Japp, så här ser jag ut fast andra kläder på mig sen, redo för maskeraden. Mjukstartar med ett glas vitt nu 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Som titeln säger, sista arbetspasset på min anställning som sommarvikarie var idag, men imon börjar anställningskontraktet gälla som timanställd, så jag e kvar som undersköterska på lasarettet fast i annan anställningsform, det känns gött :). Igår vart man ute en sväng på Two Lads Pub och tog mig en öl eller två, riktigt trevligt var det :) . Dock blev min mamma lite irriterad på mig då jag var så himla pratglad, hahahhahaha. 

Jaja, nu blir det sängen och få sova lite :). Imon blir det storstädning av hela lägenheten :)

Bloggar mer imon :)

Pusspuss :*

Likes

Comments

Helvete, kände redan imorse när jag satt och fick mitt dropp att jag börjar bli förkyld, och nu e jag extrermt... fan, vill inte behöva sjukanmäla mig från jobbet.. Bara hoppas på att det blir bättre till imon när jag ska jobba 13:30-22:00... hoppas hoppas hoppas.. 

Ikväll ska jag träffa min mami en sväng, och ta en öl med henne och spela skip-bo, eller som hon skrev i sms:et skit-bo , hahaha, jäkla autocorrect!

Jaja, imorse kl 9:00 satt jag på lasarettet och fick droppet remicade. Det där droppet som är till för att hämma min inflammation jag har, och det fungerar på mig faktiskt. 

bloggar kanske mer sen.

Pusspuss :*​

Likes

Comments

Då vart man hemkommen från Borås för cirka en timma sen så nu blir det sängen och upp klockan 7:00, ska vara på lasarettet och få dropp.
Det här droppet kallas Remicade, det är ett dropp som gör att det ska hämma inflammationen så den inte blir värre.

Konserten med Måns Zelmerlöw va grym, vilken energi han har på scenen ! Att han orkar.

På bilden e det Måns Zelmerlöw, han e så himla snygg . Mmmmmmmm ;)

Bloggar mer imon.
Puss puss :*

Likes

Comments

Här kommer jag att skriva varje dag om mitt liv och om hur det är att vara en rockabilly/retro pin-up girl. Och jag kommer även skriva om vanliga/normala saker om mitt liv.

Så vi kan börja med att skriva, att idag har jag arbetat 7:00-15:00, och ska senare ikväll åka till Borås med två tjejkompisar, och kolla på Måns Zelmerlöw ˆˆ, trots att jag e mycket för rockabilly så e Måns helt okej och lyssna på faktiskt :). Han e ju inte dålig. Dessutom så tror jag att Måns är värsta svärmorsdrömmen ;). HAN E SINGEL DESSUTOM!!! :D hahahaha 

Imon ska jag till lasarettet för att få mitt dropp igen, (jättekul och sitta i en timma och få dropp, eller inte).... Jaja, det e bara för att jag ska hålla mig frisk :). Det känns skönt ändå, det är nämligen som så att jag har Chrons Sjukdom, en kronisk inflammation i tarmen, på mig är inte inflammationen så stor, men jag själv märker av den, och det är inte direkt kul vissa dagar. Vissa dagar kan vara så att jag bara vill ligga i fosterställning för att det gör så ont i magen., och sen kan andra dagar vara där jag till och med glömmer av att jag har sjukdomen. Nackedelen e att den kommer aldrig försvinna helt på mig utan det e antagligen något jag kommer att få leva med resten av mitt liv. 

I den här bloggen kommer ni även att få läsa om hur det är att ha chrons sjukdom för er som undrar, det e inte många som vet vad det är för sjukdom och därför skapar jag denna bloggen för att ge er svar på era frågor ni har om sjukdomen om ni har några. Så det är bara att fråga på. 

Bloggar kanske mer sen :)

Pusspuss :*​

Likes

Comments