Heavy Stuff!

Jag vill ta upp en sak som jag tror extremt många känner igen sig i och som jag vet många glömmer av. Jag tror inte alltid att det är medvetet att det blir så men jag tror många inte alls är medvetna om det.

Många förstår inte heller hur extremt ont det gör. Att inte få frågan "Vill du följa med?"

För mig är den frågan så viktig. Det betyder jättemycket. Även om jag inte kan följa med så vill jag så gärna ha frågan. Även om man säger nej varje gång pga olika anledningar så vill man ändå fortfarande ha frågan!!

När man får barn ändras så mycket i ens liv. Man växer upp så mycket snabbare, man prioriterar väldigt mycket annat. Framför allt att vara hemma. Just på grund av att energin till att göra något annat tar slut! Man är mamma dygnet runt. Vakna nätter och tuffa dagar. Man kan faktiskt behöva få komma iväg ibland och få inbjudan att följa med. Jag slutar inte vara mig själv bara för att man får barn. Dock blir man en ny version av sig själv vilket är en naturlig process. Man har inte sig själv att tänka på längre.

Att sitta hemma och se på Facebook att ens facebookvänner är ute och umgås och man själv sitter hemma och bara längtar efter att få följa med för faktiskt väldigt ont.  Jag hade väl kunnat fråga om jag får följa med. Men det är svårt och göra det om man inte vet innan det postas med en massa bilder. Och hur patetisk känner man sig inte då om man skulle skriva en kommentar "Gud vad kul ni verkar ha, jag följer gärna med någon gång" Det känns lite desperat. Vill man umgås hör man väl av sig?

Ni undrar nog vad det är som gör ont. Jag kan bara relatera till min egna känsla så får ni som har liknande gärna skriva hur ni känner.

När jag får mina ångestattacker eller den här stora ensamhetskänslan så är det som knivar trycks in i bröstet och bröstryggen. Det är som om man trycker in dem och vrider runt. Men det känns inget på utsidan. på huden eller i musklerna. Men den psykiska smärtan är så svår och hantera. När jag blev psykisk misshandlad av ett ex så önskade jag att han hellre skulle slå mig. För det hade vart lättare att hantera. Istället slår jag mig själv. När jag får en attack hamnar jag i ett hörn, kryper ihop och gråter hysteriskt. Jag dunkar huvudet i väggen, slår mig själv i huvudet och smärtan jag får känns lättare än den inre smärtan. När detta sker behöver jag ha någon som krama mig. Hårt och länge. Inga ord kan få mig att bli lugn utan man ska hålla om mig så hårt man bara kan.

Tack och lov kommer dessa attacker allt mer sällan numera. Men förr var det oftare och höll sig i längre. För ingen kramade mig då. Oftast var jag helt ensam när attackerna kom och då är det inte lätt för andra att veta om att jag hade det så. Och innan pratade man nye om detta.

Jag känner ändå att jag måste berätta. För det blir faktiskt bättre när man berättar. Det är som att det inte längre blir en hemlighet, utan att det blir som en befrielse.

Det är snart 10 år sedan jag försökte ta livet av mig och nästan lyckades. Det är snart 10 år sedan jag fick en andra chans i livet. Det har tagit mig 10 år att komma hit där jag är idag. Och jag är så lycklig att jag kommit såhär långt, utan proffisionell hjälp. Jag rekommenderar dock att skaffa proffisionell hjälp för det gör processen enklare. jag valde en väldigt tuff väg och det var först när Kimberly hade affektanfall (Hon blev så arg att hon svimmade) som jag för första gången fick prata med en psykolog som var så bra och som fick mig att inse väldigt mycket. Jag har dessutom tagit några olika kurser i personlig utveckling, dem tog jag efter nått år då den värsta depressionen som jag hade redan var bearbetad.

Vad vill jag med detta? Jag vill inte hålla det hemligt, som om psykisk ohälsa är något fel eller som om man vill ha uppmärksamhet. Utan jag vill visa att det är Inte fel. Man vill inte vara ha uppmärksamhet utan man vill att nån ska lyssna. Jag vill vara en inspiration för dem som behöver en att inspireras av. Om andra vet att jag, som idag driver ett företag, sitter lite då och då i radio och kommer synas på nått skojj i nästa år, har mått så dåligt men är då lyckats överleva och vinna över mina egna demoner så kan också DU göra det!

Om du som läser detta har vänner som du slutat fråga om dem vill följa med. Fråga dem! 😁 Världen blir mycket finare om man visar mer kärlek till varann!  Du vet, en människa som du ser lite då och då kan vara den du har mest gemensamt med. Man kan lära sig så mycket genom att bara vara givmild och omtänksam. 💖

Jag är tacksam för det jag har för jag har så mycket mer än vad jag hade för 10 år sedan! Däremot önskar jag att den ensamheten som jag fortfarande känner av ibland blir lite lättare att hantera.

Kram på er 💖

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Såhär i juletider ska man umgås med nära och kära och sina vänner. Och jag hade en helt magisk och perfekt julafton! och en jättemysig juldag. I alla fram tills kvällen. För när kvällen kom var J bjuden på nått med sina kompisar och jag fick aldrig frågan om jag ville följa med. Det hade såklart vart svårt och ordna barnvakt så tätt inpå men jag blir faktiskt så extremt ledsen. För jag får aldrig frågan om spontana fester och det gör faktiskt så sjukt ont. Jag känner mig så ensam. Att bara få frågan skulle göra sån skillnad för mig även om jag inte kan följa med.

Men jag får aldrig den spontana frågan och jag sitter då såklart och undrar varför. Vad har jag gjort för fel? Varför vill ingen umgås med mig? J har så många gånger fått gå till hotellet och umgåtts och jag har suttit hemma varenda gång. Just den ensamheten gör så ont.

Tårarna bara rinner så det är svårt att ens se vad jag skriver... Det är just av denna totala ensamheten jag känner som gör att jag vill flytta ifrån där jag bor.

För ett tag sedan hade jag möte med en tjej som driver en organisation om att hjälpa dem och synas. Efter att hon hört min historia så sa hon att jag var modig som ens bodde kvar. Hon själv hade flyttat. Ja minnena är extremt jobbiga man kan liksom inte fly heller. Men ensamheten äter upp mig. Speciellt när sånt här händer.

Jag valde detta på ett sätt. Jag valde J och jag valde familjen. Hade jag inte gjort det hade jag inte fått Kimberly och jag hade inte haft min livs stora kärlek och jag är ändå så galet lycklig för det! Kan man vara så galet lycklig men samtidigt otroligt ensam och ledsen på samma gång? Ja det kan man faktiskt. Man löser inga problem genom att fly från dem.

Så försöker jag tänka. Har tänkt i typ 8års tid nu. Jag vill så gärna få börja om i en stad där jag känner att jag kan va mig själv utan att påminnas om straffet jag fick för att jag var det. Men nu kan jag inte tänka på mig själv bara. Hur ska jag göra vet jag inte. Har grävt ned mig med en massa jobb och jag gör saker som jag drömt om sedan jag var liten. Radio och vara med i en julkalender som exempel. Jag gör verkligen saker som får mig att vilja välja livet! För det var faktiskt det jag lovade mig själv efter att jag valde det andra.

Sen känner jag mig som världens sämsta mamma som är så egoistisk. Jag brottas verkligen med alla olika känslor och när man sitter på kvällen helt ensam, Kimsan är svår och besvärlig att natta. Många dåliga tankar kommer upp. Hemska minnen och den där rösten som berättar hur jobbig och dålig jag är och att ingen kommer någonsin vilja va med mig. Nej men jag måste bita ihop. Gilla läget och någonstans komma tillbaka till mitt glada jag igen. Så man får en bra början på nästa år.

Nyår är också en sån grej som ger mig ångest! Ska vi ordna barnvakt och fira eller ska vi sitta hemma och fira!? Vi är faktiskt bjudna på en fest, som jag gärna går på men får dåligt samvete för jag vill kunna uppleva nyår med kimsan med. och vi känner ingen annan som har barn som bor nära och som vi kan fira med. Slutar väl med att jag sitter själv medan alla jag känner/känner till firar.

Anledningen till att det gör så ont är för att jag älskar att umgås. Jag trivs som fisken i vattnet med massa människor runt om mig. haha, en gång bjöd jag in till fest själv. Men det var bara en som kom. Den saken säger allt. Asså vad är det för fel på mig??? Eller vad ska jag behöva göra? Hade det funnits ett enkelt svar på det hela hade ingen i hela världen behövt vara ensam.

Jag har ju min familj! och det är det absolut viktigaste! Vänner kommer och går. Så har jag alltid tänkt. Men när en massa runt omkring en umgås med varann och jag sitter hemma själv, inte ens J är hemma, då gör det så jävla ont ända in på själen. För jag är så avundsjuk på alla som har kompisgäng. Och Kompisgäng som får barn samtidigt. Jag hade gjort vad som helst för att få uppleva dem gemenskapen.

Bästa med en blogg är att man kan verkligen skriva precis hur man känner. Och på så sätt visa andra som känner som jag att dem inte är ensamma med dessa känslor. För Kimberlys skull måste jag bita ihop. Acceptera livet. Men jag vill inte få vänner som tycker synd om mig. Jag vill ha vänner som tycker om mig för den jag är. Och som inte säger att vi ska ses och alltid avbokar. Det är klart att livet kommer emellan ibland men när det blir en vana att avboka med mig så känner jag bara att det är ett finare sätt att säga att man inte vill träffa mig.

Jag gillar ärlighet och sanningen bättre.

Det är sjukt svårt och förklara hur det känns för någon som aldrig haft någon typ av psykisk ohälsa. Men det det är precis det som det här är. Det har vart en lång process att komma hit där jag är idag men samtidigt har jag saker som fortfarande får mig att må dåligt.

Som J sa till mig så har jag allt jag behöver. Alla som jag har runt om mig älskar mig för den jag är. Men samtidigt så tränger sig ensamheten, och panikkänslan av att va ensam, på när man sitter ofrivilligt själv medan andra har roligt.

Efter att ha kollat på Frost så är det samma känsla på ett sätt. Jag har alltid försökt att dölja att jag mår dåligt. Ingen får se, ingen ska veta. Vad händer om alla får reda på min hemlighet. Ja, det som hände när ingen visste var ju attt jag var själv med den och det slutade nästan mitt liv. Tack och lov fick jag en andra chans.

Vad kan man göra när en vän eller en arbetskamrat eller någon man håller kärt visar sig ledsen och som knappt går att trösta?

Säg Inte till personen att denna ska "rycka upp sig"
Säg inte till personen vad denna behöver göra.

Säg bara. Jag finns här och jag lyssnar! vill du att jag ska göra något för dig så finns jag här. Säg det mycket och ofta så personen som mår dåligt förstår att det är sant.

Ge personen en kram, håll hårt och släpp inte även om personen säger släpp. Säg ingenting eller säg "jag finns här" Allt funkar inte på alla men man får prova sig fram.

Resten kan man prata om när personen har fått gråta ut.

Jag älskar min familj! och jag är otroligt lyckligt lottad att jag fått denna chansen! och att vi löser allt tillsammans som ett team! Älskar dig J. Älskar dig Kimberly! tack för att ni finns 💖

Ta hand om varann därute! 💖💖💖

Likes

Comments

Då är det dags att recensera dagens kalas! Redan kl 07 var jag på jobbet idag och gjorde klart kimsans andra tårta. Denna har hon varit med och designat själv. En 3 åring till en tårtdesigner har ganska många krav då va! 😜

Men som tur va var jag klar rätt så tidigt så jag hann hem och ta det lungt innan kalaset, vilket var otroligt skönt! Trots det så stressar jag som en Toka! Men allt var faktiskt klart när gästerna ramlade in!

Idag var det då kalas för alla kimsans kompisar som kunde komma. Tyvärr blev några sjuka så det var såklart supertråkigt men det finns fika kvar så när dem är friska tar vi ett minikalas för dem!! Asså Kimberly så himla artig hon är! Ibland undrar jag egentligen om vår uppfostran verkligen funkar eller om man gör något helt galet. Men Kompisarna kom, hon sa hej och när hon fick paket så sa hon "Tack xxx" sen gick hon och lade paketet på presentbordet och gick för att hälsa på fler kompisar. Likadant varje gång, tack så mycket sa hon! Jag blir faktiskt så sjukt stolt!!

Och hon satt stilla och lungt och fikade och sen sprang hon runt och busade och lekte som alla barn gör! Men inte på så värst dåligt humör under kalaset iaf. Hon somnade rätt sent igår så i morse hade hon inte det härligaste humöret direkt. 😊

Fikat idag, liksom ungefär som igår, bestod av en tårta med smak av Rollokola och jordgubbsmousse. Mördegskakor med smak av vanilj och smultron. Kladdkake cupcakes med marängsmörkräm med smak av Hallon och macarons med samma hallonkräm. Till detta var det saft eller vatten! Så som dem sprang runt gick drickat åt 😃

Ansiktsmålning fanns med. Dock hann jag inte fota det. Hade fullt upp med att vara social. Fick berätta att jag gör detta på daglig basis ungefär vilket var rätt kul för det var inget föräldrarna visste. Och såklart blir jag överdrivet stolt! Alla va så trevliga och vi hade verkligen en härlig stund!

Kimberly har dessutom en kille på förskolan som är förtjust i henne och det verkar vara besvarat, Dem är så söta så jag tror jag dör!! Han kom och gav henne först en blomma sen en Jättestor nalle och en present. Sen fick vi ett kort på när dem pussas 😍 Så himla söta!!!

Sen bland gästerna fanns även en vän som jag träffade i ett nätverk på Facebook. Vi började prata då vi upptäckte att vi hade bakning som gemensamt intresse, utöver att vi också har barn i nästan samma ålder. Dem fyller samma år. Och efter att vi pratat ett tag via facebook så började vi ringa till varann och efter det så träffades vi första gången på ett av hennes event som jag åkte på. Hon driver också ett tårtföretag och vi pratar dagligen flera timmar med varann! Vi är så galet lika på så många plan och även om man blir Galen på varann ibland så är vi supertajta! Tänk det är snart 4 år sedan!! ❤ Jag är verkligen så glad att hon och hennes man kunde komma, så våra män kunde bonda lite med så vi kan lämna dem ensamma medan hon och jag drar iväg på vinkväll 😄😄 Det är ju lite så att man måste vänja både barn och män så dem introduceras varsamt 😂

Det är alltid nervöst att bjuda på sina bakverk. Men att bjuda en annan Tårttant (som jag kallar henne) är ännu mer nervöst! Men såklart fick jag high score!! 10 av 10 eller visst var det så?

Jag är verkligen så glad för hela denna helgen! Allt gick precis enligt planerna! Nu ska jag ladda om och förbereda Julafton som jag faktsikt för första gången fira i MITT hem! Ska bli helt fantastiskt!! 😍🎅🎄

Likes

Comments

Så har det blivit kvällen och Askungen kalas episod 1 av 2 är avklarat! Idag var det kalas för kusiner och släkt! Kimberly hjälpte mig att duka bordet redan i fredags och vi fick även lite hjälp av Maria som är min bästa vän sedan högstadiet 😍

Det var en fantastiskt rolig dag och jag är så stolt över allt jag lyckats hinna med och göra. Och såklart som jag inte lyckats göra utan all fin hjälp jag fått!! Jag är så stolt över hela planeringen! Allt blev precis som jag hade planerat att det skulle bli!! Så sjukt glad är jag!! Och J sa med att han tyckte jag hade gjort det fint vilket betyder så galet mycket att höra!!

Det kändes jättebra och ha hela familjen samlade. Båda mina bröder kom med och den ena med alla sina barn! Det är så kul och se Kimsan leka med sina kusiner!! Efter kalaset så Tatuerade Kimberly sig och både hon och jag blev "sjuka" och doktorn fick komma!! 😉😂😄 lite av hennes presenter som hon fick! Det var så kul för först trodde hon att hon skulle ge presenterna till dem hon fått dem av! Sötungen 😍😍😍

Fler bilder kommer en annan dag för jag är heeeelt slut!

haha!! Nä fy vad jag ljuger!! Jag är fortfarande helt uppe i varv! Älskar kalas 😂😂😂 Hoppas bara att föräldrarna imorgon inte tycker jag är konstig! Jag kan inte hjälpa det. Detta är min passion, min hobby och jag bara Älskar att få se min dotter och alla gäster glada och trivas!!

Imorgon är det dags för kalas för Kimsans kompisar! Ska bli såååå kul!! 😍😍😍

Likes

Comments

Företagande, Livet som mamma, Princess Kimberly

Nu sitter jag i soffan och jobbar lite medan jag dricker kaffe och tittar på nyhetsmorgon!! Det är det jag älskar med att vara egen företagare. Kunna variera min arbetsplats och ta en lugn morgon! Jag fixar inte stressen på morgonen, den får mig på så dåligt humör.

jag har jobbat extra 2 veckor i streck vilket har vart så skönt! Denna veckan har jag dock rätt mycket och göra. Kimberlys kalas som ska vara två dagar i rad och så några beställningar.

Asså, jag kan tycka att om man får en inbjudan till kalas, fest mm. så hör man av sig. Jag hatar verkligen att få tjata och fråga om folk kommer eller inte. Nu för tiden funkar det alldeles utmärkt med ett sms eller Facebook meddelande. Men man hör av sig Om man kommer men också om man Inte kommer. Rent hyfs kan jag tycka!! Hur svårt ska det vara liksom!?!?!? Sen handlar det faktiskt om respekt för den som anordnar kalaset/festen/bröllopet eller vad det nu är. Ren respekt att svara om man kan eller inte kan. Tycker att den varan fattas i dagens samhälle. Alldeles för slappt i  uppfostran!!

Fler som stör sig?? Ska man liksom skriva mer detaljerat i inbjudan?!?!?

I detta fallet så handlar det inte bara om att fikat ska täcka utan att det ska finnas krona och trollspö till alla. Det finns ett visst leveranstid på sånt eftersom jag inte hittar i affärerna här.

Men men... Jag ska försöka hålla mig lugn trots att man kan tycka att en normal människa hör av sig!!

I helgen var det som vanligt bakning som stod på schemat hemma! Vi var även iväg och hade en heldag i Jönköping och köpte lite julklappar och födelsedagspresent till kimsan! Kimberly är helt fantastiskt duktig på att sjunga! Hon kommer ihåg texter så himla bra!! Imorgon är det nämligen Lucia och dem har övat en hel del verkar det som för det är massa julsånger hon sjunger. Och jag älskar det!! Sjunger med ibland och då stannar hon upp och säger "Neeej mamma inte du sjunga! Bara jag!!" 😂😂😂

Har spännande saker på G denna och nästa vecka! Möte, nyheter och förhoppningsvis en massa kul!! Men ska börja med att baka tårtbotten, mördegskakor och macarons och kladdkakemuffins!

Ha en riktigt söt dag 😄😉

Likes

Comments

Dagarna har rullat på i typ 240km i timmen!! Har svårt och orka med allt jag vill göra. Träningen blev såklart lidande. Haha vadå träning!? Körde ett pass sen har det inte blivit något med 😂😂

Jul på Smålandia gick som planerat och så skojj det var!! Det kom mycket folk och jag och kunden var väldigt nöjda!! 😄😄

Denna veckan har jag fått extra jobb som är under dagtid. Idag vart det dubbeljobb. Fick sluta lite tidigare på extrajobbet för att åka och ordna en provdukning inför ett bröllop. 😍 Bruden var så nöjd och hade svårt och välja vad hon ville ha. Jag ska dekorera och duka hennes bröllopslokal och göra hennes tårta. My god kommer bli mycket och göra den dagen. kanske behöver ta in en extrahjälp den dagen!!

Sen var det dags att åka direkt hem och lägga kimsan! Imorgon är det dags för ridning med så jag kommer lägga mig tidigt! Hinner med en ansiktsmask iaf! Denna masken är från Herbalife. Älskar den! jag kallar den för grön mask för att den är grön. Kände nu att jag behövde detta idag! Det är en typ vitamin mask med vitamin A, C och E. Superskön och upplyftande! Jag har känt till och använt Herbalife till och från i 21 år. När jag var yngre hade jag ibland problem med att äta frukost. Det har jag i och för sig fortfarande. Och då tar jag måltidsersättningen istället. En Shake 😄 Och masken som jag bara Älskar!!

Bjuder på en vacker bild 😂

Grönt och rosa är skitsnyggt ihop!

Så trött nu!! Ses imorgon 😘
Peace Out 😎

Likes

Comments

Ja idag har det vart minst sagt en helt Fantastisk dag!! Det började inte lika bra som det blev för istället för att få sova 6h fick jag sova knappt 5h tack vare min kära katt Triton. Han sprang runt och jamade och sen satte han sig på mitt ansikte och kurrade. 😡😡😡

Ja några koppar kaffe senare och efter jag lämnat kimsan på dagis satt jag på ett spännande frukostmöte för företag som är med i föreningen Gislaved Näringsliv. Dit kom en polis som pratade och berättade om deras arbete och organisation!

Mysigt med frukost och mini föreläsning!!

Direkt efter frukostmötet åkte jag till Jönköping för att vara med i P4Jönköping. jag har nämligen anmält mig till publiknätverket och fick vara med i programdelen Flipp eller Flopp. Det var så galet kul och få sitta i studion. Det var mysigt och fint, varmt och trevligt!! Vem vet, kanske framtida yrke tillsammans med Tårtia? Yeah!! Radio star! Jag menar, kolla bara hur snygg jag är i lurarna 😂😉😍

Helt seriöst så har det vart en dröm sedan jag var liten. Så detta var det roligaste jag vart med om på ett tag 😄😄

vill du lyssna så klicka på länken: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/814610?programid=2267

1:46:00 ungefär och framåt hör ni mig!! 😄😄

Lite bilder från studion! Jag och Stubbe och sedan syns Karin och Magnus som har programmet Förmiddag på fredagar 😄😄

Efter att jag var mest i radion åkte jag hem och bakade lite. 2 tårtor ska ut på söndag och imorgon är det äntligen dags för Jul på Smålandia!! Nu blir det mys med hela familjen framför idol!!

Såklart ska jag inte glömma att dela med mig av avsnitt 2 i High Chaparrals Julkalender 😍

Likes

Comments

Wohooo!! Premiär för julkalendern samt Premiär för mig som skådespelare!! Eller större statistroll rättare sagt!! Så jäkla rolig upplevelse som jag gärna gör till en vana! Så roligt att få vara med. Kimberly skötte sig underbart bra med!!

Här kommer årets första avsnitt!

Jag spelar då mamma med ett besvärligt och upprört barn. Oftast är jag i grön klänning och syns rätt bra i första avsnittet! Så kul faktiskt. Vad tycker ni??

Kimberly gjorde precis som hon skulle, jag är så stolt!!

Idag är det dessutom sista dagen på 2:a skiftet. Har tagit med mig lite fika också. Skulle till bageriet innan och jävlar vad halt det va! Har fortfarande lite ont i höften så får se hur detta ska gå.

Äntligen December! Det händer så mycket denna månaden! Imorgon ska jag på frukostmöte och sedan åker jag till Jönköping och ska sitta lite i Radio P4. Sedan hem och baka! Det händer fler roliga saker men jag vill hålla på det lite till 😉


Eftersom det är 1 December har även jag på företaget en adventskalender!! Första luckan är öppnad, in och kika på min Sida


Bästa Julkalendern! Lucky Luke, en ensam Cowboy Går att se via High Chaparral

Likes

Comments

Inlägg från mobilen idag! träningsvärk som fan i armarna efter extrajobbet. men gud så kul det är emellanåt 😉 Idag är Kimberly ledig från dagis med så det blev en tidig morgon. Har fått väldigt mycket gjort faktiskt! Sista minuten beställningar och förfrågningar som man hanterat och ordnat och så har jag också skickat ut påminnelse till alla som ska va med på Jul på Smålandia. Sen har jag hunnit med och duscha och tvätta med!! får se hur pigg man är ikväll sen. Ska bli skönt när denna veckan är över! 😂😂😂 Sovmässigt då 😉

En sak som jag har vart något irriterad över denna veckan är att man ställer en fråga som man anser är väldigt enkel och svara på, och sen får något helt annat svar än det man vill ha. Vill jag liksom ha mer information så frågar jag ju mer... Blir först irriterad sen bara så trött, orkar inte ens svara på det där extra trots att jag hade stor lust! Men sånt som är onödigt att lägga tid på ska man låta bli! 😉

Det är ikväll och imorgon kväll som är kvar att jobba sen ska jag på frukostmöte på fredag morgon, Jul på Smålandia på lördagen och tårt leverans på söndagen! Jobbelijobbjobb 😄😄

Bjuder på en bild på hur jag ser ut på extrajobb! Minst lika snygg då som i bageriet 😉😉

Jag skulle så gärna vilja lägga mig i sängen nu och titta på Hollywood fruar från igår... Men Kimberly vill hellre titta på Alice i Underlandet och såklart gör man allt för den lilla busfisen! Så himla tråkigt att jag inte kan följa med henne på ridningen idag! älskar och se henne rida för hon är så duktig på det!

Hepp Hepp dags att sminka sig och göra sig lite i ordning! Möte idag så det blir extra tidigt på jobbet!

Peace Out! 😎

Likes

Comments

Första advent redan avklarad!! Vilken mysig dag det blev tillslut! Nu är vi även snart inne på årets sista månad och som jag har längtat!! Julen är den viktigatse högtiden i Fröken Rosas liv! Den handlar om omtänksamhet, kärlek, att ge och uppärksamma det fina vi har i livet, vad det än må vara! Det handlar om gemenskap och värme. Och skumtomtar!! (för dem är rosa)

För många handlar det om gåvor och såklart vill jag med ha julklappar men sedan jag fick Kimberly har det inte vart så viktigt för mig. För jag jag vill skapa en faktastisk jul för min lilla tjej. Jag vill ha fasta jultraditioner som Kimsan kommer att minnas när hon blir vuxen, att detta gjorde mamma och pappa med mig och det var den mest fantastiska högtiden på hela året!

Eftersom Kimberly fyller år den 19 december är det svårt att få julstämningen dämpad. För jag vill att hon ska glädjas och längta till sin födelsedag med. Som jag gör och ha gjort i hela mitt liv. Så vi har bestämt att vi ska ha minimalt med juldekor hemma fram tills hon har fyllt år och så firar vi advent. Sen när hon har haft sin födelsedag så plockar vi in julgranen och ser det ut som både tomten och tingeling har haft magsjukan hos oss 😭

Så igår var det första advent och jag var på julmarkand först i Reftele. Visade upp vad jag gjorde, bjöd på kanelmaränger och visade upp en skylttårta med julmotiv.

Supermysig liten julmarknad och kul och synas och få reaktioner på ens tårtor!

Efter det så pysslade jag och kimsan ihop en adventsljusstake och årets pepparkakshus! Så stolt över min lilla tjej som dekorerar så fint 💗

J gjorde ett litet julbord och när kimsan somnat satte vi oss och kollade på en film! Perfekt avslut på dagen!! Denna veckan kommer jag att jobba 2:a skift via bemanningsföretaget jag jobbar extra för. Så ska snart göra mig i ordning och ta bussen dit. Hatar buss, får panikångest av bara tanken. Jag kan inte ha kontroll över hur bussen går eller kör och det är det jag tycker är jobbigt. Sen måste jag sluta tidigare än vad skiftet är för att hinna med bussen hem. Även om det är helt okey för chefen så känner jag att det är extremt jobbigt.

Helgen har för övrigt varit väldigt bra. Vi fick saker att göra så jag behövde inte få tråkpanik! Kimberly följde med mig till jobbet en runda och hon fick leka lite med lite sockerpasta och formar. Hon var så duktig som grejjade och gjorde en döskalle som hon stolt visade upp. Frågade om jag fick ta kort vilket jag fick, efter typ 5 kort tagna sa hon "Nu räcker det mamma" 😭 Sötungen!!!

Så frågade jag om hon ville bli som mamma när hon blev stor, "Ja, jag göra tårtor" Var hennes svar!! 😃

3 års trotsen som är nu är ganska så extrem så jag har vart väldigt trött den sista tiden. Men när dessa små stunder kommer så värdesätter man dem extremt mycket! Det är som att man ser ett ljus i den där långa tunneln och jag längtar tills hon har kommit förbi trotsen! Det ska bli rätt skönt med 2:a skift denna veckan faktiskt, få en liten "paus" och tänka på annat och låta J handskas med trotsen 😝 Till helgen är det Jul på Smålandia med!! Längtar!! Ska bli så kul och jag hoppas många kommer!


Peace Out 😭😉

Likes

Comments