Denne sommeren har jeg sammenlagt _to_ fridager. Den ene var på torsdag, som jeg brukte på å kastrere Trampoline og reise evig rundt med buss. Og den andre dagen var i går. Torsdagen var selvsagt en av de varmeste dagene hittil i år og i går var det kaldt og det regnet. Dette er så typisk min type luck - men hver gang noe slikt skjer så skjer det alltid noe ekstra positivt. Det er som regel alltid en mening bak det! En familievenn kom innom med hele 4 sekker tøy - som vi bare kunne forsyne oss av, og tro oss - det gjorde vi!! Har fått meg så mye fint og det er så deilig at man kan gjøre det på den måten.

SUMMERSUMMERSUMMER
SUNSHINE ON MY MIND


Nå sitter jeg atter en gang på jobb, på feriestedet Rørestrand i Horten. Jeg trives så godt her og kunne egentlig ønske at dette var helårsåpent. Det er vanvittig bra vær og jeg kunne ønske jeg kunne vært ute i sola. Turen fra ferga og bort hit ble litt ekstra slitsom ettersom jeg har handla på salg hos både Kremmerhuset og Kid. Det resulterte selvsagt i en altfor stor boks i blikk og treverk, og selvsagt to like i mindre størrelser. De var utrolig billige og jeg trenger noe å ha kaninmaten i som ikke er i papp - for den blir nemlig spist opp hjemme hos meg, hehe.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg og drikker kaffe i Askim mens jeg venter på at kanina mi, Trampoline, skal bli ferdig hos veterinæren. Jeg leverte han der 10:30 i dag tidlig og kan hente han om ikke så lenge. Det er en god del salg nå, så har vært innom noen butikker. Dog har jeg bare funnet et par ting jeg uansett skulle ha (men til 50% hehe) også har jeg funnet en sykt typisk husmorbok.

Nå er det ikke lenge til jeg drar på ferie (19 dager woho) og jeg trengte en bok jeg kan ha med på stranda, som er lettlest, med humor og som jeg faktisk klarer å legge fra meg og kunne lese litt på hver dag. Jeg tar med en bok til, men den veit jeg er altfor bra - og da blir den jo lest opp med en gang! Så da har jeg én seriøs og mystisk bok - en bok jeg leser mens jeg sitter på fly og gjør kjipe ting, også har jeg én lettlest og humoristisk bok - til late stranddager. Og de late stranddagene, DE blir det mange av :-)

Nå ringte de meg akkurat fra dyreklinikken og sa at lille Trampoline er klar for å bli henta om en halvtimes tid, så nå er det bare å beine seg ned dit og hente lille tassen. <3

  • 2 lesere

Likes

Comments

Ååå, nå er det virkelig ikke lenge igjen til den svært etterlengta ferien min. Merker jeg begynner å bli veldig sliten av å jobbe 140% og å pendle mellom Fredrikstad og Horten. Men men, sånn er det når man vil ha ekstra lommepenger med på tur og har en god del utgifter her hjemme og. Det blir uansett utrolig deilig å komme seg til varmen, og jeg klarer nesten ikke å vente på og skulle stå opp tidlig hver dag for å være førstemann på stranda. Det er den beste følelsen i hele verden.

Altså, bare se på dette fantastiske stedet? Turen går først til La Marina som er i nærheten av Alicante, og så reiser jeg og ei venninne videre til Milano og så til Tropea. Jeg har aldri før vært i Italia så det kommer til å bli utrolig gøy!!!

Jeg har aldri vært i Tropea før, men jeg vet, med hånda på hjertet - at dette elsker jeg. <3

Likes

Comments

Første ting jeg har å si om Amsterdam før jeg skriver noe som helst annet: regn, regn, pøsende regn. Og det kommer jo så plutselig? Går fra å være strålende sol til høljende regn i løpet av 30 sekunder. Og selvfølgelig skjer dette når vi er ute for å ta bilder av den fine byen og alle de fine kanalene.

Så utrolig mange koselige steder det er i den byen! Og ikke minst, så utrolig bra utvalg det er av ferskvarer i butikkene? Den butikken vi hadde som var nermest oss hadde sikkert 40-50 forskjellige freshly made juser, smoothier osv og salater i alle varianter.

Den flaska over her er vel noe av det søteste jeg har sett! Også smakte jo alt så forferdelig godt.

Nå er jeg virkelig klar for mer reising, og det er ikke så lenge til heller! 8. august drar jeg jo til Spania og det blir vanvittig deilig. Godt reisefølge og godt med lommepenger løser det meste. Selvom man egentlig ikke trenger så sabla mye penger på de stedene jeg skal dra til - det er jo mye billigere enn i Norge uansett!

  • 11 lesere

Likes

Comments

I dag er det en deilig sommerdag og jeg sitter og tenker på alle de fine turene jeg har vært på det siste året. Så utrolig heldig jeg er som opplever så mye gøy! I april i fjor var jeg i Spania, så jobbet jeg hele sommeren og dro på tidenes handletur til Dublin sammen med bestevenninne og samboer Michelle.

Vi bodde for aller første gang med AirBnb der nede, det var utrolig moro, lærerikt og ikke minst veldig billig! Tror aldri jeg har betalt så lite for nesten en uke i utlandet før :-)

Vi var også svært heldige med været, og derfor var vi veldig aktive turister. Vi kjøpte oss billetter på Hop On Hop Off-buss, noe som vi ikke angrer et sekund på. En så utrolig morsom og enkel måte å se og oppleve mest mulig på. Og det kostet jo nesten ingenting, mener vi betalte 8 euro hver!

Den tingen jeg tror både Michelle og jeg hadde gledet oss mest til, var å komme tilbake til St. Stephens Green - en av de koseligste parkene jeg veit om! Så store og fine trær, masse dyreliv og koselig vann med fine bruer.

Én ting er iallfall sikkert - dette var ikke første gangen vi var i Dublin og det er absolutt ikke siste heller!

  • 11 lesere

Likes

Comments

Guuuud, SOM jeg gleder meg til sommeren. Det blir jobbsommer helt frem til 8. august, da setter jeg kursen mot Alicante. Der skal jeg møte Silje, og være i samme hus jeg var i i april i fjor. Er vanvittig heldig, for der bor jeg jo faktisk gratis!! Og ikke minst så er det latterlig billig å leve der nede. Silje reiser ned dit i slutten av juni og skal være der hele sommeren, så etter at jeg har vært der en uke så reiser vi sammen til Italia. Det blir mellomlanding i Milano før vi reiser videre til Tropea.

SE!! Så vanvittig fint?? Nå er det lenge siden jeg virkelig har hatt en ferie, så jeg klarer nesten ikke å vente, teller ned dagene til jeg starter på turen.

I Tropea skal vi være i 15 dager, før vi tar oss en liten tur til Roma hvor vi er i tre dager, rett og slett fordi Silje har bursdag 31. august og da er det like greit å feire det ordentlig. Deretter reiser jeg hjem, mens Silje reiser videre.

En ting jeg synes er litt artig er at Tropea er det stedet i Italia nesten alle får rødløken sin fra, så veldig mange drar dit for å smake på rødløkiskrem?? Min første tanke er æsj i store bokstaver og med en haug med utropstegn, men når jeg først er der skal jeg selvsagt smake. Vil tro at alle de andre måltidene kommer til å bestå av pizza, pasta, vin og gelato. Can't wait!!!

  • 52 lesere

Likes

Comments

På tirsdag ankom jeg Torp etter nesten en uke i Bournemouth litt sør i England. Var en utrolig deilig følelse å komme seg unna Norge litt, spesielt med tanke på at det var så deilig vær der nede. Jeg fikk handla en del ting jeg trengte til sommeren, de har jo Primark, Zara, River Island, Ann Summers etcetc der nede. Å krysse av så mange punkter på handlelista for sommeren var vanvittig deilig, ikke minst med tanke på hvor billig det var! Har kjøpt verdens fineste bikini fra Ann Summers og veldig mange hud- og hårpleieprodukter til bare en brøkdel av prisen her hjemme.

En ting jeg synes var utrolig gøy, var at jeg møtte på 7-8 ekorn i den ene parken jeg var i der nede, og de var så tamme at de kom bort, hilste på deg og klatra litt på deg. Hvor søtt??? Noe lignende har jeg aldri opplevd før! Fikk helt sjokk, for jeg gikk i parken helt alene og plutselig var det en haug med ekorn rundt beina mine. Nydelig 🖤

Grunnen til at jeg var i England, var at jeg besøkte venninna mi Fanny som jeg gikk sammen med på påbygg. Ho tar en bachelor i animasjon på Bournemouth University og flytter fra Bournemouth til sommeren, så jeg ville besøke henne før ho dro videre. Det var et vanvittig fint sted og jeg kunne veldig godt tenkt meg å dra tilbake. Min aller første tur til England noensinne og jeg likte det jeg så!

  • 52 lesere

Likes

Comments

Det er januar og været føles som vår. Jeg har to venninner på besøk og vi har gått tur i dag. Det var litt kaldt, men veldig deilig. Været er veldig fint og jeg gleder meg til våren. Men redselen for at det blir sein vinter sitter i meg. Jeg ønsker alltid å ha en hvit jul, men det er egentlig det. Nå er januar snart på hell og jeg synes det kan bli lysere og lysere og mildere og mildere. Det er under to uker til jeg drar til Amsterdam med tre venninner. Vi gleder oss veldig. Har leid oss leilighet rett utenfor sentrum, 10 minutter med trikken.

Jeg ligger på sofaen i stua med Tusj og Alf. Det er deilig med dyr. Sofaen er også relativt deilig. Tror jeg kunne bodd i den. Vi har sett på dokumentarer, kardashians og fæle auditions på youtube. Jeg føler det har vært en deilig helg. Hjemmelaget sushi og frilørdag.

For tiden så føler jeg at jeg både farter veldig mye rundt, samtidig som jeg aldri gjør noe produktivt. Men det er vel ikke helt sant. Jeg gjør noe nesten hele tida. Setter jeg meg på rommet mitt for meg selv og ser på serier i flere timer så ender jeg egentlig opp med nesa ned i en bok og tv-en forsvinner i det fjerne. Sender et par selfies på snapchat til kjæresten en gang i blant. Synger litt og har det relativt ålreit.

Titter litt på ebay og klikker et par pakker hjem. Koser med Alf og hører på musikk. Alf er den beste jeg veit. Veit ikke hva jeg skulle gjort uten den katten. Han er bebien min og jeg er konstant redd for at noe skal skje med han.

Tulipaner som ikke har fått nytt vann faller sammen. Det er nesten litt som med mennesker. Eller. Det er akkurat som med mennesker. Og katter. Og kaniner.

Jeg skriver og jeg veit ikke om hva og jeg veit ikke hvorfor. Liker det bare. Skrive meningsløs drit som jeg kan se tilbake på. Jævla chill egentlig.

Jaja, neinei, natta. Zzz

  • 62 lesere

Likes

Comments

Guri, nå er sommeren i gang og det gjør meg så glad. Det skjer så mye om dagen og jeg gleder meg veldig til alt sammen, selvom jeg ikke kan fortelle så mye akkurat nå. Tenkte uansett jeg kunne legge ut en del av bildene jeg har fra Spaniaturen min. Når jeg ser på bildene har jeg så vanvittig lyst til å dra tilbake! Enjoy!

  • 140 lesere

Likes

Comments

saraskjelfoss@saraskjelfoss