Sitter i min nya säng i min nya lägenhet Och pustar ut. Hela dagen har gått åt att flytta. Pappa och J har vart så snälla och hjälpt mig att flytta alla mina saker. Det som varit mitt från början och det som vi delat upp. sen åkte vi allihopa och åt flyttpizza.

Det känns skitjobbigt men samtidigt ändå väldigt bra. Detta för att vi kommer så bra överens. Vi är schyssta mot varann. Sen är det klart att vi båda känner en annan sak än vad vi visar. Jag till exempel känner mig enormt hjärtekrossad. Men som Miriam Bryant sa, "man gråter inte över en karl, man skaffar en annan" Vilket är såklart sant. Med tiden blir det ju så. Men just nu har jag bara en och det är min underbara hankatt Triton som troget alltid ligger nära och håller en sällskap.

Nä jag måste sova nu, ska jobba 06.55 på ica imorgon! Sedan bär det av till Gkås för lite inköp av typ lampor för det har jag ont om🙊🙈 Natti 💖💖💖

lite on going bilder... ska bli skönt när allt är färdigt så man kan småpyssla istället!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det stora Tårtslaget, Företagande, Tårtor

Avsnitt nummer två av Tårtslaget har visats och vi kan alla kontatera att det gick åt skogen! 😭 Jag är i alla fall Sjukt nöjd med min tårta! Trots alla fel som uppstod.

Vilka fel undrar ni för detta syntes ju inte. Jo för det första så fanns inte den ställningen jag behövde till min design. Den hade inte köpts in och jag fick improvisera fram någonting så stammen på min tårta blev tjockare än vad jag ville. Eftersom denna ställningen inte hade kommit blev också min svamp inte som jag ville. Så därför fick jag ta bort den från designen. Skitirriterande att det blir så för att man inte fått rätt grejer men jag tyckte ändå att jag löste det på allra bästa sätt ändå! Jag använde airbrush på stammen för att få fram olika färger och såklart min egengjorda SP som för övrigt tog 1h längre att göra för jag hade inte rätt marshmallows. Försök inte att micra amerikanska marshmallows. Använd icas eller eldorados! 1000ggr bättre! Men man får jobba med det man får!

En annan grej som jag stör mig lite på är att jag har ännu inte fått veta vad dommarna tycker om mina tårtor. Det fick vi inte heller veta på plats vilket gjorde det svårt att veta vad dem var ute efter och vad man behövde förbättra! Sen när jag hjälpte Shereen med hennes ganasche så tjatades det en hel del just på grund av att jag vispade min grädde för hårt. Lite för mycket tjat för en sån liten grej kan jag tycka men som tur va så syntes detta inte på TV. Jag är ju sån, hjälper gärna till även om jag själv blir lite drabbad. Dumsnäll är man väl. Det är ju en tävling, men ja jag är inte så bra på att tävla! 😂😂😂
Kvällens outfit var min snygagste rutiga skjorta och jag bara ÄLSKAR hur snyggt mitt hår ser ut i TV 😄💗

Är oavsett sjukt nöjd med min insats trots det extremt pinsamma med Zebra mönstret 😝 Jag fick ju kolla på detta i repris för jag hade en tårtdemonstration och föreläsning igår. Så himla roligt och det var uppskattat! Gör jag mer än gärna om! Många roliga saker händer när man syns och hörs lite extra och det är precis det jag drömt om! Och vill inget annat än att det ska fortsätta utvecklas åt detta härliga hållet! 💗

Bild på tårtan jag gjorde på min föreläsning!!

Likes

Comments

Idag är en sån där dag då alla känslor finns på samma gång. Vi är mitt uppe i att dela upp allt vi gemensamt äger och packa ned det jag ska ta med mig. Det går bra för vi är rätt så överens. Känner mig bara så jävla ytlig och prylknäpp när jag fortfarande tjurar över att jag kommer få lämna min absoluta favoritspegel.... Men jag fick iaf båda bäddseten med djurmönster i alla fall. Och damsugaren... Så egentligen borde jag va rätt nöjd.

Hela denna situationen gör mig bara så förbannad. Varför har vi hamnat här!?!?! Hur fan kunde vi låta det gå såhär långt!?!? Jag har alltid alltid alltid sagt att ska man hålla kärleken vid liv så får man anstränga sig och jobba för det. Jag har aldrig någonsin velat skaffa barn för att sedan bara ge upp. Jag anser att sålänge man vill så kan man. Småbarns åldern är den tuffaste och rent krasst så är detta den enda tiden vi har haft ihop. Vi inledde vårt förhållande med att bli gravida. Jag insåg att här kommer vi behöva vara ett team, prata med varann och stötta varann. Men nu ger vi bara upp. Varför i helvete då för!?!?!?!

Hur svårt ska det vara att bara öppna sin käft och säga vad man känner, tycker och tänker... Man behöver inte lägga fram det på ett sätt som låter otrevligt även om sanningen kan svida att höra. Jag hör hellre sanningen än att jag blir missledd i att allt är okey!

Jag har verkligen trott att allt bara var helt okey. Jag har ifrågasatt och försökt kommunicera men allt jag fått är att allt är okey. Sen slår blixten ned och jag kan inte korrigera någonting för att få saker att funka... Så sjukt dåligt av mig att inte se eller fatta det... När jag väl släpps in och får reda på vad som händer så gör jag allt för att få saker att funka, asså jag ÄLSKAR honom! Saknar hans beröring, saknar att höra hans kassa skämt och saknar hans leende mot mig som han brukar ge när han säger att han älskar mig! Jag saknar det som fan och då har jag inte ens flyttat...

Hur fan kommer man över någon man älskar så mycket att man är redo att ge upp ALLT för att få vara tillsammans!?!?!?


Nä, just idag känner jag mig besviken, förbannad, extremt sårad och ledsen... Det är skitjobbigt att vara stark och det är skitjobbiggt att bli dumpad och att tänka att jaja, det är ju Han som förlorar i längden... Hur ska jag kunna tänka så när jag ännu en gång står själv, med barn denna gången! Hur tusan ska jag kunna tänka att någonstans därute finns det nån som är villig att gå genom eld och vatten för att få ens kärlek... Finns det ens en sån?

Men jag känner bara, Fuck my life! Just nu! Varför kan jag inte bara få va och stanna lycklig när jag väl är det. Vad är det för jäkla skit jag ständigt måste gå igenom. Är jag en sån hemsk människa som aldrig kan få vara helt genom lycklig??? Vad exakt är det jag gör som är så fel!?

Jag ångrar ingenting, allt är en lärdom. Nu ska jag bara ta reda på hur jag ska göra från och med nu. Ska jag ta tillfället i akt och göra det jag drömmer om eller ska jag "nöja" mig med det som är nu.

Haha, nä asså det var så dumt skrivet... Jag kommer aldrig bli en sån som nöjer med som det är. Jag är inte så fyrkantig! En vild själ måste få flyga! Kommer säkert bli bättre från och med imorgon, flyttat och får skapa mig ett hem, lägga upp en plan. En plan som ska ta mig till stjärnorna! För om jag siktar till stjärnorna kanske jag hamnar i himlen! Och det låter ju inte alls så dumt... **Massaplanersnurrariskallen**

Oavsett så kommer jag fixa detta, det vet jag. Ibland tar bara dem jobbiga känslorna över och jag borde faktiskt vara glad för att vi är överens och för att vi inte bråkar. För Kimberlys skull är det så mycket bättre. För mig är det dock lättare att komma över en person om denna vart en skitstövel. Men det är ju inte så, som tur är.

På ett sätt ska det bli skönt att få skapa ett liv som jag vill ha det. Varannan vecka som jag och Kimberly vill ha det. Sen får den som fångar mitt hjärta anpassa sig. Jag är Färdig med att anpassa mig. Har levt ett helt liv med att försöka passa in och vara alla, pojkvänner som vänner, till lags. Jag är som jag alltid varit men nu kommer jag dock inte rucka på mycket. Tycker man inte om mig behöver man inte umgås med mig heller. <----- Punkt!

Nu ska jag försöka lägga om mitt fokus och sikta in mig på kvällens föreläsning som jag ska hålla i. Prata och demonstrera tårtor i 2h. Spännande!! Galet vilka nya saker som händer bara för att man hörs lite i radio och syns lite i TV. Mer sånt här tack!!

Likes

Comments

Sitter och försöker ta tag i mig och börja packa. På fredag går alltihop till min och Kimsans lägenhet. Allt är fixat, försäkring, underhålls bidrag, bostadsbidrag för jag är ju enbart timanställd på ica och tar inte ut någon märkvärdig lön ur företaget. Flyttanmälan är gjord och adressändring beställd. Allt känns så verkligt. Jag hade hoppats att det var en dröm. Men men...


Roliga saker då, jag får låna syrrans wii 😂😂😂 Som jag ska sälja sen. Eller köpa av henne 😂😉 Sen fick jag världens bästa inredningstips så nu behöver jag åka till Ikea för och fixa det. 🙊🙈

En sneakpeak på mitt vardagsrum! När jag är enormt uttråkad använder jag alldeles för mycket av snapchat! 😂 Asså jag orkar inte med mig själv ibland... Meeen jag måste erkänna att jag gillar de filter som finns!! 😂

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu är just den veckan här. I denna veckan ska jag få nycklarna till min lägenhet och jag måste börja packa mina saker. Igår berättade vi för Kimberly. Vi satte oss ned i soffan och sa att vi har något vi måste prata om. Kimberlys svar på det var "vad är det som händer?" Sån klok liten tjej!

Vi sa precis som det var. Att mamma och pappa tycker väldigt mycket om varandra men vi kommer inte bo ihop längre utan mamma kommer bo i en egen lägenhet och pappa ska bo kvar och att Kimberly ska få bo lika mycket hos mamma som hos pappa. Att vi kommer att göra det så mysigt på båda ställena och att vi älskar henne enormt mycket! Hon verkade ta det bra för att bara va 3 år. Men det är klart att det märks att hon tycker hela situationen är jobbig.

Själv tycker jag att vi sköter det hela hur bra som helst! Jag är såklart fortfarande enormt kär i han men jag vet också att jag inte kan göra så mycket. Vissa stunder är jag så ledsen, gråter och känner enorm smärta. Men många stunder känns det faktiskt bra och helt okey. Vi är fina vänner och kan prata, konstigt nog, mer nu än tidigare. Vi kommer bra överens och vi kan faktiskt skojja, tagga varann i konstiga saker på facebook och göra saker med kimsan tillsamman. Vilket vi båda önskar att vi kan fortsätt med. Så länge Kimberly är liten så kommer jag verkligen göra allt jag kan för att vi ska förbli goda vänner.

Man har ju hört och sett separationer som inte vart så hälsosamma varken för barnen eller för föräldrarna. Vi båda vet att ingen av oss tjänar något på att vara jävliga mot varann. Det skadar mest kimberly och vi vill båda att hon ska växa upp i en hälsosam och underbar miljö och under dem bästa förutsättningar. Så blir det inte om vi ska bråka om materiella saker eller pengar!


Det som är mest jobbigt för min del och säkert lite för han med är att när vi väl bor på varsin plats, att en ny kanske kommer in. Det hugger till i bröstet av bara tanken. Att en annan kanske ska få sova jämte han och någon annan ska få krama om han. Sånt kanske blir lättare med tiden men när tanken kryper in i skallen blir jag så svartsjuk!! Jag får ta det när det kommer men tanken kommer och går. Samtidigt som man själv funderar, vem kommer få krama om och sova jämte mig... Samtidigt öppnar detta dörren till att jag kan få hitta på precis vad jag vill utan att dubbelkolla med J. Förutom när det handlar om Kimberly såklart.

Och då rusar tankarna och drömmarna överallt. Jag önskar såklart att jag hade kunnat flytta till Stockholm. Men jag får väl sikta på att bli riktigt stor inom något och ha en övernattnings lägenhet i stockholm. Det hade inte vart dumt alls faktiskt!! 😝


Tack vare att vi faktiskt gör detta så sjukt bra så känns det ändå bättre på något sätt och jag kan planera mitt liv! Är så skönt att planera, vad man ska hitta på och hur man ska inreda och ja allt.


Jag är faktiskt tacksam för att det funkar bra! Hoppas bara jag kan ordna till min lägenhet så fint som jag vill ha den så fort som möjligt! Vill ha ett mysigt och fint hem så jag kan trivas. Trivs ju så bra i lägenheten vi bor i nu för vi har renoverat och gjort det till vårt. Så det känns faktiskt riktigt tråkigt att jag ska få lämna detta. Blandade känslor men övehängande bra då vi faktiskt inte bråkar utan samarbetar.


Kimberly är helt FANTASTISK som är på så bra humör med några få tillfällen då hon är helt omöjlig. Precis som ett barn ska va! Hon fick se mig på tv:n igår och hon tyckte det var så roligt!

"Där är min mamma, min Michelle" och "Den gjorde min Michelle till mig" ropade hon ut vid olika tillfällen! Jag blir extremt stolt då! Ska bli väldigt spännande att se denna veckans avsnitt!! 💗

Oavsett så måste jag lära mig att släppa taget om det som har varit och se frammåt. Delar med mig ett citat från Jesper Caron som jag för övrigt var och träffade då han hade en av sina föreläsningar i Gislaved! Hans citat dyker upp alltid när man behöver dem som mest 💗

Är faktiskt glad att kunna fokusera på sånt jag tycker är kul!! Älskar för övrigt mitt rosa hår och hur jag stylar mig! Kanske känns något oseriöst i en småstad som denna och att jag nästa år blir 30 år men jag har aldrig vart mer nöjd med mitt yttre än vad jag är nu! 😂 Bilden kommer från Snapchat, som jag också typ missbrukar 😝 Här har jag använt mitt favoritläppstift från Makeup store och även sminkat min med Revolution contour palett 💗

Likes

Comments

Företagande, Tårtor, Det stora Tårtslaget

Ja men då har man klarat av att se första avsnittet av Tårtslaget!

Vad tyckte ni????

Det var något jobbigt och se sig själv såklart. Och så gråter jag, såklart! Tårtan då, inte mitt bästa verk och jag är inte direkt stolt. Denna dagen gick mest tid åt att leta efter alla ingredienser och lära sig ugnen. Något bökigt när man är stressad med. Men va glada, ni slapp höra mig sjunga en snutt på summer lovin 😭 Kände att det var ganska mycket kaos för min botten blev inte klar innan vi gick på lunch och när jag kom tillbaka var den helt förstörd. Sen hade mina jordgubbar förvunnit så jag fick vänta tills jag fick nya vilket såklart tog sin lilla tid. Men alla i produktionen var så snälla och hjälpsamma 💗 Och det var faktiskt kul!! =)

Jag ska strax sova, har så mycket jag måste få gjort imorgon! Kommentera gärna och säg vad ni tyckte. 😄

Lite bilder från denna dagen! HAde dock problem med min mobil och kameran funkade inte alls bra. Ber om ursäkt för de kassa bilderna!!

Likes

Comments

Idag är det extremt många känslor som kommer upp! Jag har en fullbokad helg, ikväll är det premiär av Tårtslaget och under en tid har jag brottats med många olika känslor som ilska, besvikelse och enorm sorg! Detta är helt enkelt på grund av att mannen jag älskar över allt annat inte längre älskar mig. Sånt kan ju såklart hända oavsett om man har barn eller inte. Men det gör enormt ont. Därför ber jag er att läs detta, men fråga inte så mycket.

Jag vill såklart gråta men jag kan inte göra det nu. För nu ska jag sitta i kassan på Ica och jobba och så ska jag få klart helgens beställningar samt hålla en fantastisk show på A6 så jag måste ha humöret i schack.

Jag kan inte sluta tänka på varför. Vad kan ha blivit så galet, vad har jag gjort för fel. Men inget av det kommer man riktigt få svar på. Allt jag vill är ju att få vara en familj. Och nu splittras den. För kimsans del är jag förkrossad. Ett löfte som jag svek... Varför kan jag inte få hitta en som älskar en villkorslöst. Vem kommer någonsin kunna "stå ut" med mig. Det är en fråga jag ställt sedan lång tid tillbaka. Och i Gislaved... Stället jag önskar att jag kunde komma ifrån. Nu ska jag bo själv med kimsan varannan vecka och va själv.

Jag har extremt svårt att vara själv. Så detta är kanske precis vad jag behöver. Lära mig, komma över den rädslan.

Vi bråkar inte i alla fall. Vi sköter allt jättebra och har en bra plan till hur det ska bli men fram tills att jag har flyttat är det såklart extremt känslomässigt svårt. Och allt jag skriver här är såklart mina egna tankar och känslor kring hela situationen.


Vet ni vad sjukt det är. Just nu går det Galet bra karriärmässigt men känslomässigt är det en jävla röra... Jag är i alla fall otroligt tacksam över alla vänner som jag har, som jag ibland tvivlat på att jag hade. Jag är ledsen för att jag tvivlat. Det är helt otroligt att jag faktiskt har så många trots allt. Ni är verkligen guld 💗


Nu när ni vet detta och jag har fått ösa ut det så kommer jag lägga så mycket fokus jag kan på det helt fantastiska och roliga som händer. Först ut är det Tårtslaget ikväll! Fatta vad nervös jag är!! Ska bli kul och samtidigt inte. Kan avslöja att jag fäller ett par tårar. Det klipps säkert in! Lite spoiler meeeen jag tror det är lungt... eller? 😝

Lite bilder från inspelning av självpoträttet och från Tårtslagets studio!

Likes

Comments

Sockerkick för alla deltagare i väntrummet. Här bjuder jag på lite cupcakes och tydligen  blev det filmat med när jag gick runt. Det blir ju som man säger i TV världen "Bra TV" 😂 Men vet ni, Jag gillar det.

Idag var det från min sida iaf tänkt att bara bjuda på lite gofika och höja stämningen. Men man tackar ju såklart inte nej om det skulle filmas med. Jättekul att vara lite intressant 😄😍

Alla är så duktiga och så modiga som sitter här och söker. Och jag får ju lite förhandstitt på vilka som går vidare. Men jag kommer såklart inte avslöja något!

Mer Bilder och så kommer sen 😄😄😄

Likes

Comments

Företagande, Livet som mamma, Tårtor

Det är ingen vanlig dag idag för idag är det idol inspelningsdag 😄😄😄 Idag ska jag dit och träffa jury, programledare och produktion!! Ska bli så galet spännande och roligt. Ser väldigt mycket fram emot detta. Jag har haft en extrem tuff vecka och jag ser fram emot att denna veckan är över och en ny startar!! För Kimberlys del med, det har verkligen inte vart lätt. Dagis öppnar igen imorgon och så hoppas jag att allt återgår till det normala fast 1000 gånger bättre.

jag kommer sända lite live från idol inspelningen idag på facebook. Så kika in på Tårtia Bageri och event och håll koll! 😙😍

Likes

Comments

Heavy Stuff!

Har ni någon gång önskat så hårt att ditt liv skulle vara som en disneyfilm, eller kanske bara som en film?

Jag har tänkt så fler gånger än vad jag kan räkna. Senast idag! Jag drömmer om att min prins, den där killen som man är så förälskad och kär i, ska komma på sin vita häst eller bara dyka upp på nått sätt och säga "Det är dig jag vill ha" (Läs den raden med Prins Johns svenska röst när han säger "Det är Robin hood jag vill ha")

Ursäkta min kassa humor 😜


Jag har många gånger tänkt på 1000 olika "lyckliga slut" och fantiserat mig bort. Önskat att det fanns någon som var villig att kämpa drakar för att väcka mig ur min sömn eller dykt ned i havets djup för att skicka en harpun mot häxan som tog mig ifrån han. Men istället träffade jag en som bröt ned mig. En som sa alla dem rätta sakerna den första tiden, som var charmig och intresserad och som behandlade mig som en prinsessa. För att sedan långsamt och plågsamt bryta ned mig totalt. Jag minns faktikst inte ens hur eller när det började. Men det var precis som att vakna upp ur en djup sömn och känna en fruktansvärd smärta.

Det sjuka är att jag trodde att allt jag gjorde, eller rättare sagt tvingades göra, var sånt man som en bra flickvän gjorde. Att säga nej var inte ett alternativ. Nej betydde ändå ja. Han var ständigt otrogen. Jag visste det hela tiden för hans ring var alltid av när han var och festade. Han hade stenkoll på när jag var i skolan och när jag inte var det. Ofta drack jag mig så full så jag knappt kunde stå på benen. Kom inte ihåg någonting heller och känner att jag vill nog inte heller minnas det som kanske hade hänt.

När jag var hemma själv för en gångs skull var en tjej som skulle vart min bästa vän och festade med han. Och det jag fick veta den kvällen gjorde att jag inte orkade mer. Efter ett par panikångest attacker, försök till att få den extrema smärtan mer fysisk än psykisk men misslyckats tog jag beslutet att nu är det nog. Smärtan var enorm. Mammas alkohol låg väldigt nära och från ingenstans hade hela asken antidepressiva sköljts med med den alkoholen. Jag minns att jag blev lugn och trött. Så jag gick och lade mig. Efter det är minnet suddigt. Minns inte riktigt exakt hur jag kom till sjukhuset för ingen visste vad jag hade gjort. Men där låg jag, jämte en gammal dam på äldrevården. När jag fick åka hem var nog värst. Han hämtade mig med hela killgänget med sig. Jag kände jag inte var värd ett skit. Efter detta tog jag till mig vad Walt Disney sa, If you can dream it, you can do it. Jag drömde om ett bättre liv. Och jag kunde ta mig dit!

Detta har satt enormt djupa spår hos mig. Men jag har också valt att se detta som en andra chans i livet. Och det har gett mig styrka att kämpa för mig själv! Detta är första gången jag på riktigt skriver ned vad som typ hände. Den där dagen för ca 10 år sedan...

Jag hoppas såklart att jag har en i mitt liv som älskar mig så pass mycket att man kämpar genom eld och vatten för att få behålla mig, den sortens kärlek är helt fantastisk. Jag tror att jag har det, men har vart för blind för att se det. Livet och relationer är inte alltid som en film. Man måste vårda den ömt. Ta hand om det. För du har bara ett liv. Vissa, som jag, har haft en jäkla tur att få 2 liv. Och så tillåter jag mig slås ned av saker som jag borde kunnat ordna!


Kom ihåg. Ett NEJ är alltid ett NEJ. Kämpa för DIG först och främst och har du barn, Kämpa för dem med! Ditt liv är så enormt mycket värt och du väljer själv exakt hur det ska vara! DU kan!


En låt som jag nyss upptäckt som stärker mig lite extra nu när jag känner mig nere är "The light" med Disturbed. Länkar videon här nedanför och ibland kanske man behöver hamna i mörkret för att hitta Ljuset! <3


Ta hand om er <3

Likes

Comments