Idag har det gått 4 år sen vi blev 1!
Det ska bli så mysigt att äta middag sedan gå på bio tillsammans.
Vi brukar inte göra en massa grejer på vår dag, så länge vi är med varandra så är vi glada.

Hoppas att ni får en underbar dag idag! =)

[ Delar lite bilder från min och mahals lediga dag (6.6.2013), medan andra "firade" national dagen så drog jag och älsklingen till KlätterFabriken! ]
 

My Goofy Love! <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 

Att fira valborg... Alltså själva valborg handlar ju egentligen inte ens om att supa och festa utan det handlar om ett helgon som hette heliga valborg, inte för att jag egentligen bryr mig men syftet varför detta dag kom till finns ju inte där ens. Aja, shit the same!

Supa är inte min grej heller, varför bli full liksom och sedan må skit?
Varför inte bara va? Ingen säger att man måste dricka men många dricker ändå för att inte se dum ut inför andra (grupptryck). Väx upp och känn verkligheten, man behöver inte vara som alla andra. Gör man som alla andra så är man en av de dem, vem vill vara som dem? Okunniga och ologiska.

Tips: Gå din egen väg, det gör dig unik och speciell!

 

Bjuder på en flummig bild på mig, ibland känner jag för att vara flummig, ibland känner jag för att vara mig! 

Likes

Comments

Hey!

Gårdagen ståhej slutade med att jag somnade på vagnen på väg hem efter att jag varit i frölunda. Jag vaknade nämligen så tidigt att det tog på all kraft jag hade kvar. Tur att det tog typ 1 timme för mig att åka ifrån frölunda så att man hann vila, det var verkligen väl behövligt. Men resten va dagen slutade underbart, jag och mahal (älskling) prövade en ny restaurang vilket vi tycker om att göra. Något vi tycker om att göra är att gå runt för att se om det finns nya ställen vi kan käka på. Igår så slutade det med att vi åt på en restaurang som hette Yummy Kitchen. Det var inte riktigt vad jag förvänta mig eftersom den maten jag valde blev för sött till slut och det är något jag inte gillar, men min mahal tyckte om det i alla fall. Tur att en av oss tyckte om maten, slutade med att han åt min mat. Idag ska vi ut igen och idag så blir det indisk mat, jag längtar redan. Men nu måste jag fixa lite saker.

 

Hoppas att ni får en underbar söndag!


min mahal va lite trött men han fick va med på bilden ändå =)

Likes

Comments

Idag är det fullt upp för mig del. Ska alldeles strax göra mig iordning för att träffa en arbetskollega för att strosa omkring i Kviberg. Sedan ska jag vidare till Frölunda för att hämta en sak på Jula och därefter så måste jag hem igen för att göra mig iordning inför middag med min kärlek. Det blev en livfull lördag för min del, va skönt att solen bestämt sig för att förhoppningsvis stanna. =)

Ha en bra lördag allihopa!Likes

Comments

Hello! =)

Sitter här och har det ganska trevligt med mig själv.
Det kan ju vara bra att vara ensam ibland men jag hade hellre velat ha min älskling här. Men han är ute och umgås med sina gamla barndoms vän, kul att de hänger med varandra. Saknar honom så mycket dock, men jag kan ju inte vara självisk och ha honom för mig själv. I min ensamhet sitter jag och försöker att träna på min sångröst. För er som inte vet så gillar vi filipiner att sjunga karaoke, well all the asian love karaoke and Im one of them.. hehe

Ska kolla om jag kan hitta något på youtube om hur man kan träna upp rösten. Killens råd var att kolla om man kan hitta en sångpedagog på youtube som kan visa hur man ska sjunga på olika sätt, well lets check it out! =D

Nu ska jag sjunga vidare, jag hoppas att ni har en trevlig kväll med era nära och kära! =)


Den finaste människan i mitt liv!
Livet hade varit annorlunda utan dig mahal!
Jag är tacksam för att du hjälpt mig att bli den person jag är idag! 
Du har ett hjärta av guld och därför är du perfekt för mig! <3

 


 

Likes

Comments

Even tough your on the edge of your life, dont forget to always try to think of happy thoughts.
Think of someone you love, an adventure you were a part of or anything that comes as a happy thought!
Do what I do! Always try to push the bad thought aside so it wont come your way!

And even though you feel like you are alone, just think twice! You are never alone, there are probably someone else out there that feels what your are feeling!

 

Try to put a smile on your face like today is the last day of your life! =)

Likes

Comments

  

There should be more people like this man on the video!!!!!


Likes

Comments

Uppskatta vad du har i livet även när det kommer till din partner. Älskar du honom så kommer dina känslor att bli besvarade! Jag har aldrig i mitt liv känt mig så trygg och älskad av en person innan, men nu vet jag hur det känns. Vi delar varandras sorg, lycka och kärlek, vi finns alltid där för varandra! Jag skulle aldrig i mitt liv någonsin vilja skiljas eller byta ut min kärlek, han betyder allt för mig!

Tips om ett hälsosamt förhållande är att..

  • Prata alltid med varandra.
  • Förstå varandras misstag och brister.
  • Stötta alltid varandra, vad det än gäller.
  • Låt er inte påverkas av andras skit snack.
  • Se bort om allt det negativa som kommer i er väg.
  • Men mest av allt älska varandra som om det är de första månaderna som ni delar ert liv tillsammans! =)

Turkiet 2012!
Älskar dig P!

Likes

Comments