Header

Efter stopp i Arvika och Lillehammer så kom vi fram till Toftemo turiststation. Här bor vi inatt 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå där!

Jobbade ett dygnspass igår och slutade klockan åtta idag. Det har gått massvis med timmar men jag har fortfarande inte riktigt förstått att jag ska vara ledig så länge.

Började ledigheten med att åka till min kära mor som bjöd på frukost som vanligt när jag kommer och hälsar på vid den tiden på dygnet. Sen åkte jag hem och började städa och packa innan G och I kom och hälsade på över en kopp fika😁 Packandet och syftet med deras besök var för att vi skulle bestämma vilken väg vi ska ta imorgon. För imorgon åker vi till Norge! Har inte riktigt fattat det än heller, suttit och väntat så länge på att det ska bli semester och v 29 så vi kan åka till Trollstigen, Geiranger och Oslo så jag hängde inte med när det väl blev dags, typ nu alltså.

Nu har jag precis beställt den sista studentlitteraturen, vilket innebär att jag bestämt mig för vad jag ska läsa i höst. My gosh, goodbye sparetime säger jag bara!

Annars är det dammsugning, plockning (hatar att komma hem från en semester och så får man städa det första man gör), packning och Ozzy Osbourne som gäller just nu innan jag ska duscha och sova!

Likes

Comments

Förutom den hemska åsyn av vad grisarna förstört, så såg vi desto finare. Fantastiskt väder och såg på när svärfar strängade och pressade hö!😍

Jag är så lyckligt lottad som får bo som jag gör. Älskar att jag har så nära till naturen och har så mycket djur och "bondliv" runtomkring mig! Bodde bara fyra år utan, men detta är så som det ska vara!

Nu ska vi för ovanlighetens skull sätta igång en film. "Män som hatar kvinnor" en av mina favoritfilmer som jag inte sett på flera år! Så bra!

Likes

Comments

Idag är det lördag och vi tog en sväng på fyrhjulingen. Vi blir bestörta när vi ser hur familjens marker ser ut som de gör. Vildsvin som bökat upp flera 100 meter och förstört. Blir irriterad och tänker att det måste skjutas mer eftersom grisarna fick så stora kullar i år. Och så kommer jag o tänka på alla vegetarianer och veganer. De kan ju knappast tycka att det är okej att jag tänker så, eller att vi faktum med gör det jag tänker, skjuter grisarna alltså, eftersom de är så många och förstör så mycket. Men tycker de verkligen att det är så oetiskt att skjuta djur som förstör för bönderna. Jag menar, bönderna ser ju till att det finns vete, havre, råg, korn och massa annat som behövs till föda, som absolut veganer och vegetarianer är beroende av... Hur blir det då? 😳

Likes

Comments

Ni som bor i närheten, eller långt ifrån för den delen också. Åk och titta på någon av Lerbäcks teatrar! Rekommenderar verkligen mordgåtorna de spelar på hösten. Det kostar en del, men sate att det är värt det, både för teaterns skull men dessutom för den extremt goda maten!

Idag spelade de en gammal fars vid Örebro slott som jag och Petra bokat för längesen. Och jisses vad jag skrattade, fick ta av mig glasögonen och torka tårarna flera gånger!

Boka!

Efter teatern hämtade jag upp min granne som låst sig ute från sin bil, och vi bor ju alltså en timme från Örebro. Så fick köra hem Petra och sen hem till skogen så grannen kunde hämta sin andra nyckel och sen var jag så snäll så jag följde med och hämtade hans bil. Så tre timmar i bil blev det den här fredagskvällen. Men jag fick ju ett Friscomål! 😄

Likes

Comments

Så mycket roligare det blir att plugga och studera om det faktiskt går bra. Nu känner jag att det är så mycket roligare att plugga till undersköterska än det där förbannade jävla juridikskiten som jag fick omtenta på. Men är ju en aningens skillnad att läsa på gymnasienivå och högskolenivå också.

Idag fick jag förutom det här betyget, också, precis som alla andra som sökt till högskola nu i höst, reda på antagningsbeskedet. Och jag kom in på det jag ville, de två första kurserna visste jag ju redan i och med att jag läser program. Men kom in på två kurser som är på 25% takt, så nu ska jag bara bestämma mig för om jag orkar läsa 75% till hösten och vilken av de två småkurserna jag ska välja, eller om jag ska hålla mig till redovisning och verksamhetsstyrning och läsa på 50% takt😖

Likes

Comments

Hallå där i all hast! Hoppas så många som möjligt njuter av det fina vädret och sommaren på annat sätt än som mig, på jobbet!

Torsdag idag och jag har precis jobbat ett dagpass 7.30-14.00 på Ica och sitter i mammas lägenhet och äter lunch. Mamma själv är på sitt jobb och istället kom min bror och fasters gobit och hälsade på här! Inväntar läraren som ska ringa och föra ett betygssamtal och efter det ska jag tillbaka till jobbet igen, fast den andra som inte innebär att plocka varor eller skanna dem i kassan.

Så glad att jag han träffa lilla guldklimpen en stund. Han tog tre steg idag när jag träffade honom och senare samma kväll fick jag en film skickad att han gick flera steg, alltså en tio-tolv stycken! Han har blivit så stoooor!😍😭

Likes

Comments

Jobbade dygn i söndags och fortsatte med ett dagpass direkt efter igår, ledig kväll och gjorde inget mer än att laga kalops och potatis till matlåda för resten av veckan.

Idag är det däremot tisdag och desto mer händer, nämligen 24 timmars pass på jobbet. Och vilken arbetsdag, lunch tillsammans med vänner i fina Nora nere vid sjön i det helt fantastiska sommarvädret! Jag har världens bästa jobb!

Imorgonbitti när jag slutar blir det frukost hos min kära mor innan jag kör ett dagpass på ICA.

Likes

Comments

Sådär stark som de här blåklockorna är, så stark vill jag också vara. Så skör som bara en blomma kan vara, men ändå tillräckligt stark för att till och med kunna växa igenom betong och asfalt.

Likes

Comments