Comments

Vad är kärlek för er? Kärlek kan ju defineras på många olika sätt och man kan har kärlek till många. Det finns vänskapskärlek, syskonkärlek, föräldrarkärlek, parkärlek..

Vad är då skillnaden på alla dessa olika kärlekar som finns? 

Jag tänker själv att i parkärlek ska det finnas en liten gnista, känslan av trygghet, bli sedd, respekterad,värme när man kramas, pussas, håller i handen osv. kan räkna upp massa saker... är det viktigt med den sexuella biten i denna kärlek?

Vänkärleken för mig är att man också bli respekterad, blir sedd osv dock så ska ju inte den speciella gnistan och känslan som ska finnas i parkärleken uppstå eller? 

Jag tycker detta är ett intressant ämne, hur vi upplever kärlek, vad betyder kärlek för oss? Det viktigaste tycker jag är att alla ser kärlek på så många olika sätt och man måste bli respekterad för det synsättet man har.

❤❤❤❤

Likes

Comments

Varför är jag så ensam? Vad finns mina vänner? Jag ser och hör att andra ska träffa sina vänner genom att ses på stan, ta en fika, se sport ihop m.m..varför har inte jag sådana vänner?

Jag vet att jag är i en barnperiod å barnen är i fokus men livet behöver ju inte stanna upp för det! Energin hittar man tillsammans med vänner och det är svårt att eftersom de är bara några få vänner som finns å dom har mycket med sig själva och deras andra kompisar.  

Vad gör jag för fel? Är jag så jävla tråkig, jobbig så man inte orkar med mig eller vad är det som gör att jag känner mig så ensam??

Eller är det så att jag tappar alla när jag inte längre åker till dom, ringer till dom eller frågar dom om vi ska se? I så fall så är detta orättvist, för jag anser att det ska inte bara vara jag som ska åka runt, ringa eller hitta på något...jag tappar lust och energi när man inte får samma respons tillbaka!!

Känns lite jobbigt när ens så kallade vänner säger jämt att dom har så mycket att göra å sen ser man att dom saker med andra vänner (vilket dom givetvis får göra)


Tankarna snurrar...

Likes

Comments

Skulle vilja öppna min ryggsäck om hur jag känner mig i själen, men detta tolkas så fel av alla runt om. Vissa tycker att det är barnsligt, andra tror att jag vill ha medlidande, är knäpp, töntig osv. Varför blir det så? 

Jag är ju bara en vanlig person som också har känslor, brister, vill ha ömhet, kärlek och uppmärksamhet som andra personer....

Jag älskar att kunna hjälpa mina vänner, lyssna, stötta, skratta tillsammans med dom men vill också få något tillbaka...inte hela tiden men någon gång då och då...nä istället vänder dom ryggen, slutar höra av sig, fryser ute mig vilket gör att jag blir så ledsen och sårad i min själ och funderar varför. 

Jag tycker det är så otroligt orättvis eftersom jag vill bara finnas till för mina vänner. 

Likes

Comments

Vad innebär sammarbete/teamwork? Vi har alla olika uppfattningar om dessa ord och deras innebörd...vad betyder dessa ord för dig? 

För mig betyder dessa ord att man jobbar som ett team tillsammans vare sig det är på jobbbet, skolan eller idrotten. Målet är att man tillsammans strävar mot samma mål även att man inte har samma åsikter, man ska låta alla komma till tals, alla ska vara delaktiga känna att dom får vara med att påverka och man måste kunna tåla kritik ge kritik å ge credit.

Det ska inte finnas en inre grupp som styr å ställer å delegerar ut uppgifter till vissa personer å andra får inte någonting. Sen behövs det alltid någon/ några som håller i taktpinnen men dessa ska vara lyhörda,öppna för allas åsikter, kompetenser m.m

Tänk om man inom idrotten hade delat upp ett lag i olika gruppen hur skulle de sluta...skulle de bli så att en grupp styr, en grupp känner sig inte behövda, en grupp skiter i allt för det är ingen idé att säga något ingen hör ändå!! De hade inte varit bra alls för då blir det inget lag utan ett invuduelliserat lag. 

Jag är en person som vill att alla ska få vara med å hjälpa till man ska inte delegera till vissa, det ska inte vara någon el några som skall känna sig icke behövda. Vi alla har så otrolig kompetens och vi alla har alltid något att tillföra...alla är lika värda och ska bli behandlade väl!

Kommentera gärna hur ni tänker å ser på dessa ord

Likes

Comments

Idag får kroppen vila från promenad...har smärta i min högra axel och domningar ner i armen och handen. Haft detta ett tag men nu är smärtan som värst, tur jag ska till kiropraktor imorgon. Ligger i soffan å slappar tagit värktabletter så det är lite bättre nu...hoppas att kiropraktor kan hjälpa mig imorgon!

Likes

Comments