Header
View tracker

Medger att jag inte har de bästa kunskaperna i Pic Collage, men dessa saker är inhandlade till köket. Blev så mörkt i köket efter att vi tog bort ljusstakarna så jag köpte tre nya lampor för att ha en i varje fönster från Entré, som den på bilden, ser nästan brun ut, men den är grå i verkligheten. Nu väntar jag bara på att gardinerna och de nya kuddfodralen från Jotex ska komma med posten! 👌

Får bli gråa och vita detaljer i köket. Knallblått kök med träfärgade möbler är inte så lätt att matcha med på något annat sätt. Försöker göra det jag kan med små medel, innan jag tar mod till mig att beställa nytt bord o nya stolar, för att sedan (troligtvis inte än på några år) tapetsera om och renovera.

Detta setet finns på Mio på rea just nu, vill så gärna ha det!

Likes

Comments

Fredagskvällen spenderades på jobbet. Jobbigaste jobbpasset jag har, hatar att jobba dessa fredagar.

Imorse åkte jag hem, han var iväg och jagade hare (gick bra för haren som tur va) och jag spenderade förmiddagen med att sortera lite bland mina kläder som inte kommit in i garderoben än, vilket beror på att garderoben är mer än full. Fick några byrålådor sorterade i alla fall, bara jag som viker precis alla klädesplagg?😃

Efter lunchen åkte vi ut på sjön för o se hur tjock den var. Visade sig vara ca 1-1,5 dm på sina ställen. Tycker det är olustigt med isar, rätt som det är så är det strömt och öppet. Men så länge det är ljust ute så man ser i god tid när man kör, fyrhjuling eller snöskoter så är det ganska lugnt, speciellt nu när jag var med o fick se med egna ögon att isen faktiskt var tjock.


Solen går ner fort såhär års, men vilken fin eftermiddag det blev! Skulle kunna tro att det är sent på kvällen eftersom det blir så förbaskat mörkt. Men flera dagar i rad nu har vi haft helt fantastiska sol upp- och nedgångar!

Vi stannade vid en udde och gjorde en liten brasa. Kanske bara jag som ser romantiken i det hela, men åh jag blir alldeles kär på nytt i den mannen, i naturen och i mitt eget liv och vardag! Önskar fler kunde få denna underbara vardagslyx, denna kvalité. Och som jag älskar att jag får dela alla dessa små, men så betydande upplevelser och tillfällen med just honom, han som införlivat lycka i mitt liv.

Likes

Comments

Soluppgången idag var inte heller fy skam!

Idag blev det en solo-trip till Örebro för fortsatt vaccination inför nästa resa och sen lite shopping! 👍🏻

Likes

Comments

Pendlar mellan jobbet, mamma och sängen hemma. En jävla tur att tentan för kursen låg en vecka innan nästa kursstart så jag fick en paus i pluggandet i alla fall! För nu är det mycket med allt. Det är jobbigt, jag erkänner det.

Vidare för introduktion på nytt jobb eftersom timmar försvann nyss, bara vikarie än så länge, men vilken arbetsplats 👌🏻

På vägen till jobbet bjöd moder natur på denna solnedgång!

Likes

Comments

Onsdag idag och vi kör 24 timmar på jobbet. Börjar oftast morgonen med te och macka, och idag fortsatte dagen med lite pyssel med ståltråd. Kul att få leva ut lite kreativitet någonstans i alla fall. Har massor jag vill göra hemma, men tiden finns inte riktigt.

Jag har ett bra jobb jag! 👌🏻

Likes

Comments

Idag gjorde han mat, som vanligt nästan, eller vi lagar nog mat 50/50 ungefär, lyckligtvis nog för mig! Blev räkgryta och ris, receptet hittar du här!

Likes

Comments

Jobb efter jobb och massa tid spenderas hos mamma. Shoppade mig själv en bukett med rosor och liljor när vi var o handlade på Ica🌷

Likes

Comments

Livskvalité ❤️

Likes

Comments

Snäppet piggare på eftermiddagen. Lyckades till och med äta. Tristess drabbade mig och honom, så vi åkte ut med snöskotrarna och mötte upp några för att göra en brasa. (Jag höll ca tio meters avstånd till alla😷)

Att ta snöskotern upp på en höjd i skogen för att se på månen och det vackra ljuset och nästan trollska landskapet som skapas, är bara en av alla fantastiska saker vi gör tillsammans. Ännu mer har vi framför oss❤️

Likes

Comments

Ni vet den där känslan du får när du undrar om du verkligen hinner hämta en hink innan du måste parkera på toan? Var glad om ni aldrig haft den.

Efter katastrofhelgen och den sorgliga början på veckan insjuknar halva släkten i vinterkräksjukan. (Rätt dålig timing för en nybliven änka som man gärna skänker sällskap åt). Såg sms igår morse som jag fått under natten att släkten insjuknat efter träffen i onsdags, slängde i mig förstoppade tabletter och åkte till ett läroverk för att skriva tenta. Som TUR var hann jag klart. Skrev i 3,5 timmar och hoppas nu på godkänt resultat!

Gjorde lite ärenden i stan och fick sen uppleva den längsta resan hem när det slog till på mig med. Hem o riva fram en hink och bokstavligt talat springa upp till toan på övervåningen (bäst att lämna den på nedervåningen frisk till honom) och där satt/låg jag sen i två timmar. Snabbaste viktnedgång jag varit med om tror jag!

Piggnade till efter klockan 20 på på kvällen, men jag bosatte mig i gästrummet 14 timmar till...

Likes

Comments