Julen närmar sig och de betyder att jag snart får besök av min andra halva, bara 3 dagar kvar! SÅ glad

Vad har hänt på sistone då
jo Några skolprov är klarade samt så har jag klarat FAA provet som är en del i processen för att få mitt Private pilot license. Jag har även klarat min stage-check i flygningen som jag skrev om i mitt förra inlägg så imorgon, om vädret tillåter är det mitt första solo på schemat.
De betyder att jag ska få flyga helt själv medan instruktören är kvar på backen, en liten tidig julklapp till mig själv, LÄNGTAR!

Igår hade min släkt lilla julafton hemma i Sverige. Jag fick vara med på FaceTime på ett hörn och oj vad jag hade velat varit med, men men tiden går fort och snart har 365 dagar gått igen och då är jag hemma i Sverige på julafton istället.

Idag har jag en ledig dag så de blir till att fixa lite inför julbordet vi ska ha med alla klasser här borta och även lite träning om jag hinner med det.

KRAM

Likes

Comments

Tappar bort tiden totalt när jag pluggar.. men under några dagar nu har vi hunnit varit inne i San Diego o roat oss, vi har haft spelkväll och lite allt möjligt :)

Igår klarade jag mitt muntliga test som är en förberedelse inför första solo flighten.. om bara 3!! Flygningar är de dags för stage-check, beroende på hur den går på den så kan jag få göra mitt första solo snart, SÅ ROLIGT!! Längtar som bara den :)

Likes

Comments

Ursäktar dålig uppdatering men just nu händer de inte så mycket mer än att jag sitter i skolan och pluggar.

Vi har iaf hunnit fira George som fyllde år förra veckan med en liten middag ute på en jätte mysig resturang:)

Jag har ledigt nu onsdag till fredag så får se om vi hittar på något eller om de bara blir att läsa.. känns som de är det ända jag gör just nu
MEN de är för första gången kul och intressant att plugga, se på den.. det hade jag inte kunnat föreställa mig för något år sedan att de skulle vara kul o plugga till någonting

Likes

Comments

Efter en veckas tid med mamma på plats så har hon nu begett sig hemåt till kalla Sverige igen. Har varit underbart att ha henne här även fast vi inte hunnit gjort så mycket mer än att gå ut och käka tillsammans på kvällarna

Mycket plugg och dagarna bara flyger iväg :)

Igår blev det tacomys hemma hos Alex, George och David. GRYMT jäkla gott och de kändes faktiskt som en liten mysfredag hemma i Sverige

Idag blir de plugg vid poolen om vädret tillåter
Kram

Likes

Comments

Lite uppdatering med bilder

När mamsen är här får man ju unna sig lite

Likes

Comments

Första provet hade vi igår(fredag), nervöst som bara den men lyckades få godkänt (mycket tack vare min trogne studybudy Gustav) så nu är väl självförtroendet på topp fram tills nästa ämne som började idag haha.

Efter provet igår hade jag flygning o sedan va vi i princip hela gänget hemma hos oss igår kväll för att fira till de lite.

Idag har vi varit på lite upptäcktsfärd och lyckades ta oss till stranden en stund för att sedan nu på eftermiddagen/kvällen ha en lektion som jag precis kommit hem från.

De händer inte så mycket här borta mer än att vi pluggar, solar och njuter av värmen. Trivs som fisken i vattnet tack vare alla fina människor här borta

Nu ska ja plocka ut pizzan ur ugnen, slå på en film och förhoppningsvis få lite sömn
Kramis

Likes

Comments

En flyglektion ute vid kusten idag som avslutades med biljard.
USA är rätt bra ibland

Likes

Comments