Snart ett årsen jag satt och kladdade ner mina tankar här.. Antagligen för att jag skriver allt på min andra blogg..

Mycket har hänt sen sist. Jag är förlovad till att börja med, men världens bästa kille. Vi ska straxt bli sambo, problemet för flytten är att dem håller på och renoverar i lägenheten, lyxproblem va? Haha! Jag ser fram emot att flytta och verkligen bli "vi", Även om vi har bott ihop i ett år hemma hos mej och mina päron så blir det ju något helt annat när det är "vårat hem".  Så det ska bli spännande. Vi ska flytta till en trea i ett väldigt lugnt område, så jag är nöjd. Minuset är väl att det inte finns hiss, iallafall nu när alla grejer ska upp för de tre spiral trapporna. Men vi ska väl klara det! har köpt in massa roliga hemgrejer nu!

 

Kanske dröjer ett år tills nästa gång, och vem vet vad som hänt då?

 

/Ness

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

If it was a story it 'll end for a year ago, but it's for real, and no budy can make it stop, just you - but you don't realize it's a problem.

Likes

Comments

Ja, då har man de näst sista höstlovet nu då. Veckan har gått otroligt fort faktiskt och nu är även nästan onsdagen avverkad. I fredags var det min sista praktikdag på B.A vilkeet var otroligt skönt, längtat till skolan som bara den! Så jobbigt när det inte är fasta tider och när jag inte kan göra något vilket slutar med att jag somnar och det ser ju inte så bra ut. Men det verkade inte som om någon störde sej på det något speciellt. Gjorde ju inte direkt något väsen av mej, mer än existera som en anställd flickvän inte verkade tycka om. Snälla någon, så himla löjligt, jag var ju bara med för att lära mej hans jobb typ. Men men, vissa är väl sånna, svartsjuka..

Har vart ute å kört väldigt mycket med mamma i veckan å så, så det börjar gå riktigt bra nu, inte långt kvar till körkortet, sååå skönt!

 

Hej hopp gummisnopp!

Likes

Comments

Idag har det vart skolfoto i skolan, känndes la sisådär . Hade panik igår för jag inte visste vad jag skulle ha på mej, så morsan och jag åkte till Cubus och där hittade jag en liten stass =)

Helgen har vart helt okej. Allt har blitt lite lugnare nu, tack och lov. Hoppas att de håller i sej såhär.

Imorgon är jag ledig och det är fruktansvärt skönt! Alla andra har praktik utan jag och Nimis! :P Men de är vi värda! Sånna låånga dagar vi har, över 10 timmar. I fredags va jag uppe i svinesund och lite över allt!  Men de é ganska kul att komma ut lite å se, även om de mest är motorväg så är det kul när man kommer in i städerna, som Strömstad, en väldigt mysig stad!.

Nä, hejhoppgummisnopp!

 

Likes

Comments

Nu har då skolan dratt igång, eller den 27 augusti började jag. Så nu går man i tvåan , thihi :P Detta blir ju bara bättre och bättre! Känns som detta året kommer gå fort faktiskt. Vet inte varför, men men! Klassen har utökats, har fått tre nya, så de är la bra ^^, Fick våra superporriga skolkläder eller vad man ska kalla dem, bra mycket bättre än den jävla sparkdräkten man fick springa omkring i när man gick i ettan :P Så nu är de änna kul =))

Igår var de fredag så då skulle vi alla ut, men vi kunde inte enas om ett ställe så vi änna splittrades, men vi hade kul ändå ! Innan de firade jag syster Cassandra som fyllde hela 24 år! Men idag är det kräftskiva *mums* thihi Sen så har Emelie en plan på Marrängswich ;P Så vi får se va kvällen tar oss , förmodar att den bli ganska lugn c",)

Nästa helg ska vi fira Emelie's 18 årsdag *wiiee* Spännade värre! ;P Köpte en grotesk rosa dildo till henne och ett silver halsband ^^,

Tjingeeen!

Likes

Comments

JAG KAN FAN INTE SOVA, JGA BLIR SNART GALEN!!

Likes

Comments

Killing has no reason, killing has no soul
Killing has no right, killing has no goal
You might think it’s easy, to cross into his mind
But his life is real now, like the picture in his eyes
 

 

Catch the moon . S Andersson.

Likes

Comments

Jag börjar undra vad det är som händer med denna värld. i förrgår blev en yngre man mördad i Högsbo, hyffsat nära där jag bor och anledningen till mordet var en småsak som inte var värd en människas liv. Men det som skrämmer mej mest är att man har gått i samma skola som två av dem tre som gjorde det. Inte för att man direkt kännde dem, men när man går på en högstadieskola så vet man ju vilka dem flesta är och sånt. Inte skulle de falla i mina tankar att någon skulle vara kapabel till mord! Det är en sån sjuk värld man lever i. Ändå är Sverige ganska förskonat om man jämnför med våld och liknande i andra länder. Läste för ett tagsen att det var en medelålders kvinna som satt i sin bil och det var lite tjockt i trafiken, så helt plötsligt öppnas bildörren och någon hugger av henne halva armen för att få tag på smyckerna som hon hade på sej. Är inte det helt sinnessjukt?! Jag tror denna kvinna hellre hade tagit av sej sina smycken och givit dem till dem än att både bli av med en ganska viktig del av kroppen plus sina smycken. Eller som idag när jag satt och läste 24-timmar i GT så hade någon vart uppe på Flatåsskolans tak och försökt få tag på koppar - Men snälla någon, skitna ner sej för en sån sak, det är ju helt paktekiskt. Kan man inte köpa eller på lagligt sätt få det man vill ha, så ska man inte heller ha det. Idag stjäl folk bara för stjälandets skull, inte för att man vill ha en moppe att åka på lite hit och dit , utan för att ta den och antingen köra sönder eller bara dumpa den någonstans. Eller som vissa skitungar som gör sönder rutor på skolor eller busskurer för skojs skull. Men det är väl de enda nöjet som dem tror är gratis fast deras föräldrar betalar dyr skatt.
Nej usch, nu får jag sluta skriva blir ju galen annars!

 

Ness

Likes

Comments

Det är så mycket man saknar.. Tider som vart, folk man umgåtts med, känslan man hade, de roliga sakerna man gjorde.. Massor. Men endå under tiden den tiden var så saknade man något annat, ganska konsigt. Jag har egentligen världens bästa period just nu, det är sommar, fick bra betyg, det rullar på i skolan,  är typ helt nykär och har det snuskigt jävla bra helt enkelt, men endå kan man inte undgå att sakna det gamla. Vad beror det på?.

Att ens vänskapskrets har förändrats är väl egentligen ganska normalt i denna åldern, vissa är alltid ute efter att hitta "nytt folk" - alltså vad är det egentligen? Att man kan säga så till ens kompisar "Jag vill hitta nytt folk!" Det är ju som att säga nästan "Jag vill inte vara med er längre, jag vill byta ut er" Jag har säkert själv sagt så någon gång, men när jag själv hör det med mina egna öron så låter det helt fel. Visst är det bra när man har en stor vänskapskrets, så man inte tröttnar, men vissa har ju en tendens att glömma dem som stått kvar när stormen kommer. Jag ha nog vart likadan, men tro mej vänner - Jag gör det aldrig igen. Sen har man ju turen att helt enkelt växa ifrån vissa och gå skilda vägar

Jag tror alltid man kommer slänga en tanke på den tiden som vart, för man minns ju alltid det roliga, men endå så satt man ju ibland i soffan och tänkte hur kul de var året innan, fast det var samma visa då.

Satt häromdagen och kollade igenom en massa bilder och videoklipp som vart från förra sommaren och framåt, det är ganska kul att ha faktiskt. Fick mej ett par riktiga skratt från ett par speciella videoklipp!

 

Ness

Likes

Comments

Igår hade vi skolavslutning, kändes lite tråkigt (ja, det är vanessa som skriver) MEN endå väldigt skönt. Vi möttes redan hanlv nio i L-huset för att typ få någon slags info om årskurs två som vi kommer ut i till hösten utav dem lärarna, sen gick vi och 2,3 klasser till E-huset för att äta tårta och få betyg och det var längesen jag blev så nöjd med mina betyg! Eller jag har nog aldrig vart så nöjd med dem, 2 MVG, 4 VG och 4 G och inga IG. Kände mej väldigt duktig när jag öppnade kuvert och ännu mer när jag visade dem för mammsen och pappsen! Mormor och morfar blev jättestolta! haha! Så  en klapp på axeln ger jag mej själv och säger "Bra gjort" =) Men efter min avslutning så åkte jag hem eller fick gå till mormor och morfar för någon duktig liten sparv hade mina nycklar så jag inte kunde komma in hemma, men som tur är så har jag bara ungefär 30 meter till mina morföräldrar som har nyckel, men där fastnade jag ett tag, satt och prata och hade trevligt. Sen gick jag hem och tittade lite på tv sen kom mamma och hämtade mej så åkte vi till frölunda för att köpa en FRölunda Tårta till mej (inte bara till mej utan.. aa ) så fick jag rosor och en jacka, TACK !! Efter de så åkte vi hem och fikade och sen åkte vi göteborgrunt kändes det som, med tanke på att vi ska ha hand om midsommarfirandet så måste massa massa priser köpas in så då va vi i gamlestan.. sen på kvällen va vi på 421 och typ köpte vartenda snappsglas som dem hade! över 200 st blev det iaf..

Nej, nu ska jag sluta springa på tangenterna!

Ness

Likes

Comments