Guuuud, SOM jeg gleder meg til sommeren. Det blir jobbsommer helt frem til 8. august, da setter jeg kursen mot Alicante. Der skal jeg møte Silje, og være i samme hus jeg var i i april i fjor. Er vanvittig heldig, for der bor jeg jo faktisk gratis!! Og ikke minst så er det latterlig billig å leve der nede. Silje reiser ned dit i slutten av juni og skal være der hele sommeren, så etter at jeg har vært der en uke så reiser vi sammen til Italia. Det blir mellomlanding i Milano før vi reiser videre til Tropea.

SE!! Så vanvittig fint?? Nå er det lenge siden jeg virkelig har hatt en ferie, så jeg klarer nesten ikke å vente, teller ned dagene til jeg starter på turen.

I Tropea skal vi være i 15 dager, før vi tar oss en liten tur til Roma hvor vi er i tre dager, rett og slett fordi Silje har bursdag 31. august og da er det like greit å feire det ordentlig. Deretter reiser jeg hjem, mens Silje reiser videre.

En ting jeg synes er litt artig er at Tropea er det stedet i Italia nesten alle får rødløken sin fra, så veldig mange drar dit for å smake på rødløkiskrem?? Min første tanke er æsj i store bokstaver og med en haug med utropstegn, men når jeg først er der skal jeg selvsagt smake. Vil tro at alle de andre måltidene kommer til å bestå av pizza, pasta, vin og gelato. Can't wait!!!

Likes

Comments

På tirsdag ankom jeg Torp etter nesten en uke i Bournemouth litt sør i England. Var en utrolig deilig følelse å komme seg unna Norge litt, spesielt med tanke på at det var så deilig vær der nede. Jeg fikk handla en del ting jeg trengte til sommeren, de har jo Primark, Zara, River Island, Ann Summers etcetc der nede. Å krysse av så mange punkter på handlelista for sommeren var vanvittig deilig, ikke minst med tanke på hvor billig det var! Har kjøpt verdens fineste bikini fra Ann Summers og veldig mange hud- og hårpleieprodukter til bare en brøkdel av prisen her hjemme.

En ting jeg synes var utrolig gøy, var at jeg møtte på 7-8 ekorn i den ene parken jeg var i der nede, og de var så tamme at de kom bort, hilste på deg og klatra litt på deg. Hvor søtt??? Noe lignende har jeg aldri opplevd før! Fikk helt sjokk, for jeg gikk i parken helt alene og plutselig var det en haug med ekorn rundt beina mine. Nydelig 🖤

Grunnen til at jeg var i England, var at jeg besøkte venninna mi Fanny som jeg gikk sammen med på påbygg. Ho tar en bachelor i animasjon på Bournemouth University og flytter fra Bournemouth til sommeren, så jeg ville besøke henne før ho dro videre. Det var et vanvittig fint sted og jeg kunne veldig godt tenkt meg å dra tilbake. Min aller første tur til England noensinne og jeg likte det jeg så!

Likes

Comments

Det er januar og været føles som vår. Jeg har to venninner på besøk og vi har gått tur i dag. Det var litt kaldt, men veldig deilig. Været er veldig fint og jeg gleder meg til våren. Men redselen for at det blir sein vinter sitter i meg. Jeg ønsker alltid å ha en hvit jul, men det er egentlig det. Nå er januar snart på hell og jeg synes det kan bli lysere og lysere og mildere og mildere. Det er under to uker til jeg drar til Amsterdam med tre venninner. Vi gleder oss veldig. Har leid oss leilighet rett utenfor sentrum, 10 minutter med trikken.

Jeg ligger på sofaen i stua med Tusj og Alf. Det er deilig med dyr. Sofaen er også relativt deilig. Tror jeg kunne bodd i den. Vi har sett på dokumentarer, kardashians og fæle auditions på youtube. Jeg føler det har vært en deilig helg. Hjemmelaget sushi og frilørdag.

For tiden så føler jeg at jeg både farter veldig mye rundt, samtidig som jeg aldri gjør noe produktivt. Men det er vel ikke helt sant. Jeg gjør noe nesten hele tida. Setter jeg meg på rommet mitt for meg selv og ser på serier i flere timer så ender jeg egentlig opp med nesa ned i en bok og tv-en forsvinner i det fjerne. Sender et par selfies på snapchat til kjæresten en gang i blant. Synger litt og har det relativt ålreit.

Titter litt på ebay og klikker et par pakker hjem. Koser med Alf og hører på musikk. Alf er den beste jeg veit. Veit ikke hva jeg skulle gjort uten den katten. Han er bebien min og jeg er konstant redd for at noe skal skje med han.

Tulipaner som ikke har fått nytt vann faller sammen. Det er nesten litt som med mennesker. Eller. Det er akkurat som med mennesker. Og katter. Og kaniner.

Jeg skriver og jeg veit ikke om hva og jeg veit ikke hvorfor. Liker det bare. Skrive meningsløs drit som jeg kan se tilbake på. Jævla chill egentlig.

Jaja, neinei, natta. Zzz

Likes

Comments

Dagen starta veldig bra. Jeg sov lenge og spiste god frokost. Dro avgårde til jobb og slapp å stå på bussen. Endte med at lommeboka forsvant og jeg sitter her uten bankkort, reisekort, gavekort og studentkortet mitt. Ikke minst lommeboka mi. Det er alltid kjipt å miste ting, men det får bare gå fint. Blir tungvint å gå uten bankkort i noen dager i tillegg til at jeg må ha reisekortet på mobilen min - aka må alltid ha strøm på mobilen, men slik får det bare bli. Er bare glad for at det ikke var mobilen eller nøklene mine jeg klarte å miste. Heldigvis er det mye å gjøre på jobben i dag og tiden går ganske fort. Det er bra vær og jeg vet jeg hadde irritert meg mye mer over å ha mista den hvis jeg ikke hadde hatt noe å gjøre. Nå er jeg midt i mellom påfyll av brus i kjøleskapet og hytteinnsjekker, så jeg ville ta meg tiden til å ta en jordbær-"drink" og skrive et lite innlegg her inne. Hvis du kommer over et sted de selger Blizz Drinks med jordbærsmak, go for it! Fersken er også veldig god, og hører mange skryter av den med mojitosmak, men det er nok ikke noe for meg. Mojito tar jeg _kanskje_ en av, hvis jeg er på ferie.

Sett bortifra at jeg er en lommebok (og et gavekort på Clas Ohlsson) fattigere, så er dagen ganske bra. Har endelig fått bestilt tatoveringstime hos venninna mi og skal dra dit 23. juli med ei av mine aller beste venninner, Lydia, som også er ho jeg har tatt Harry Potter-tatoveringen sammen med. Ho sier det at ho også er keen på å ta mer (Always var hennes første), men det er jo selvsagt et stort valg å ta. Jeg har derimot det luksusproblemet at jeg veit om veldig mange som jeg vil ta - jeg vet bare ikke hvilke jeg skal ta først. Så om fire uker i dag sitter jeg igjen i tatoveringsstudiet jeg har tatt alle mine tatoveringer på. Gleder meg!

Alle bildene er tatt av meg fra Spaniaturen min som var i april. Jeg dør etter å dra tilbake. Det var så fantastisk flott der nede og jeg ble veldig positivt overraska. Har tidligere ikke vært så begeistra for Spania, sikkert fordi jeg var i Barcelona for noen få år tilbake og jeg synes det var så masete. Det var det IKKE i La Marina og jeg falt pladask for det området. Er tydeligvis en del nordmenn som bor i området, men det merket jeg ingenting til. Håper jeg får dratt tilbake dit!

Likes

Comments

Nå har jeg nettopp klikket hjem noen småtterigreier fra eBay. Kjøper det meste jeg trenger på eBay, hvis det er å få tak i der. Kjøpte et rundt mandalateppe som jeg tenkte jeg kunne bruke på stranda eller henge opp på rommet, noen gjennomsiktige solbriller med rosa glass og en hel haug med utstyr til kattene og kaninene, deriblant en hengekøye til mine små som kan henge inni buret deres. Gleder meg til å få alt i posten.

Bildene er henta fra tumblr og pinterest.

Likes

Comments

Da jeg var mindre, typ 14-15 år, hadde jeg blogg for å provosere. Ikke vet jeg hvorfor, men det gikk mye på det. Og det å få mange kommentarer. Virket som om jeg hadde en blogg for alle andre og skrev for alle andre enn meg selv. Mildt sagt, så er jeg ganske glad for at den bloggen ble slettet for flere år siden. Guri, så mye rart man finner på på den tida. Husker jeg skrev om at jeg snek meg ut på natta, dro til Oslo uten lov, husarrester osv. Fyttikatta, så tåpelig. Nå skriver jeg bare for meg selv og ingen andre. Det er deilig at jeg ikke har noe press på meg selv og det er deilig å ha en slags dagbok som jeg kan lese igjennom når enn jeg vil og som jeg har masse bilder på. En type nettside som er for meg selv og for min motivasjon. Frihet, med andre ord.

Igjen sitter jeg her, og tenker på turen min til Dublin. Det er helt fantastisk hvor glad jeg blir av å tenke på det. I går betalte jeg for kofferter, så nå har jeg 35 kg (!!!) som jeg kan ta med meg hjem til Norge. Er helt vanvittig at tilsammen skal vi ha med oss 70 kg hjem. Alt av julegaver og bursdagsgaver skal handles inn der nede.

Jeg gleder meg vanvittig til alt vi skal gjøre og alle parkene vi skal gå igjennom. Har funnet at hos verten vi skal bo hos så er det masse parker. Wii!

​Alle bildene er av Dublin og henta fra pinterest. 

Likes

Comments

Jeg merker at jeg har så mange planer for fremtiden at jeg ikke veit helt hvordan jeg skal klare å balansere ting. Jeg vil reise så mye som mulig, samtidig som jeg vil bli værende her i Norge og leve det "vanlige" familielivet. De neste årene får jeg bruke på å gjøre akkurat det jeg vil, selvom det aldri blir for sent. Men, for å kunne gjøre de tingene man har lyst til - så må man som regel ha penger. Derfor sitter jeg her igjen, i resepsjonen på Rørestrand i Horten. Det er snart på tide å kjøpe bagasjeplass på turen vår til Dublin, og jeg planlegger også andre småturer. Blant annet ønsker jeg som sagt en Spaniatur til dette året, en Oslo-Kiel-tur, roadtrip til Køben, Liseberg, Dublin og Bournemouth i England. En av mine gode venner studerer i sistnevnte by og jeg har lenge sagt at jeg skal besøke ho. Nå er det faktisk på tide at jeg får det til! Jeg jobber en del ekstra den måneden her, og det er deilig å kjenne at det kommer penger inn - selvom det går mye ut. Når det kommer til reising ser jeg på det som en investering uansett. Men noe av det jeg gleder meg mest til - og som jeg faktisk ikke har begynt å planlegge ennå - det er når jeg skal til Russland. Det er absolutt et av mine favorittland når det kommer til natur og arkitektur. Hvor ønsker du å dra?

Likes

Comments

saraskjelfoss@saraskjelfoss