Det er januar og været føles som vår. Jeg har to venninner på besøk og vi har gått tur i dag. Det var litt kaldt, men veldig deilig. Været er veldig fint og jeg gleder meg til våren. Men redselen for at det blir sein vinter sitter i meg. Jeg ønsker alltid å ha en hvit jul, men det er egentlig det. Nå er januar snart på hell og jeg synes det kan bli lysere og lysere og mildere og mildere. Det er under to uker til jeg drar til Amsterdam med tre venninner. Vi gleder oss veldig. Har leid oss leilighet rett utenfor sentrum, 10 minutter med trikken.

Jeg ligger på sofaen i stua med Tusj og Alf. Det er deilig med dyr. Sofaen er også relativt deilig. Tror jeg kunne bodd i den. Vi har sett på dokumentarer, kardashians og fæle auditions på youtube. Jeg føler det har vært en deilig helg. Hjemmelaget sushi og frilørdag.

For tiden så føler jeg at jeg både farter veldig mye rundt, samtidig som jeg aldri gjør noe produktivt. Men det er vel ikke helt sant. Jeg gjør noe nesten hele tida. Setter jeg meg på rommet mitt for meg selv og ser på serier i flere timer så ender jeg egentlig opp med nesa ned i en bok og tv-en forsvinner i det fjerne. Sender et par selfies på snapchat til kjæresten en gang i blant. Synger litt og har det relativt ålreit.

Titter litt på ebay og klikker et par pakker hjem. Koser med Alf og hører på musikk. Alf er den beste jeg veit. Veit ikke hva jeg skulle gjort uten den katten. Han er bebien min og jeg er konstant redd for at noe skal skje med han.

Tulipaner som ikke har fått nytt vann faller sammen. Det er nesten litt som med mennesker. Eller. Det er akkurat som med mennesker. Og katter. Og kaniner.

Jeg skriver og jeg veit ikke om hva og jeg veit ikke hvorfor. Liker det bare. Skrive meningsløs drit som jeg kan se tilbake på. Jævla chill egentlig.

Jaja, neinei, natta. Zzz

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Dagen starta veldig bra. Jeg sov lenge og spiste god frokost. Dro avgårde til jobb og slapp å stå på bussen. Endte med at lommeboka forsvant og jeg sitter her uten bankkort, reisekort, gavekort og studentkortet mitt. Ikke minst lommeboka mi. Det er alltid kjipt å miste ting, men det får bare gå fint. Blir tungvint å gå uten bankkort i noen dager i tillegg til at jeg må ha reisekortet på mobilen min - aka må alltid ha strøm på mobilen, men slik får det bare bli. Er bare glad for at det ikke var mobilen eller nøklene mine jeg klarte å miste. Heldigvis er det mye å gjøre på jobben i dag og tiden går ganske fort. Det er bra vær og jeg vet jeg hadde irritert meg mye mer over å ha mista den hvis jeg ikke hadde hatt noe å gjøre. Nå er jeg midt i mellom påfyll av brus i kjøleskapet og hytteinnsjekker, så jeg ville ta meg tiden til å ta en jordbær-"drink" og skrive et lite innlegg her inne. Hvis du kommer over et sted de selger Blizz Drinks med jordbærsmak, go for it! Fersken er også veldig god, og hører mange skryter av den med mojitosmak, men det er nok ikke noe for meg. Mojito tar jeg _kanskje_ en av, hvis jeg er på ferie.

Sett bortifra at jeg er en lommebok (og et gavekort på Clas Ohlsson) fattigere, så er dagen ganske bra. Har endelig fått bestilt tatoveringstime hos venninna mi og skal dra dit 23. juli med ei av mine aller beste venninner, Lydia, som også er ho jeg har tatt Harry Potter-tatoveringen sammen med. Ho sier det at ho også er keen på å ta mer (Always var hennes første), men det er jo selvsagt et stort valg å ta. Jeg har derimot det luksusproblemet at jeg veit om veldig mange som jeg vil ta - jeg vet bare ikke hvilke jeg skal ta først. Så om fire uker i dag sitter jeg igjen i tatoveringsstudiet jeg har tatt alle mine tatoveringer på. Gleder meg!

Alle bildene er tatt av meg fra Spaniaturen min som var i april. Jeg dør etter å dra tilbake. Det var så fantastisk flott der nede og jeg ble veldig positivt overraska. Har tidligere ikke vært så begeistra for Spania, sikkert fordi jeg var i Barcelona for noen få år tilbake og jeg synes det var så masete. Det var det IKKE i La Marina og jeg falt pladask for det området. Er tydeligvis en del nordmenn som bor i området, men det merket jeg ingenting til. Håper jeg får dratt tilbake dit!

Likes

Comments

Nå har jeg nettopp klikket hjem noen småtterigreier fra eBay. Kjøper det meste jeg trenger på eBay, hvis det er å få tak i der. Kjøpte et rundt mandalateppe som jeg tenkte jeg kunne bruke på stranda eller henge opp på rommet, noen gjennomsiktige solbriller med rosa glass og en hel haug med utstyr til kattene og kaninene, deriblant en hengekøye til mine små som kan henge inni buret deres. Gleder meg til å få alt i posten.

Bildene er henta fra tumblr og pinterest.

Likes

Comments

Da jeg var mindre, typ 14-15 år, hadde jeg blogg for å provosere. Ikke vet jeg hvorfor, men det gikk mye på det. Og det å få mange kommentarer. Virket som om jeg hadde en blogg for alle andre og skrev for alle andre enn meg selv. Mildt sagt, så er jeg ganske glad for at den bloggen ble slettet for flere år siden. Guri, så mye rart man finner på på den tida. Husker jeg skrev om at jeg snek meg ut på natta, dro til Oslo uten lov, husarrester osv. Fyttikatta, så tåpelig. Nå skriver jeg bare for meg selv og ingen andre. Det er deilig at jeg ikke har noe press på meg selv og det er deilig å ha en slags dagbok som jeg kan lese igjennom når enn jeg vil og som jeg har masse bilder på. En type nettside som er for meg selv og for min motivasjon. Frihet, med andre ord.

Igjen sitter jeg her, og tenker på turen min til Dublin. Det er helt fantastisk hvor glad jeg blir av å tenke på det. I går betalte jeg for kofferter, så nå har jeg 35 kg (!!!) som jeg kan ta med meg hjem til Norge. Er helt vanvittig at tilsammen skal vi ha med oss 70 kg hjem. Alt av julegaver og bursdagsgaver skal handles inn der nede.

Jeg gleder meg vanvittig til alt vi skal gjøre og alle parkene vi skal gå igjennom. Har funnet at hos verten vi skal bo hos så er det masse parker. Wii!

​Alle bildene er av Dublin og henta fra pinterest. 

Likes

Comments

Jeg merker at jeg har så mange planer for fremtiden at jeg ikke veit helt hvordan jeg skal klare å balansere ting. Jeg vil reise så mye som mulig, samtidig som jeg vil bli værende her i Norge og leve det "vanlige" familielivet. De neste årene får jeg bruke på å gjøre akkurat det jeg vil, selvom det aldri blir for sent. Men, for å kunne gjøre de tingene man har lyst til - så må man som regel ha penger. Derfor sitter jeg her igjen, i resepsjonen på Rørestrand i Horten. Det er snart på tide å kjøpe bagasjeplass på turen vår til Dublin, og jeg planlegger også andre småturer. Blant annet ønsker jeg som sagt en Spaniatur til dette året, en Oslo-Kiel-tur, roadtrip til Køben, Liseberg, Dublin og Bournemouth i England. En av mine gode venner studerer i sistnevnte by og jeg har lenge sagt at jeg skal besøke ho. Nå er det faktisk på tide at jeg får det til! Jeg jobber en del ekstra den måneden her, og det er deilig å kjenne at det kommer penger inn - selvom det går mye ut. Når det kommer til reising ser jeg på det som en investering uansett. Men noe av det jeg gleder meg mest til - og som jeg faktisk ikke har begynt å planlegge ennå - det er når jeg skal til Russland. Det er absolutt et av mine favorittland når det kommer til natur og arkitektur. Hvor ønsker du å dra?

Likes

Comments

Klokka er 09:28 når jeg starter på dette innlegget. I det siste har jeg skrevet flere innlegg, men glemt å publisere de. Nå skal jeg skrive et innlegg, som jeg faktisk skal få publisert. Det er søndag morgen og jeg er på jobb. Tidligvaktene er over på null komma niks, noe som er bra siden jeg fikk veldig lite søvn i natt. Siden det er dårlig vær, så er det heller ikke så mye å gjøre. Det er helt greit, for da kan jeg heller sitte og drømme om å reise bort. Teller fortsatt ned til Dublin, og jeg håper på å få til en Spaniatur til i år. Men for nå så får jeg holde meg til å planlegge Dublinturen. Guri, så utrolig digg det kommer til å bli! I tillegg til at vi skal være der i fem dager, så er det Dublin Vegfest 2016 dagen etter at vi kommer ned dit. Det kommer til å bli sykt kult! Gleder meg til å handle masse julegaver og få alt unnagjort veldig tidlig. Jeg elsker jula, og elsker å gi gaver som andre blir glade for. Også skal jeg handle masse ting til meg selv som er dyrt å handle i Norge. Skal sikkert kjøpe 10 bukser og 50 sokker. Nå gjenstår det 83 dager til vi reiser. WIIIII!!

​I går var bestevenninna mi og jeg på Tjøme. Det var ikke så altfor bra vær, men er veldig glad for at vi dro. #verdensende #tjøme #reise  #uredigert

Likes

Comments

​Nå har jeg snart vært hjemme fra Spania allerede en uke. Tiden der nede gikk så altfor fort, men fy, så utrolig bra vi hadde det. Jeg er vant til å ha det bra på ferie, men det ble ekstra bra denne gangen siden jeg aldri har vært på et sted hvor mat og alkohol var så billig. Og selvsagt, nå har jeg igjen blitt bitt av reisebasillen og drømmer hele tiden om å reise bort til nye og spennende steder. 

Noe av det som var det beste ved å være der nede, var at familien til Silje har bil der, så vi kunne kjøre rundt hvor vi ville uten taxi og busser. Vi ble solbrente første dagen og vi ble angrepet av måker som prøvde å bæsje på oss. 

​Nå har Mich og jeg begynt å telle ned til Dublin også. I dag er det 129 dager til vi drar nedover. Jippi! Har du noen planer for 2016? 

Likes

Comments

Likes

Comments

saraskjelfoss@saraskjelfoss