Hejsan! Det var ett tag sen, huehue.

Just nu ser mitt liv ut såhär; Jag jobbar, kommer hem, äter, somnar, tränar om det finns ork, sover. Jag är trött heeeela tiden och har typ ingen ork alls? Det kan ha med att göra att jag jobbade 9 dagar i rad, och ska jobba igen imorgon (hade alltså en ledig dag) men jag känner att jag måste jobba då jag ska bort hela näsa vecka, jag ska till finfina Rättvik!


Jag insåg något igår, jag sa "Du är starkare än vad du tror" flera gånger och sen när jag kom hem insåg jag att jag kanske borde ta åt mig det själv. Jag är starkare än vad jag tror och jag är inte så stor som jag tror heller för den delen, det börjar bli jobbigt. Det är jobbigt både för mig och för mina vänner, varje gång jag säger att saker inte kommer passa eller att jag är stor blir alltid någon irriterad, för det är inte sant Senaste gången var när jag skulle få en arbetströja, jag trodde jag skulle behöva M men slutade med att XS passade fintfint.

Grejen är att jag heller inte direkt vill vara "smal", jag vill ha lite fett på kroppen och sen såklart muskler, mitt mål är att bli starkare. Jag inser också på småsaker att jag faktiskt har blivit starkare tex, saker jag ska lyfta är inte lika jobbigt och jag orkar mycket mer.

Jag tror att 2017 kommer vara det år jag verkligen ska försöka tänka på vad jag äter och hur jag behandlar min kropp, mitt mål för 2016 var att bli "mindre" och starkare och det har jag lyckas med! Det är jag stolt över. Nu vill jag bara ge mitt liv lite mer struktur, jag vill också se bra ut i bikini i sommar, eller om jag reser liksom heuehu.Nu ska jag kolla på ett avsnitt av wahlgres värld, en ska jag byta om och smörja mitt knä och efter det är det träning som gäller, tagga!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan hoppsan.


Hur många gånger har jag inte sagt att jag ska skriva mer osv? för många. Jag lovar nada men ska föröka skriva mer. Jag lä'r mig mer och mer om träning och om hur min kropp funkar, det kan vara kul att skriva av sig ibland, kanske?


Det senaste jag skrev var att jag skulle börja PIIT28 2.0 och det har jag gjort! snart klar faktiskt. Denna gång har det tagit mycket längre tid än 28 dagar, varför? för jag har börjat gymma mer. Jag älskar känslan av att kunna lyfta vikter och känna att "jag är stark". Mitt mål är att bli riktigt stark, en liten vikt i taget. Nu ska jag köra piit28 2.0 round 2 samt lyfta vikter på gym, det kommer ta längre än 28 dagar men jag vet att det är värt det i slutet.

Jag har funderat på att bli medlem på Friskis och Svettis, det är det billigaste gymmet här OCH efter man har varit medlem i 6 månader kan man få PT eller gruppinstruktörsutbildning utan kostnad! Man måste bara arbeta där ett år och helt ärligt, det skulle inte vara några problem! Det stora målet är ju att jobba som gruppinstruktör på hotell utomlands, men man måste vara utbildad och ha erfarenhet!Just nu är mitt liv Träning-Jobb-körlektioner. Jag jobbar som vikarie inom äldrevården och hemtjänsten, det går fintfint! jag börjar bli mer mogen och vågar göra saker, i början var jag super rädd att jag skulle göra fel. Om jag har tur så kommer jag också få jobba på förskolor! kul!


skriver snart igen! adios for now

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Det var ett tag sedan, hehe.

Jag tänkte ändra på det! Idag körde jag första träningspasset på PIIT28 2.0 (2.1 ARMS) och jag svettades grymt mycket, jag har redan börjat känna av armarna! Jag tänkte skriva, eller försöka, skriva varje träningsdag och prata om hur det gick osv. Eftersom jag blev klar med två rundor av PIIT28 1.0 så vill jag visa er resultatet! Först tänkte jag sitta här och säga varför inte resultaten var så stora och ge olika ursäkter, men när jag satt bilderna bredvid varandra blev jag bokstavligen blown away. jag kände mig så stolt över att jag hade klarat detta och jag kände mig stark. Jag börjar gilla min kropp mer och mer då jag ser starkare och starkare ut. Nu ska jag snart till jobbet för ett kvällspass! Kanske inte är super mega wow pepp över det men det kanske går över? Sen blir det hem, sova, och upp super tidigt för ett dagpass. Jag ska alltså träna igen imorgon eftermiddag/kväll och då skriver jag mer!men kolla;min mage är mer tight samt mina ben! (de vita fläckarna är vitiligo) (det ser ut som mina boobs är på väg ur men det är ljuset, jag lovar! skulle inte posta detta annars. Ni kan också kolla EvaThePopster på insta för att se mer!

Likes

Comments

Hejsan! Jag tänkte berätta vad det är jag tränar nu och vad man gör osv.

Som jag sa, jag har tränat pilates i 3år nu och min kropp är van vid det, jag behöver något som ger den en chock så att jag kan fortsätta att gå fram i min fitness resa. "Min tränare", Cassey ho, har gjort ett program som heter PIIT28. Detta står för Pilates intense interval training alltså pilates fast i HIIT form. hur går det till? jo det är 7 olika moves, man gör varje move i 45 sec sen vilar man i 15. Detta för man sen 4 gånger om. Om man inte tar några längre raster mellan varje runda så tar det 28 minuter och 40 sekunder! Jag lägger personligen till en uppvärmning samt stretch så det tar lite längre för mig.


Jag älskar detta! Jag svettas som ett as varje dag och jag känner hur jag blir starkare! jag har gjort de första 28 dagarna och ska idag börja på min nästa runda! mina ben är helt klart starkare och efter cardio så känner jag mina biceps! det är en sååån trevlig känsla att känna att man faktiskt blir starkare! På denna runda så lägger man till en ab grej varje dag SAMT en "stronger" rutin på vilodagen om man orkar. Jag är väldigt pepp, nu är det bara att köra på!


Likes

Comments

Hejsan! Det var ett bra tag sedan; och the only one to blame is me.

Sista gången jag skrev var i April! Gud! nu är det snart Augusti! vad har jag gjort? jo jag gick och tog studenten, gick på bal, tränat och jobbat! tiden har gått så extremt fort och det är så extremt mycket som har hänt! Nu när jag på något vänster har klivit in i vuxenlivet (hur? jag är som en femåring?) så tänkte jag komma tillbaka hit och skriva lite! Fun fact; är ingen skillnad alls, trodde jag skulle tycka det var skönt utan skola men börjar redan sakna klassen och allt som hände, jag blir lätt rastlös när jag inte jobbar och vill hela tiden ha något att göra, ehehe..träningen då! I april sprang jag, det har jag tyvärr lagt på hyllan ett litet tag. Jag gör en annan sak nu, som jag kommer berätta om ni nästa inlägg, och det tar upp all min energi så vill inte ut och springa, vill inte förstöra min kropp utan jag vill bygga upp den. Jag går på gym när det passar men eftersom jag har jobbat och lite olika saker så har det inte alltid passat med de jag gymmar med, men det är lugnt! Det jag håller på med nu gör mig stark och jag gillar det verkligen! Jag har gjort pilates i 3 år och min kropp är van vid det, jag får inte träningsvärk och jag svettas aldrig. Nu har jag step my game up och har alltid ont och svettas om en gris varje gång! Jag älskar det!vi hörs snart!

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu ligger jag helt död i min säng, jag har verkligen tränat mycket (kanske lite för mycket) idag 🙈 det började med att vi hade idrott och en i våran klass skulle lära ut en dans, innan vi började dansa så var det uppvärmning med kondition och armstyrka! Detta dödade mig så hårt 😅 sen så skulle vi börja dansa. Jag är då stel som en pinne och det såg inte alls bra ut men jag intalade mig själv att det var kul 🙈
Direkt när jag kom hem åkte vi till gymmet, här försöker jag lära mig hur man squatar rätt med vikt- det går bättre och bättre! Jag tränade lite ben och sen satt jag mig på en cykel och cyklade i en halv timme!
På kvällen sen gick jag ner i min källare och började med att göra lite abgrejer men kände direkt att min kropp behövde stretcha och en omgång med min foamroller! Min kropp är såååå avslappnad just nu, jag måste göra detta mer än vad jag gör 🙈

Jag pratar mycket om vad jag gör, hur mycket jag tränar och hur aktiv jag är, varför? för jag är riktigt stolt över myself. Det är inte alltid lätt att hålla motivationen på topp men just nu går det rätt så bra, jag tycker fortfarande att allt jag gör är kul. Tyvärr har jag inte sprungit på ett tag pga muskelknut, men det håller jag på att fixa 😇 jag vet att inte alla vill höra på hur mycket jag gör, jag förstår det. Men jag vill också att folk förstår att jag är stolt över hur aktiv jag är. Mitt liv består just nu av fitness, därför pratar jag mycket om det 🙈

Likes

Comments

"Du inspirerar mig" är ord jag hör mer och mer. Personligen vet jag aldrig vad jag ska svara på det, men min första reaktion är "awww". Jag förstår inte hur folk kan se mig som en inspirations källa, ja jag tränar men jag har inte 6pack abs eller en WOW kropp? Det jag också börjar tänka på är att om jag nu inspirerar fler och fler, då måste jag ge dem något att bli inspirerad av, förstår du? Det är ju en super stor kick in the butt, men jag får inte börja tänka för mycket på detta. Varför inte? för då kommer jag träna för att andra ska tycka det ser bra ut, och så vill jag inte alls ha det! jag tränar för jag mår bra av det, inte för att andra ska tycka om min kropp.Helgen har varit super onyttig, hela helgen så nu har jag lite små ångest över livet. Jag visste detta innan då det var min birthday helg, jag visste att jag bara skulle äta onyttigt. Denna "ångest" fick mig att ta en långpromenad! Det var skönt ,vädret var super fint och det var super mysigt! nu ska jag vila sen ska jag döda min kropp med pilates. Jag ska försöka springa imorgon på gymmet, om det inte går ska jag cykla och träna mage! Jag vill just nu efter denna helg fokusera på att svettas eller iallfall röra mig så mycket som jag bara kan. jag är helt medveten om att jag inte gick upp 30 kg över en helg och jag vet att min kropp bränner även fast jag inte rör mig, jag tränade också på morgonen igår innan jag åt allt onyttigt. Jag ska räkna allt jag äter denna vecka för skojs skull, jag vill äta bättre och ett sätt är ju att prova sig fram.Likes

Comments

Jag har märkt en sak, ju mer aktiv jag är ju hungrigare blir jag. Detta kanske inte ses som något konstigt men jag tänkte inte på det först, jag undrade bara varför jag hela tiden kände mig små hungrig fast jag åt en bra måltid förut tex. Jag frågade min vän som pluggar till PT och han förklara att det har med energi att göra, ju mer jag rör mig ju mer energi går åt, min kropp behöver mat för att kunna bygga muskler osv och då blir jag hungrig. När han sa detta så blev allt kanske klart för mig,hehe.


Denna helg kommer jag inte alls äta nyttigt då jag fyller år, Jag har velat äta pizza så länge så idag ska jag det! äntligen! Men kanske tar en barn pizza då vi fikade och just nu är jag inte alls hungrig...

Jag äter kanske inte super nyttigt så men absolut inte onyttig, jag äter vanlig mat osv. När jag väl äter något onyttigt så går typ min kropp sönder då den inte är van, det är inte något jag gillar men ibland, som nu när jag fyller år, kan det vara värt det. Det gäller bara att dricka mycket vatten och hålla minen uppe, min kropp kommer snart återgå till det vanliga. Något jag verkligen hatar är att känna mig stor/bloated, usch! Det man kan göra är ju att träna bort det osv, dricka vatten osv. Jag vill börja äta suuuper nyttigt men vågar inte direkt ändra på min kost nu då jag vill att min klänning ska passa på balen! haha
Likes

Comments

Hejsan!

Kom nyss hem från gymmet och idag dödade jag verkligen hela min överkropp! Min kropp har inte varit så här död på länge -i Love it

Jag fyller idag! Jag fyller 19 och för mig så är det inte direkt någon speciell ålder, att fylla 18 eller 20 är stort men 19 är lite där i mellan och inget händer.
Jag ska fira med min familj idag, jag firade med mina vänner igår 🙈


Skriver mer sen 😘

Likes

Comments

Jag gick all in på gymmet och sprang samt lyfte vikter, sen gjorde jag lite pilates när jag kom hem och Gud så trött min kropp är nu! Imorgon är det vilodag och då ska jag ut med mina vänner 😌 vi firar att jag fyller! (På lördag). Jag kommer absolut inte äta nyttigt denna helg 😅😅😅😅😅😅 det gäller att ta i mycket på gymmet på lördag innan fikat och springa på söndag om det är fint väder!

Likes

Comments