Tjenare tjenare!
Igår var det dop på schemat, så jag stod upp tidigt och sa hejdå till Jonathan för att han skulle till Japan och sen bakade jag en doptårta och åkte på dop!

Grattis till ditt dop Adrian och lycka nu till i livet! Jag vet att du kommer få en bra framtid! 

Hela dagen var väldigt mysig och på kvällen åkte jag upp till Nyköping för å träffa en vän.

Hoppas ni får en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Imorse åkte jag och hämtade Philip min gamla klasskompis och sen åkte vi till vår gamla skola och hälsade på för att träffa alla nya ettor och kolla hur de har det nu.
Vi har iallafall haft en väldigt rolig dag!
När jag kom hem så var äntligen jonathan hemma så vi åkte å handlade åt lite mat och nu ska jag jobba! så vi höres senare eller ja imorgon!
ha de!

Likes

Comments

Hej!

Nu ska jag ge bloggandet ett till försök.. Jag kommer att ha kvar några gamla inlägg på denna bloggen och ett nytt bloggnamn kommer inom en liten framtid!

Just nu så hade jag tänkt att försöka komma in i detta och inte bara skriva om mina tråkiga dagar...

Jag är inte direkt som alla andra så jag hoppas att denna bloggen kommer bli rolig!

Här får ni även några bilder! En på mig och Jonathan från hans student förra året och två bilder från min student detta året! Dock jobbade Jonathan på min student så har ingen söt pussbild från iår men hoppas ni blir nöjda ändå! 😘

Jag kan ju iallafall säga att jag livade upp bilderna lite med mitt hår på studenten! 😍

Hoppas ni har det bra! 💙

Likes

Comments

min älskade traktor står nu inte längre hos mig! igår blev jag tagen av polisen å dom gjorde en flygande besiktning bara för att dom skulle säga till mig att harbjag kö så ska jag stanna å släppa förbi den. så började det! tydligen när dom sökte upp den så står den som en bil som är skrotad å som hittade massa spännande saker! så eftersom den stod som en skrotad bil tog dom in han! nu var det ju så att jag hade inte heller i den söta spärren som jag har utan han kom upp i 65 med han. så jag åkte ju dit på olovlig körning men dom hade tagit han i vilket fall å jag fick snälla poliser så troligen händer inget alls med mitt körkort men traktorn är ju inte mycket att ha sen eftersom den står som den gör. min älskling har ju bara mer eller mindre krånglat för mig men har ju så jävla mycket minnen med han! aja nu blir de å fjeska sjuts till skolan å så! tur alla på skolan är så jävla snälla så man behöver inte fråga om man får åka med utan dom frågade när dom visste vad som hänt å bara tyckte synd om mig. ja så vet ni.

Likes

Comments

ja godnatt! från mig och björne

Likes

Comments

visst ser det bara sååå gott ut?!!!

Likes

Comments

lilla jag

Varit ute å tagit massor av kort tillsammans med felicia idag!!!

Kommer lägga upp en hel del så hoppas jag inte tråkar ut er!!

Ville bara säga att jag gillar denna lilla söta saken hon är grym!!

ÄLskAr dig

no

Likes

Comments