Ser ni dom här höst jackorna från JFR? Ett stort MÅSTE att ha en sådan här i jack garderoben i höst! Millitär grön med en färg på pälsen i jackan och en lurvig luva. Jag har fått den rosa jackan hem skickad och jag kan inget annat än älska den! Pälsen går att ta av inuti jackan vilket är ett stort plus för till vissa outfits kanske inte just rosa päls passar. Men eftersom man kan ta bort den så det bara är luvan kan man alltid använda jackan. Luvan har verkligen jätte stor och lurvig päls vilket är en dröm! Jag hittar ingenting negativt med jackan och vill verkligen klicka hem alla färger!
​Så gå in och beställ jackan nu i din favorit färg och styla upp hösten - JFR.se

Likes

Comments

Idag är dagen då mamma skulle fyllt 40år. Denna dagen ville hon mest av allt spendera på Hawaii så det hoppas jag att hon gör med sina ängla vänner.

Det har vart så sjukt svårt att idag veta att hon skulle fyllt år men jag inte har kunnat krama om henne, baka en tårta, ge henne presenter och allt det som man brukar göra. Tårarna har kommit och gått i ögonen under dagen på jobbet. Men främsta av allt var det svåraste att stå där vid graven och lämna blommor. Jag vill inte ge henne några blommor. Jag vill ge henne världens dunder kram och säga hur mycket jag älskar henne. Vi skulle ju vart på Hawaii just nu. Allt är så svårt och jobbigt. Och om denna dagen var så här jobbig. Så vill jag inte ens tänka på hur jobbig julafton kommer vara!! Men det allra värsta är att det är såhär det kommer vara resten av mitt liv. Jag kommer få gå till en grav för att säga grattis och god jul och för allt. En grav. Jag vill gå hem till henne. Hon ska ligga där i soffan med benen i kors och prata med mig.

Men tack o lov är snart denna dagen över och jag kan vänta i ett år till innan jag behöver stå där igen och säga grattis och tänka på alla födelsedagar och hur jag förra året stod där och gjorde en tårta och visste att det var den sista tårtan jag någonsin skulle göra till henne och som vilket blev den sista tårtan hon åt.

Tack till alla underbara kollegor som jag har som har stöttat mig idag och låtit mig gråta när jag behövt, gett mig kramar när jag vart nere och bara förgyllde dagen så den blev ganska bra på jobbet ändå. Och till L som var med oss på Skype när vi besökte graven så hon också kunde säga grattis till vår ängel!

Grattis mamma, jag hoppas du har det bra där du nu är mamma och att du firat din 40års dag ordentligt i himmelen, vart du nu är med dina ängla vänner.
Jag älskar dig och saknar dig så det gör ont i hela kroppen.
Vi ses i Nangijala och då ska vi fira alla födelsedagar som vi missat med varann!!

Likes

Comments

I tisdags kväll åkte jag in till psykakuten för att jag fick panikångest som aldrig gav sig och som var så stor att jag blev som ett monster. Det började med ångest precis som det brukar bli när jag får det. Men denna gången slutade det inte efter 30-40 minuter som det brukar. Utan istället för att bara gråta och prata för mig själv så började jag skrika rakt ut och skada mig själv.

Jag fick sån panik inombords att det blev som att jag var en fånge i min egna kropp och jag börja skaka allt mer och mer och gråten kom allt mer, hjärtat började slå snabbare och hårdare. Jag fick kli i fingrarna och började klia på mina ben. Jag kliade och kliade och blev mer intensiv och kliade mer tills det började blöda. Samtidigt som jag fortsatte klia trotts att det var blod så skakade jag som en tvättmaskin och mumlade med mig själv
Jag vill inte
Det går inte
Jag orkar inte
Mamma kom tillbaka
Mamma jag kommer snart

När jag väl insåg mitt i allt kaos att jag sitter på toaletten och river upp mina ben så gick jag ut till Linus och fortsatte skaka, fortsatte mumla och nypa mig i magen så hårt att min arm skaka. Då besluta sig Linus för att ringa efter hjälp. Jag stod där med panik, tårar som kom och gick, som ett monster som sa till mig vad jag skulle göra i huvet, stod och växlade mellan att klia på benen, nypa mig i magen eller trycka naglarna in i mina handflator tills det gjorde jätte ont. 

​​
30min-1timme efter detta så satt jag i soffan och hade Vicky bredvid mig då kom det andra meningar som jag mumlade på 
Jag måste sova nu, jag ska gå upp klockan 5 och åka och jobba. 

30 minuter senare sitter jag fortfarande kvar på exakt samma ställe kan inte slita ifrån mig blicken utan stirrar rakt fram på Linus Xbox. Och det har nu kommit två främmande människor in i min lägenhet som jag inte har sätt för jag kan inte kolla på nått annat än xboxet, jag har fastnat med blicken så grovt att jag inte hör vad dom säger.

Efter en stund beslutades det att jag måste få hjälp, NU.
Så det var bara att sätta mig i bilen åka till psykakuten som ligger 20-30 minuter här ifrån. Det enda som jag tänker på i bilden är att kolla rakt fram på ljuset som kom från bilens fram lyckor och inom min mumla
mamma jag kommer snart
om och om igen hela vägen är detta den meningen som jag tänker på. 
När jag väl kommer fram får jag mediciner och 5-10 minuter senare är panikångesten borta och jag känner mig helt normal igen och redo att åka hem.

Det är helt sjukt hur dom här 2-3 timmarna kändes så långa. När jag väl satt där kändes det som att detta så kallade monstret inom mig hade varit där i 3 dygn. Sedan får jag i alla fall prata med en läkare som skickade kallelse till en läkare här i Uddevalla och pratade med mig i en timme ungefär... Och äntligen fick jag åka hem med hjälp som ringer och checkar läget varje dag och att jag var tvungen att vara sjukskriven veckan ut.

Likes

Comments

Hösten har kommit och det är dags att skaffa sig lite höst kläder. Mina nya höst skor är stora favoriter! Det bästa är att man kan ha dom både vardags och till fest

Likes

Comments