Jag fick inget jobb idag så jag har bara solat och sprungit spåret idag. Jag höll på att springa på en kopparorm som låg mitt på spåret, jag blev jätte rädd och skrek haha. Jag har även sökt tre jobb och ska på en intervju inom en snar framtid. Mycket har hänt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Var tvungen att sätta klockan idag eftersom att vi ska åka iväg idag. Vi ska till pappas tjejs mammas landställe i Knivsta. Det är som en tradition för mig så ska bli kul, vi brukar bli typ 10 stycken. Det tråkiga är bara att jag måste åka tåg själv dit.. Men det är det värt

Likes

Comments

Kom precis ur duschen, jag har fortfarande inte vant mig att gå upp så här tidigt. Är ett vrak på morgonen, ändå går jag och lägger mig hyffsat tidigt.

Ska kolla runt lite i stan idag efter jobbet, hittade bl.a. en väska jag blev kär i. Och vad ska man dricka på festivalen? Tror jag ska ha med mojitoflaskan jag köpte igår i allafall, den är jätte god.

Likes

Comments

​Helt sjukt, det är bara 6 dagar kvar tills jag åker till Bråvalla där jag ska jobba som volontär i baren med Amanda. Har knappt insett det än, först midsommar på landstället och sedan festival. Jag svävar på moln just nu. Jag köpte lite festival grejer på stan idag och även en liten ficklampa. 

Likes

Comments

Idag gick tiden långsamt på jobbet, plockade mest skräp och preppade bord. Efter jobbet träffade jag Anna inne i stan. Vi kollade runt lite och käkade på Kungshallen efteråt. Det var riktigt trevligt och jag hittade en hel del grejer. Köpte även två trisslotter på vägen hem, ibland får man drömma om att vara miljonär !

Just nu ligger jag i sängen och kollar serier, jag ska nog gå och lägga mig tidigt idag.

Likes

Comments

Jag och min närmaste vän som jag har känt i 15 år tatuerade oss tillsammans för ungefär en månad sen. Vi gjorde en tatuering som stod för oss som vänner, serien vänner och vänner i allmänhet. Jag är helnöjd! Vi har skjutit upp våran vänskapstatuering i flera år nu så det var på tiden.

Jag gillar att bådas brun utan sol försvann runt tatueringen haha.


Mitt nästa mål är sleeve.

Likes

Comments

Idag var det en riktigt tung dag, var jätte trött. Vi jobbade inne i Stockholm och flyttade tunga skåp. Ska dit imorgon igen så ska lägga mig tidigt idag!

Vi tog iaf en liten break på starbucks på morgonen, det behövdes!

Likes

Comments

​Jobbade i Kungsängen i dag, vi monterade klädskåp. Sussie skickade med mig thaimat som matlåda, så gott. Funderar starkt på att åka till gymmet en sväng men måste gå och lägga mig så tidigt :(

Likes

Comments

Jag gymmade och handlade idag så jag kan laga matlådor. Det gick mycket bättre på gymmet idag, jag körde intervaller på löpbandet 6 km och ben. Men det kan bero på att jag bara rökt 1 cigg sen i söndags natt. Hoppas jag har den mentala styrkan att sluta för jag har märkt av nackdelar med äckliga ciggaretter. 

Likes

Comments

Har så lite energi just nu, helt slut över att ha börjat träna och äta nyttigt. Då var det ju verkligen på tiden, när jag deffade i en månad hade jag feber första veckan och ville knappt gå upp ur sängen. Det är sjukt hur mycket dålig mat man ätit.

Just nu sitter jag och äter och kollar runt på kläder. Jag kommer nog klicka hem något fint. Snart ska jag spela något spel med några vänner. Hoppas man inte somnar på tangentbordet bara. 😃

Likes

Comments