​Japp, det blir till och sova strax då jag ska arbeta dagplatser imorgon :) . I helgen har det vart ganska lugnt, varit hos mamma i helgen och varit kattvakt :). Hennes man och hon bestämde sig för att passa på att åka ut med husbilen en sista gång innan det blir för kallt :).

Dagpass imon, och på tisdag, sen ledig onsdag-fredag och sen kör vi en kort helg och med det menar jag kvällspass lördag och dagpass söndag :). Efter jobbet på söndag blir det göra iordning mig för 25års-jubileum i Eggvena på Alingsås dansklubb :D. Så jävla kul :D. Bilder från kvällen kommer att komma :D. 

Nu säger jag godnatt och skriver mer imon :). 

Pusspuss mina sweets :* <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Japp, fredag idag och imon bär det av till Borås och Pinchos med mamma och en tjejkompis för att fira henne lite grann då hon fyller år idag :) . Sen blir det jobb lördag-söndag och sen jobb söndag-måndag, innan jobb på söndag så blir det bugg :D. Fy fan va roligt :D

Nått att se fram emot iaf... Eftersom att jag HATAR killar... den jävla killen jag började träffa visade sig att han helt plötsligt tappat det intresse han hade för att han tydligen träffat en annan tjej som han e mer intresserad av.. Hatar när en kille ger falska förhoppningar, visar mycket intresse och sen bara BAAM träffar en annan.. Jag fattar inte varför killar gör så?? Fattar ni killar inte att vi tjejer blir sårade av att ni ger falska förhoppningar???

Whatever, jag e nöjd med mig själv och trivs med mig själv ! Får väl se om den där killen hör av sig att han ångrar sig.. När han inser att han sumpat chansen med en grym tjej :). För bättre tjej än mig kan man inte hitta än mig :) .

Bloggar kanske mer sen :) Pusspuss mina sweets :* <3

Likes

Comments

Japp, idag har varit en lugn dag, kört hem min katt igen från mamma. Då dom kom hem idag då dom varit ute med husbilen :). Igår va det riktigt kul på Two Lads :), fick många kommentarer att jag hade klätt ut mig fint :) . jag va iofs den enda som hade klätt ut mig, men det e kul när man faktiskt vågar :). 

Det kom en senare på kvällen till krogen som också vart lite halloweensminkad :) . 

Garagerockarna var riktigt jäkla bra :) . Jonas som e sångare e riktigt duktig :) . 

Pusspuss mina sweets :* <3

Likes

Comments

Japp! Nu e man utklädd och färdig så blir det snart ner till Two lads för att kolla på garagerockarna när dom spelar :)
Känns lite fail att jag antagligen kommer va den ända som e utklädd där dock
😂. Hahahahahha !
Men men, det e tur att nån vågar nu när det e halloween
😀!

Pusspuss mina sweets
😘❤️

Likes

Comments

Torsdag idag och jag e redan vaken då killen jag träffar har varit här över natten och skulle upp tidigt till jobbet, då kände jag att då kan jag lika gärna gå upp också. Ska ju ändå jobba sen 13:30-21:30, och imon blir det jobb 7:00-15:00.

Sen blir det till och sova hos min mamma i helgen då hon och hennes man ska iväg med husbilen, blir till att vara hemma en sväng på lördag då jag ska ha lite förfest hos mig för lite "halloweenförfest" och sen bär det av till Two Lads och se Garagerockarna :D. Fan va nice :D.

Och äntligen har man blivit av med det röda håret :D. Så nu e jag blond igen :D. Skönt att slippa det röda, Visst, det kan väl va snyggt men man sticker ju ut så jäkla mycket med rött hår... Så nu när jag äntligen e blond igen så börjar jag komma på rätt väg med att vara nöjd med mig själv, nu e det bara träning som gäller så jag går ner i vikt också ! Så jag kan få bli smal !


Där e bilder på mitt blonda hår :), kommer att bli lite slingor i det nästa gång jag går till frisören :). så man kan få lite mer livligt i håret :).

Pusspuss mina sweets :* <3

Likes

Comments

Japp, som titeln säger så har jag varit på vinden second hand idag :). Hittade mig en del grejer faktiskt :). tre nya klänningar, lite julsaker, nån väska och ett nytt tangentbord till datorn :).

Nu e jag hemma igen och provar klänningarna en gång till :). sen blir det till och göra iordning sig för jobb inatt, och imon natt jobbar jag också :). sen e jag ledig hela helgen :D. Och på fredag kl 14 så sitter jag i frisörstolen och blir blond :D. Nice :D, och min frisör har bokat in mig på 4 timmar, och direkt efter det så blir det till att gå till Estrad i Alingsås och vara funktionär :). 

Pusspuss mina sweets :* <3

Likes

Comments

Japp, måndag idag och idag har jag varit ledig :). Fått röjt lite grann i min lägenhet :). Gött, fått ändrat om lite i sovrummet och i vardagsrummet :). Skulle försöka få upp tavlor på väggen, men helvete va svårt det va och borra i betong :O , hahahhahhahahah. men men, får väl försöka fråga om killen jag träffar kan hjälpa mig med det :P. 

Imon blir det en heldag på jobbet, ska va på jobbet klockan 08:00 för HLRutbildning och som e mellan 8-16, och sen ska jag upp till jobbet för att arbeta till 21:00, och sen kör vi två arbetsnätter från onsdag, och på fredag blir det klippa och färga klockan 14:00 och sen från 18:00 till 01:00 så ska jag va funktionär på Dancing Light Festival, och få vara med på uppvisningsdans :D. Så jävla kul :D.

Har jag möjlighet så kommer det att komma upp foton från kvällen :). men det beror på helt och hållet på om jag får möjlighet att fota :). 

Pusspuss mina sweets :* <3

Likes

Comments

Jag e ledig idag ! Och jag har vart på buggen, och innan själva kursen va det möte inför Dancing Light Festival :), får se vart jag hamnar och vem jag kommer få dansa med på uppvisningen :)

hade tråkigt förut så fotade mig själv med webcam med den sämsta fotokvalitén men det kommer foton ändå :D,

va bara tvungen bara för att liksom :)

Pusspuss mina sweets :* <3

Likes

Comments

Japp, lördag kväll och jag ska snart jobba natt :)

Igår blev det en liten sväng till pizzerian för nån öl med min tjejkompis och hennes kille :) sen när man kom hem kom några andra polare och vi umgicks en stund o sen åkte vi iväg till Kungälv av nån anledning, jag blev så dålig o full så jag fick ångest och ville hem så det va en som va snäll och betalade en taxi till mig från Kungälv till Alingsås 😱.

Jaja, snart jobb och imon blir det möte med dansklubben 14:00 för att planera inför dancing light festival, och sen blir det buggkurs 16:30 så lär jag väl märka på kvällen om killen jag träffar kommer också :)

Pusspuss mina sweets 😘❤️

#öl #kungälv #bugg #jobb

Likes

Comments