pio

Hej!

Har haft två riktigt trevliga dagar under torsdagen och fredagen. På torsdagen bjöd jag min bror på lunch som en försenad födelsedagsgåva och så träffade jag även Isabelle på stan. Drack kaffe <3 Älskar kaffe trots att jag alltid blir mobbad över mitt kaffedrickande.

På fredagen var jag på jobb och upptäckte denna podcast. I alla avsnitt finns det en expert som berättar om någonting specifikt i en timme. Har lyssnat på podden om fobier, trafficking och lögner. Men finns massa andra som verkar intressanta och allmänbildande. (Tvångsvård, Dödsstraff, Alkohol, Artificiell intelligens osv)

På fredagskvällen var det inplanerat familjemiddag. Skulle igen fira min bror och också träffas alla ordentligt före jag åker till Amsterdam. Började med att gå på drinks till Liberty or death. Drack en drink som hade äggvita i, tycker alltid att de drinkarna är godast. Kommer tyvärr inte kommer ihåg vad den hette, men det är den i mitten av bilden.

Efter det gick vi på middag till Juuri på Högbergsatan. Hade aldrig varit där förut, så det var roligt att testa på en ny restaurang. Väldigt gott , speciellt huvudrätten som var hjortkött med rödbeta, mums. Var också roligt att prata i några timmar med min kära familj.

Efter det träffade jag Valttis söööta tax chili. Som dock inte ville ställa upp på en ordentlig bild...

​Nu skall jag snart gå på en powerwalk med Matilda. Ha en fin lördag <3

Likes

Comments

Hej!
Igår hade jag en lugn dag, jobbade hemma och fixade lite saker. Gick även på årets första springtur, men den blev nog väääldigt kort. Men bättre det än ingenting. Måste börja träna igen eftersom man är så mycket gladare och piggare när man gör det. Så talade jag länge med Fellu som är i Sverige och så hade vi ett gruppsamtal med vår tjejgrupp. Haha. Ska bli en tradition nu när alla bor på olika ställen <3 På kvällen kollade jag the age of adaline med Valter! Har tyvärr inga fler bilder än denna screenshot från vårt gruppsamtal!

Likes

Comments

Hej. Eftersom det nästan inte går att vara på vårt kontor på grund av renovering så valde vi idag att jobba på Microsoft Flux istället. Så coolt ställe faktiskt som finns på högbergsgatan och har en väldigt nice kaffemaskin. Bara att klinga på och kliva in!

Dock skulle det vara någon föreläsning på Flux så på eftermiddagen förflyttade vi oss till Cafe Esplanad (min gamla arbetsplats hah) och fortsatte jobbandet där. Åt min första fastlagsbulle för i år, med sylt. Är inte ett större fan av mandelmassa och väljer alltid sylt.. Såå gott i alla fall!

Sedan råkade Charlotta, My och Toffe också vara på esplanad så efter att jag jobbat klart hängde jag med dem en stund. Nu tittar jag på Svartsjön, verkar helt bra men lite skrämmande att kolla ensam!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej. Lördagen var en typisk krabbisdag. Tog det ganska lugnt och träffade några vänner flera gånger. Finns inget bättre än att träffa vänner och tala och skratta igenom det som hänt kvällen innan samtidigt som man äter skräpmat. Livet!

Och söndagen har också varit lugn men skön. Började dagen med att gå på museum med mamma och pappa. De hade läst mitt inlägg från tidigare i veckan där jag skrev att jag inte är allmänbildad alls och ville därför allmänbilda mig lite. Efter det åt vi söndagsmiddag hos dem och mamma färgade mitt hår! Riktigt mysigt att hänga med dem. Städade även i några timmar i min lägenhet eftersom den var så råddig. Gick även en kort stund till Magga för att chilla med Charlotta, Magga, My, Kasper och Matilda. Så tittade jag ännu på en film: Bad moms och åt lite gott. Man kan aldrig börja ett hälsosamt liv på en söndag...

Likes

Comments

På fredagen var det dags för Maggas födelsedagsfirande. Det blev som alltid en succe och var väldigt roligt. Först hade vi middag med ganska många människor. Skagen till förrätt och pasta till huvudrätt. Mums! Sedan fortsatte festen med beerpong, dansande, spelande och annat roligt. Var i några timmar även på Capital före vi återvände en stund till Magga igen. Tack för en superkväll <3

Likes

Comments

Hej! På torsdagen kom vi då tillbaka från Ingå. Gjorde ganska mycket den dagen. Träffade först Linda på en snabb sushilunch. På eftermiddagen träffade jag Lotta på Joe and the juice. Vi träffas alltid där för att diskutera personalen. Sedan talade jag ganska länge i telefon med Tanja och efter det kollade vi klart gåsmamman med Valter!

Likes

Comments

Hej! På onsdagen var det dags för teambuilding med jobbet. Vi åkte till Linas fina lande i Ingå. Kom fram på eftermiddagen och började med att jobba lite. Efter det hade vi middag och vi åt en väldigt god pasta. Sen spelade vi rappakalja och trivial pursuit. Skäms över hur dåligt allmänbildad jag är... Före vi gick och sova stöpte vi ännu lyckor. Nu är vi påväg tillbaka till stan. Tack lina för en mysig kväll <3

Likes

Comments

Idag åkte vi iväg till Åbo med Matilda och Magga. Mysigt att roadtrippa och stanna på ABC för att köpa kaffe. När vi kom fram plockade vi upp Ipi och gick direkt på lunch till en mysig restaurang som hette Blanco (Tror jag i alla fall). Efter det gick vi till Ipis fina lägenhet och planerade lite för fredagens fest. Sedan åkte vi tillbaka hem. En mysig dag och roligt att vara en stund i Åbo!

Likes

Comments