God morgon.
Här i Visby skiner solen och alla barn är redo för att gå till skolan. Loke sover fortfarande och Odin kryper runt på golvet. Han är snart 8 månader och det är full rulle hela tiden. Han både kryper och reser sig mot saker. Inte en lugn stund haha.
Nästa vecka börjar sommarlovet och det ska bli så skönt att få vara ledig med alla barnen. Underbart.
Vi har inga direkta planer för sommaren mer än att njuta av ledigheten, vara ute från morgon till kväll och hänga på stranden. Det är nästan en lyx att få bo på Gotland med alla underbart vackra stränder och den vackra naturen.
Att flytta hit är det bästa vi kunde göra. Barnen älskar att bo här och skolan går bra. Sen har vi turen att ha fått in barnen på en riktigt bra skola.
Nu ska Odin sova sin morgonvila och jag måste få iväg alla till skolan.
Ha en fin dag ☀️.

Gillar

Kommentarer

Jag är nu fembarnsmamma.
Jag fick mitt femte barn, min fjärde son den 15/10-17, som fick namnet Odin.
Världens snällaste bebis och är alltid glad. Som vi älskar dig här hemma. Speciellt storebror Loke. Han ska alltid pussa, krama och hjälpa honom med allt.

Är så lycklig över att jag fått äran att vara just Odins mamma. ÄLSKAR DIG!!!! Är så lycklig över att jag fått äran att få vara mamma till alla mina fem barn.

Gillar

Kommentarer

Ni vet den när man önskar sig lite tid för sig själv, att kunna andas ut lite och känna att man faktiskt är människa. Den känslan har jag haft ett tag och tänkt att shit, får jag inte mina axlar fria en stund snart så kommer jag kollapsa.
Jag har kollapsat. Men inte pga av det jag skrev ovan utan för att jag fick den tiden ikväll. Jag har suttit ensam, ätit kastrullpopcorn, druckit juice och kollat SKAM. Loke sov och det var bara jag. Det jag längtat efter gav mig ångest istället, panik och saknad. Jag hatar när det är tomt, jag hatar när det är tyst och jag hatar att vara utan mina barn. Hur mycket jag än längtar efter att få vara ensam, sitta ensam och faktiskt kunna höra mina egna tankar så väljer jag hellre kaosdagar, syskontjafs, diskussioner om vilken tid alla ska sova. Det är livet jag valt och jag älskar det. Trots att jag ibland bara vill banka huvudet i en tegelvägg. Att vara helt ensam ger mig panik.
Jag må vara en ensamvarg, men alldeles helt ensam klarar jag inte att vara.
Den enda stunden på dagen jag känner att det är viktigt att få lugn och ro är när jag precis vaknat och ska dricka mitt morgonkaffe. Och när jag gjort det så får dagen mer än gärna fyllas med kaos.

Vet inte om det handlar om dåligt samvete eller vad det är. Men att vara förälder och sjuk är ingen dans på rosor. Det är mer som att försöka dansa balett över/igenom eld och taggtråd. Jag önskar bara att få bli frisk och kunna vara den där galna morsan som ungarna kan skämmas över. Saknar mina impulsgrejer som att på fem minuter packa ihop väskor till familjen och dra iväg någonstans eller bara helt plötsligt säga; kom så springer vi ut och hoppar i vattenpölar. Jag saknar att vara jag. Det kanske inte är ensamtid jag saknar utan tiden med barnen, så som det var de stunder jag var frisk.
Men den dagen kommer nog. Bara vi får rätsida på vad fan det är för fel.

Nej, var tvungen att skriva ner lite tankar. Så här mitt i natta. Men nu har jag fått släppa ut lite tankar och känslor så nu kan jag sova gott.

Nattinatt bitches!

Gillar

Kommentarer