Header

Men hallå! Fick IGÅR reda på att en av mina fina vänner håller på mycket med youtube, och hon är jätteduktig! Hur kunde jag ha missat detta?! Hon är jätteduktig på smink, och redigerar superproffsigt! Hur kul är inte det?😃 Hon lägger ut mycket mer än smink också, men här nedanför är hennes senaste video! Gå in och kolla och följ vettja!

Hon köpte även en vacker liten kattunge av Bajsmammas sista kull😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tidigare i veckan fick jag hem Jeffree Stars Skin frost och är totalnöjd med den! Har haft svårt att hitta en bra highlighter som syns eftersom jag är så fruktansvärt vit..... Och begravde därför min stolthet för att köpa denna. Lyssnade mycket på Jeffree Star när jag var ung tonåring, och följde han även på instagram länge i vuxen ålder. Men en dag sa jag helt enkelt ifrån till mig själv, för han är sån fruktansvärd idiot på ren svenska, och det är inte okej att göra saker etc bara för att man är känd. Därav att jag mår lite dåligt av mitt köp..... men gör väl som alla andra i världen och blundar för att kunna använda den, de är ju trots allt bara smink.


5/5 toasts för produkt iallafall, svinbra!

Likes

Comments

Men hörrni idag är det lördag och Pride i Gävle! Hur bra är inte det?! Varit vaken sen kl 8 och fixat och donat och ska åka om inte alls för länge! Ska bli jätteroligt, bara varit på Pride en gång och det var i Stockhom för några år sedan. Så kommer bli spännande! Har självklart med mig kameran för att fota alla fantastiska individer.

Kör även på Lana-mood idag!

Likes

Comments

Vet inte om man kan ha finare eller mysigare katter än mig! Love them so much. Dom är väldigt olika, och det är Askungen som bestämmer och hon vet vad hon vill. Tristan är lite med latjolajban och klängig. Men båda älskar att ligga och gosa i sängen och soffan! Askungen är birma/norsk skogskatt och Tristan birma/perser men ett birma-blått och ett perser-gränt öga!
Och längtar såååå tills Askungen ska föda!

Askungen
Tristan

Sista bilden är tagen av bästaste Stina! Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!

Likes

Comments

Tog mig visst en ofrivilligt lång sovmorgon idag, men det är okej. Sitter just nu ute på balkongen och dricker frukost i min nya Smart Shake! Den är både snygg, funktionell med flera "fack" att skriva bort och lägga saker i undertill, och dessutom väldigt skön att dricka ur! Helt perfekt!
Idag står de mest städa, spela och gymma på schemat. Med början framför disken..... Ska sitta här och dricka upp och samla energi innan jag tar mig an köket! Hoppas ni får en fin dag❤

Likes

Comments

Idag är det en vecka sedan jag la om min kost! Vilket innebär att jag inte äter nå kolhydrater alls, dricker protienshakes osv. Och på lördagar får jag äta vad jag vill! Har gått förvånansvärt bra med tanke på att jag brukar äta snacks/sötsaker nästan varje dag!! I torsdags visade vågen -5 kg, i dagsläget vet jag inte då vi inte äger en våg haha.......

Men "firade" med att försöka mig på en ny sminkning och tog selfies med nya kameran😍 Vart lite ur fokus här och där... men med tanke på att det var första gången så kan jag leva med det!

Likes

Comments

Tänk vad mycket vi har gått igenom han och jag. Från att flörta på jobbet där vi båda jobbade 2014, till att träffas nån månad i början av 2015, för att sedan inte prata på ett år, sedan börja dejta och denna dag för ett år sedan bli ett par. Min vackra fästman❤

Likes

Comments

Efter att ha skjutsat sista Bajsmamma-bebisen inatt så var jag och William hemma kl 02😥 Lagomt trött! Men det gick bra. Och imorse så kom Tristan och Askungen upp i sängen och myste, helt perfekt! Dom är så fruktansvärt keliga!!

Likes

Comments

Igår var första gången jag följde med William på trav! Gud, inte varit på trav på fleeeera år!! Men de var roligt att fota fina hästar, även om jag tröttnade efter 6 lopp hehe...

Likes

Comments

För någon vecka sedan så åkte jag, mamma, och 3 bröder upp till Sundsvall och sov över en natt hos en vän till mamma. Och gud vad bra vi hade det där! Och väldigt mycket hästar vart det! Varken jag eller mamma ville åka hem, och vill gärna åka tillbaka redan nu.


Bland annat så besökte vi Sofia och Vladimir från Equiaction som tränar och utbildar hästar inom bla spansk ridning. De har 4 st fantastiskt fina PREer, 3 hingstar och en vallack om jag inte minns fel. Och gissa vem som nästan börja gråta av lycka när hon fick fota dom när de red dessa 4..... WOW vilken upplevelse, och de vackraste hästar jag skådat!

Likes

Comments