Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja det duggar inte tätt med inläggen men inget kul när ja inte kan lägga upp lite bilder lr dela på sociala medier . Har nu trixat lite och får se om det funkar, annars så kommer ja byta blogg.
Vi har ju passerat både jul & nyår och redan har halva januari gått .

Greta efter lite frisering på mycket tassar.
Vi håller ju åxå på med huset både inne å ute å överallt känns det som. Tv rummet blev sååå bra, å vet ni, hallen blir likadan. Ja visst, men vfr inte.

Likes

Comments

Eftersom det troligtvis hänt ngt konstigt m bloggen sen ja uppdaterade mappen kommer ja ev göra en ny blogg... vet inte annars hur jag ska gå tillväga. Kan inte längre infoga bilder.
Kanske någon här som vet hur man ska göra så tar jag tacksamt mot tips.
När ja ska hämta en bild står den bara å tuggar på loading... sen blir ja utkastad🤔🤔

Likes

Comments

Måndag och ledig helg är över . Blev en extra ledig dag idag å det är ju inte så dumt.
Igår firade vi fara dag här i Pikatorp med hissad flagga, kalkon och tårta

Likes

Comments

Sen jag uppdaterade Nouw appen kan jag inte lägga till bilder i bloggen. Det kommer bara upp loading och sen släcks appen ner. Nån som vet vfr och hur jag ska bära mej åt? Annars är det ju inget kul och blogga lr hur🤔🤔

Likes

Comments

Måndag morgon och är ledig idag i st för i morgon då vi ska på möte i Arboga . Hela helgen har bestått av jobb så inte så mkt annat har hänt .
Nu är tv rummet nästan klart . Några våder tapeter, måla fönsterkarmar och så lister. Jäklar vilken skillnad det blev. Äntligen är den päronsplitrsgröna färgen borta . Det är nog det enda rummet vi inte gjort ngt med sen vi flytta hit.
Har precis kommit hem från ett löp pass å nu tänkte ja ta stallet.
Ha en bra dag alla😘

Likes

Comments

Söndag 1 oktober redan. Endast jag och Greta vakna och är redan inne på andra koppen kaffe.
Igår blev det Linköping för lite handling av mat och även tapeter. Men de tapeterna vi ville ha fanns tyvärr inte så många som vi behövde... suck. Inget att höra pt utan bara att åkaren utan tapeter.

Senare under em blev det en skön promenad till skogen m Greta , och tror hon tyckte det va lite mysigt att springa och snusa överallt.
Sen väntar vi ju på bebis också. Fredrika blev ju som sagt igångsatt igår men det tar ju sån tid. Så ff ingen bebis men får hoppas det händer ngt idag.

Likes

Comments

Morning alla... klockan 8,30 å en del har hunnits med.
5,00 ut med hästar, 6,00 löptur, 7,15 städa å tvätta bil.
Det som nu är kvar är golv inne och promenad med Greta å kanske mocka stall.
Efter detta har vi endast 8 timmars arbetsdag kvar😊😊.
Snart ledig helg men den kommer väl bara springa iväg som den alltid gör. Kanske denna helg blir det inköp av tapet till tv rummet. Usch det är mycket jobb kvar men kommer nog bli väldans bra när dt är färdigt. Kommer nog att gå i grått och längtar efter det där sista piffet när allt är klart. Ni ver gardiner , blommor mm.
Nehepp nu måste det fortsattas
Ha en Go dag alla💕

Likes

Comments

Äntligen landat i soffan efter en arbetsdag . Å vilken dag sen😱. Innan jag ens hann att öppna va det kö utanför ... vet ej om jag upplevt det innan . Men hur som haver så efter mkt om å men hade alla gästerna fått det de ville och man kunde pusta ut.
Nu är nästan alla fönster bytta på nedanvåningen och med detta drar det ju med sej en massa.
Så nu är det äntligen dags för lite nytt på väggarna i tv rummet. Det är nog det enda rummet vi inte gjort ngt med sen vi flyttade hit. Ja tror jag vet hur jag vill ha det men det visar jag vid ett annat tillfälle ...

Likes

Comments

Sitter och väntar på att snart börja jobba...
idag kommer vi nog få mkt att göra , vilket känns skönt, då springer tiden iväg.
Igår efter jobbet gjorde vi absolut ingenting . Rätt så skönt å bara lägga sej i soffan å slöa en stund . På kvällen lite gott vin och mys på uterummet, behövs absolut inte mer för en skön lördagskväll

Likes

Comments