Nå er vi allerede nesten en uke inn i november og jeg synes det er helt vanvittig. 2017 har flydd forbi og jeg skjønner ikke at vi er så nærme jul og nyttår. Siden jeg jobber i blomsterbutikk så merker jeg alltid ekstra på hvilken sesong det er, etter interiør, tilbehør og selvsagt sesongblomster. Nå har vi rigget til slik at vi har "julebutikk" og vi har sååå mye fint som jeg skal ta med meg hjem nærmere jul. Jeg bare elsker hvor flinke de i Mester Grønn er til å skape ny og tidløs pynt. Nå er det mandag og ny uke, og jeg er i Sandefjord på besøk hos kjæresten min. Jeg hadde jobbhelg og han kom en tur til meg på lørdag. Oktober var en skikkelig fin måned, jeg gikk mange turer, fikk trent en del, hørt masse på musikk, sett på serier, drukket litervis med te og kaffe og det var generelt en skikkelig bra oktobermåned.

I dag er det bra vær, og jeg har sovet lenger enn jeg burde. Søvnen har vært skikkelig dårlig de to siste ukene, så det var deilig å kunne sove helt ute hos kjæresten. På fredagen så fikk jeg meg et nytt familiemedlem og jeg har nå en kanintrio, Trampoline, Maja Maisen og Panda. Kommer til å legge ut en del bilder av de senere, jeg skal blant annet prøve å ta julebilde av alle dyrene, men siden jeg også har to katter og en hamster så må det litt organisering til.

Nå nærmer det seg virkelig jul og jeg er så gira at det skulle ikke gått an. For min del, så er jul det koseligste som finnes. Hadde jeg kunnet velge om jeg ville hatt bursdag hver måned eller å bare ha jul en gang i året, så hadde det uansett blitt jul. Alle er i så godt humør, selvom alle er litt stressa. Jeg derimot, har allerede satt frem et par nisser. Har ikke begynt med noe rødt (ennå), men jeg tenkte at to-tre-fire hvite og beige nisser ikke skader noen. Så kos!!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 32 Lesere

Likes

Comments

Den siste perioden har jeg fått en mye sunnere livsstil. Det innebærer at jeg har endret kostholdet mitt og startet å trene regelmessig, men også at jeg får ha snop i helgene. Tidligere når jeg har prøvd å gjøre om livsstilen min så har jeg alltid gitt opp hvis jeg har spist litt sjokolade eller tatt meg en brus, men nå skal jeg heller bare fortsette og ta hver dag som en ny dag og med helt blanke ark. Det er faktisk ikke døden hvis du spiste litt for mye snop eller glemte deg og spiste en liten sjokkis midt i uka. I det siste har jeg cruiset internett på leting etter treningstøy, og det er så utrolig mye fint!!! Kunne ønske lommeboka var feitere, men det kommer en tid for det og. Her er litt av det jeg ønsker meg og et par av målene jeg har satt for den neste tiden.

Har du sett så mye fint?! Jeg har planer om å belønne meg med ett nytt plagg hver gang jeg når et nytt mål. Jeg er så heldig at jeg bor nærme både Norwegian Outlet og det er også 3 sport outleter rett ved der jeg bor, og også en veldig stor XXL så jeg finner garantert noe jeg vil ha! Så, et par av målene mine er som nevnt i forrige post: tre økter per uke og fem turer hver uke, men i tillegg har jeg skrevet opp kroppsmålene mine så jeg lettere kan se hvor fort ting faktisk endrer seg, jeg skal drikke enda mer vann enn jeg pleier, nå ligger jeg på 1-2 liter hver dag, men fra nå av skal jeg klare 2,5 liter hver dag. Ooog, dette er den vanskeligste, jeg skal bli flinkere til å lage ordentlige måltider og ikke ta enkle løsninger hele tiden. Wohooo, krysser fingrene og motivasjonen er virkelig på topp! // alle bildene er funnet på pinterest med taggene yoga, sport og gymshark.

  • 96 Lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links

Oktober må være en av mine favorittmåneder. Jeg klarer ALDRI å finne ut hvilken årstid jeg liker best, for hver gang en "ny" kommer, så blir jeg like glad. Men åh, så flott høsten er!? Selv nå så pøsregner det skikkelig ute, men det gjør det bare så deilig å sitte inne! Denne helgen er jeg hos kjæresten min, og det har vært en utrolig fin helg. I dag er det fårikålmiddag her med hele familien, og jeg skal lage meg vegansk sushi. Det er mange som lurer på om jeg savner fårikålmiddager, julemiddager osv, men det har jeg egentlig aldri tenkt over. Det er jo så mye annet deilig!

Jeg har satt meg opp en del mål for oktober, og skal derfor (prøve) å følge de slavisk. Dette er målene mine:

1. I løpet av oktober skal jeg i snitt ha 3 treningsøkter per uke, altså totalt 12 økter når måneden er over.

2. Jeg skal gå tur 5 ganger i uka, alt fra 20 minutter til timer av gangen.

3. Lese bok. Jeg starta på en ny bok her om dagen, om italiensk interiør og design, denne er jeg snart ferdig med. Men, høsten er starten på krimtiden for min del, så jeg må gå til innkjøp av en ny krimbok. Har du noen å anbefale?

4. Harry Potter-maraton! Hver høst har vennegjengen HP-maraton, så dette er noe jeg absolutt skal få til i løpet av høsten, og helst nå i oktober pga. skole.

5. Finne fem nye album som jeg liker og som blir denne høstens lydspor.

6. Søtsaker - off limits i ukedagene! I tillegg har jeg så og si sluttet å drikke, så utenom bursdagsfest for mine beste Lydia og Michelle i slutten av måneden, så blir det ganske sunne vaner fremover.

7. Lære meg tre nye veganske middagsretter. Jeg sitter så fast når det kommer til matlaging, så dette må virkelig gjennomføres! Heldigvis har jeg fått to fantastiske bøker, og den ene er bare helt utrolig! Sykt godt heter den, av Mari Hult. Kommer garantert til å skrive om denne senere.

8. Starte på et ordentlig strikkeprosjekt som skal fullføres innen jul og også lære meg å hekle. Så gøy!!!

9. Spare penger til fremtidige reiser! Dette er jeg generelt ganske god på, jeg kjøper sjeldent nye ting da jeg er en evig skattejeger og går alltid innom gjenbruksbutikker - det er faktisk det aller morsomste jeg veit!

10. Dette er det viktigste punktet! Jeg skal nemlig drikke massemassemasse kaffe og te. Ååå, høsten er best <3

  • 94 Lesere

Likes

Comments

Høsten <3 <3 <3 (Noen som veit hvordan jeg får hjerte her inne via mac? Altså et slikt emojihjerte). Den siste uka har gått til så mye forskjellig, jeg har bare jobbet en dag så har fått unnagjort mye. Har satt meg mål med tre treningsøkter per uke, så jeg starta bra med tur på Evo både mandag og tirsdag, og i går var jeg med kjæresten på golfbanen. Har gått turer i det fine høstværet, lest boken Eventyrlige detaljer av Halvor Bakke og Christine Fikseaunet. Vi i Mester Grønn var så heldige å få denne boka i tidlig julegave, noe jeg ble veldig glad for da jeg allerede hadde bestemt meg for å kjøpe den. Har ikke noen bilder fra boka nå, men kommer til å skrive et innlegg om den senere.

En av mine store lidenskaper er interiør og arkitektur, og det er derfor jeg er så gira på å reise så mye som mulig. Mange reiser jo for maten, og det er selvsagt et pluss, men det spiller helt ærlig svært liten rolle for meg - for min del må det være et sted jeg virkelig vil utforske. Derfor var Italia perfetto for min del, og jeg skal garantert reise tilbake. Jeg tror nesten jeg har funnet mitt årlige tilfluktssted, nemlig Tropea og småbyene rundt.

  • 97 Lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links

For noen uker siden landet jeg på Torp, med en altfor stor og tung håndbagasje og en innsjekket koffert med 4 kilo overvekt. Ferien har vært fantastisk og jeg kunne ikke gjort om noe som helst. Utenom at jeg faktisk var 3 uker i Italia og jeg drakk ikke et eneste glass vin? Dét, må jeg ta igjen en annen gang, allerede neste år kanskje?

Det er utrolig deilig å komme hjem, men det er jo litt sånn at når man har vært borte så lenge så virker det som om man bare har pauset livet her hjemme og at jeg egentlig ikke har vært utenlands. Det skjedde uansett utrolig mye rart som jeg aldri hadde trodd skulle skje, og det kommer jeg absolutt til å skrive om senere. Men, neste tur er allerede under planlegging og jeg gleder meg til å sette meg på flyet igjen.

  • 99 Lesere

Likes

Comments

Wohoo, bare 2 dager til avreise! Magen min knytter seg sammen med tanken, for jeg gleder meg så utrolig mye til å dra avgårde, samtidig er det veldig leit å dra fra alle sammen. Kommer nok til å slite litt med å dra fra Jørgen, men dyrene blir verst. Mamma og Michelle får sende meg masse bilder av de, for statusrapporter er jeg avhengig av. Men nå begynner jeg virkelig å bli klar for litt sol på kroppen, sand mellom tærne, i trusa og absolutt overalt. Lengter etter å bade og å bli rød på nesetippen.

Gleder meg til å se fler farger enn det jeg gjør her hjemme. Jeg elsker Norge, men man blir jo lei og vil se noe nytt. Håper jeg ser masse fine murhus i hvitt og blått og rosa og alle slags mulige farger. Det blir nok til at jeg tar en del bilder, ja.

Gleder meg til å stå opp grytidlig og være på stranda før alle andre. Det er en av fordelene ved å være en sånn morrafugl som meg. Da kan jeg plukke med meg den beste frukten på veien ned til stranda og finne den beste plassen.

I og med at jeg også skal en tur på Primark så håper jeg at jeg finner mye fint. Drar dit hovedsakelig for å handle treningsklær, men man finner jo alltids en veske eller et par solbriller man vil ha. Eller som regel veldig mye mer. Hehe.

Men mest av alt gleder jeg meg til å være med Silje. Nå har jeg ikke sett ho siden juni og jeg synes det er altfor lenge. Vi er slike venner som kan gå lenge uten å prate, men som er like close no matter what. Det er det aller beste synes jeg. <3

Likes

Comments

Så utrolig fint dette året har vært. Jeg har gjort så utrolig mange morsomme ting, venninnetur til Nederland, besøkt Fanny i Bournemouth og nå drar jeg snart avgårde igjen. Har hatt masse besøk og gjort utrolig mange artige ting, spilt masse spill og vært mye ute. Til og med vært på camping med mamma og niesa mi.

Someone else is happy with less than you have. Be grateful.
  • 149 Lesere

Likes

Comments

saraskjelfoss@saraskjelfoss

Jeg føler jeg er så vanvittig heldig? Det er så mange mennesker og dyr i livet mitt jeg virkelig setter god pris på. Kjæresten min er virkelig verdens beste og jeg har de aller fineste vennene og familien min er virkelig tipp topp. Også er jeg jo så heldig å ha hele 4(5) flotte dyr! Selv eier jeg to katter og to kaniner, også er jeg i tillegg fostermor for en katt til. Den ene katten min bor hjemme hos mamma på gården mens alle de andre bor hos meg. Jeg er så utrolig heldig!!!

Selvom denne sommeren har vært fylt opp av veldig mye jobb, så har jeg samtidig fått mange nye minner. Dette er sommeren jeg fikk Maja, og det kommer jeg aldri til å glemme. Maja er den hvite kaninen på bildene over. Ho er det perfekte tilskuddet til den "lille" familien min. Jeg har mista to kaniner i år pga sykdom og alderdom og min siste kanin følte seg altfor ensom til at jeg ikke kunne skaffe han ei ny venninne.

Ååå, så utrolig mange koselige ting jeg har gjort det året her. Hittil så er det vel forsåvidt uka jeg besøkte Fanny i Bournemouth som stikker seg mest ut foreløpig, det var virkelig en helt fantastisk by og Fanny er virkelig et av de beste og kuleste menneskene jeg veit om.

Men, nå er det virkelig snart på tide med ferie! Det er faktisk under en uke til jeg sitter på flyet og det kiler i magen når jeg tenker på det. Dette er faktisk en av de få gangene jeg gleder meg til noe like mye som jeg gjorde da jeg var lita! Så jeg håper virkelig ferien står etter forventningene. Er vel forsåvidt fornøyd bare det er god mat og pent vær.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Å herre fred... Dagen i går, den var rotete. Hvem er det som klarer å miste to forskjellige lommebøker på en og samme dag? Hvem er det som glemmer jobbnøklene og kommer en time for sent på jobb? Jo, det er meg. Hele dagen var bare bygd opp på uflaks. Det var vanvittig deilig så fort dagen var over, så jeg kunne starte på nytt. Jeg venta nesten bare at en slik dag skulle komme, ettersom jeg jobber så vanvittig mye og pendler hver eneste dag. Så nå er da den dagen over og jeg kan virkelig senke skuldrene.

If I had to rate my stress, I'd say I'm pretty close to 2007 Britney

Det er veldig deilig vær i dag og jeg er klar for å nyte været litt. Er foreløpig ferdig på jobb 1300 så håper været holder seg. Jeg må prøve å få litt farge før jeg drar avgårde på fire ukers ferie, hvis ikke ender jeg opp rød som en tomat. Hehe.

Fy søren som jeg gleder meg til all den deilige frukten jeg skal spise, klarer nesten ikke å vente. Spiser daglig fruktsalat her hjemme i Norge, men det blir noe eget med det så fort man kommer til varmere strøk. Og ikke minst så blir prisen mye lavere og kvaliteten og smakene så mye bedre.

Alle bildene er henta fra Pinterest med taggene Vacation, Tropical og Fruit.

Likes

Comments

Denne sommeren har jeg sammenlagt _to_ fridager. Den ene var på torsdag, som jeg brukte på å kastrere Trampoline og reise evig rundt med buss. Og den andre dagen var i går. Torsdagen var selvsagt en av de varmeste dagene hittil i år og i går var det kaldt og det regnet. Dette er så typisk min type luck - men hver gang noe slikt skjer så skjer det alltid noe ekstra positivt. Det er som regel alltid en mening bak det! En familievenn kom innom med hele 4 sekker tøy - som vi bare kunne forsyne oss av, og tro oss - det gjorde vi!! Har fått meg så mye fint og det er så deilig at man kan gjøre det på den måten.

SUMMERSUMMERSUMMER
SUNSHINE ON MY MIND


Nå sitter jeg atter en gang på jobb, på feriestedet Rørestrand i Horten. Jeg trives så godt her og kunne egentlig ønske at dette var helårsåpent. Det er vanvittig bra vær og jeg kunne ønske jeg kunne vært ute i sola. Turen fra ferga og bort hit ble litt ekstra slitsom ettersom jeg har handla på salg hos både Kremmerhuset og Kid. Det resulterte selvsagt i en altfor stor boks i blikk og treverk, og selvsagt to like i mindre størrelser. De var utrolig billige og jeg trenger noe å ha kaninmaten i som ikke er i papp - for den blir nemlig spist opp hjemme hos meg, hehe.

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg og drikker kaffe i Askim mens jeg venter på at kanina mi, Trampoline, skal bli ferdig hos veterinæren. Jeg leverte han der 10:30 i dag tidlig og kan hente han om ikke så lenge. Det er en god del salg nå, så har vært innom noen butikker. Dog har jeg bare funnet et par ting jeg uansett skulle ha (men til 50% hehe) også har jeg funnet en sykt typisk husmorbok.

Nå er det ikke lenge til jeg drar på ferie (19 dager woho) og jeg trengte en bok jeg kan ha med på stranda, som er lettlest, med humor og som jeg faktisk klarer å legge fra meg og kunne lese litt på hver dag. Jeg tar med en bok til, men den veit jeg er altfor bra - og da blir den jo lest opp med en gang! Så da har jeg én seriøs og mystisk bok - en bok jeg leser mens jeg sitter på fly og gjør kjipe ting, også har jeg én lettlest og humoristisk bok - til late stranddager. Og de late stranddagene, DE blir det mange av :-)

Nå ringte de meg akkurat fra dyreklinikken og sa at lille Trampoline er klar for å bli henta om en halvtimes tid, så nå er det bare å beine seg ned dit og hente lille tassen. <3

Likes

Comments

Ååå, nå er det virkelig ikke lenge igjen til den svært etterlengta ferien min. Merker jeg begynner å bli veldig sliten av å jobbe 140% og å pendle mellom Fredrikstad og Horten. Men men, sånn er det når man vil ha ekstra lommepenger med på tur og har en god del utgifter her hjemme og. Det blir uansett utrolig deilig å komme seg til varmen, og jeg klarer nesten ikke å vente på og skulle stå opp tidlig hver dag for å være førstemann på stranda. Det er den beste følelsen i hele verden.

Altså, bare se på dette fantastiske stedet? Turen går først til La Marina som er i nærheten av Alicante, og så reiser jeg og ei venninne videre til Milano og så til Tropea. Jeg har aldri før vært i Italia så det kommer til å bli utrolig gøy!!!

Jeg har aldri vært i Tropea før, men jeg vet, med hånda på hjertet - at dette elsker jeg. <3

Likes

Comments

Første ting jeg har å si om Amsterdam før jeg skriver noe som helst annet: regn, regn, pøsende regn. Og det kommer jo så plutselig? Går fra å være strålende sol til høljende regn i løpet av 30 sekunder. Og selvfølgelig skjer dette når vi er ute for å ta bilder av den fine byen og alle de fine kanalene.

Så utrolig mange koselige steder det er i den byen! Og ikke minst, så utrolig bra utvalg det er av ferskvarer i butikkene? Den butikken vi hadde som var nermest oss hadde sikkert 40-50 forskjellige freshly made juser, smoothier osv og salater i alle varianter.

Den flaska over her er vel noe av det søteste jeg har sett! Også smakte jo alt så forferdelig godt.

Nå er jeg virkelig klar for mer reising, og det er ikke så lenge til heller! 8. august drar jeg jo til Spania og det blir vanvittig deilig. Godt reisefølge og godt med lommepenger løser det meste. Selvom man egentlig ikke trenger så sabla mye penger på de stedene jeg skal dra til - det er jo mye billigere enn i Norge uansett!

Likes

Comments

I dag er det en deilig sommerdag og jeg sitter og tenker på alle de fine turene jeg har vært på det siste året. Så utrolig heldig jeg er som opplever så mye gøy! I april i fjor var jeg i Spania, så jobbet jeg hele sommeren og dro på tidenes handletur til Dublin sammen med bestevenninne og samboer Michelle.

Vi bodde for aller første gang med AirBnb der nede, det var utrolig moro, lærerikt og ikke minst veldig billig! Tror aldri jeg har betalt så lite for nesten en uke i utlandet før :-)

Vi var også svært heldige med været, og derfor var vi veldig aktive turister. Vi kjøpte oss billetter på Hop On Hop Off-buss, noe som vi ikke angrer et sekund på. En så utrolig morsom og enkel måte å se og oppleve mest mulig på. Og det kostet jo nesten ingenting, mener vi betalte 8 euro hver!

Den tingen jeg tror både Michelle og jeg hadde gledet oss mest til, var å komme tilbake til St. Stephens Green - en av de koseligste parkene jeg veit om! Så store og fine trær, masse dyreliv og koselig vann med fine bruer.

Én ting er iallfall sikkert - dette var ikke første gangen vi var i Dublin og det er absolutt ikke siste heller!

Likes

Comments

Guuuud, SOM jeg gleder meg til sommeren. Det blir jobbsommer helt frem til 8. august, da setter jeg kursen mot Alicante. Der skal jeg møte Silje, og være i samme hus jeg var i i april i fjor. Er vanvittig heldig, for der bor jeg jo faktisk gratis!! Og ikke minst så er det latterlig billig å leve der nede. Silje reiser ned dit i slutten av juni og skal være der hele sommeren, så etter at jeg har vært der en uke så reiser vi sammen til Italia. Det blir mellomlanding i Milano før vi reiser videre til Tropea.

SE!! Så vanvittig fint?? Nå er det lenge siden jeg virkelig har hatt en ferie, så jeg klarer nesten ikke å vente, teller ned dagene til jeg starter på turen.

I Tropea skal vi være i 15 dager, før vi tar oss en liten tur til Roma hvor vi er i tre dager, rett og slett fordi Silje har bursdag 31. august og da er det like greit å feire det ordentlig. Deretter reiser jeg hjem, mens Silje reiser videre.

En ting jeg synes er litt artig er at Tropea er det stedet i Italia nesten alle får rødløken sin fra, så veldig mange drar dit for å smake på rødløkiskrem?? Min første tanke er æsj i store bokstaver og med en haug med utropstegn, men når jeg først er der skal jeg selvsagt smake. Vil tro at alle de andre måltidene kommer til å bestå av pizza, pasta, vin og gelato. Can't wait!!!

Likes

Comments

På tirsdag ankom jeg Torp etter nesten en uke i Bournemouth litt sør i England. Var en utrolig deilig følelse å komme seg unna Norge litt, spesielt med tanke på at det var så deilig vær der nede. Jeg fikk handla en del ting jeg trengte til sommeren, de har jo Primark, Zara, River Island, Ann Summers etcetc der nede. Å krysse av så mange punkter på handlelista for sommeren var vanvittig deilig, ikke minst med tanke på hvor billig det var! Har kjøpt verdens fineste bikini fra Ann Summers og veldig mange hud- og hårpleieprodukter til bare en brøkdel av prisen her hjemme.

En ting jeg synes var utrolig gøy, var at jeg møtte på 7-8 ekorn i den ene parken jeg var i der nede, og de var så tamme at de kom bort, hilste på deg og klatra litt på deg. Hvor søtt??? Noe lignende har jeg aldri opplevd før! Fikk helt sjokk, for jeg gikk i parken helt alene og plutselig var det en haug med ekorn rundt beina mine. Nydelig 🖤

Grunnen til at jeg var i England, var at jeg besøkte venninna mi Fanny som jeg gikk sammen med på påbygg. Ho tar en bachelor i animasjon på Bournemouth University og flytter fra Bournemouth til sommeren, så jeg ville besøke henne før ho dro videre. Det var et vanvittig fint sted og jeg kunne veldig godt tenkt meg å dra tilbake. Min aller første tur til England noensinne og jeg likte det jeg så!

Likes

Comments

Takk for at du er her inne.

Følg meg gjerne på sosiale medier: Sara Skjelfoss @ facebook, saraskjelfoss @ instagram og SSkjelfoss @ twitter.