Skateboarding

Till senaste tjejskaten fick jag med mig min väninna Paulina samt min fantastiska fotograf Madde, så nu skryter jag istället för henne med dessa bilder som hon har tagit. Tjejskaten i Fryshuset är varje måndag från kl.18:00 ända till kl.21:00, känner ni att skateboarding är svårt men fortfarande kul så har vi hjälp i form av två grymma coacher som är på plats och hjälper gärna till.

​Photos by Madeleine Romina Gonzalez. 

Likes

Comments

Skateboarding

I måndags besökte jag Fryshuset igen för att skejta i sällskap med alla dessa sjukt duktiga tjejer. Min väninna Maddie samt Paulina följde med mig för att fotografera och se hur tjejskaten fungerar och de gillade den verkligen. Nästa måndag planerar vi att intervjua vissa tjejer för att få fram vad de vill förbättra med tjejskaten, vad de önskar göra samt vad de tycker om skateboarding. Alla intervjuer kommer att finnas på film och läggas upp på min YouTube kanal. Mer info kommer! Dyk upp i Fryshuset på måndag!

​Photos by Madeleine Romina Gonzalez

Likes

Comments

Skateboarding

 Förstår ni hur glad jag är nu! Jag har fått möjligheten till att göra reklam och motivera tjejer till att börja på tjejskaten i Fryshuset genom att organisera tävlingar, temakvällar och andra evenemang. Varje måndag från kl. 18:00 till 21:00 är det tjejskate i Fryshuset då kvinnliga skejtare får lov att använda både street- och ramp hallen utan några killar och män förutom coacherna.

 Coacherna är fantastiska, de hjälper flickorna att våga mer genom att hålla deras händer vid svårare tricks. De är också själva väldigt duktiga skateboardåkare som har mycket erfarenhet dem kan grunda sina tips på, alltså är deras åsikter angående tricksen trovärdiga.

 Jag rekommenderar verkligen tjejskaten i Fryshuset då jag själv kommer att spendera varje måndagskväll där och köra.

Likes

Comments

Outfits

Shirt, H&M, 149 sek
Jeans jacket, unknown
Bag, Beyond Retro, 79 sek
Jeans, H&M, 299 sek
Shoes, Vans digi hula white, 749 sek

Photos by Madeleine Romina Gonzalez

Likes

Comments

Outfits

Nike hoodie, 499 sek
Nike shorts, 199 sek
Socks, H&M, ca. 59 sek
Shoes, Adidas Scarlet Core, 749 sek

Photos by Madeleine Romina Gonzalez

Likes

Comments