Har mest troligt tråkigaste livet alla kategorier just nu. Eller, överdrift såklart, men ärligt alltså. Henke jobbar kväll så jag är typ singel kan man väl säga 😂 Är helt vindögd av trötthet när jag kommer hem från jobbet. Selma sover ju naturligtvis som en vandrande vålnad nu när det är förskolan på heltid som gäller.

Hon vaknar med ett brandlarmsvrål så jag får hjärtsnurp pga helt oberedd 😱

Det är lite besvärligt att laga mat med fröken riva-ut-allt-ur-skåpen så jag får kasta mig efter karaffer, termosar och kastruller innan hon vräker dem i golvet alternativt när hon blir tvärsne och slänger sig slapp som en självdöd uppsköljd sjögurka på golvet och vrålar tills hon blir så upprörd att hon nästan kräks av sitt snor och drunknar i tårar. Det är lite svårt att hålla fokus på matlagning när man har en skrikapa kring benen.

Igår hade vi Emmi här på middag ❤ hon var gräsänka så då bjöd jag hit henne så vi hade sällskap av varann 😊 Mys!

Tror bannemig det är dax för snarkofagen här 😂 så jävla trött verkligen! Lär få masa mig ur sängen för att trösta sillerippen ett gäng gånger i natt.

God natt ❤

Bilderna är tagna med bara några sekunders mellanrum 😂 det vänder snabbt här 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag fyller världens finaste och bästa Julia 18 år ❤ Min dotter. Mitt äldsta barn 😊

Svårt att greppa att min lilla tjej är myndig. Vuxen 😳 Helt ärligt, när man får barn så känns deg som en hel evighet tills de är vuxna. Man skämtar om att de ska flytta ut när de blir 18 år, typ. Så helt plötsligt är dagen där. När den där lilla krumeluren blivit en stor, självständig, vacker och smart tjej ❤

Jag är så stolt över att vara din mamma Julia ❤ du äger en stor del av mitt hjärta.

Jag älskar dig ❤

Grattis på 18-årsdagen Julia 🌷🤘🏻

Likes

Comments

👆🏻Precis exakt vad jag tänker ägna mig åt nu! Är helt galet trött 😴

God natt 😘

Likes

Comments

Sanning indeed 👍🏻 Man borde försöka ta tillvara på de dagarna varje dag istället för att bara rusa framåt mot något man inte vet vad det är bara för att man inte kan stanna upp och leva NU. Jag gör då så. Ständigt och jämt. Hetsar mot ett okänt mål.

Sen händer något hemskt som ställer allt på sin spets och då helt plötsligt ska man ta tillvara på tiden. På varandra. Ringas, hälsa på, bry sig irl. Vara ute mer, hinna med mer. Njuta mer, unna sig. 

Varför gör man så? Egentligen 🤔 Det borde vara mer självklart att leva nu! Inte i morgon eller om någon månad. Varje dag borde räknas och spenderas på det sätt som gör att man mår bra. Detta ständiga jagandet efter mer, bättre, snyggare, mer omtyckt mm mm. Allt sånt kan få mig att må så dåligt. Som att lycka endast mäts i hur mkt man orkar göra på sin fritid, jobba jobba jobba som fan så man får massa pengar så man kan shoppa bästa snyggaste prylarna. Att ha massor av socialt umgänge, vara ute så fort solen behagar visa sig, ha ett välstädat hem och vara fräsch som en jävla nyponros själv. Umgås med vänner så man nästan kroknar. 

Jag vill leva mitt liv så att jag mår bra ❤ Varje dag.

Måste bara försöka komma ihåg att göra det också 😜 Sätta ner foten. Mot mig själv i mitt eget jagande efter att uppnå... ja vaddå?

Likes

Comments

Åhhhh myror i brallan! Få saker får mig så rastlös som att tvingas vara hemma från jobbet, oavsett anledning. Selma är supertrött och har sovit flera gånger redan. Inte riktigt hennes stil vanligtvis 😜 Antar att hon behöver den återhämtningen nu för hon har ingen feber längre och mår liksom allmänt bättre 😊 I morgon blir det förskola!

Fick oväntat besök av älskling Magda på förmiddagen ❤ Men så fantastiskt kul! Det var sjukt länge sedan vi sågs och jag saknar henne verkligen massor 💕 Hon hade med sig en sån enormt fin bukett rosor som pryder bordet i köket nu. Trots att hon hade väldigt begränsat med tid så hann vi med att surra massor 😊

Nyss kom Henke hem från jobbet och ni må tro att Sillerippen blev glad! Nu sitter de på golvet och leker tillsammans. ❤ Fördelen med att han kliver upp mitt i natten för att börja jobba är ju att han slutar rätt tidigt 😊

Likes

Comments

Här är det rajtan tajtan kvällarna i ända ska ni veta! Klockan är inte ens 21 och vi gör oss färdiga för att studs i säng. 😑 För min del är det ju helt åt skogen för tidigt men för Henke som kliver upp kl 2.30 för att åka på jobbet så är det ju sent 😏

Allt är med andra ord relativt. Jag lär gå i säng jag med eftersom Henke sover på soffan när han jobbar förmiddag (för att han snarkar så jag ideligen puttar på honom så är detta lugnast för oss båda).

Körde en sån där härlig "huvudet-under-armen" grej idag igen. Satt i soffan och jäste i eftermiddags när det helt plötsligt ringer från Mittuniversitetet (där jag går KBT för spindelfobin) och det är min psykologtjej som ringer. Hon undrade om jag var på väg 😳 ehhh, nä, svarade jag i total förvirring. Jamen gissa då?! Jag hade ju givetvis glömt att jag hade tid där idag 😑 Så det blev en riktig Stålmannen-manöver med kläderna och ut fort som fan i bilen och åka dit. Alltså jag är i ett trängande behov av struktur på hur jag använder almanacka och sånt för jag glömmer saker 😣 Uppenbarligen 😂

Det gick bra hos läkaren på hc i varje fall 😊 Ingen lunginflammation men väldigt mkt slem. Han kollade öronen och halsen, syresättning, temp och CRP. Skönt att det inte var något värre❤ Fick mollipect utskrivet för hostan i varje fall. Det blir en vabbdag i morgon med. Hoppas hon kryar på sig så hon orkar förskolan på fredag i varje fall 😊

Nä, jag ska väl försöka sova då. Natti!

Likes

Comments

Första dagen på vardagen, den vardag då både jag och Henke jobbar. Med lämning/hämtning på förskolan, frakta Petter på aktiviteter, matlagning/planering mm mm. Ja den dagen blev ju inte som jag tänkt.

Jag steg upp när klockan ringde, gjorde mig iordning. Tog upp Selma och kände direkt att hon kändes lite varm. Men, jag tvättade, klädde och pysslade med henne som vanligt. Avslutade med att ta tempen. För säkerhets skull. Jahopp, 38.1. Så har hon hållit på sen i helgen. Av och till med låg feber eller subfebril. Hostan som skräller och en snok som det ständigt rinner ur.

Så, jag börjar vardagen med VAB 😑 Har ringt HC för koll av hostan. Den låter verkligen inte rolig och hon är så pass medtagen. Busar en stund sen lägger hon sig på golvet och vilar 😳 Kändes tryggast såhär. Lilla skrutt ❤ Det är hårt att vara förskolebarn 😅

Likes

Comments

Det brukar ju heta att "det man inte har i huvudet får man ha i benen" och det praktiseras regelbundet hos oss. Eller i varje fall första hälften. "Det man inte har i huvudet" (är så jävla förträngt). Just precis vad som hände nyss.

Jag stog i godan ro och lagade mat medan Henke matade Selma. Petter var ute i vårt härliga vinterväder (ironi då det spöregnar och varvar med inslag av blötsnö som kommer få ortopederna att gno händerna av lycka....igen) och sparkade boll.

Då slog det mig! "Helvetes jävlar Henke! Det är ju Budokidz om en halvtimme 😱😵"

DEN stressen! Fort som fan få in han som lägger in en extralåg sengångare-växel extra allt (typ kräla gyttja, fastna i ett kärr osv) så fort det vankas BRÅTTOM. Tack och lov fattade han inte att det var bråttom för han skyndade sig faktisk. Sen slänga oss in i bilen och 🎶 "Köra fort som fan"🎶 (som Ronny och Ragge sjöng när det begav sig på 90-talet).

Sån röta jag hade att det fanns en parkeringen nära. Sån osis att den var smal som en ål.... Min specialitet som bilförare är (som bekant, annars läs HÄR om ni vill ha lite kul) att jobba snyggt och rationellt vid stress (ironi igen). Fick efter miljoner omtag och med hjälp av skohorn och barnolja vårt slagskepp till bil på plats. Betalade parkeringen i spöregn och set just nu ut som en dränkt katt. För just ja! Nämnde jag att preciiiiis minutrarna innan blixten slog ner i min skalle om att det minsann var träning idag slängde in min jacka i tvättmaskinen. Jag hade ju som ni vet snogelsnorspår fram på den 😑 Ohhhh lycky day!

Tur att Petter har allra roligast i världen just nu. Själv gruvar jag mig för när jag måste snoka reda på vems bil jag repade på väg ut från parkeringen 😩

Likes

Comments

Ja, det känns så faktiskt. Borde inte tänka så för detta var ju en helt annan grej. Verkligen helt annan grej, men ändå.

Så, varför ska jag känna så då? Jo, för att igår var jag hårmodell för Wella Sweden och fick håret klippt och färgat, blev sminkad av en utbildad MUA och blev allmänt jävla bortskämd från kl 12 på dagen och ända tills klockan var efter 21 på kvällen.

För några veckor sedan så anmälde jag mig som hårmodell för detta efter att ha sett en annons på Facebook. Trodde helt ärligt inte att jag hade en sportslig att få komma med och eftersom jag ändå hade en klipp- och färgtid hos bästa frissan samma dag så satt jag ju inte precis i sjön om jag inte kom med.

Men så ramlade det ner ett mail i min inbox där det stod att jag var välkommen som modell då. 😳 Alltså fatta! Jag blev helt paff och har helt ärligt inte velat prata så mycket om detta då jag trodde det var nån båg bara. Långnästa på mig!

Kom till Gamla Teatern där eventet höll till en halvtimme för tidigt. Fick sitta som en skabbräv i foajén och vänta. Fick tillslut sällskap av två tjejer som såg lite vilsna ut och det visade sig snart att vi alla skulle vara modeller 😊 Vi var totalt 4 modeller, tre frisörer, två frisörassistenter och en MUA.

När klockan slog 12 blev vi hämtade och informerade om vad som skulle hända. För min del gick infon in genom ett öra och ut genom nästa utan stopp för jag var helt förvirrad hela dagen ändå 😂

Medan vi blev informerade om dagen så kunde jag inte låta bli att känna mig lite extra risig, vi fick ju inte komma sminkade eller med håret fixat. På köpet hade Selma schysst nog gjort ett snigelspår fram på min jacka när hon gnussat snorsnoken sin. Ja ni hajjar, jag kände mig alltså inte bekväm när jag skulle springa förbi på scorett för att införskaffa hälgrepp till skorna jag lånat (och inte behövde använda) och tjejen i kassan såg ut som en riktig pingla. Ja å så frisörerna, assistenterna och MUAn då såklart, pinglor de med 😍

Vilket som, förebilder skulle givetvis tas. Kul.... fy fan vilket ras jag blivit 😱 En parentes här är att jag verkligen känner mig mindre och mindre bekväm med selfies osv för jag ser gammal ut! Alla får tycka vad de vill om sina ålderstecken men jag är inte överrens med mina och jag tycker inte de är klädsamma. Så, med det sagt så kan jag upplysa om att jag inte känner mig bekväm med att visa bilderna på mig här. Kommer dock göra det ändå men vill inte ha kommentarer om mitt utseende förutom möjligen håret. Ok? Ok! Då är vi överrens (kommer radera kommentarer om ålderstecken jag har vare sig de är tänkta som peppande). Jag är alltså inte bekväm med varken före- eller efterbilder.

Medan vi modeller snicksnackade, lärde känna varandra och spekulerade i hur dagen skulle bli så planlade frisörerna vår förvandling. Jag fick veta att jag skulle få koppriga färger och klippt så håret upplevs lite längre fram på sidorna och med en snedlugg.

Därefter färgades hår i höger och vänstervarv, det klipptes och det sminkades. Allt varvat med lunch, kaffe, snax och middag.

Vilken känsla att bli så enormt ompysslad! Det var verkligen jättekul och jag tror att de andra tjejerna tyckte det de med 😊

Kvällen avslutades med att vi modellade våra nya frisyrer på scen framför en hel hop frisörer som granskade prick allt 😳 Jag fick min frisyr färdigklippt och stylad på scen framför allihop, en tjej fick sin make-up färdigställd samt sitt hår klippt. En fick sitt hår färgat. Spännande men samtidigt lite obekvämt att bli så betittad. Det är som svårt att veta vart man ska titta. Och att le i typ 30-40 minuter rakt av! Men hallå muskelryckningar! Så länge orkar då inte jag le som en kunglighet precis. Jag satt mest och kollade in publiken och försökte se åtminstone nöjd ut 😉

Hela dagen var som sagt toppen förutom en sak, klänningen jag skulle ha 😑 Alltså nåt fulare har jag då knappt skådat 😂 För det första såg den ut som ett lucialinne i modellen och för det andra var halva klänningen genomskinlig 😳😳😳 och för det tredje så snöp den åt över bröna så allt såg ut som att tyngdlagen verkligen utövat sin kraft. De hängde platta som pannkakor rakt mer trots bh. Hela modellen fick mig att se rätt stor ut faktiskt.

Kändes tråkigt att infon från företaget som var agent för Wella skickat ut info till oss modeller att vi skulle ha med oss egna svarta klänningar och klackskor och så visar det sig på plats att vi skulle få låna kläder där. Men men, vad är väl en bal på slottet 😉

Här är efterbilderna 😊

Nu ska jag packa ihop mig och de yngre barnen och studsa iväg på bussen. Tjing!

Meh! Höll ju på att glömma att vi fick en goodiebag med schampo och balsam också 😊 Spännande!

Likes

Comments

Gaaaaalet trött! Snubblade på ögonlocken när jag skulle kravla från toan och i säng.

Men vilken dag jag haft! Shit så kul😍 Ska givetvis berätta och visa fler bilder men ikväll får ni dessa.

Vad jag gjort kan ni delvis räkna ut va? 😉

Så glad och tacksam över denna upplevelse verkligen! Känner mig... lite fräschare 😬

Dax att vika in för ikväll. I morgon hoppas jag solen är lika aktiv som idag för i så fall kanske jag offrar mig på en sväng ut med Selma 😊

Tjing tjong!

Likes

Comments