Header

Ni vet den när man önskar sig lite tid för sig själv, att kunna andas ut lite och känna att man faktiskt är människa. Den känslan har jag haft ett tag och tänkt att shit, får jag inte mina axlar fria en stund snart så kommer jag kollapsa.
Jag har kollapsat. Men inte pga av det jag skrev ovan utan för att jag fick den tiden ikväll. Jag har suttit ensam, ätit kastrullpopcorn, druckit juice och kollat SKAM. Loke sov och det var bara jag. Det jag längtat efter gav mig ångest istället, panik och saknad. Jag hatar när det är tomt, jag hatar när det är tyst och jag hatar att vara utan mina barn. Hur mycket jag än längtar efter att få vara ensam, sitta ensam och faktiskt kunna höra mina egna tankar så väljer jag hellre kaosdagar, syskontjafs, diskussioner om vilken tid alla ska sova. Det är livet jag valt och jag älskar det. Trots att jag ibland bara vill banka huvudet i en tegelvägg. Att vara helt ensam ger mig panik.
Jag må vara en ensamvarg, men alldeles helt ensam klarar jag inte att vara.
Den enda stunden på dagen jag känner att det är viktigt att få lugn och ro är när jag precis vaknat och ska dricka mitt morgonkaffe. Och när jag gjort det så får dagen mer än gärna fyllas med kaos.

Vet inte om det handlar om dåligt samvete eller vad det är. Men att vara förälder och sjuk är ingen dans på rosor. Det är mer som att försöka dansa balett över/igenom eld och taggtråd. Jag önskar bara att få bli frisk och kunna vara den där galna morsan som ungarna kan skämmas över. Saknar mina impulsgrejer som att på fem minuter packa ihop väskor till familjen och dra iväg någonstans eller bara helt plötsligt säga; kom så springer vi ut och hoppar i vattenpölar. Jag saknar att vara jag. Det kanske inte är ensamtid jag saknar utan tiden med barnen, så som det var de stunder jag var frisk.
Men den dagen kommer nog. Bara vi får rätsida på vad fan det är för fel.

Nej, var tvungen att skriva ner lite tankar. Så här mitt i natta. Men nu har jag fått släppa ut lite tankar och känslor så nu kan jag sova gott.

Nattinatt bitches!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är många som får känna på mitt humör just nu... Jag har varit så in i helvete förbannad idag.. Ledsen, arg... Ledsen, arg... Jag har skällt ut folk via telefon och mail och kan i hela min värld inte fatta vad det är för fel på dessa människor.. Ignoranta jävla idioter rent sagt.. Men jag hoppas att dom fattar efter mina mail jag skrivit, att dom gjort fel. Att man inte kan behandla människor så som dom gör.

Ja ja. En ny dag imorgon och jag hoppas den blir bättre.

Likes

Comments

Japp! En hel dag utan socker. Och det har kliat i hela min kropp. Jag har varit så sockersugen och suktat efter Cola hela dagen. Nästan så mycket att jag höll på att bryta ihop. Men jag köpte bubbelvatten istället och bananer.. Sen äter jag nötter och dricker vatten. Jag har ju gått igenom detta förut men då var det inte lika jobbigt som denna gång. Det är väll kanske för att jag måste denna gång och förra gången var eget val under en period bara. Men det blir nog bra, socker är ju ändå den största boven mot tarmarna och min tarm är långt ifrån okej. Så det första jag gjort nu är iaf att utesluta socker och kött. Jag äter just nu endast fisk men kommer så småningom plocka bort mejeriprodukter (vilket jag egentligen ska göra på en gång) men jag känner att det får bli en sak i taget. Att ta bort kött är ingenting som stör mig. Är inte så förtjust i kött och jag ser det som något positivt för djurens skull. Så i "framtiden" kommer det mest bli rotfrukter, grönsaker, bär, nötter och snälla frukter, kommer även inte äta så mycket fisk eller sluta med det helt. Vi får se hur min mage blir helt enkelt.

Imorgon ska Lovah sova hos sin moster så jag och Loke blir solo imorgon. Vad vi ska hitt på vet jag inte, men ungen har en jävla massa energi att göra av med. Så det ska han få göra imorgon, hur dåligt jag än mår eller hur lite jag än orkar ta mig ut.

Nu måste jag sova så jag har lite energi imorgon. Idag har energin varit på noll hela dagen. Inte alls van att vara så :( usch.

Nattinatt!

Likes

Comments

Här har det ekat tomt ett tag, jag har inte mått så jättebra. Jag har ingen styrka i kroppen och jag fick åka in till sjukan häromdagen igen pga kramper i magen. Börjar bli väldigt less på detta nu, väldigt less. Detta drabbar ju inte bara mig, utan alla runtomkring också. Jag hatar att vara en belastning för andra, jag hatar att be om hjälp. Jag är van att vara den där personen som står emot starka vindar och tar mig över berg och dalar. Nu sitter jag liksom fast och kommer inte loss.

Däremot så måste jag äta en helt sockerfri kost nu, och endast sådant som är snällt mot tarmen. Väldigt strikt kost är det. Men vad ska man göra? Hur jobbigt det än är så är jag hellre frisk än äter socker, kött osv. Det är ändå sånt man KAN klara sig utan, även om vägen dit är lång. Det kommer nog bli bra. Eller det SKA BLI bra.

Jag ska på återbesök den 20/7 och ska då gå igenom mediciner och remisser samt utredningar. Jag hoppas vi är på rätt väg och att läkaren lyssnar på mina önskemål. Men min läkare är riktigt bra denna gång så jag tror nog det.

Nu ska jag natta Lilleman så får kika in en annan gång ❤

Likes

Comments

Godmorgon.
Eller Godmorgon? Hade gärna sovit ett tag till. Jag hade tvättstuga nu på morgonen, trodde jag...

-Billy, kan du snälla gå och boka en tid i tvättstugan imorgon?
-Ja, vad är det för datum Imorgon?
-26:e
...
-Jag bokade 19-22 imorgon.. Nä, skoja bara.. 7-10 bokade jag..

Ställde klockan på halv 7, gick upp och drack en kopp kaffe. Gick till tvättstugan och det var redan någon som tvättade.. FAN, någon har snott min tid, hann jag att tänka innan jag tittade på tavlan och såg att Billy bokat imorgon den 27:e istället, haha tack?

Jaja, ingen idé att somna om.. Men Loke har inte vaknat än så jag hade iaf fått någon timmes extra sömn.
Men det fanns tid i tvättstugan klockan 13 istället. Så jag kryper nog ner ett tag till bredvid min bebis. Iaf.

Här hemma råder det kaos just nu. Håller på att rensa, slänga och sälja grejer som är i vägen eller som inte används. Varför spara på skiten? Märker redan skillnad efter att ha rensat en vända iaf.
Jag ska egentligen bara ta det lugnt och vila min sjuka kropp men kortisonet gör mig totalt hypad. Det är tur att jag lyckas sova på nätterna iaf vilket jag inte gjorde sist under min kortisonbehandling. Jag var då vaken dygnet runt. Trots att jag var riktigt, riktigt sjuk så kunde inte hjärnan få kroppen att vila. Så min läkningsprocess tog längre tid än vad den borde gjort. Misstänker att det är samma sak nu :/

(Fortsättning några timmar senare..)
Somnade om förut så mitt inlägg fick ligga vilande tills jag hade tid att fortsätta skriva.
Nu sitter jag ner en stund och känner hur det snurrar i huvudet, jag är så jäkla trött. Loke springer runt som ett litet yrväder och Lovah är ute med hunden. Billy ligger i soffan och kollar YouTube och busar med Loke samtidigt. Så det är full rulle hemma, trots att det är väldigt lugnt.
Vi saknar Bastian massor som varit hos sin pappa över midsommar och passat på att ha ensamtid. Han njuter av att få vara ensam och behöver ensamtid så att han fått en hel helg själv där hemma är bara bra och skönt för honom. Men vi saknar honom massor såklart. Idag ska även Billy hem till pappsen för semester i tre veckor. Det kommer bli så tomt. Men det är skönt att man kan samsas och dela upp sommaren tillsammans med barnen. Allt är ju för barnens skull :) Tur att dom har en sån fin pappa.

Nej, nu är det dags att försöka resa sig upp annars kommer jag somna sittandes.

Ha en underbar måndag ❤

Likes

Comments