Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 298 readers

Likes

Comments

För några dagar sedan hjälpte jag mor min att fota hennes 1,5 åring Corazon när hon skulle tömköra honom for the first time. Han är verkligen en fantastisk st med sådan härlig personlighet! Naturbegåvning är han verkligen med, det var superkul!

  • 332 readers

Likes

Comments

Spontant så känner jag att jag passar väldigt bra in i dessa gråa dagar, särskilt iförd den gråa onepiecen!
Är väldigt improduktiv idag, Och Glee is my life. Började kolla om på denna älskade serie igår, och nu kan jag inte slita mig. I Love it.

  • 417 readers

Likes

Comments

Detta är helt klart min nya favoritoutfit! William köpte en lång stickad tröja och en fancy hatt åt mig när vi var i Göteborg! Svarta strumpbyxor till detta and im all black. Perfect om ni frågar mig!

  • 418 readers

Likes

Comments

Herr Brottman aka Stinas fästman fick sig en behövlig makeover ikväll! Vart både klipp och färg - och vi båda är riktigt nöjd med resultatet!😃

FÖRE & EFTER

  • 452 readers

Likes

Comments

Min mor kom igår hem med 5 olika hårfärger, så fick leka lite! Det var längesedan jag färgade hår nu så det var superkul. Vi improviserade in lite orangea slingor som tyvärr inte vart sån jätte hit, men de vart fint ändå!

FÖRE & EFTER

  • 450 readers

Likes

Comments

Med mycket bil, gående, och inget internet på mobilen så vart det inte så mycket bilder från i helgen.. men den har varit supermysig! Och trots att jag vart så stressads jag trodde William skulle halshugga mig (😂) när jag körde bil genom stan, så är de fortfarande en av mina favoriter.

  • 460 readers

Likes

Comments

Hela denna dag har spenderats i bilen. Jag och William har åkt ner till Göteborg för att lämna en kattunge och spendera helgen här! Just nu ligger vi inne på ett hotellrum och bara tar det lugnt, hur mysigt och skönt som helst efter en lång resa hit!

  • 474 readers

Likes

Comments

Tisdag och jag fick jobba! Ska jobba onsdag och torsdag också. Det känns jätteroligt!😃
Det är dock en riktigt dålig dag vädermässigt.. allt är grått och dystert, mindre roligt.

  • 499 readers

Likes

Comments

25 årig drottning, vackra Baila!

Likes

Comments