Känns som att tiden gå jätte sakta när man bara är hemma och inte gör något speciellt, men det går ju faktiskt framåt. Nästa vecka så är det ju faktiskt 2 veckor efter olyckan. JIPPIE! Bara 3 månader kvar innan jag äntligen får hoppa upp på hästryggen igen. Det är djuren som gör att jag klarar av vardagen. De som ger mig lycka och glädje. Givetvis finns det även annat i vardagen som ger glädje. Men djuren har alltid varit något viktigt för mig. Nu har jag hittat en som ska rida min stora polle tills att jag blir frisk förklarad. Tur att tanten inte behöver röra på sig riktigt så mycket. Men har skaffat en tjej till henne med. Mina fina pollar! Och snart blir det förhoppningsvis att börja jobba igen. Visst är det skönt på ett sätt att vara ledig men usch! Nej nu börjar det bli tråkigt att inte kunna göra någonting. Men Men som sagt tiden går framåt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var man då hos sjukgymnasten för tränings moment som ska hjälpa mig med armen. Men fy sjutton va ont det gör när muskler är skadade.. Men men. Jag kommer inte få rida på 3 månader och det suger!! Fy va tråkigt! Tur att man i allefall kan åka och gosa med dem. Men läkaren sa att rörligheten va bättre än väntat! JIPPIEEEE! Det går framåt. Nu kommer lite bild bomder!! Ifrån min semester förra året. Saknar sommar och sol!

Likes

Comments

​Ont i armen.. å BLÄÄÄ vad jag är trött på att vara sjukskriven. Det har bara gått 3 dagar. Hur ska jag klara 1 månad. Usch jag saknar mina hästar å hunden.

Likes

Comments

På senare tiden så har allt bara gått utför och jag har inte orkat skriva någonting. Har haft en jobbig jul med bråk som bara har eskalerat mer och mer. Tror att det har tagit slut å det gör så ont. Men det går inte att vara med någon som inte vill ha en. Så vad ska man göra... 

Dessutom så trillade jag av min store polle och skadade mig rätt rejält. Axeln hoppade ur led och det gjorde något vansinnigt ont. Så nu är man sjukskriven så hoppas att jag ska kunna skriva mera och dela med mig om mina tankar. Förhoppningvis så kommer jag fram till någon ljusglimt även om det känns väldigt mörkt just nu!!

Likes

Comments

Här kommer lite info om de som betyder massor för mig.

På bilderna så har ni mina små älsklingar!

Bara för att jag inte ha något bättre för mig så tänker jag presentera dessa fina varleser lite kort.

Bruna hästen:

Hon heter Ara och ör 10år, Hon är importerad ifrån Polen och är min nya dressyr häst. Hon har dock inte varit i mina ägor så länge så vi håller fortfarande på att lära känna varandra.

Hunden:

Hennes namn är Diora och hon har en blandras hund på 5år. Hon är min ögonsten som just nu bor hemma hos mina föräldrar, då jag bor i lägenhet och hon är van att kunna gå ut och in. Hon är mitt hjärta och är världens snällaste och trogna livskamrat.

Ljusa hästen:

Denna gamla "tant" heter Akela och är 24år. Låt inte åldern lura er för det finns mycket krut kvar i denna damen och hon älskar att vara ute i skog och mark. Har tidigare varit min tävlings häst i mest hoppning.

Likes

Comments

Idag har det varit en helt vanlig dag! Absolut ingenting speciellt som har hänt. Stallet, städa, möte och nu mat med mannen i mitt liv.

Men vad jag längtar efter sol och värme. Bilden ovanför är ifrån att jag och min sambo var i Turkiet. Å som jag längtar tillbaka. En helt underbar vecka med min sambo och det fick mig att längta tillbaka till de 1½ året som jag bodde i kosovo. Japp min sambo Behar kommer ifrån Kosovo. Det var en helt underbar tid. En tid där man inte behövde tänka på någonting utan bara vara. Självklart saknade man saker hemifrån och jag hade nog inte klarat av att bo där hela livet, men va skönt det var att bara vara under en tid och inte behöva tänka eller ta en massa ansvar hela tiden.

Ja ja, blir att jobba vidare denna veckan och sedan tar jag 2 veckors semester. LÄNGTAR! Hoppas att ni andra får en underbar jul och nyår.

Kramelikram.

Likes

Comments