Header
View tracker

Hockey för första gången i mitt liv. Var roligt, så det kommer nog ske fler gånger. Färjestad vann, vilket var roligt eftersom C och P håller på Brynäs! 😝

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag stannade jag även till på Interflora fresh och sen på handelsträdgården "Lilla trädgården i Nora" och handlade lite krims krams, eller skit, beroende på vem man frågar.

Enen, julstjärnan och kotten fick bo tillsammans!

Nu ska vi göra oss iordning för att åka till C och N och sedan vidare till Karlstad och kolla hockey, Färjestad - Brynäs!

Likes

Comments

View tracker

Hallå där!

Idag har jag hunnit plugga en del, vilket mest innebar att ringa en del samtal till Fastighetsbyrån som vi ska göra ett PM om. Eller snarare ett PM på ca 10 sidor om Fastighetsbyråns marknadsföring. Pappa och lilla lillasyster kom på frukostfika. Pappa åkte vidare och jag och Mira lekte kurragömma, ritade och fikade ännu mer, innan vi åkte tillbaka till pappa sjungandes tillsammans till Samir och Viktor - Saxofuckingfone och Groupie, och jag kommer på mig själv att man kan texten utantill😄

Släppte av skrutta och åkte vidare in till stan, lämnade in bilen på tvätt och sen iväg till ett möte.

Vad tycks om min nya följare på instagram? Gillar inte burgare och har väl lagt upp en bild på en hamburgare och så händer detta?!

Likes

Comments

Dålig uppdatering här. Händer så jävla mycket skit på jobbet så det är pinsamt att ens prata om. Folk som vet undrar varför man är kvar på stället där folk får göra precis vad de vill med sina anställda, kunder och arbetskamrater, heeeelt utan konsekvenser.

Nu har alltså ett nytt schema lagts, där man började räkna med jourtimmar om nätterna, vilket såklart innebär att man får gå ner i timmar. Gick från ca 150 vakna (betalda) timmar och 38 sovande (obetalda) timmar. Till 122 betalda timmar och 44 obetalda timmar. Och i och med att man helt plötsligt av någon outgrundlig anledning så räknades alla timmar ihop och jag fick totalt 97% anställning, precis som tidigare. Hur och varför detta skett, är det ingen som vill ge information om. Jag och två arbetskamrater är drabbade av att gå ner ca 40 betalda timmar i månaden, facket är kontaktat, cheferna är kontaktade. Men det enda som kom var ett sms från arb.ledaren att det blivit fel och hen bad om ursäkt.

Och, that´s it. Vi blev inte informerade i förväg om att vi skulle gå ner i tid, vilket ett företag har skyldighet till att göra. Plus att de senare upptäcker att de räknat fel, tagit timmar från andra för att ge till nya anställda. Och...Inget händer. Det bara är så. Det bara får bli så. Det bara, är... Jag fattar inte hur det kan få ske, utan konsekvenser.

Hade magkatarr två gånger under september/oktober för det här kommande schemat, var så rädd att behöva gå ner i tid. Men blev så lugn när det stod 97% på mitt nya schema och nu har man blivit så lurad, och behandlad som luft.

Så fruktansvärt vansinnig och besviken.

Men, förutom kaos på jobbet så är det ju helt fantastiskt att vara hemma. Har varit hemma i Sverige nu efter semester och det är så fruktansvärt skönt att bo där jag bor. Kan dessutom tipsa om ett förjävla gott te, Ananas, mango och kanel, köpt på marknaden i höstas. Märket är Johan & Nyström.

Likes

Comments

Söndag hela dagen idag. Jag har suttit på jobbet sedan 15 igår och slutar inte förrän klockan 08 imorgon. Lugna dagar så blir mycket tid åt läsning som tur är, vilket det inte blir så mycket hemma. Fick äntligen upp hyllorna i bokhyllan så jag fick upp alla böcker, och nu är det bara några kartonger kvar i det såkallade gästrummet som är mer som ett bombnedslag.

I fredags var jag in till Örebro och fixade hem lite av det sista som behövdes för att få ordning i gästrummet, samt en del juldekoration som ljusstakar och tomtar. Men nu får det vara bra med julpynt, det ska snart ner ändå så.

Funderar på att göra något liknande som nedan med min jordglob från Indiska som är i samma stuk. Men måste komma på någon bra idé för att få dit pappret på ett smidigt och jämt sätt, eller om jag bara ska spraya allting och sen klistra dit detaljer... Jordgloben blir sen placerad i bokhyllan i gästrummet :)

Idag har jag varit till julmarknaden i Nora med jobbet, köpte en handgjord ljushållare till ett värmeljus som är gjort av Kungsängens gruppbostäders brukare.

Nu ska jag dyka ner i min bok "Principles of Marketing" igen...

Likes

Comments

Blev lite nya gardiner, kuddar, en duk och en filt hemklickade till köket idag :)

Allt är från jotex.se

Likes

Comments

Holt macaroni, crazy bananas och fuck yeah! Så jävla glad för det här resultatet. Var ju inte med några stora marginaler direkt, men B är ett B. Shit va glad jag blev när jag insåg att siffran 80/100 var den slutgiltiga siffran och att den innebär precis på gränsen för ett B i betyg i kursen Ledarskap och Organisation A.

Lite chockerande eftersom jag inte egentligen har satsat så stenhårt på studierna. Denna kurs, Marknadsföring A, kommer däremot inte sluta lika lyckligt tror jag. Över 250 sidor läsning, fem föreläsningar varav 30 min var på lite drygt en vecka innan prov imorgon som är ett quiz, där det är antingen ja och nej frågor eller påståenden då man ska kryssa i rätt svar av tre-sex alternativ. 29 frågor och man har 60 minuter på sig... Vet inte riktigt hur man ska kunna sammanfatta 250 sidor av en bok på 29 frågor. Det innebär ju att jag måste komma ihåg exakt allt jag läser och sedan kunna det tills imorgon. Nja, så går det inte till. Kommer bli gissningsmetoden imorgon...

Likes

Comments

Har sån extrem jetlag, har svårt att hålla mig vaken när klockan börjar närma sig 15-16 om dagarna. Känns som att bli överkörd av ett jetplan samma tid varje dygn. Och jag har ca 120 sidor kvar att läsa inför provet som är på tisdag och spenderar dessutom 24 timmar på jobbet. Det där att utbilda sig känns inte så jävla givande just nu...

Likes

Comments

En händelserik vecka har passerat, precis som de senaste halvåret känns det som. Vi lugnar inte ner oss nå vidare mycket, utan jag packar upp väskorna, läser vidare i boken, plockar i en del kartonger och tar en vända i duschen och svidar om så man ser anständig ut för julbord med jobbet.

Fick höra att det redan är första advent imorgon och har suttit och kollat efter lite juldekorationer som jag vill köpa. Får bli Örebro någon dag i veckan och inhandla en del sådant och annat krams. Känns inte riktigt som jul snart eftersom jag precis sprungit runt i shorts bland palmer i 25-30 grader. Men det ska bli mysigt att fixa inför jul nu när man inte bor ensam, som jag annars alltid gjort.

Likes

Comments

Fredagen fortsatte med en tur till Thuns efter att han kommit, och sen tog jag mig en tupplur för att kunna hålla mig vaken under kvällen. Sen åkte in mot Uppsala för att se Johan glans. Så fruktansvärt rolig! Skrattade så jag grinade tre gånger och fick sånt ful-skratt som man inte vill att allmänheten ska få höra.

Vi käkade buffé på en Kinarestaurang i Uppsala nära konserthuset innan vi tog plats högt uppe på läktaren och skrattade nästan konstant i mer än en timme!

Efter föreställningen åkte vi hem till skogen❤

Likes

Comments