Header

Skogsåkning idag på lössnö. Massor med stora mossar med orörd snö, ca 60 cm djup.

Avslutade dagen med en brasa och värmde på lite glögg vid en annan sjö. Imorgon är det hemgång och tillbaka till jobbet!

Likes

Comments

Idag laddade vi med mackor, mackor och åter mackor. Åkte till en av alla sjöar och pimplade. Isen är inge vidare farlig att vistas på i alla fall. Mellan 50-70 cm is.

Likes

Comments

Vet ni att värmeljus inte ger ifrån sig så mycket ljus?

Helt slut, så vi intar sängen redan nu för att orka upp imorgon istället.

Likes

Comments

Idag åkte vi 12 mil på skoter framförallt på vedungsfjället. Riktigt fint! Fjället är så mycket större än vad man tror. Tar flera timmar att ta sig från fjälltopp till fjälltopp.

Käkade lunch på Trappen i Lofsdalen och på kvällen tog vi en tur i skogen och plockade upp lite saxar.

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu har vi precis tänt i kaminen så det blir lite värme i stugan. var nog inte mer än 13-14 grader nu när vi vakna.

Ett dassbesök medan solen gick upp och nu ska vi äta frukost och bege oss på långtur!

Likes

Comments

Hej!
Vi packade ihop och åkte till Lisselåvallen idag. Fem timmars bilfärd och en paus i Mora senare så vart vi framme. Tog en tur på skotrarna på en gång.

Nu har jag precis lagat kräftsoppa till gubbarna och nu sitter vi och funderar på vart vi ska åka imorgon.

Det är skönt här, ingen elektricitet att tala om. Inget vatten. Och elda i kaminen är det som gäller för att få värme. Hur härligt som helst. Kanske inte att inte har vatten, men skönt att ha det lite primitivt och spartanskt emellanåt. Imorgon hoppas vi på fantastiskt väder när vi ska ut på långtur!

Likes

Comments

Ibland är det jobbigt. Fruktansvärt jobbigt.

Att inte veta om det kommer sluta bra. Att bara maktlöst stå bredvid och hoppas på det bästa, att du gör de rätta valen. Hoppas och be om en ursäkt och att nästa gång, inte kommer komma så snart igen. Försöka hitta lite hopp om att det du säger den här gången, kanske är sant.

Det är jobbigt, fruktansvärt jobbigt.

Att mentalt förbereda sig för samma svek igen, som kan komma när som helst. Att kastas mellan hopp och förtvivlan och ha den lilla rösten på min högra axel som talar om att hoppet jag har är overkligt stort.

Det är jobbigt, jättejobbigt faktiskt.

Jag önskar jag kunde få reda på, om allt jag gör och allt jag ställer upp, så som det aldrig gjordes och som det aldrig ställdes upp för mig, kommer vara värt det i slutändan

Och jag skäms, för ibland, önskar jag att du gjorde fel val, att det blir tvärtemot mot vad som lovats. För då, kanske inte den gången, men nästa gång, eller gången efter det, skulle jag ha argument och samvete nog att klippa det malätna och nedfläckade bandet.

Att få slippa förbereda sig för svek. Slippa kastas mellan hopp och förtvivlan. Slippa det motsägande hoppet. Och istället bara, tomt. Ingenting. Att få leva utan krusiduller och något som ger en ständig huvudvärk och magknip. Att bara få leva fullt ut.

Men så skulle det väl aldrig bli. För då skulle krusidullerna ersättas med en undran. Om vad som hade hänt, om jag bara stod ut lite till. Ställde upp en gång till. Lät mig svikas en gång till. Om jag bara vikt mig själv ut och in en gång till.

Om jag bara gav dig en chans till. Trots att alla chanser redan är räknade.

Så därför. Är det jobbigt. Jättejobbigt ibland.

Likes

Comments

Alla hjärtans dag firades först på jobbet mellan 8-15. Sen hem till mamma för att fixa fika till kusinerna som var på väg strax efter mig. Till fika blev det bland annat kladdkaka på mammas recept och chokladcrispkakor! Recept kommer senare 😊

Åkte hem senare på kvällen och jag och han åkte till bymacken för att fylla dunkar med bensin inför helgen.

Vi gjorde en romantisk middag bestående av toastmackor med skinka och ost som serverades med Öl eller mjölk. Sen sov jag i hans knä i soffan. Vi är inte så mycket för sånt där "gull" varken han eller jag. Inga blommor eller presenter eller något annat rosa eller gulligt blev det överhuvudtaget!

Och det gör inget, inombords så gör jag varje morgon en sån där målgest som hockeyspelare gör, för att jag får vakna bredvid honom. Varje dag är värd att fira egentligen! 💙

Likes

Comments

Dagar som dessa får man vara glad för de små sakerna livet erbjuder. Exempelvis att jag lyckades matcha in en dag på jobbet med både LASAGNE och FRUKTSALLAD ståendes på menyn!

Likes

Comments

Idag har jag träffat henne, min fina lillasyster som jag önskar att jag kunde träffa oftare. Just denna dag, möttes vi hemma hos vår pappa och fikade på en munk, innan hon stolt visade mig hennes nya rum, som är ett av våra gamla, och alla hennes leksaksormar, hästar och barbie-dockor hon tagit med sig. Tänk om alla kunde få ha ett så troget fan som du❤

Likes

Comments