Äntligen kafferast! Jag älskar mitt kaffe! :)

O vilken härlig dag det är idag...​Det märks att jag är förkyld, för min kropp är helt sänkt. Jag svettas så fort jag går någonstans och känner mig orkeslös, men det är bara bita ihop och jobba på. Thats life!

Ja annars så är det full rulle fram till påsken, gud vad skönt det ska bli att få några dagar ledig och vara på Gräsö, men blir nog en hel del jobb där med. Vi ska sätta in ett nytt badrum i det stora huset, sen finns det alltid pyssel på tomten att göra.

Nej åter till jobb!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå hallå... ​Länge sedan det var! Har inte haft en tanke på att blogga eller skriva något på hur många månader som helst. Idag fick jag bara en känsla av att skriva några rader, för att se om man kommer igång igen med skrivandet. Man får ett lite lätt sug att börja blogga igen. 

För övrigt så mår jag bra. dragit på mig en lättare förkylning men störig nog. Avskyr att nysa, hosta och snora konstant. Vem gör inte det? :)

Sen får man inte glömma vädret idag, sol och 10 grader! YES! Vårkänslor! 


Likes

Comments

Ny app som jag kan tipsa om är OMNI. Det är en nyhets app som samlar alla dom aktuella nyheterna från alla världens hörn. Samt kan du själv välja vilka nyheter och aktuella ämnen du vill följa, så du väljer själv exakt vad som är viktigt för dig för att följa. 


Likes

Comments

​Almedalsveckan 2015 på Gotland är igång och jag följer alla partiledarnas tal. Jag är väldigt politiskt insatt och intresserad så jag vill inte missa något av talen. Jag ser fram emot Anna Kinberg Batra eftersom det är hennes första tal under Almedalsveckan för moderaterna. Samt Jimmie Åkesson första tal sen han kom tillbaka från sin sjukskrivning. Ska bli intressant och se om dom kan leverera. 

Politik är alltid kul att följa och diskutera. Fast man kan bara diskutera i rätt sällskap! 

Likes

Comments