• TIPS

Likes

Comments

Medan jag var borta: Lilla jag har fyllt sjutton år, en av mina största drömmar har gått i uppfyllelse och jag har vart konstant sjuk.

Idag är det en väldigt lång dag i skolan, vilket jag inte orkar. När jag kommer hem ska jag plugga då jag har två prov samt läxor denna veckan tråkigt;( menmen, ska även träna ikväll alltså inget roligt för mig. Dels inget roligt för er att läsa;), ni får ha det fint pusspuss!!

​Stockhooolm<333

Likes

Comments

Lilla jag har tyvär blivit sjuk, dessutom är det ett väldigt dåligt tillfälle:/. Jag har jätteont i halsen och är förkyld med migrän på topp. Jag är verkligen jättetrött och jag mår inte bra, min kropp skriker nej samtidigt som jag själv bara pressar mig själv när det gäller allt. Ingen prima ballerina dag för mig.

Jag har gosat ner mig med en smoothie + terapi i öronen och hoppas på att jag somnar snart, då jag behöver extra mycket energi till imorgon vi hörs imorgon, pusspuss!!!

Likes

Comments

Under sommarlovet åkte jag till London med familjen, jag var där i en vecka och det var amazing. Jag ska definitivt åka tillbaks dit.
Vi bodde i Bayswater, ett väldigt mysigt område som även hade shopping och en massa restauranger. Det låg även nära centrum så det tog max 15min till stan. Personalen på hotellet var väldigt ansvarslösa även att London generellt är väldigt snåla med luftkonditionering.

Jag hann se det jag hade planerat att se, jag shoppade en del, kollade in olika museér, promenerade runt en hel del (13-15km) på en dag ungefär, eftersom att vi tog tunnelbanan till exempelvis Westminster och då fortsatte vi bara att gå och gå, för att allt ligger nära.

Jag kommer att lägga ut fler delar, so stay tuned!!! PUSSPUSS!!!

Likes

Comments

Veckans låt / Ain't My Fault - Zara Larsson.

Veckans bästa köp / Mina EDIT slip ons, så snygga!!!

Veckans sämsta / Jag sumpade en bra chans.

Veckans parfym / Someday - Justin Bieber.

Veckans dricka / Päron - Bonaqua.

Veckans wantie / En tröja ifrån gina, vinröd med snöring.

Likes

Comments

​Nästan halva dagen har gått och lilla jag har fått i mig tre koppar kaffe, gissa vem som är trött. Jag har haft så mycket koffeinabstinens då jag försöker dra ner på mitt "koffeinberoende", det går sådär haha.

Menmen idag är det söndag, alltså panik på köpet och skola imorgon. Idag är det bara en massa siffror i mitt huvud, jag ligger lite efter i matten så jag måste göra en massa tal hemma, jag klagar dock inte på företagsekonomin eftersom att jag tycker att det är roligt. Jag ska snart påbörja med matten och sen ska jag läsa några sidor i psykologiboken. (Intressant Linda intressant).

Mot kvällen ska jag träna ben/rumpa och duscha, fräscha till mig med någon ansiktsmask etc. Vi hörs imorgon, ni får ha det bäst pusspuss!!!

Likes

Comments

Instagram @lindabm_