Listor

What´s up you guys!

Just nu händer det inte så mycket på jobbet, så jag tönkte att jag skule ta och slänga upp en lista.


Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- Ketchup
- Mjölk
- Frukt
- Såser
- yogurt

Fyra saker du inte kan vara utan?
- Mobilen
- Kameran
- Sängen
- Deo

Tre saker du inte kan äta?
- Päron
- Pyttipanna
- Köttbullar

Två saker som gör dig glad?
- Att få göra videos
- Havet

En sak du gör flera gånger i veckan?
- Pussas

(Jag har endast skrivit med SAKER då det står saker och inte personer, om ni undrade)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagbok

What´s up you guys!

Första dagen tillbaka på jobbet efter 3 veckors semester. Sov lite oroligt inatt, men det hindrade mig inte från att gå upp när klockan ringde 05:25 i morse. Det är så att förra veckan köpte jag inlines, jag har ju provat med att jogga men mina ben klarar inte av det. Så nu tänkte jag att jag skulle åka lite inlines innan jobbet varje morgon. Jag gjorde första passet idag. Jag kände att det var ett tag sedan jag stod på ett par inlines, men efter kanske 5 minuter var jag inne i det.

Jag var ute i ca 15 - 20 minuter, och jag kan ju säga att jag var riktigt svettig närjag kom hem. Några gånger vinglade jag väl till men inget som gjorde att jag ramlade (Tack och lov). Men det var väldigt roligt. Jag kommer ju inte att kunna åka så himla länge till då det är så sent på året, men då tänkte jag att jag skulle byta och åka skridskor istället...

Jag vet inte riktigt hur jag tänker där då jag verkligen avskyr vintern, men jag tänkte att det kunde vara något jag och Oksar gjorde tillsammans <3 Det skulle vara ganska mysigt. an åkte mycket när han var mindre då han spelade hockey, så det kan ju vara kul att komma tillbaka till det.

Nu blev det ett litet långt inlägg här men så kan det bli ibland.
Hoppas att ni har en riktigt bra måndag!


Likes

Comments

What's up you guys!

Igår träffade jag Johanna vid halv 12 och vi var iväg på BBQ garden och jag måste säga att det var sjukt fint och fräscht där. Vi åt buffé och det var supergott! Rekommenderar verkligen!


Efter det var vi runt på stan och titta lite, jag köpte faktiskt ett par Inlines! Jag vet, herregud! Men jag vill komma igång med min träning igen och eftersom att jag inte kan springa på grund av att jag får ont så tänkte jag prova Inlines. Kanske är det bättre? Jag ska vara köpa en hjälm också så ska jag börja åka.

Men iaf, så efter att vi varit på stan var vi hem till Sarah och John och hälsade på lilla Noah, jag har ju fått träffa Noah en gång tidigare när han bara var en dag gammal, men det var väldigt mysigt och härligt att få träffa Sarah igen, eftersom att det var ett tag sedan. Det bjöds på fika och en massa prat.

  • 77 readers

Likes

Comments

Dagbok, youtubeWhat's up you guys!

Idag har jag en sån där dag då jag är helt nere...
Igår hade jag en dålig dag men den blev bättre mot dagens slut. Men idag... idag är det verkligen inte bra. Det är inget som hänt eller något sånt, utan det är bara en sån dag. Alla kan ha såna här dagar och det var väldigt länge sedan jag hade en sån här dag. Och jag är väldigt glad att det var längesedan för om det är något som jag inte tycker om så är det att känna mig nere! Jag försöker verkligen att inte låta det påverka mig allt för mycket.

Jag planerar saker inför i morgon då jag ska iväg till Bella och spela in en massa videos! Jag skulle egentligen ha åkt dit idag, men som sagt... inte riktigt bästa humöret för en rolig video...

Men det är helt okej, jag myser ner mig i soffan och tar det lugnt bara!

Jag hopps att ni har en bättre dag än jag.
Men om ni skulle vilja så kan ni ju gå in på min kanal, dör finne en hel del nya videos uppe!
Detta är den senaste!

Likes

Comments

Dagbok

What's up you guys!

Jag och Oskar prenumererar på något som heter "dejtboxen" och den får man hem en gång i månaden, det är alltid olika dejter för dig och din partner. Vi har fått hem två stycken och vi tycker den är jättebra! Så igår var vi på en dejt vid vattnet och det var hur mysigt som helst 💕

Likes

Comments

Dagbok

What's up you guys!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge, det har varit lite mycket nu de senaste dagarna. Igår åkte Sarah och John till förlossningen och denna gång fick de stanna kvar! Medansvar de är på sjukhuset så är jag nattvakt åt deras katt Hazel.
Det tog ett tag innan Hazel vande sig vid mig men till slut blev vi så bra vänner att hon till och med Landin på min mage och gosade 💕 det var så himla mysigt!


Likes

Comments

Dagbok, youtube

What's up you guys!

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av min senaste video, så känner ni för att skratta så klicka in på den! Jag garanterad att ni kommmer skatta minst en gång! 😂

Likes

Comments

Dagbok

What's up you guys!

Igår var jag, Sarah, Oskar och John iväg till vårvik där vi grillade, knäppte kort och myste. Vi satt och tittade mot vattnet och solnedgången med musik i bakgrunden. Det var en helt perfekt kväll! Det var välbehövligt och efterlängtat.

Likes

Comments

What´s up you guys!

Jag tänkte att jags kulle ta och svara på frågorna till min Q&A!


Fråga: Hur tror du att ditt liv ser ut om fem år?
Svar: Jag tror att jag kommer att vara gift och att jag och Oskar har skaffat familj. Förhoppningsvis så kanske det går bättre på youtubekanalen. Vi har flyttat från vår tvåa på Öster och börjat bygga vårt drömhus.

Fråga: Hur träffades du och din pojkvän?
Svar: Jag och Oskar träffades genom gemensamma vänner, i början var jag inte alls intresserad av honom och han var inte intresserad av mig heller. Han var faktiskt intresserad av min vän. Men sen började han visa intresse för mig efter att vi umgåts i några månader och lärt känna varandra.

Fråga: Vad har du för arbetsuppgifter på ditt jobb?
Svar: Mina arbetsuppgifter är:
* Ta emot besökare och ringa mötesmottagaren.
* Ha hand om passagebrickor, vem som får tillträde och inte.
* Rengör och fyller på kaffemaskinerna vi har i våra lokaler.
* Ta hand om post, både ingående och utgående.
* Ta hand om mat och fika beställningar.
* och lite annat smått

Fråga: Vad drömmer du om?
Svar: Jag drömmer om att få bilda familj och gifta mig med min andra halva. att bygga ett eget hus vid vattnet. Att kanalen går bra och att mina nära och kära har det så bra dom bara kan.

Fråga: Hur ser en perfekt dag ut för dig?
Svar: En perfekt dag för mig är när jag får göra saker som jag tycker om och vara med personer som jag bryr mig om.

Fråga: Vilken är din absoluta favoritdoft?
Svar: Jag tolkar denna fråga som om att det gäller dofter över lag och inte parfym. Då skulle jag säga när det är rent och fräscht, eller när jag är vid vattnet.

Fråga: Vilken är din bästa sida och din sämsta sida.
Svar: Oj jag gillar många sidor hos mig själv. Men om jag bara får välja en så tror jag nog att det blir att jag bryr mig om andra människor. Min sämsta sida, oj där blev det svårare. Jag gillar inte att tänka att något med mig själv är dåligt. Det som kanske är mindre bra är nog att jag är så himla överkänslig att jag nästan kan gråta till vad som helst och ibland kan det vara jobbigt faktiskt.

Fråga: Vill du plugga, i så fall till vad?
Svar: Nej, jag vill inte plugga. Iaf inte om jag tänker på vad jag vill just nu.

Fråga: Har du några husdjur, om inte varför?
Svar: Nej, jag har inga husdjur. Jag hade när jag bodde hemma, jag och Oskar har kommit överrens om att vi inte ska ha några djur, det är en extra kostnad i ekonomin och man blir ganska låst. Jag älskar djur, don´t get me wrong! Det passar oss bara inte just nu.

Fråga: Vill ni bo i hus någon gång?
Svar: Ja, det vil både jag och Oskar göra, helst av allt så skulle vi vilja bygga vårt eget hus.

Fråga: Hur länge har du och Oskar varit tillsammans och hur tror du att er kärlek varat så länge?
Svar: Detta vara en väldigt bra fråga. Vi har varit tillsammans i lite över 9 år, och jag vet faktiskt inte hur vår kärlek varat under alla dessa år. Vi har självklart haft våra bråk och så men på något sätt har vi alltid löst allt. Vi pratar med varandra och som jag ser det så är det meningen att det ska vara vi!

Fråga: Använder du deo?
Svar: Haha, ja det gör jag, jag använder Dove med doften av gurka.

Fråga: Använder du Parfym?
Svar: Jag använder parfym inte så ofta men jag använder det. Helst använder jag body splash.

Fråga: Vad är dina favoritskor?
Svar: Jag har inga favoritskor, jag tycker att det är ganska jobbigt med skor faktiskt. Då jag har ganska stora fötter så finns det oftast inte några skor i min storlek.

Fråga: Vad är din favoritmat?
Svar: Den var enkel! GRILLAT! Speciellt grillad majs med vitlökssmör!!!

Fråga: Äter du godis?
Svar: Ja, men inte alls ofta, godis är nog det jag äter minst av när det kommer till snacks och sånt. Älskar däremot naturgodis!

Fråga: Vad ska du göra i sommar?
Svar: Jag ska umgås med Oskar, mina vänner, ta det lugnt och bara njuta. Spela in videos och bada, åka bort och mycket mer.

Fråga: Vilka är dina bästa vinter och sommar minnen?
Svar: Jag har inte så många vinterminnen då jag helst av allt vill gå i ide då! Men jag tror att det vara när jag var liten och alla ens vnner samlades för att åka pulka och bygga snögubbar.
Sommarminnen har jag en hel del av men det bästa var nog när jag och Sarah åkte till Turkiet förra året!

Fråga: Hur är du, och hur vill du vara och inte vara?
Svar: Jag är som jag är! Haha, nej då men jag är väldigt outgoing. Jag tar mycket plats och låter gansak mycket, har en väldigt vild fantasi, men jag är också den personen som finns där för andra oavsett vad. Jag blir lugn i stressade situationer. Jag är helt enkelt mig själv. Och jag vill bara vara som jag är. Lite mindre känslig och lite mindre panikångest så skulle det nog bli perfekt.

Fråga: Hur känns det att snart bli gudmor igen?
Svar: Det känns helt fantastiskt. Tänk att jag ska få äran att inte bara en gång utan två gånger om bli gudmor.
Jag tycker verkligen att detta är en ära! Och det betyder så otroligt mycket för mig.

Fråga: Vilken är din bästa högtidsstund med familjen?
Svar: Där måste jag nog säga Julafton! Och detta har inget att göra med några presenter eller så utan, det är då man samlas och har det bra

Sista avslutas med en Pest eller Kolera.
Bara äta päron resten av livet
Eller alltid ha en stor levande spindel med dig i sängen när du sover resten av livet?

Svar: Utan tvekan skulle jag välja att äta päron resten av livet, även då jag verkligen hatar päron. Men jag är livrädd för spindlar så jag tar hellre något jag inte tycker om över något jag är rädd för.


Hoppas att ni blev nå klokare om vem jag är. Jag hade iaf kul med att svara på dessa frågor.
Ha en riktigt bra fredag!

Likes

Comments

Dagbok

What´s up you guys!

Igår när jag slutade för dagen skulle jag ta min cykel och cykla iväg för att möta Sarah, men när jag kommer ut till cykelstället så är min cykel inte där. Jag letar förbryllat efter min cykel när jag till slut ser mitt lås. Det är avklippt och hänger kvar precis där jag hade parkerat cykeln i morse. Jag får panik och blir så klart ledsen.
Jag tänker för mig själv, "Vad har jag gjort som är så fruktansvärt dåligt då min mobil blev stulen förra veckan och nu min cykel?"

Jag ringer till Oskar och berättar vad som hänt, han blir arg för han vet ju vad som hänt tidigare, och önskar att han kunde göra något. Jag skriver till Sarah och berättar vad som hönt. Hon skriver att jag inte ska tänka att det är jag som gjort något utan att människor är inte att lita på. Jag går mot Waynes där vi skulle ses och möter upp henne, vi kramar om varandra ett tag då vi inte setts på länge. Jag har fortfarande tårar i ögonen. Vi går in och beställer en varsin fralla och något att dricka och sätter oss. Vi pratar om allt och ingen men mest om att hon snart kommer att föda, det är så häftigt att tänka på att snart kommer man faktiskt att få se och hålla i lilla N. (Min gudson). Sarah får mig som vanligt på bättre humör och andra tankar. Vi beställer även fika vi tar en varsin muffin, hon choklad och jag blåbär, vi beställer även något som vi aldrig provat förr en "supercino". Denna innehåller inget kaffe så jag tänkte att det kunde vara kul att prova. Vi tog en varsin smak och satte oss åter igen. Vi fortsatte prata och till slut var klockan runt 18. Vi tog våra saker och gick ut, jag ringde till Oskar för att han skulle komma med bilen, jag och Sarah skulle nämligen till Dollarstore. Vi gick där inne enda till stängning, Sarah passade på att köpa en massa saker, jag däremot köpte inte så mycket.

Jag skjutsade sedan hem Sarah, men när vi kom fram till hennes port satt vi kvar i bilen en gansla lång stund och bara tittade på hennes mage. Jag blev så sjukt fascinerad av hur lillen rörde sig. Det var häftigt att se! Till slut sa vi hejdå till varandra och jag körde hemåt. När jag väl svänger in på Öster står det tre personer mitt i vägen, med en cykel. Jag tänker inte så mycket på det utan väntar lugnt på att dom ska flytta sig, jag fortsätter köra och av någon anledning så tittar jag i backspegel och då är det först jag tänker på att det var en cykel dom stod med. Jag får en sjukt stark känsla från ingenstans att jag måste vända om och kolla på cykeln. Det är som om att något säger till mig att jag bara måste.

Jag vänder om och ser cykeln, "det är MIN cykel", tänker jag för mig själv. Jag får panik och bromsar, jag försöker sedan få bort bilen från gatan och upp på parkerinegn vid kiosken. Jag får motorstopp, men til slut lyckas jag få undan bilen och kliva ur den. Jag går fram med snabba steg mot cykeln och bara säger rakt ut till paret som tittar på den
- Det här är min cykel!
Mannen som ska sälja cykeln till paret får lite smått panik och försöker intala mig att det är hans fästmös cykel.

- Jag kan bevisa att det är min cykel! Sa jag och började skaka av adrenalin. Jag sträckte mig mot handbromsen och se det att denna är inte ikopplad då vi precis bytt däck på cykeln. Min hand skakade bara mer och mer. Jag sträckte mig mot det vänstra handtaget på cykeln och sa det att detta handtag var väldigt lätt att få av och att det finns ett märke under det. Jag tog bort handtaget och inrispat märke visade sig. Killen som skulle köpa cykeln blir förbannad på mannen som försökt sälja honom en stulen cykel.
Jag berättade som det var att den blivit stulen samma dag, och han berättade att han var väldigt misstämksam mot mannen då han inte kunde uppge någon legitimation. Han sa att han skulle ringa till polisen om mannen inte försvann.

Jag skakade fortfarande och tårarna rann av all adrenalin. Jag var så tacksam till dessa människor som faktiskt trodde mig och hjälpte mig att få tillbaka min cykel, jag kramade om mannen av glädje och tackade honom flera gånger.
Paret hette Peter Slagbrand Och Camilla Alnehed. Verligen fina människor, änglar!

Jag fick cykeln och dom åkte hem, jag tog mig skakandes fram till bilen där jag tog upp telefonen ringde till Oskar. Jag berättade att han skulle komma till kiosken och att jag hade fått tillbaka min cykel. Det var knappt så att jag kunde hålla i telefonen för att jag skakade så mycket. Jag skakade verkligen i hela kroppen. Han fick köra ner bilen i garaget då jag inte klarade av det. Jga tog cykeln och höll ett hårt tag om den medans jag tog den hem.


Jag vet att detta inlägg blev lite långt men jag ville gärna skriva denna som en berättelse. Dett avar faktiskt något som hände mig igår. Det är verkligen helt sjukt och jag är bara så sjukt tacksam och glad att jag fått tillbaka cykeln.

Likes

Comments