Har börjat med min träning igen. Eftersom jag inte mått särskilt bra på senaste tiden, så bl. min träning blivit lidande. Även om jag önskar gå ner i vikt är det viktigt för mig att inte förlora muskler bara fet.

Det känns kul att träna nu så då blir det lättare att fortsätta för att nå mina mål.

Vägde mig i morse och vågen visar samma sak som den senaste tiden. 92 kg. Det blir ibland 91.9 och ibland 92.2. Men nu ska jag inte tänka så mycket på det. Jag kör mitt rejs och ser till att må bra. Kommer väga mig nästa söndag istället. Inte som nu varje dag. Det kanske hjälper.

Planerar äta mjölk-, gluten- och sockerfritt samt träna 3 ggr nästa vecka. Kort och gott nästa veckas planering som jag ska följa.

Likes

Comments

Idag sitter jag i soffan och kollar på Nyhetsmorgon på tv 4. Gillar börja dagen med det, men har inte gjort det på länge. Tilde de Paula och Peter Jihde är så roliga och man blir på bra humor fast man borde egentligen deppa. Vädret ute är nämligen inte det bästa. Men idag gör det inget. Det är ok.

Varit på vc igår och gjort några prover eftersom jag inte mått så bra på senaste tiden. Det visades att jag har blodbrist och ska käka järntabletter. Bra att veta vad som är fel med mig och att det är så lättåtgärdat.

Sökte också en plats på meditationläger i Ödeshög och jag fick det. Ska försöka förändra mina tankar, så de bli lättare att göra med i fortsättningen.

Kroppen vill gärna gå ut och motionera, men jag tror inte det är så bra idee. Jag tar det lugnt några dagar, så att jag inte landar i sängen igen och blir liggande där i några veckor. Har man blodbrist så syresätter inte blodet kroppen så som man ska och då blir jag utslagen igen.

Har flera saker att sysselsätta mig med idag för jag har börjat med att göra listor igen så att jag inte ska glömma ngt viktigt.

Japp än så länge går det bra och jag är verkligen på gång.

Likes

Comments

Det är söndag eftermiddag. Jag sitter i soffan. Orkar ingenting och är överviktig. Är dessutom sönderstressad och vill inte fortsätta så här mer.
Här och nu bestämmer jag mig för att ändra på det eftersom det inte känns som jag längre.

Imorgon är måndag och början på mitt nya liv. Lite mera rosa så som det var förut och så som jag vill att det ska vara.

Likes

Comments