Header

Har verkligen haft en lugn dag idag. Morgonpromenaden vart inställt för jäklar vad det blåste! Så låg på soffan och vila någon timme istället. Har spelat lite, tagit kvällspromenad istället, handlat, badat och sitter nu i sängen och äter äppelbåtar och dricker Aloevera! Önskar att alla dagar var lika sköna som denna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 93 Readers

Likes

Comments

Idag var det Prince och Lukas tur att få komma ut på promenad! Tog med dom ut på Elisabeths äng och myste lite. Tristan har fått ge lite kärlek till den nu mera icke-löpande Isolde! En lördag med lagomt mycket att göra. Är väldigt lagom av mig.

Likes

Comments

Blev en spontantripp till Tibro och Elisabeth tillsammans med Tristan! Fotat lite hästar såklart. Fantastiskt fina!

Likes

Comments

Varit hos Dite och fyllt på naglarna idag! Fantastiskt skönt med nya igen! Gröna denna gången😃

  • 158 Readers

Likes

Comments

Åååååh fick i måndags hem min nya almanacka! Det här är första gången jag gör mig råd att köpa en egen designead, men ändå så vart det att jag gjorde den hastigt och valde ett av de befintliga teman och inte egenfotade bilder... lite synd, hade gärna gjort den så personlig so möjligt, men just då när jag skulle beställa så stod de verkligen still i huvudet! Jag är dock jättenöjd ändå, tycker att den är så fin och jag som är så fruktansvärt dagblind behöver verkligen en almanacka!😍

Med i bild kom också mina "nya" (3 veckors gamla) bluetooth hörlurar som jag är helt förälskad i!

Likes

Comments

Ni kan inte förstå hur länge jag har längtat efter detta! Har äntligen börjat fixa mig en sminkhörna, och hälften är klart vilket betyder att den redan går att använda!! I alla de 9-10 åren (!!!!) som jag har använt smink, har jag stått inne i ett badrum utan utrymme, suttit i soffan med en liten sminkspegel, eller suttit på golvet framför en helkroppsspegel. Ja, ni fattar vinken.

Ska i slutet av månaden också köpa såna typiska lampor att ha på sidan av spegeln. Hänger på den oändliga trenden med detta sminkbord, för oooooo så fint det är! Och praktiskt. Love it.

Likes

Comments

Ju mer jag är borta ju mer inser jag hur mycket jag älskar vårt hem. Älskar verkligen att vara i Hälsingland, men inget slår att få komma hem! Och vilken dag sen! Har bara städat och fixat sen jag kom hem och ska snart färga och klippa en vän!
Sitter atm och skruvar IKEA möbler pga gör om i vardagsrummet...😉 notera att Tristan ej är till mycket hjälp, bara ligger och slappar.

  • 205 Readers

Likes

Comments

Nu när mamma kom hem igår så är vi i farten igen! Åkte tidigt till stan för att köpa bl.a. golv och tapeter, och sen dess har vi fixat och fixat! Jäklar vad vi är duktig! Och tack och lov har brorsorna och William hjälp till att bära ut skräp och gammalt golv osv. Längtar efter att få visa er det som ska bli mammas dröm-rum när allt är klart!😃
Här är utsikten, ut över gården och hästarna OCH mammas jobb. Precis som hon vill ha det!

  • 227 Readers

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag och mamma verkligen haft fullt upp och varit produktiva och fixat en hel del här i huset! Lagt golv, flyttat skåp etc. hur kul som helst! Idag är en lugn dag. Ensamma hemma, jag William och äldsta brorsan, så har kopplat upp min chromecast och ska spela sims i sängen resten av kvällen 😃

  • 241 Readers

Likes

Comments

Ärligt talat så har jag flera gånger enda sen i höstas skrivit ”2018” istället för ”2017”. 2018 började ju även på en måndag. Allt tyder på att 2018 kommer bli ett toppen år, och jag tror att vi alla känner oss klara med de år som har varit!
Igår åt vi en superhärlig middag, med cheesecake till efterrätt, spelade Wii, Bingolotto och biljard innan det äntligen var dags för nedräkning! En perfekt kväll, och jag gick och la mig för att sova direkt efter vi skålat #gammal

  • 272 Readers

Likes

Comments