Keso och ljumna päron är ett perfekt gott mellanmål.
Koka 2 päron i 2 tsk kanel några minuter så de blir mjuka och varma. Färdiga att avnjutas!

Det är smidigt att ha päron i frysen för att kunna ta fram till detta. Innan man fryser päron så är det bra att skala och koka dem i 2-3 minuter så håller de sig fina i frysen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Finhacka purjolök, aubergine, tomater, broccoli och bryn med vitlök i lite olivolja. Krydda med salt, peppar och färsk oregano. Serveras med kycklingfilé, räfflad potatis och ruccola sallad med gul paprika. Toppa med riven parmesan.

Likes

Comments

Ett bra sätt att få barnen att äta mer grönsaker är att lägga lite olika alternativ på ett fat. Blanda ej, det blir då lättare för dem att ta det de vill.

Likes

Comments

Finstrimla vitkål och syrligt äpple.
Värm olivolja i kastrull och lägg i curry, lägg i kålen och rör runt. Salta lite lätt. Låt det bryna några minuter under omrörning. Blanda i äpple och låt det bli varmt.
Servera med knaperstekt bacon eller kycklingfilé och nymald svartpeppar.

Likes

Comments

Äpplejuice 2 glas
Mixa allt i råsaftcentrifug
4-5 stora röda äpplen
1 stor citron
2 cm ingefära

Likes

Comments

Koka frysta björnbär med rabarber, kanelstång, citronsaft och honung i ca 15 minuter.
Sila av bären och koka upp saften igen med potatismjöl.
Servera med mjölk och skorpor.
1,5 kg bär
2 kanelstänger
1 msk citronsaft
3-4 msk honung
4 msk potatismjöl som blandas med lite vatten.

Likes

Comments

Gör risotto enligt grundrecept.
Lägg i parmesan, lättkokt sparris, nässlor och blanda.
Dekorera med maskrosor.
Nässlorna ska vara förvällda, de kan man ha i frysen i små portioner och ta upp och hacka lite och värma i lite smör.

Likes

Comments

Stek strimlad biff med champinjoner och havregrädde. Gör en sallad med couscous, råriven broccoli, selleri och persilja. Gott, nyttigt och mättande!

Likes

Comments

Gör en fräsch sallad med bladpersilja, fetaost, tomater, selleri, rädisor och gurka. Stek eller grilla lax med sesamfrön och servera med grön sparris, hasselbackspotatis och romsås.

Likes

Comments