Måndag morgon och är ledig idag i st för i morgon då vi ska på möte i Arboga . Hela helgen har bestått av jobb så inte så mkt annat har hänt .
Nu är tv rummet nästan klart . Några våder tapeter, måla fönsterkarmar och så lister. Jäklar vilken skillnad det blev. Äntligen är den päronsplitrsgröna färgen borta . Det är nog det enda rummet vi inte gjort ngt med sen vi flytta hit.
Har precis kommit hem från ett löp pass å nu tänkte ja ta stallet.
Ha en bra dag alla😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Söndag 1 oktober redan. Endast jag och Greta vakna och är redan inne på andra koppen kaffe.
Igår blev det Linköping för lite handling av mat och även tapeter. Men de tapeterna vi ville ha fanns tyvärr inte så många som vi behövde... suck. Inget att höra pt utan bara att åkaren utan tapeter.

Senare under em blev det en skön promenad till skogen m Greta , och tror hon tyckte det va lite mysigt att springa och snusa överallt.
Sen väntar vi ju på bebis också. Fredrika blev ju som sagt igångsatt igår men det tar ju sån tid. Så ff ingen bebis men får hoppas det händer ngt idag.

Likes

Comments

Morning alla... klockan 8,30 å en del har hunnits med.
5,00 ut med hästar, 6,00 löptur, 7,15 städa å tvätta bil.
Det som nu är kvar är golv inne och promenad med Greta å kanske mocka stall.
Efter detta har vi endast 8 timmars arbetsdag kvar😊😊.
Snart ledig helg men den kommer väl bara springa iväg som den alltid gör. Kanske denna helg blir det inköp av tapet till tv rummet. Usch det är mycket jobb kvar men kommer nog bli väldans bra när dt är färdigt. Kommer nog att gå i grått och längtar efter det där sista piffet när allt är klart. Ni ver gardiner , blommor mm.
Nehepp nu måste det fortsattas
Ha en Go dag alla💕

Likes

Comments

Äntligen landat i soffan efter en arbetsdag . Å vilken dag sen😱. Innan jag ens hann att öppna va det kö utanför ... vet ej om jag upplevt det innan . Men hur som haver så efter mkt om å men hade alla gästerna fått det de ville och man kunde pusta ut.
Nu är nästan alla fönster bytta på nedanvåningen och med detta drar det ju med sej en massa.
Så nu är det äntligen dags för lite nytt på väggarna i tv rummet. Det är nog det enda rummet vi inte gjort ngt med sen vi flyttade hit. Ja tror jag vet hur jag vill ha det men det visar jag vid ett annat tillfälle ...

Likes

Comments

Sitter och väntar på att snart börja jobba...
idag kommer vi nog få mkt att göra , vilket känns skönt, då springer tiden iväg.
Igår efter jobbet gjorde vi absolut ingenting . Rätt så skönt å bara lägga sej i soffan å slöa en stund . På kvällen lite gott vin och mys på uterummet, behövs absolut inte mer för en skön lördagskväll

Likes

Comments

Ledig och redan gjort de där måstena . Tog en tur på löpbandet vid 6, dammsög och skurade alla golv i hela huset, kaffe hos Ullis och sist men inte minst stallet mockat . Sjuttsingen vad man hinner saker när man går upp tidigt.
Nu är det bara en sak kvar som jag helst vill slippa ... idag ska ja skicka iväg grisar , brukar aldrig sluta så bra när jag ska göra det . Händer ngt varje gång. Men, men någon gång kanske jag ska lyckas åxå eller?!

Sen tänkte inte jag göra så mkt mer, men man vet ju aldrig vad som dyker upp under dagen.

Likes

Comments

Japp måndag igen och ny arbetsvecka.
I lördags var det dags för ett besök i Kolmården med allra bästa Hilma . Vi åkte redan vid 8,30 för å hinna med en liten fika på vägen.
Vi hade en härlig och mysig dag med alla djuren å inte allra minst bamse.

Likes

Comments

Blev det en löptur på morgonen. Det är så jägarns skönt efteråt. Å speciellt när man sen ska iväg och jobba å veta att man varit lite nyttig.
Nu har snart lilla Greta varit hos oss i tre veckor. Inga problem och hon är hus snäll och lugn som helst. Alltid svårt när man tar över en hund som man inte vet så mkt om och ska forma så den passar våran livsstil.
Nu är det verkligen höst ute med regn och rusk . Det enda som är mysigt med denna tiden är alla lampor och tända ljus.
Men jag längtar faktiskt till advent🙈🙈...

Likes

Comments

Som startade kl 05 i stallet å utsläpp av hästar. För tillfället är det ju bara 3 hästar så går ganska fort.
Efter några koppar kaffe styrdes bilen mot gymmet för lite styrketräning , känns så skönt å va i gång igen med träning och denna gång ska det inte bli ngt långt uppehåll.
Som ni kanske vet så har det ju flyttat hit en liten Greta också. En mysig njuffetjej på 4 år. Än så länge funkar allt kanon, hon är hur snäll som helst. Nu väntar bara att försöka prova och se hur det går med andra hundar. Det är det som inte funkat men vet inte om det bara är mot andra tikar lr om det är alla. Vi får helt enkelt prova.

Snart dags för lite Tacomys och sen blir det soffan

Likes

Comments

Så har man gjort sin första arbetsdag efter semestern... kommer man bara igång så går det ju ganska fort.
Hästarna gick ut vid 5,30 å därefter tog ja faktiskt en tur på löpbandet. Sååå skönt å komma igång igen . På torsdag ska jag även ha step passet på gymmet, spännande😊.
Idag och i morgon är det kvällsjobb så skönt å hinna med en del på morgonen faktiskt . Nu är det mocka stall dags. Ha en bra dag alla

Likes

Comments