Tja blöggen.

Varför vet jag nästan aldrig vad jag ska skriva? Well, eftersom jag nästan aldrig vet det kommer jag inte blogga varje dag. Kanske några gånger i veckan.

Senare ikväll ska jag på fotbollsträning, och nu ska jag kolla lite på YouTube. Så ni får ha en bra torsdag!


​All the love M xxDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Men varför har du inte bloggat på en hel vecka då? kanske ni undrar. Jo, för jag har varit på Lanzarote (Spanien)!! Och där var internetet inte det bästa, heh. Så jag kunde inte blogga därifrån. Det var typ 20 grader varmare än här i Sverige :) Jag tänkte visa några bilder, men något konstigt hände, så jag kan tyvärr inte det...


All the love M xx

Likes

Comments

Hej bloggiz.

Idag hade vi simprov, och det var roligare än att ha lektioner iallafall. Vi hade SO innan simningen, och språk (jag har spanska :p). Vi hade inte fått tid till att äta lunch, så vi fick äta på spårvagnen. Och, vi hade ett ganska pressat schema så efter provet fick vi duscha jätte snabbt och sen springa till spårvagnen, som vi missade precis, och ta en annan för att sedan ha fem minuter på sig för att hämta sina böcker och gå till sin sal. Kul, inte stressigt at all, nej nej, vad trodde du, haha? Och såklart så skulle jag glömma min necessär där också.

Och nu blir det 1D talk! (Yaayy)

PEFECT VIDEOOOOOON! Även om du inte är en Directioner (vilket du borde vara vid det här laget), kolla på den ändå! Cuz it's Perfect.

Och HOOOOOOME! Har du inte hört? 1D nya låt, som bara är släppt i Brazilen och Canada. Den är inte leaked, för Louis har twittrat om den!

Louis tweets:

https://twitter.com/louis_tomlinson/status/656700681114390528 https://twitter.com/louis_tomlinson/status/656701867485859840

Och den sista 1D saken:

VAD HAR HÄNT MED LIAM!? Jag vet bara att han blev yr eller något, och dom var tvungna att ställa in konserten. Om, ni vet, skriv vad som har hänt!

All the love M xx
Likes

Comments

Hola bloggy.

Nej, jag har inte träffat Harry Styles. Men jag vill, ofc. Jag kom bara inte på en bra rubrik, så enligt rubriken har jag träffat Harry Styles.

Inget speciellt hände i skolan idag, bara det gamla vanliga, ha lektion, gå till skåpet, hämta böcker, lektion, gå till skåpet, bamba (om du inte vet vad bamba är, läs mitt förra inlägg!), osv. Jag fick skjuts hem och jag har bara pluggat hittills. I typ en och hen halv timma nu... Först lite engelska (oregelbundna verb på b) och sen svenska (100 ord som vi ska lära oss att förklara). Funnyy.  

Senare ikväll ska jag på fotbollsträning, och så ska jag dela ut lite saker jag har sålt genom fotbollen. Nu ska jag nog hitta på något annat än att plugga, så vi hörs!

​All the love M xx

Likes

Comments

Heyy bloggeyy.

Skola. Yay. Inget speciellt har hänt idag, men jag kommer skriva ändå! Det ska inte blir som förra gången, att jag inte skriver någonting. Såå... om ni vill veta så hade vi idrott i början, bamba... JA! VI PRATAR OM BAMBA. Liksom ni som inte är göteborgare, vad säger ni? För er som inte vet vad bamba är, så är det matsal. Säger ni typ "Kom så går vi till matsalen?" HAHAH jag tycker det låter jätte roligt och så fel! Men det kanske är vardag för er? Jag fattar inte att ni inte säger bamba?! Okej, vi kör såhär. Om du är en icke-göteborgare så får du en liten challange från mig. Säg från -och med nu bamba istället för matsal (eller det ni säger). Det behöver inte vara ett jätte långt tag, men kanske en vecka? Skriv hur era kompisar reagerar osv! 

Men ​la ​är också ett göteborgskt "ord" va? Hahah, jag kan nästan inte säga en mening utan att använda "ordet" ​la.

Okej, för att inte ha något att skriva om var väl (väl är också ett göteborgskt ord va?) ett ganska bra inlägg ändå? 
Vi hörs!

All the love M xx

Likes

Comments

Hej bloggie.

Jag har fortfarande inget att skriva. Heh. Just nu hoppas jag att jag ska få en DM med Niall. Inget har typ hänt idag... Blöö... Det är säkert jätte tråkigt att läsa. Ska jag säga några skämt? Blir säkert lite roligare iallafall. ;)

Knock knock?

Who's there?

The cow goes...

The cow goes who?

No, the cow goes mu!

(HAHAHA VISST ÄR DEN ROLIG HAHAHA)

OMG. VET NI VAD SOM PRECIS HÄNDE? OMG. JAAG ÄR MED I EN DM MED NIAAAAAALL. Detta hände medan jag skrev skämtet. Hahah, gissa om jag är glad. Ni fattar inte hur mycket det betyder för mig. Nu har jag liksom en DM med Niall, Liam och Zayn. Och här är mitt andra 1D inlägg. Jag lovade er, icke-Directioner. Har ni föresten blivit Directioners än? Om svaret är ja ---> GRATTIS NU ÄR DU EN DEL AV FAMILJEN. VISST ÄR 1D BÄST. MHM. TOLD YA. Om svaret är nej ---> it will happen soon. Du missar något annars.

Okej, nu hände lite saker som jag kan skriva om, så ni fick lite att läsa iallafall. :) Jag skulle inte skrivit det, för nu har jag inget att skriva om. Så vi hörs! (PS. Lyssna på Perfect! Och pre-order Made In The A.M.)

All the love M xx

Likes

Comments

Tjo bloggo.

Som rubriken säger, har jag inga biljetter. :( Biljetter till vad? Till Håkan Hellström konserten. Han har typ varit med i hela min barndom, och jag vill så gärna gå på hans konsert. Men så ska alla biljetter ta slut. Och jag fick inga. :( :(

Så, vad görs? Jag sitter och skriver ett inlägg. Fast har inget att skriva. Så jag lovar att skriva lite senare idag istället. Vi hörs!

All the love M xx

Likes

Comments

BLOGGIE, WHAT'S UP?

(The heaven is up!)


Igår hann jag bara blogga lite på morgonen. Varför? tänker ni. I'll tell you.

Direkt efter skolan slutade tog jag bussen hem. När jag kom hem så åt jag mellis och kollade på det senaste TVD (The Vampire Diaries) avsnittet (!!). Efter det så gick jag ner till busshållplatsen för att ta bussen in till stan. Den var femton minuter försenad. Kul. Iallafall satt jag och väntade på bussen och, tillslut, kom den (såklart). Jag åkte in och träffade mina kompisar och vi var med varandra hela kvällen. Vi kollade på film (Dawn To The Dead eller något tror jag om du vill veta) och typ pratade. Jag var hemma vid typ halv ett, och orkade (sorry) inte blogga då, heh. And that was my Friday.

Idag så vaknade jag vid tio, och min syster hade gjort french toast till mig (mm!). Nu ska jag och shoppa, ish. Så vi hörs!

All the love M xx

Likes

Comments

Hello bloggy.

Idag hade jag sovmorgon! Hahaa, var det kul att gå upp tidigt?

Vet ni vad ett/en (haha, hur säger man?) DM på Twitter är? Om inte, så förklarar jag det snabbt nu. DM är typ som sms fast på Twitter. Men alla kan inte DMa med alla, utan man kan bara DMa med dom som följer en själv. Men, det kan också vara så att någon lägger till dig i en grupp. Och det hände mig igår.

JAG ÄR MED I EN GRUPP MED LIAM PAYNE OCH ZAYN MALIK.

Även om du inte är en Directioner, FATTA VAD COOLT! Och btw, du borde bli en Directioner isåfall.

Om vi nu ska fortsätta på One Direction spåret, så släpper de faktiskt PERFECT IDAG!! Och, det är (när jag skriver det här) inte ens en timma kvar! Fast för er, beroende på när det här inlägget kommer ut, kanske låten redan är släppt (!!). (PS. KOLLA BILDEN FÖR PERFECT, OMG ASSÅ)

Okej, ni icke-Directioner, det är (tyvärr) slut på mitt 1D snack för nuet. Fast det kommer tillbaka. Promise.

Vi hörs snart igen!

All the love M xx
(Haha, ska börja skriva så slutet nu)

Likes

Comments

Hola bloggiz.

För ungefär ett år sen skapade jag min andra blogg. Det tog ungefär en månad, sen slutade jag. Vi får hoppas att den håller längre den här gången! Det skrev jag förra gången också... Men denna gången menar jag det!

Okej, så vem är jag? Jag heter Mathilda, och är 13år. Älskar fotboll och... Vad mer vill ni veta? Skriv!

Så, nu vet ni lite om min blogg-bakgrund, och lite om mig. Nu går vi till den delen där jag berättar om dagen!
Idag så var i skolan längre än vanligt, (=sovmorgon i morgon= yay!) och senare ikväll har jag fotboll (= yay igen!). Och det var min intressanta dag. Ja, jag är ironisk. Vad vill ni veta om mina dagar (skriv!)?

Det var allt jag hade att säga (rättelse: skriva) idag. Om ni tyckte det var det minsta lilla underhållande så får ni gärna gilla och dela detta inlägget, så hörs vi snart igen!


Jag antar att jag måste säga hejdå ändå :/

Hejdå bloggiz.

Likes

Comments