Jag känner att jag inte riktigt har varit mig själv den senaste veckan. Jag har skrikit åt mina föräldrar och det en dålig attityd mot dom. Jag bråka med Boss, onödiga saker. Min mobil är sönder. Igår var jag på så dåligt humör att jag slog i väggen och nu har jag ont i handen. Förlåt för allt...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har varit lite borta från bloggen och det har inte varit meningen.
Vi har inte fått svar än angående våran ansökan. Så har inte så mycket att säga om det än.
I torsdags åka jag till Linköping för jag opererades i fredags. Dom som undrar så opererade jag min underkäke. Jag flyttade fram den. Och jag gjorde denna operation för jag ville det inte för någon annan sa att jag skulle göra det. Det var mitt beslut att göra den.
Så jag var inte så pigg i helgen för att skriva eller ens ha besök på sjukhuset. Jag sov mest om dagarna jag var där. Operationen gick bra och allt är bra med mig också nu. Eftersom jag har tuggförbud i 4-6 veckor så åt jag inte så bra och gick ner lite i vikt. Jag fick även mat jag inte gillar under några av dagarna. Och en dag var så dåligt att jag spydde och fick dropp på kvällen. Jag fick åka hem i måndag, så jag har varit hemma i två dagar och det är jätteskönt. Får äta det jag tycker om och hur mycket jag vill. Så under dessa dagar har jag gått upp lite i vikt för jag är hungrig ofta men äter lite i tagen eftersom det tar en stund för mig att äta. Och sova i min egna säng är också jätteskönt. Men ska försöka sova lite för jag är fortfarande ganska svag och trött efter sjukhuset.
God natt ^_^


Likes

Comments

Vissa nätter måste man släppa ut alla tårar som man har hållt inne. Igår var det en månad sen Boss åkte till Thailand. Jag kom hem till pappa igår och det är jobbigt att vara här. Vart jag än kollar så har jag ett minne med han där. Jag kan inte ens ta upp sängen, ligger på samma ställe som innan han åkte. Det känns tomt. Jag kan inte se på en flygplats för då tänker jag på en jobbig dag. Låter kanske lite löjligt, men så är det. Ska försöka sova nu iallafall. God natt.


Likes

Comments

Jag är hemma hos mamma just nu. När vi var på Willys så satt det en tiggare och då kom fram en "gubbe" och kissade framför honom. Jag hörde inte vad han sa till tiggaren men jag ville gå fram och säga: Så gör man inte. Du är en vuxen man! Sluta vara respektlös mot andra människor. Blev så arg på han. Skaffa lite respekt för andra människor.

När jag var i Högsby i träffade jag två kompisar, Anni och Ali. Jag lagade mat, lasagne blev det. Sen vid åtta åkte jag hem. Pratade med Boss hela dagen tills han somnade när jag åkte buss hem.

Tänkte jag skulle lägga upp kläderna Boss har köpt till mig i Thailand. Allt passade och jag älskar allt ^^
Likes

Comments

Nu är jag framme i Högsby. Träffade en kompis när jag var i Oskarshamn i en timme. Har fått kläderna nu och allt passade mig. Jag tror inte att jag kommer att sova över för det skulle vara jobbigt och konstigt. Så jag åker hem ikväll vid åtta ikväll tänkte jag.

Igår skickade jag in ansökan. Och på kvällen lagade jag mat till mig, mamma och min syster.
Likes

Comments

Måndag igen. Jag har svarat på alla frågor men jag bad Boss att kolla så det ser okej ut. Sen jag jag skicka ett dokument med mitt ID på. Sen är det bara att skicka in det och Boss och Beam ska ringa till ambassaden i Thailand och boka en intervju. Sen är det vänta på Migrationsverket ska göra ett beslut om dom får komma till Sverige eller inte.

Imorgon ska jag åka till Högsby. Christopher kommer att hämta mig i Oskarshamn. Jag ska hämta lite kläder Boss har köpt till mig.

Likes

Comments

God morgon. Jag ligger kvar i sängen och kollar på film. Igår skrev Beams kille att de har skickat in ansökan och jag måste svara på frågor. Mer frågor. Sen ska jag skicka in dom inom två veckor. Sen ska Boss på intervju hos ambassaden. Sen efter det får vi beslut om han får komma tillbaka hem till Sverige. Sen tar det ett tag innan de har tagit ett beslut om uppehållstillstånd. Det är en lång process.

Som sagt så ligger jag i sängen. Förut innan jag var tillsammans med Boss så tog jag upp hela sängen. Sen blev jag tillsammans med Boss så vi sov i samma säng. Jag sov innerst och Boss ytterst. Men nu när jag är ensam så ligger jag innerst och väntar på att han ska komma och sova med mig. Men han kommer inte :( Jag tar inte upp sängen som jag gjorde innan...


Likes

Comments

Idag jag har och Boss svarat på mer frågor till ansökningen. Det måste vara så många tecken på frågan, minst 300 Max 5000. Sånt är jobbigt. Vi har svarat på alla frågor och nu är det viktiga dokument och betalning som är kvar. Sen är det klart! Yay! Sen är det bara att vänta på att Boss ska på intervju och jag väntar på papper som jag ska svara på mer frågor. Ni som undrar vad en ansökning kostar så är det inte billigt. Det kostar 1750kr. Men jag tänker att det kommer vara värt dom pengarna. Om det betyder att jag och Boss kommer få en framtid tillsammans och inte flera mil ifrån varandra. Jag hoppas med allt jag har att detta kommer gå igenom. Jag hoppas han är tillbaka i början av nästa år. Men min dröm är att han kommer hem innan året är slut. Hopppas hoppas!
Likes

Comments

Idag har jag hjälpt Boss att svara på massor frågor till ansökningen. Vi ansöker på internet på Migrationsverket hemsida. Vi ska svara på massa frågor om oss, familj, anledning till allt, exakta datum och hur vi träffades. Och så jag vi inte kommit igenom alla frågor än, sen ska man skicka in personbevis, ID/pass, bildbevis och andra viktiga papper. Men det kommer vara värt det i slutet när han får komma hen igen.

Saknar han så mycket. Vi skriver och pratar varje dag. Då känns det inte lika jobbigt. När vi pratar så känns det som han är närmare än vad han egentligen är. När vi skriver tänker jag att han är hemma i Högsby. Eller när jag inte är hemma och vi skriver tänker jag han är hemma och spelar men när jag kommer hem så är han inte där. När jag ska sova så ligger jag längst in på sägen och väntar tills han kommer och ska sova. Men jag ligger där ensam i sängen men en nalle som Boss vann.


Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering. Men i onsdag var jag i Linköping på sjukhuset och pratade om operationen. Det glad överraskad. Jag fick redan på hur dom ska göra operationen och att det finns en liten risk att jag måste göra platskirugi för hakan. När de gör operationen så drar de fram käken och sen vinklar upp den så att mina kindtänder möts och då kanske min haka försvinner och måste flytta ut den. Jag kommer få små ett ärr under öronen på båda sidor
Jag trodde att jag bara skulle få äta flytande mat men det behöver jag inte. Jag kan äta allt så länge jag inte tuggar. Sen kommer jag inte vara fast i ett läge utan jag kommer kunna öppna munnen en bit.
De tåg röntgen, vanliga bilder, mötte min käke och sen tog dom ett avtryck. När jag var klar på käkkliniken fick jag gå och ta blodprov. Att ta blodprovet tog mindre än 2 min. Så nu har jag ett fint blåmärke i armvecket.

Sen när jag var klar så åkte jag till min kusin och sov över i två nätter.

Jag kom hem i fredags kväll och då gjorde jag inte så mycket. Igår var jag och min syster på bio. Sen hyrde vi skräckfilmer.
Under dessa dagar har jag pratat med boss varje dag flera gånger per dag. Han är i korat i sin hemstad.
Likes

Comments