haha nää, men seriöst, vet int sist ja var hemma en hel helg.. Min kropp å lever måste ju typ älska mig ^_^

Nackdelen, kroppen blir tåligare mot alkohol, och de blir dyrare.. inte för mig men för dom som betalar.... KAAAAAAAAAAAOZ

Första drinken avklarad, snart dax för en ny, återstår att se hur den här kvällen slutar ;)

PUSS OCH SMEK PÅ ER ALLA :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Var ett bra tag sedan jag skrev något nu, fått klagomål av Dajana att jag måste börja skriva igen och jag citerar:

"De är ju kul att prata med dig varje dag, men är ju roligt att läsa saker som du skriver också "

Så får väl göra ett tappert försök att skriva något då :)

Sista inlägget var från april om jag inte såg helt fel och en hel del har hänt sedan dess...

Träffade en "karl" som jag har hållit på fram och tillbaka med och de har varit både fina stunder och sämre stunder..

Fått uppleva en hel del prövningar under den tiden, fått reda på saker som hade gjort att en normal människa hade vänt sig om och gått, men har man väl fått känslor för någon så hoppas man alltid på de bästa, man pratar bort allt de dåliga och fast varenda nerv i kroppen skriker åt en att överge de sjunkande skeppet så hoppas man, minsta lilla antydan ger en ett hopp, och så länge man har hopp så inbillar man sig att de fortfarande finns en chans.

De är sjukt egentligen hur pass mycket man kan sänka sig själv, sin självrespekt, sina tankar pga av känslor för en annan människa.

Fick ett "avslut" eller vad man ska kalla de utav människan i fråga via sms, fruktansvärt lågt och respektlöst enligt min åsikt,

vilket resulterade i en total depression som resulterade i viktnedgång på 5 kg under en veckas tid.

Så de positiva var väl att vikten gick ner, men den psykiska känslan som uppstod skulle jag aldrig någonsin önska en annan människa.

På nått vänster kom han tillbaka, och jag tog emot honom med öppna armar och med den naiva tanken att den här gången kanske de blir seriöst, han insåg nog att han hade tagit ett förhastat beslut och att han ångrade sig, men ack så fel man har och flera gånger ska man utsätta sig själv för den psykiska smärtan som uppstår när de väl brakar gång på gång på gång..

Han ville att vi skulle vara vänner och "gärna" med förmåner, jag ville att vi skulle ta steget vidare och satsa på något seriöst..

Många bråk har varit pga att jag ville något annat och trodde/hoppades på att de var ömsesidigt för min åsikt är att "vänner" ligger man inte med, gullar inte med, har kärleksfulla smeknamn åt varandra och i stort sätt alla bra förmåner som man har i ett förhållande.

Och varenda gång som jag har bromsat upp och gjort klart att de är färdig legat/myst/gulligullat så har de på något sätt skurit sig och vi har avbrutit kontakten med varandra, och direkt vi har börjat ha kontakt igen så har vi båda trillat tillbaka till de gamla mönstret.

När jag, vad jag trodde, satte ner foten för sista gången och förklarade att de inte funkar, jag kan inte fortsätta ha en vänskap med personen i fråga vars vänskap baseras mer på min fitta än mitt umgänge i sig, så ställde jag även frågan hur han med gott samvete kan ha hållit på så här i drygt 7-8 månader, leka med en annan persons känslor, ge falska förhoppningar på att de ska leda någonstans när han mycket väl vet att de aldrig kommer bli något, och bara tänka med kuken.

Svaret var så pass simpelt som så att hans sexuella dragning till mig är så pass kraftig att han aldrig tidigare har upplevt den med någon annan och Alla behöver väl närhet nån gång..

Just den meningen, alla behöver väl närhet nån gång, den fick mig att känna mig så värdelös, släng till mig en hundring så får jag en riktig billighets känsla på köpet. Hur är man funtad i skallen om man anser att man kan ta närhet av en människa som man vet har känslor för en? Hur kan man inte tycka att denna närhet är ett sätt att ge förhoppningar? Hur kan man vara så känslokall och ens säga en sådan sak? Att han både innan och efteråt påstår att han har känslor för mig, men inte tillräckligt starka har jag ytterst svårt att tro..

Dum som man är, så går man tillbaka ytterligare en gång efter denna händelse, och som vanligt så skär sig allt när "vänskapen" tas upp som diskussion. Den här gången har de förhoppningsvis skurit sig för alltid, och varje dag försöker jag intala mig själv att han är ett manipulativt svin, känslokall, empatilös, bara ute efter den sexuella biten samt en massa andra trevliga ord som inte bör skrivas ner här.

Människan har lyckats sänka min självkänsla, mitt självförtroende, bidragit till ett självdestruktivt beteende och varenda gång som vi har "bråkat" pga att jag har försökt sätta ner foten och sagt klart och tydligt att de är färdigt med alla förmåner, har jag fått en sådan ångest efteråt, jag har grinat, funderat och klandrat mig själv för alla bråk och till slut krupit tillbaka till korset och sänkt mig själv och välkomnat samma gamla spår endast för att få känna hans närhet, höra hans röst, läsa hans sms.

Som sagt, de är sjukt vad man gör mot sig själv när man har känslor för en annan människa....

Min födelsedag är nu på fredag, planen var att jag och vännerna skulle förfesta hos honom, med honom, och sedan gå ut på krogen och ha skoj för att jag och han sen skulle åka hem till honom och sova tillsammans. Jag hade sett fram emot den dagen i flera veckors tid, men idag så pratar vi inte med varandra så alla dessa planer blev förstörda, och jag sitter och klandrar mig själv och har en sådan ångest och känner att jag inte alls vill fylla år, jag vill inte alls fira för vad är ett firande när en person som man verkligen tycker om, inte finns där och firar med en?

2 dagar till med ångest, sen är födelsedagen här, och efter födelsedagen har förhoppningsvis ångesten gett med sig om..


Likes

Comments

 

Nu i helgen har jag fått fin besök ifrån Vilhelmina trakten, och frågan är ju efter helgens alla händelser ifall stackarn törs komma upp fler gånger indecision  Resan upp för hans del bestod av att tåget strejkade och ville int starta så han fick vänta på en buss i en dryg timma som skulle köra upp till Luleå, så istället för att vara framme i Lule vid 17 tiden kom han int fram först baki 20 tiden frown Så Han var väl int på allt för glatt humör när han väl anlände, så hungriga som ett djur begav vi oss hem till Old town där maten stod klar och väntade på oss tillsammans med två andra hungriga monster wink

Så efter middagen blev de lite surr innan sömnen gav sig till känne och kvällen avrundades och de två middags gästerna gick hem och jag och besöket glodde lite tv innan de var sovdags. Så långt har väl allt varit frid och fröjd i arselhöjd.

 

Men så kommer ju självklart fredagen och denna fredag innebar utgång och en hel del kaos wink

 

Vi vaknar, härjar på här hemma och inväntar kvällen som sakta men säkert kom med både cider, öl, vin och groggar i släp tåg. Vi började småfesta lite smått här hemma, gjorde oss i ordning innan vi sen begav oss in till stan och förfestade där innan de banade väg ut mot krogen... Förfestandet bestod av allsång, shots, fotografering, videofilmning och en hel del annat skoj.


Stekarna

Boysen

 

Så när ciggen var slut var de dags att börja bege sig mot krogen med ett stopp på statoil för att inhandla nya smiley

Sagt och gjort, så gick vi sen till krogen, och Vilhelmina pojken var så snortankad så han höll int på att bli insläppt, men efter lovande om att han skulle sköta sig och bara dricka vatten så var de bara att promenera in smiley

 

Kvällen var hur kul som helst med både drickande, filmande, dansande och skratt :) 

 

Efter krogen bar de av på efterfest till halv 8 på morronen, och väl på bussen hem var hälften av oss tankade medans den andra hälften var övertrötta, så passagerarna i bussen måste ju ha trott att vi int var riktigt kloka :P

Väl hemma så fortsätter vi att härja på, tills bolaget och Ica öppnade. Så två av oss drar iväg på bolaget, medans jag å två till drog på Ica och köpte nya ciggpack. Grabbarna som drog på bolaget blev stoppade när dom skulle köpa alkohol och ifrågasatta om dom int hade åkt buss i morse då dom var jävligt lika personerna som var och härjade på morgon bussen, självklart spelar dom dumma och förnekar allt och meddelar kort och gott att dom minsan inte har åkt någon bussindecision och får som svar att de var tur, för personerna på bussen var redan för fulla och skulle inte ha fått handlat på bolaget.

 

Medans detta händer så är jag påväg med två andra till ica som sagt och de var verkligen en syn för gudarna ska ni veta, själva ciggköparen var ju allt annat än nykter angry 

 


Ciggköparen, snyggare än vanligt vill jag påstå ;)

Så medans han dummar sig inne på ica i sin outfit står jag och filmar och får hålla mig för skratt :)

Påväg tillbaka skulle ha n bara snabbt kolla kontot vilket resulterade i att han började prata med en äldre herre som han frågade om denna herre stödjer homosexuellas rätt i samhället, och svaret var ett rakt nej, de gjorde han minsan inte. Under detta samtal höll jag bokstavligen på att dö av skratt :D

 

Well, vi kommer ju så småning om hem, jag lägger mig i sängen och glor på Toy story tillsammans med ena grabben, i väntan på att bolagspojkarna skulle komma tillbaka, medans The gay queen började må dåligt och bosatte sig på toaletten. De tog ju int lång stund innan både jag och den andre somnade till i väntan på att grabbarna skulle komma tillbaka och självklart är ju dessa människor inte gulliga för fem öre när dom väl ska väcka en.

 

Väckningen bestod av en handflata på röven, en kotlett förpakning kastad på sig tillsammans med en påse potatis klyftor samt orden: "Vi är hungriga, gå upp å laga mat och sluta sov"

Känslan just då var ungefär i stil med: "Hade e int varit för att jag älskar er så hade jag nog örfilat er allihopa"

Så på ett dåligt humör steg jag upp för att laga mat åt de stackars svältande pojkarna och med matlagningsmeningen i huvudet samt en gullig mening som kom strax där på av en annan: "jag är jätte hungrig, så kan du vara snäll och laga mat så jag får äta så ligger jag och sover under tiden, väck mig när maten är klar" Snacka om gulliga grabbar man umgås med indecision

 

Men, maten blev gjord under många svordommar, så mat fick dom i sig ialla fall och där vid 14:30 låg majoriteten av oss och sov som grisar :)

 

The gay queen där emot mådde ju som sagt inte allt för jävla bra och sov väl int så mycket utan spänderade större av tiden inne på toaletten...

Efterbild när han mår lite dåligt:

 

Märkte att inlägget blev lite långt, så jag avrundar här och fortsätter någon annan dag med resten av händelserna under helgen :)

Likes

Comments

Äre bara jag, eller blir brudar som skaffar silicon inplantat och andra bröst ingrepp allmänt jävla pantade i skallen? Känns som att vikten som sätts i brösten plockades ifrån hjärnan. Har sett hur många tjejer som helst ute på krogen som beter sig bokstavligen som att de få hjärncellerna dom har simmar runt i en ständig dimma.. 

Och visst, ska väl int klaga, dom får väl göra helt och hållet vad dom vill men tyvärr så drabbar detta även oss andra som har stora bröst naturligt.. Vi blir tyvärr också tagna som nå pantade idioter som bara tänker med brösten frown

 

Well, nog för att jag bjuder en hel del på mig själv när jag är ute på krogen, men till skillnad mot många andra som är ute på krogen så åker jag ALLTID hem själv eller med kompisar vilket vissa värkar ha svårt att tro xD

 

Ska bli intressant att se hur många sliskturkar som är ute den här helgen och hur många som tar en för en pantad brud pga de stora brösten no


Likes

Comments

 

 

Once you go white, you cant go back u know.... Och därför har jag valt att inreda min hall med vit hatthylla, vitt skoställ, vit spegel och nu en vitmålad byrå : D Klockrenaste är att jackan och skorna mina också är vita xD

 

Så denna vecka har bestått av att måla möbler vita då jag ska få besök nu den här helgen och ville helst att möblerna skulle bli klara innan dess så de slipper se ut som en afgansk krigszon här hemma :D

 

Och eftersom de blir besök i helgen, så betyder det ett jävla festande, så de kommer garanterat dyka upp en jävla massa bilder, men vi får se om jag kommer idas lägga upp dom här eller inte :)

 

Så, nu ska jag ta min vita rumpa och gå å göra något nyttigt som t.ex. ta en rök :D

 

 

White is the shit, och nå litet svart här å där  ;)

Likes

Comments

Jag har tidigare varit ett stort fan av Efterlyst under tiden som Leif GW Persson var med i programmet, men efter att Leif slutade har jag slutat titta på programmet. Nu för ett tag sen så gjorde jag faktiskt ett försök med att titta på efterlyst, eller invandrarnytt som vissa kallar det ^_^, och upptäcker att numera så beskriver man inte ifall människan ifråga är mörk, ljus eller svart eller vilken nationalitet människan eventuellt har utan nu mera kör man med "svensk brytning" för att man inte ska vara rasistisk och diskriminerande.. Vilket jävla skämt att upptäcka när man för engångs skull på väldigt länge ger sig på ett försök med att se programmet.

 

Hasse Aro har under flera program gjort en hel del mörkläggningar ang. vad det är för människor som begår brott och vilka de är som oftast är med i programmen som efterlysta. Jag själv har gjort bedömningen när jag ser programmen att majoriteten av fallen består av förövare med utländsk bakgrund, vilket Aro i sin tur förnekar. Hittade bland annat en jätte rolig länk om just detta förnekande, kolla gärna och avgör själva :) 

Har även kollat på ett videoklipp ifrån ett avsnitt av efterlyst som sändes 2009 där även Leif GW Persson ifrågasätter detta med icke publicering av grova brott som begås av invandrare, kolla gärna de klippet också :)

 

Vilket som, min åsikt är att större delen av brott som begås här i Sverige, begås av just invandrare och så länge flyktingar strömmar in i detta land, där straffskalan är ett enda stort skämt och att sitta i fängelse är rena rama paradiset,  så kommer brotten i sig att öka då många av dessa människor lever på, klarar sig undan eller rent av njuter av att bryta mot den svenska lagen. Well, SD kan räkna med min röst i kommande val :)

 

Och som avslutning kommer jag länka ett klipp där efterlyst FAKTISKT efter mycket om och men erkänner att invandrare begår fler brott (!)

 

Kolla gärna klippen och gör en egen bedömning : )
Likes

Comments

Just nu pågår de en jävla särbehandling mellan svenskar och invandrare som jag tycker är jävligt absurd.

Invandrare med religionen Islam förespråkar räntefria bolån och har skickat iväg ett sådant förslag till regeringen (Läs artikel: )http://www.metro.se/nyheter/muslimer-kan-inte-aga-sitt-boende/EVHmcd!goM0JZVKHYhOw/ )

Jamen gud, tänk vad skönt om man bara behövde tillhöra en religion för att få de lättare här i livet, jag som nu inte är muslim kommer då aldrig kunna yrka på räntefria bolån pga. att min religion förbjuder mig att betala ränta. Så, vad ska vi svenssons göra då för att slippa räntan på bolån? Ska vi skapa våran egna sjuka, manipulativa, förtryckande religion där tron förbjuder oss från än de enda än de andra. Förutom att inte kunna betala ränta kan vi ju gärna dra till med att religionen förbjuder oss att ha ett hederligt arbete som det ska betalas skatt på så hälften av oss kan begära ut en ersättning varje månad på ca 20 tusen utan skatteavdrag. Tänk va länge Sveriges ekonomi hade klarat sig då :)

 

Men nu gott folk, nu har Fredrik Reinfeldt taget ett beslut till invandrares fördel, invandrare ska få boendebidrag av CSN ifall man är studerande. (Läs artikel: http://www.friatider.se/csn-inflyttningslan-till-invandrare-svenskar-studenter-blir-utan#.UVBq6dGALap.facebook )

Vilken lättnad de måste vara för invandrare som kommer hit, väljer att plugga i flera år men tros de kan de int ett ord svenska när studierna är klara, att få närmare 35 000 i "lån" för att kunna köpa möbler till en ny bostad och samtidigt veta att detta "lån" inte behöver betalas tillbaka om ekonomin inte tillåter det.

 

Men kära Reinfeldt, vars är mitt möbel bidrag då? Varför fick inte jag 35 000 när jag tog studielån för att kunna få ha en lägenhet under mitt sista år som student, varför måste jag och många andra betala tillbaka våra lån som vi var tvungna att ta för att kunna köpa möbler och betala räkningar? Varför kan inte vi få ett lån som vi kan få avskrivet om vi inte har råd att betala tillbaka pengarna, vi har väl lika taskig ekonomi som vilken invandrare som helst om int värre...

 

Och som avslut:

Välkommen till Sverige, landet där man skiter i de svenska folket och prioriterar andra nationer framför sin egen, landet där man välkomnar massinvandring fast man inte ens har bostäder till dom som redan bor här, landet där svenskarna ska anpassa sig gentemot invandrarna när de egentligen ska vara vise versa. Om du är svensk, rekommenderas du att flytta utomlands samt behålla alla dina åsikter för dig själv då risken finns att du snabbt blir kallad för rasist men om du är invandrare så är du varm välkommen och emottagen med öppna armar och medans du ändå är här passa på att begå lite kriminella handlingar då till skillnad mot ditt hemland så är fängelse vistelsen här i Sverige rena paradiset där du får gratis utbildning, pengar om du sköter dig, tillgång till dator och annan elektronik och fan så mycket bättre mat än vad äldre omsorgen och skolan har. Så hjärtligt välkommen ska DU vara :)

Likes

Comments

Det finns nog inge värre än djur och barn misshandlare...

Jag bor på ett område där det finns väldigt många djurägare och majoriteten av dessa är vettiga och behandlar sina djur som om dom vore deras egna barn, sen finns det undantag....

Första händelsen skedde en kväll för några veckor sedan när jag var ute på kvälls runda med min lilla bejbis.

Det är ju som sagt vinter, men den här veckan låg temperaturen på otroliga 15-18 plus grader ute under dagarna. Den här kvällen var det 9 ute och jag trodde först inte mina ögon utan var tvungen att stanna till för att verkligen tro på de jag fick se.

Det står en kvinna inne i sin lägenhet, som är placerad på bottenplan, med balkong dörren vidöppen och har kopplat sin hund med ett flexikoppel, rastar hunden på altanen medan hon håller armen utsträckt... Observera, DET är 9+ grader ute, hur jävla slö får man vara som inte ens orkar gå ur och rasta sin hund när de är plusgrader ute?! Och som om de inte vore nog, så fort hundstackarn vill gå utanför altanen så sliter kvinnan i kopplet så att hunden ofrivilligt måste gå tillbaka till "sitt" lilla inhäng. OM man som person är så förbannat lat, så man inte orkar gå på promenader med sin hund, då ska man fan inte ha hund, då kan man skaffa sig en jävla guldfisk istället...

 

Händelse nummer två skedde i går kring lunchtid när jag står i mitt köksfönster och får se min granne, som bor mitt emot mig, är ute och rastar sin lilla amstaffvalp som är ca 10-12 veckor gammal. Allt ser ju först jätte bra ut fram tills idiotfan börjar rycka och slita i kopplet så fort lillvalpen luktar på något kring backen och redan där började jag höja på ögonbrynet och fortsatte då att iaktta honom. Och då valpen stannar lite för länge på ett och samma ställe och luktar så tar idioten handtagsdelen och snärtar till valpen över ryggen och kring svanskotorna. Och när jag får syn på detta så svor jag en jävla ramsa inne i köket över att lulebos horlägenhet som jag bor i inte har någon möjlighet till att kunna öppna ett fönster på ett normalt sätt för gud nåde honom om jag hade kunnat öppna fönstret, fy fan, då hade fanskapet verkligen fått veta både vad han heter och vars han kommer ifrån...

Så nu har jag sagt till mig själv att när jag väl stöter på fanskapet in action så kommer jag personligen att ställa till med en sådan jävla scen så hela Gammelstad kommer att veta både vad han är för kräk och vem jag är som inte accepterar sådana fasoner..

 

När jag var påväg hem från mor min med Neo så stötte jag på idioten som då blev väldigt rolig och flinade och låtsades vara en sån underbar hundägare och lät hunden gå hur den ville, men så fort jag hade kommit upp i lägenheten så såg man hur killen gick å slet i kopplet...

 

Såg även killen gå upp i sin lägenhet tidigare ikväll, utan valp, och kollade därför upp vad han heter och kollade om de fanns någon annan skriven på adressen. Enligt upplysning.se så bor han själv och tack vare FB så har jag väldigt trevliga bilder på honom som jag sitta och stirra på för att bli riktigt jävla förbannad och de enda som saknas är att jag får tag i hans telefonnummer så jag kan ringa ett trevligt samtal till honom nästa gång jag ser honom i från min lägenhet när han är ute med hunden sin....

 

Något som vore intressant är att få veta vem de är som är uppfödare till valpen och ringa å ifrågasätta hur fan man kan placera en valp till en sådan människa. Men lugn bara, jag är arbetslös än så länge och är hemma hela dagarna, så jag kommer kolla efter honom och minsta lilla grej, då jävlar tar jag gärna en tur i en polisbil...

 Likes

Comments

Känner sig kraftlös, vill göra så mycket, men kan inget göra...

Vad säger man till föräldrar som inget får veta? Vad säger man till Partnen som inget får veta?

Vad säger man till barnen som frågar efter sin förälder? Många frågor men finns tyvärr inget svar...

 

De enda man kan säga är följande:

 

Lagen är till för att skydda oskyldiga människor, inte placera dem baki galler pga.

en mytomans "berättelse". Men de är väl de man ska börja förespråka till ungdomarna runtomkring:

-Ljug din jävel, ljug så inne helvete så ska du se att du får skadestånd och även

placerar oskyldiga människor på ställen som dom inte ska vara på och på

köpet så förstör du flera familjer, vänner, förhållanden, jobb, utbildningar m.m.
Men förhoppningsvis så delas KARMA ut till sådana inavlade äckliga

samhällsparasiter som gör att RIKTIGA offer inte blir trodda...

Vi runt om kring vet hur sanningen ligger till och kommer

aldrig någonsin ta till oss eller tro på dessa absurda anklagelser...

VI kommer fortfarande att finnas kvar vid Din sida när sanningen

har kommit fram och rättvisan har segrat, glöm aldrig det...

 

Hoppas verkligen att denna människa vet vad denne har gett sig in på,

detta kommer aldrig glömmas eller förlåtas och straffet kommer att komma via Karma en vacker dag....

 

"What goes around comes around" and when it comes around its gonna Hit you FUCKING HARD... So dont do the ones you love wrong because KARMA will do your ass twice as WRONG!


 Likes

Comments