youtube

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagbok

Idag har det varit en riktigt bra dag, jag och Oskar var iväg och skulle filma lite scener till en video som kommer upp på kanalen inom kort. Han hjälpte mig att filma och han var rikitigt duktig! Och väldigt snäll som hjlälpte mig.

Jag passade på att få några bilder tagna på mig själv, haha!Likes

Comments

Dagbok

What’s up you guys!

Idag fick jag ett blombud! Mitt första blombud någonsin faktiskt! Det var från världens bästa Sarah 💕 jag fick en nalle och choklad med också. Blommorna var så himla fina! Och när jag läste kortet blev jag så himla rörd! Jag grät så mycket att jag inte ens kunde läsa klart. Det tog mig tre försök, jag kan fortfarande inte läsa den utan att bli tårögd 💕

Jag förstår verkligen inte vad jag gjort för att förtjäna dessa människor i mitt liv? Jag har verkligen världens västa vänner, inte för några presenter utan för att de ALLTID ställer upp! Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det gäller. Jag älskar er verkligen! 💕💕

Likes

Comments

Dagbok

What’s up you guys!

Hej allihopa! Jag börjar äntligen känna mig bättre!
Igår började det med att jag inte hade ont i halsen längre, och jag har vilat så mycket jag bara kan. Men igår hände något som gjorde mig så sjukt glad.

Jag fick en bild av Bella på min ytterdörr och på bilden kunde man se en påse som satt utanför med en text, öppna försiktigt!

Både jag och Oskar skyndade oss för att öppna och tog in påsen till sovrummet, Oskar öppnade den och i påsen fanns

En massa gott alltså! Så himla gulligt!

Tack till värdens bästa Bella! 💕

Likes

Comments

Dagbok

What´s up you guys!

Jag började känna mig sjuk i måndags, men tänkte att jag kanske bara behövde lite vitaminer, natten till tisdagen kunde jag knappt sova för min hals värkte så mycket och jag kunde knappt svälja,.. Jag tog mig i alla fall upp och tog mig även till jobbet, men jag hade lite hjälp av några vänner (ipren, alvedon, vatten och strepsils) Jag härdade ut och fick äntligen komma hem! Natten till onsdagen gick mycket bättre jag fick sova lite mer och jag tog mig ennu en gång till jobbet. Denna gång hade jag väldigt svårt att hålla humöret uppe, jag kände mig inge bra alls. Att bara lämna ut frukten i köket som är 30 steg bort var jobbigt. Jag försökte verkligen att bara ta det lugnt. Jag klarade mig igenom dagen och nör jag kom hem igår könde jag mig som om en hjord med bufflar hade stampat på mig.

Inatt sov jag knappt igen och hade allt svårare att svälja och andas. Nässpray hjälpte till en viss del, men ändå inte helt. Jag kunde knappt svälja. Så i morse när klockan ringde bestämde jag mig för att vara hemma. Jag känner att jag kommer inte klara av att vara på jobbet och det ska jag inte heller behöva om jag mår så här. Men jag känner mig ändå dum som är hemma för att jag egentligen inte har en riktig ersättare. Så jag vet inte riktigt alls hur de löste sig idag, men jag litar på mina kollegor som sitter på de andra kontoret. Jag har knappt lämnat sängen idag, enda gången var för att ordna lite frukost och sen för att gå på toaletten. Så nu ska jag forts'tta titta på tv och youtube. Nu ska jag bli frisk igen!

Har ni några tips på vad man kan göra när man är sjuk?Likes

Comments

What's up you guys!

Jag och min vän Bella gjorde en whisper challenge video som jag lagt ut på kanalen, den var både rolig att göra och att redigera! Kolla gärna in den om ni vill skratta lite!


Likes

Comments

Dagbok

What´s up you guys!

Hej kära läsare! Igår efter jobbet tog jag bilen och åkte hem till Bella. Vi åt lite snabbt, Bella hade lagat korvstroganoff. Det var riktigt och jag fick även med mig en matlåda med mig. Efter att vi ätit åkte jag och Bella iväg för att först och främst, efter vi tankat åkte vi bara runt i Sandviken på måfå. Vi bestämde varannan gång åt vilket håll vi skulle åka, till slut kom vi in på en väg där det inte fanns så mycket hus men en hel del skog. Eftersom att det var så mörkt blev det genast creepy och spännande, tänk om det skulle komma ut en clown ur skogen? Vi åkte runt och kollade in i skogarna. Efter ett tag kom vi till ett område med sjukt fina hus! vi valde att åka omkring i området och kolla på alla hus. Ett tag kändes det som att vi inte var kvar i Sandviken längre, eller ja det kändes som att vi inte var kvar i Sverige längre. Det kändes mer som om att vi var i USA. Jag vet inte varför, jag fick bara den känslan. Man blev väldigt avundsjuk på alla husen.


Likes

Comments

Instagram@pinnsiecray