Idag skulle mamma fyllt 41år men tyvärr är hon inte här och firar den med oss.
Det var sjukt jobbigt att gå upp ur sängen. Jag låg där i flera timmar och gjorde verkligen ingenting mer än att kolla upp i taket och tänka på henne. Förra året gick jag upp precis som vanligt och åkte till jobbet men idag gick det absolut inte. Det var så mycket värre. Förra året hade jag inte helt insett att det faktiskt var sant. Nu är det två år sedan jag stod i köket och gjorde den sista tårtan. En födelsedag som jag aldrig kommer glömma.
Men tillslut gick jag upp, gjorde mig iordning och åkte till graven med blommor och ljus. Totalt blev det tre vändor dit och två ja må du leva sånger. Tillslut blev det en ganska bra dag med Oliver och Pia och mycket prat om minnen med mamma!
Vi saknar dig.
Hoppas du fått en fin födelsedag i himmelen❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är oktober. En månad med många känslor. Jag trodde att det skulle gå enklare i år. Men jag hade fel. Ångesten börjar krypa fram under skinnet. Om några dagar skulle du fyllt 41år mamma, om några dagar är det datumet jag aldrig kommer glömma och det ända jag hör är läkarens besked ”finns inget mer att göra nu” i mitt huvud. Tanken på att det kommer säga swish så är det december. En månad med mer ångest gör mig stressad. Min 20års dag, jul. Jul gör mig galen. Vem ska jag vara med? Det var ju mammas sida förra året. Ska jag behöva sitta ensam? Tanken gör mig gråtfärdig. Vi älskade julen. Vi planerade i långt i förväg. Det var fullt med julklappar hemma. Men nu då? Nu känner jag mig mer ensam än någonsin. Julen var vår favorit mamma. Du älskade den, du förse över det till mig. Du fick mig att längta till julen redan på midsommar. Nu vill jag somna och vakna upp efter allt julstök. Jag vet att det kommer ordna sig. Det gör det alltid. Men ibland är det bara så svårt att hitta utvägen.

Jag saknar dig extra mycket denna årstiden mamma ❤️

Likes

Comments

Vissa dagar finns du lite extra i tankarna.
Vissa dagar saknar jag dig lite extra.
❤️

Likes

Comments

Finns inget bättre än att åka ifrån Nellie och ha pratat om allt mellan himmel och jord plus att ha fina naglar och fransar igen!!

Likes

Comments