Wohoo, bare 2 dager til avreise! Magen min knytter seg sammen med tanken, for jeg gleder meg så utrolig mye til å dra avgårde, samtidig er det veldig leit å dra fra alle sammen. Kommer nok til å slite litt med å dra fra Jørgen, men dyrene blir verst. Mamma og Michelle får sende meg masse bilder av de, for statusrapporter er jeg avhengig av. Men nå begynner jeg virkelig å bli klar for litt sol på kroppen, sand mellom tærne, i trusa og absolutt overalt. Lengter etter å bade og å bli rød på nesetippen.

Gleder meg til å se fler farger enn det jeg gjør her hjemme. Jeg elsker Norge, men man blir jo lei og vil se noe nytt. Håper jeg ser masse fine murhus i hvitt og blått og rosa og alle slags mulige farger. Det blir nok til at jeg tar en del bilder, ja.

Gleder meg til å stå opp grytidlig og være på stranda før alle andre. Det er en av fordelene ved å være en sånn morrafugl som meg. Da kan jeg plukke med meg den beste frukten på veien ned til stranda og finne den beste plassen.

I og med at jeg også skal en tur på Primark så håper jeg at jeg finner mye fint. Drar dit hovedsakelig for å handle treningsklær, men man finner jo alltids en veske eller et par solbriller man vil ha. Eller som regel veldig mye mer. Hehe.

Men mest av alt gleder jeg meg til å være med Silje. Nå har jeg ikke sett ho siden juni og jeg synes det er altfor lenge. Vi er slike venner som kan gå lenge uten å prate, men som er like close no matter what. Det er det aller beste synes jeg. <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 42 Lesere

Likes

Comments

Så utrolig fint dette året har vært. Jeg har gjort så utrolig mange morsomme ting, venninnetur til Nederland, besøkt Fanny i Bournemouth og nå drar jeg snart avgårde igjen. Har hatt masse besøk og gjort utrolig mange artige ting, spilt masse spill og vært mye ute. Til og med vært på camping med mamma og niesa mi.

Someone else is happy with less than you have. Be grateful.
  • 46 Lesere

Likes

Comments

Jeg føler jeg er så vanvittig heldig? Det er så mange mennesker og dyr i livet mitt jeg virkelig setter god pris på. Kjæresten min er virkelig verdens beste og jeg har de aller fineste vennene og familien min er virkelig tipp topp. Også er jeg jo så heldig å ha hele 4(5) flotte dyr! Selv eier jeg to katter og to kaniner, også er jeg i tillegg fostermor for en katt til. Den ene katten min bor hjemme hos mamma på gården mens alle de andre bor hos meg. Jeg er så utrolig heldig!!!

Selvom denne sommeren har vært fylt opp av veldig mye jobb, så har jeg samtidig fått mange nye minner. Dette er sommeren jeg fikk Maja, og det kommer jeg aldri til å glemme. Maja er den hvite kaninen på bildene over. Ho er det perfekte tilskuddet til den "lille" familien min. Jeg har mista to kaniner i år pga sykdom og alderdom og min siste kanin følte seg altfor ensom til at jeg ikke kunne skaffe han ei ny venninne.

Ååå, så utrolig mange koselige ting jeg har gjort det året her. Hittil så er det vel forsåvidt uka jeg besøkte Fanny i Bournemouth som stikker seg mest ut foreløpig, det var virkelig en helt fantastisk by og Fanny er virkelig et av de beste og kuleste menneskene jeg veit om.

Men, nå er det virkelig snart på tide med ferie! Det er faktisk under en uke til jeg sitter på flyet og det kiler i magen når jeg tenker på det. Dette er faktisk en av de få gangene jeg gleder meg til noe like mye som jeg gjorde da jeg var lita! Så jeg håper virkelig ferien står etter forventningene. Er vel forsåvidt fornøyd bare det er god mat og pent vær.

  • 49 Lesere

Likes

Comments

Å herre fred... Dagen i går, den var rotete. Hvem er det som klarer å miste to forskjellige lommebøker på en og samme dag? Hvem er det som glemmer jobbnøklene og kommer en time for sent på jobb? Jo, det er meg. Hele dagen var bare bygd opp på uflaks. Det var vanvittig deilig så fort dagen var over, så jeg kunne starte på nytt. Jeg venta nesten bare at en slik dag skulle komme, ettersom jeg jobber så vanvittig mye og pendler hver eneste dag. Så nå er da den dagen over og jeg kan virkelig senke skuldrene.

If I had to rate my stress, I'd say I'm pretty close to 2007 Britney

Det er veldig deilig vær i dag og jeg er klar for å nyte været litt. Er foreløpig ferdig på jobb 1300 så håper været holder seg. Jeg må prøve å få litt farge før jeg drar avgårde på fire ukers ferie, hvis ikke ender jeg opp rød som en tomat. Hehe.

Fy søren som jeg gleder meg til all den deilige frukten jeg skal spise, klarer nesten ikke å vente. Spiser daglig fruktsalat her hjemme i Norge, men det blir noe eget med det så fort man kommer til varmere strøk. Og ikke minst så blir prisen mye lavere og kvaliteten og smakene så mye bedre.

Alle bildene er henta fra Pinterest med taggene Vacation, Tropical og Fruit.

  • 65 Lesere

Likes

Comments

Denne sommeren har jeg sammenlagt _to_ fridager. Den ene var på torsdag, som jeg brukte på å kastrere Trampoline og reise evig rundt med buss. Og den andre dagen var i går. Torsdagen var selvsagt en av de varmeste dagene hittil i år og i går var det kaldt og det regnet. Dette er så typisk min type luck - men hver gang noe slikt skjer så skjer det alltid noe ekstra positivt. Det er som regel alltid en mening bak det! En familievenn kom innom med hele 4 sekker tøy - som vi bare kunne forsyne oss av, og tro oss - det gjorde vi!! Har fått meg så mye fint og det er så deilig at man kan gjøre det på den måten.

SUMMERSUMMERSUMMER
SUNSHINE ON MY MIND


Nå sitter jeg atter en gang på jobb, på feriestedet Rørestrand i Horten. Jeg trives så godt her og kunne egentlig ønske at dette var helårsåpent. Det er vanvittig bra vær og jeg kunne ønske jeg kunne vært ute i sola. Turen fra ferga og bort hit ble litt ekstra slitsom ettersom jeg har handla på salg hos både Kremmerhuset og Kid. Det resulterte selvsagt i en altfor stor boks i blikk og treverk, og selvsagt to like i mindre størrelser. De var utrolig billige og jeg trenger noe å ha kaninmaten i som ikke er i papp - for den blir nemlig spist opp hjemme hos meg, hehe.

  • 75 Lesere

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg og drikker kaffe i Askim mens jeg venter på at kanina mi, Trampoline, skal bli ferdig hos veterinæren. Jeg leverte han der 10:30 i dag tidlig og kan hente han om ikke så lenge. Det er en god del salg nå, så har vært innom noen butikker. Dog har jeg bare funnet et par ting jeg uansett skulle ha (men til 50% hehe) også har jeg funnet en sykt typisk husmorbok.

Nå er det ikke lenge til jeg drar på ferie (19 dager woho) og jeg trengte en bok jeg kan ha med på stranda, som er lettlest, med humor og som jeg faktisk klarer å legge fra meg og kunne lese litt på hver dag. Jeg tar med en bok til, men den veit jeg er altfor bra - og da blir den jo lest opp med en gang! Så da har jeg én seriøs og mystisk bok - en bok jeg leser mens jeg sitter på fly og gjør kjipe ting, også har jeg én lettlest og humoristisk bok - til late stranddager. Og de late stranddagene, DE blir det mange av :-)

Nå ringte de meg akkurat fra dyreklinikken og sa at lille Trampoline er klar for å bli henta om en halvtimes tid, så nå er det bare å beine seg ned dit og hente lille tassen. <3

  • 75 Lesere

Likes

Comments

Ååå, nå er det virkelig ikke lenge igjen til den svært etterlengta ferien min. Merker jeg begynner å bli veldig sliten av å jobbe 140% og å pendle mellom Fredrikstad og Horten. Men men, sånn er det når man vil ha ekstra lommepenger med på tur og har en god del utgifter her hjemme og. Det blir uansett utrolig deilig å komme seg til varmen, og jeg klarer nesten ikke å vente på og skulle stå opp tidlig hver dag for å være førstemann på stranda. Det er den beste følelsen i hele verden.

Altså, bare se på dette fantastiske stedet? Turen går først til La Marina som er i nærheten av Alicante, og så reiser jeg og ei venninne videre til Milano og så til Tropea. Jeg har aldri før vært i Italia så det kommer til å bli utrolig gøy!!!

Jeg har aldri vært i Tropea før, men jeg vet, med hånda på hjertet - at dette elsker jeg. <3

  • 77 Lesere

Likes

Comments

Første ting jeg har å si om Amsterdam før jeg skriver noe som helst annet: regn, regn, pøsende regn. Og det kommer jo så plutselig? Går fra å være strålende sol til høljende regn i løpet av 30 sekunder. Og selvfølgelig skjer dette når vi er ute for å ta bilder av den fine byen og alle de fine kanalene.

Så utrolig mange koselige steder det er i den byen! Og ikke minst, så utrolig bra utvalg det er av ferskvarer i butikkene? Den butikken vi hadde som var nermest oss hadde sikkert 40-50 forskjellige freshly made juser, smoothier osv og salater i alle varianter.

Den flaska over her er vel noe av det søteste jeg har sett! Også smakte jo alt så forferdelig godt.

Nå er jeg virkelig klar for mer reising, og det er ikke så lenge til heller! 8. august drar jeg jo til Spania og det blir vanvittig deilig. Godt reisefølge og godt med lommepenger løser det meste. Selvom man egentlig ikke trenger så sabla mye penger på de stedene jeg skal dra til - det er jo mye billigere enn i Norge uansett!

  • 84 Lesere

Likes

Comments

I dag er det en deilig sommerdag og jeg sitter og tenker på alle de fine turene jeg har vært på det siste året. Så utrolig heldig jeg er som opplever så mye gøy! I april i fjor var jeg i Spania, så jobbet jeg hele sommeren og dro på tidenes handletur til Dublin sammen med bestevenninne og samboer Michelle.

Vi bodde for aller første gang med AirBnb der nede, det var utrolig moro, lærerikt og ikke minst veldig billig! Tror aldri jeg har betalt så lite for nesten en uke i utlandet før :-)

Vi var også svært heldige med været, og derfor var vi veldig aktive turister. Vi kjøpte oss billetter på Hop On Hop Off-buss, noe som vi ikke angrer et sekund på. En så utrolig morsom og enkel måte å se og oppleve mest mulig på. Og det kostet jo nesten ingenting, mener vi betalte 8 euro hver!

Den tingen jeg tror både Michelle og jeg hadde gledet oss mest til, var å komme tilbake til St. Stephens Green - en av de koseligste parkene jeg veit om! Så store og fine trær, masse dyreliv og koselig vann med fine bruer.

Én ting er iallfall sikkert - dette var ikke første gangen vi var i Dublin og det er absolutt ikke siste heller!

  • 85 Lesere

Likes

Comments

saraskjelfoss@saraskjelfoss