Japp, som överskriften säger, idag e det jobb som gäller! 13:30-21:30 idag :)

Igår fick jag träffa killen jag gillar, vi får se vart det leder, jag tänker inte ha några förhoppningar, jag tar dag för dag som sagt. Dag för dag, och lever mitt liv, det e mitt mott, haha, inte Hakuna Matata ! XD

Kanske åka till Ikea nästa vecka med honom, så jag kan få köpa mitt jäkla vitrinskåp som jag vill ha :D. haha, tänkte köpa ett vitrinskåp, och sen några LED-lampor att sätta i både upptill och nertill, så det blir lite häftig lysande färg i skåpet :) . Kommer väl säkerligen hitta annat på IKEA också men men, det e ganska farligt att gå in där för man kommer alltid ut med för mycket grejjer. hahah !

Snart promenera mot jobb, så segt att behöva gå då min cykel har blivit stulen.... Fattar inte hur folk tänker?! Varför kan man inte bara låta andras saker vara?! Varför ska man förstöra för andra?! Cykeln är iaf polisanmäld som stulen, så jag hoppas att polisen kanske hittar den, och jag har vänner och arbetskamrater som kan försöka hålla utkik efter den också. Så det e ju bara hålla tummarna på att cykeln hittas, vilket e stor sannolikhet att den inte kommer göra. Och då blir det att köpa en ny cykel!!! 

Pusspuss mina sweets :* <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja men då har man fått skapat sig ett nytt flickr-konto :). Så nu jäklar blir det att redigera bilder och ladda upp :). Flickr e en sida för oss som e fotointresserade och vill visa våra foton som vi tagit :) . Man kan nästan säga att det e en sida för "profissonella" fotografer. (ursäkta stavningen på proffisonella, kom inte på hur det stavades)

Imon blir det kvälls jobb, 13:30-21:30, och samma tid på torsdag, och sen ledig på fredag igen :D. Nice :). 

Känns så jobbigt att inte vart på buggen i söndags, jag tycker det e sjukt kul med bugg, men jag va så jäkla trött efter jobbet i söndags så jag orkade verkligen ingenting efter att jag hade slutat. :( Men på söndag denna veckan då jävlar! Och helgen efter det så e det ju Dancing Light Festival där Alingsås Dansklubb ska va funktionärer, där jag ska vara med :D. Så vi får väl se om jag hamnar i garderoben, eller som publikvärd eller som en entrevärd där jag ska kolla så folk har biljetter så dom kan komma in :). och sen ska jag få vara med på uppvisningsdans :), får se vad jag får för partner när jag ska dansa :). 

Idag har man inte gjort så mycket, har mest tagit det lugnt och kollat på SKAM :D. haha, ganska löjlig serie, men så sykt bra så man kan inte låta bli att kolla, och det värsta av allt e att jag bryter lite på norska efter att ha kollat på serien :P. 

Pusspuss mina sweets :* <3

Likes

Comments

Japp, ny vecka och jag har arbetat dagpasset idag, 7:00-15:30, fast jag flexade hem lite tidigare ^^. så gick vid halv 3 redan :). ganksa skönt när man arbetat korthelgen och arbetat dagpasset idag att faktiskt få flexa hem när man har det :). Och sen vart jag ju i köket på jobbet så idag vart man inte ute i vården :). 

när jag kom hem blev det en match på Starcraft 2, det e ganska roligt spel, jag trodde faktiskt inte att jag skulle gilla såna spel men detta gillar jag faktiskt :).

fått duschat och lagt ansiktsmask idag med :). så skönt att göra det ibland :). För gud va skönt det e när man lagt en ansiktsmask. 

Imon e jag ledig, och sen jobbar jag kväll både onsdag & torsdag, fredag ledig och natten lördag till söndag jobbar jag :). 

Pusspuss mina sweets :* <3

Just det, jag har träffat en skitgo kille, hoppas bara att det kanske blir något senare med tiden :). Just nu träffas vi och får se vad som händer, man ska ju liksom inte bestämma att nu ska vi bli ihop, utan det kommer ju om det e menat att det ska va jag och han :). Eller vad säger ni? :)

Likes

Comments

Haha, nu har jag varit dålig på att skriva inlägg igen... men det ska det bli ändring på, har dock haft lite mycket och göra med bland annat jobb o så.

Plus att kagg se börjat träffa en som jag gillar, vi träffas så får man se vad som händer :). Ingen idé och bestämma nått, det e ju bättre att man bara träffas så får man se vad man känner för senare med tiden :).

Snart sova då eftersom att man ska upp och jobba imon. Imon kör vi 13:30-21:00 och på söndag kör jag 07:00-15:00 och 16:30 ska jag på buggkursen igen :) så roligt och dansa :)

Bloggar mer imon, Pusspuss mina sweets 😘❤️

Likes

Comments

Ja men då kör vi jobbnatt 2 av 3 inatt då :) ledig onsdag och torsdag, sen kör vi fredag och lördag kväll och söndag dagpass :)

Och äntligen har jag fått ringt och pratat med min älskade farmor idag ❤️ ska kanske dit på torsdag och träffa henne 😊❤️

Och på torsdag morgon så e dropp igen som gäller, jag får ju dropp var åttonde vecka på grund av att jag har chrons, så droppet är för att hämma inflammationen :)

Pusspuss mina sweets 😘❤️

#farmor #jobb #chrons

Likes

Comments

Passade på att fota lite när man va på väg till jobbet :) ljus i Alingsås :). Tror faktiskt att dom har lyckats väldigt bra med ljussättningen i år :) just detta tyckte jag va väldigt fint och då har jag ändå bara tagit fotona med min mobilkamera, då kan jag nästan tänka mig hur dom ser ut med systemkameran när man går runt rundan :)

Så snart e det dags för jobbnatt 3 av 4! Gött :) slippa va ute i stormen 😂 Hahahaha .

På lördag kanske det blir en sväng till Härryda och bonna cruisers och träffa snail trail cruisers :) se om man blir medlem i klubben eller inte :)

Pusspuss mina sweets 😘❤️

#lights #lightsinalingsås #snailtrailcruisers #jobba

Likes

Comments

Då kör vi snart jobb då! Skulle ha jobbat kvällspass idag men blev ändrat så nu blir det fyra nätter på rad istället :)
Nattpass 1 av 4 idag ! :) Goa pengar 😀!

Pusspuss mina sweets 😘❤️

Likes

Comments

Blev en sväng med amerikanare igår, så jäkla gött! :)
Det va riktigt kul också :) blev inte så sent men det blev ändå en sväng, först ut t Sollebrunn för och hämta bilen och sen åkte vi runt i Alingsås och Vårgårda :)

Och här kommer bilder på hur färgningen och klippning blev när jag va hos frisören :). Va tycker ni? :)

Kommer nog nått mer inlägg senare :) nu ska jag titta vidare på Skam :)

Pusspuss mina sweets 😘❤️

#amerikanare #strög #cruising

Likes

Comments

Idag blev det sängen ganska tidigt då jag ska upp till frisören klockan 9:00 imon bitti :) för klipp och färgning :)
Se vad hon hittar på imon :) om jag ska ha kvar den röda färgen eller om vi färgar om med by hårfärg :)

Och på tal om nått helt annat, min peruk jag ska ha på halloween har kommit 😀.

Pusspuss mina sweets 😘❤️

Bilden e peruken jag har beställt :) blev väldigt bra faktiskt :)

Likes

Comments

Aa men, lite bilder på mig i brist på annat ^^ den i mitten e en ganska gammal bild på mig :), men Gud va jag saknar mitt långa hår när jag ser den bilden :(
Men det växer väl ut snart hoppas jag :)

Pusspuss mina sweets 😘❤️

Likes

Comments