Jag är så otroligt trött. Har en man som fick en infarkt förra året. Läkarna har sagt att allt är ok nu. Men han vägrar att inse det
Han har nu fått för sig att han har en massa olika sjukdomar. Blodtryck som ska kollas femtielva gånger om dagen och varje gång är det perfekt. Sen så tror han att han fått en strok. Då kollar jag det men allt ok. Jag tror att det bästa för oss är att resa bort och få miljöombyte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det Söndag. Och för första gången på ett halv år så är gubben nu och spelar fotboll. Jag körde honom dit. Sen tog jag en tripp till Rusta och köpte plädar. Just nu sitter jag på balkongen och dricker kaffe. Vädret är underbart ute.❤🌞

Likes

Comments

I kväll har jag bakat Saffran bullar. Men det bästa är att min mamma och pappa har kommit hem från Gran Canaria. Men jag fick veta att mamma inte alls har mått bra. På planet hem har hon till och med fått syrgas.

Likes

Comments

Vad ska man göra idag när det är snöblandat regn ute. Jo man får söta sej och kolla in allt man spelat in på Tivo boxen. Senare ska jag ha tvättstugan. Skit tråkigt.

Likes

Comments

Jag är ny på sådant här men jag ska försöka. Men inte idag.


Likes

Comments

Nu är det snart säng. Ska köra min son till Arlanda. Han åker hem till Kiruna efter 5 dagar hemma hos Mamma och Pappa. Undrar nu när jag får se honom nästa gång.

Likes

Comments