Header

Alltså jag fattar knappt att jag snart ska åka. Det är så himla mycket planering för att så mycket som möjligt ska vara klart innan jag åker så jag glömmer bort att jag faktiskt SKA ÅKA. Har full koncentration på att hinna klart med uppgifter som ska lämnas in innan jag åker, försöka få ordning hemma med allt plock och städ så jag inte behöver tänka på det när jag kommer hem, för då blir det tight, skriva ut alla dokument och biljetter och förbereda kroppen innan jag åker. (Ja jag är så fåfäng så jag måste hålla igen lite på godsaker, träna mer och åka iväg och sola två tre gånger innan jag åker.)

Och just nu är det så stora kontraster, det är så mörkt här i Sverige, det blir knappt ljust på dagarna och jag har inte sett solen på över en vecka tror jag. Känns nästan overkligt att åka iväg till något som är så olikt det här.

Och det har alltid varit så långt borta, har tänkt att det är så lång tid kvar jämt. Från att ha tänkt att det BARA är två månader istället för fyra, så kommer man på sig själv att två månader är ju ändå mer än åtta veckor så det ÄR långt kvar. Och sen har man tänkt liknande fast med veckor, nu är det bara FYRA veckor kvar istället för åtta. Men på dessa fyra veckor så skulle det hända och kommer det hända så mycket så man har fortfarande tyckt att det är en så stor distans. Och egentligen, trots att det nu är TVÅ veckor kvar, så känns det jäääättelångt. Jag ska fortfarande lämna in hemtentan på måndag, skriva klart en intervjuuppgift och lämna in en problematiseringsuppgift, jag har två tillfällen kvar på dansen och två tillfällen kvar på löpgruppen, jag kommer (förhoppningsvis) hinna åka till lägenheten en tre fyra gånger och på de gångerna (förhoppningsvis!!!!) hinna tömma den, det kommer hinna bli halloween och alla helgona och vi kommer dessutom hinna ställa om till vintertid innan jag åker.

Men jag vet mycket väl, att när allt detta är gjort, så kommer det vara lördag den femte november och jag ska åka till jobbet för att göra ett dygnspass och direkt efter att jag slutat jobbet ska jag åka till min kusin för att sova där sista natten, eller vi ska försöka hålla oss vakna fram tills att vi åker till Arlanda. Och där kommer jag stå den femte november utan att ha hunnit packa, för just nu är allt i kartonger och alla mina resväskor är fyllda med allt från förkläden, dukar, pajformar, ljuslyktor, sugrörshållare, schampooflaskor, kläder, dvd-filmer och böcker. Och jag vet inte ens vad jag ska ha på mig. Medan Adeline däremot redan packat och packat om hennes väska ett X antal gånger...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter att ha pluggat, pluggat och mest pluggat så var det skönt att ta en sväng på skogen och sen till lägenheten för att komma lite längre i röran där.

Tänkte jag kanske skulle avslöja hur vi hanterade lasset med 600 kg potatis. Vildsvinen här ute i skogen är bortskämda med både havre, majs, matrester och skalad potatis. Djurvänner kan man tro, men vi vill bara locka hit dem så vi kan skjuta dem och käka upp dem 😁 Hemskt kan man ju tycka, men jag tycker det är mer hemskt att äta griskött som är producerat i Danmark. Dessa vildsvin (som det finns alldeles för mycket utav), har levt ett fantastiskt liv ute i skogen och vi tar reda på precis allt. Det som inte äts upp på något vis används som hjälpmedel till bekanta som tränar deras hundar på spårning.

Likes

Comments

Varit hemma nästan hela dagen idag. Pluggat en del och har nu skrivit fyra sidor istället för två på hemtentan. Går inge vidare att koncentrera sig när det är massor som behöver göras runtomkring, som att: tvätta, vika tvätt, plocka ur diskmaskinen, plocka ur kartonger, sortera i kartonger, byta sängkläder, städa toaletten och badrummet, torka av i köket, försöka få ordning i garderoben, aa listan kan bli lång. Och förutom att ta snytpauser och matpauser så måste jag ibland pausa och göra något helt annat. Så idag tog jag tag och rotade fram lite krimskrams och piffade till hallen lite. Och eftersom det är så mörkt ute, det blir ju knappt ljust nu vissa dagar, så tände jag lite ljus. Det får duga i alla fall!

Likes

Comments

​Fick brutalont i magen i ca tre timmar igår. Misstänker magkatarr, men sen började även toalettbesöken tätna. Magsjuka eller bara kroppens sätt att säga ifrån. Vet inte, lär aldrig veta. Eller jo, om han ​också blir dålig så vet vi ju. 

Sovit dåligt. Ligger och tänker på den jävla tentan som ska in, som är max ÅTTA sidor. Förstår inte hur jag ens ska få ihop sex stycken... Och så snarkar han bredvid så pass att jag måste rätta till gardinerna varje morgon. (skulle kunna va så i alla fall). Och till råga på det så sätter näsan stopp, mina bihålor är tunga som bly och inte fan går det att snyta ut skiten heller, svårt att sova med öppen mun faktiskt. 

Nåväl, fredag idag och jag har ringt och sjukskrivit mig från jobbet imorgon. Vill inte riskera att smitta någon på jobbet IFALL det är magsjuka, även om jag inte tror det, men dumt. Ska försöka plugga heeeeeeeeeela dagen idag och imorgon så jag inte behöver stressa i sista sekund på måndag när den ska in på natten. 

Just nu är det 16 dagar, 20 timmar, 17 minuter och 24 sekunder kvar tills planet lyfter och vi åker till Florida/Bahamas/Los Angeles!

Likes

Comments

Har haft i övre delen av magen sen ca 16 idag. Nu har jag sprungit och det blir bara värre. Misstänker att det är min stressmage som säger ifrån lite. Nu ska jag käka lite kvarg och äpple och försöka plugga lite till innan läggdags!

Likes

Comments

Tog en längre paus från skrivandet. Har bara fått ihop knappt två sidor och det stod max åtta sidor så jag antar att de förväntar sig lite mer. Två riktiga diskussionsfrågor och en begreppsfråga. Har aldrig ens hört orden paradigm, anomalier, deduktion eller epistemologi tidigare, så svårt att diskutera kring dem och deras motsatser!😝

Nu ska jag in till stan och springa lite. Börjar bli kallt och mörkt att springa ute nu. Bara två tillfällen kvar innan säsongen är slut för i år. Sen drar jag till Bahamas!

Likes

Comments

Förutom alla bensträckare jag gör för att gå efter papper och snyta mig så måste man ju ta lite mer givande pauser ibland!

Likes

Comments

Idag är det detta ⬇ som gäller mest hela dagen. Ska göra ett avbrott i kväll och åka in till stan för att vara med i löpgruppen bara.

Hoppade över dansen igår eftersom jag kände att en förkylning var på gång. Borde väl kanske avstå springningen idag med för att garantera att det här "jag-känner-mig-bättre"-måendet ska hålla i sig. Men börjar komma i bättre form nu så vill inte hamna i någon större svacka vad gäller löpträningen heller, så får ta det lite lugnt bara.

Har hemtenta fram tills på måndag och jobbar lördag och söndag så nu ska jag försöka dyka ner i detta, utan att bli distraherad av allt som borde göras här hemma.

Likes

Comments

Katterna verkade godkänna den nya klösställningen de fick i alla fall. Hade på kattmynta för att de skulle tycka om den så kan ju bero på det också!😁

Elvira blev som tokig, finns film på mitt instagramkonto, hur ful som helst!

Likes

Comments

Fy va jobbigt det är att gå till jobbet när man varit ledig så många dagar i streck. 24 timmar på arbetet och slutade imorse. For iväg och solade en snabbis och sen till lasarettet för att ta död på min äckliga vårta som tydligen svårdödad. Sista besöket idag så försvinner den inte nu så kommer jag be någon kallhjärtad människa skära bort den med skalpellen jag fick av sköterskan första besöket.

Åkte förbi Mejk på vägen hem. Skulle köpa sopsäckar, men slutade på över 700:- så något mer måste det ha kommit ner i korgen konstigt nog! Blir alltid så när jag är på mejk underligt nog! Blev lite nytt krimskrams som jag ska ha i hallen på övervåningen och två nya kuddfodral, en liten ren som släppte glitter som fan som jag ska ha till jul, CHIPS såklart när det är så billigt, annat tråkigt som disktrasor och sen fick katterna en ny klösställning.


​Hem och plocka och städa. Gjorde inte ens ett försök till att plugga. Har haft ont i huvudet och i bihålorna och halsen senaste dygnet så var svårt att koncentrera sig. När han kom hem från jobbet så drog vi en repa i lägenheten.

Nu kollar han på fotboll och jag försöker plugga lite på en av uppgifterna som ska in. Imorgon börjar en hemtenta så då blir det mest fokus på den i fem dagar framöver.

Fan va härligt det är att vara ledig! Eller?​

Likes

Comments