Header

Caroline , Livet

Ja det är en bra fråga. Jag funderat på det ett tag nu. Tankar flyger lite om jag ska börja med balsammetoden igen eller om jag ska skita i det. Mitt hår växte verkligen som ogräs när jag använde mig av den metoden och jag älska det. Nu är det 6 månader sen jag klippt mig och håret växer verkligen inte snabbt. Och jag är trött på detta korta nu. Dock finns det ett ämne i balsam som jag får allergisk reaktion ifrån och det är Sodium Benzoate. Och eftersom det finns i dom flesta balsam som är godkända inom balsammetoden så blir det svårt för mig.

Så antingen får jag leta som en galning efter balsam som det ämnet inte finns i. Eller så får jag skita i och börja med metoden men det är verkligen bra för håret. Saknar det som fan. Så jag får nog tänka lite mer på det om jag ska eller inte.

Någon här som kör eller har kört balsammetoden? 😊

Xoxo Caroline Holmström

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Caroline , Livet, Malmö FF
Gulder stannar kvar där det hör hemma

Godmorgon fina ni. Idag vaknade jag upp ännu en gång som en stolt MFF:are. Malmö avgjorde såklart igår och dom säkrade guldet och nu har vi vårt 20de sm-guld och 2 🌟🌟 på våra tröjor. Inget annat lag i Sverige har 2 stjärnor och inget annat lag har nått 20 sm-guld. Jag kan med stolthet säger att vi är Sveriges bästa och stoltaste lag. En sån otrolig känsla, en sån glädje. 💙 Malmö är lätt Sverige lag och det kan INGEN ta ifrån oss. 😍

Jobb igår gick super bra som vanligt. Det var sång och massa härligheter. Fick man höra mina stämband hålla ton lite. Inte för direkt är så super vackert, men strunt i det. Kom dock lite sent i sängen så det var segt och gå upp i morse när klockan ringde 6:00, snoozade dock i 30 minuter men det for jag upp för visste att en av kollegorna skulle komma redan 6:50 ungefär och det gjorde hon. Blev svin rädd när hon klev in i köket och sa hej, för hörde inte när hon kom in genom dörren på jobbet. Så ja där fick en lite hjärtattack kl 7 på morgonen. 😂

Nu är jag iallafall hemma hos Tusse. Lilleman är i skolan och jag är såå tacksam för mina föräldrar kunde ta honom inatt så jag kunde jobba. Ligger i sängen och precis kolla avsnitt 6 på säsong 3 av Gåsmamman och det är så jäkla spännande. Och nu får jag vänta tills avsnitt 7 kommer ut, blev lide irriterad för det inte var fler avsnitt. Någon mer som kollar serien Gåsmamman? Kan verkligen inte slita mig från den serien. Men nu får jag fint vänta iallafall.

Någon som sitter på någon bra tips på svenska serier? 😊

Tänkte vila en stund sen iväg på lite ärende. Ska hämta lilleman när han slutar och en runda upp till mamma och pappa för att hämta hans mediciner, padda och hans saker vi hade med dit igår. Otroligt härligt väder idag så kanske går en extra runda hem.

Hoppas ni får en fin dag idag och ta hand om er. ❤

Standard när man jobbar natt. Serie, chips, choklad och cola och såklart min egna kudde också hemifrån. Ibland får man unna sig, speciellt när man är själv och känner sig extremt ensam och en aning förvirrad och tankspridd. 👆

Xoxo Caroline Holmström

Likes

Comments

Tankar

Ni vet den känslan man får i magen när man ser någon man tycker väl bra om blir mindfuckad av någon annan? Tycker inte alls om den känslan och att jag bara kan stå och kolla på. Det är inte skoj för 5 öre. Jag vet ju att hon är kär i denna personen och det är säkert ömsesidig till en vis nivå men inte fullt ut som det är från henne. Jag tycker inte alls om att se henne ner, och att hon hela tiden försöker få respons men blir fucked är inte heller skoj. Hon står mig väldigt nära och jag bryr mig så mycket om henne och hennes mående.

Jag vet ju vilka fuckade människor hon träffat innan och hur dom bara utnyttjat henne och trampat på henne hela tiden när hon ger så mycket. Det är sorgligt och se. Men jag försöker finnas för henne och hon säger hon kan lita på mig till 100% så det hoppas jag hon gör också. Vet hon snackar med mig när det är något och vet hon öppnar sig för mig. Men till 100% vet jag inte, men jag finns där vilket som för henne.

Hon vet iallafall var jag finns och hon har mitt nummer.
Jag kommer inte lämna denna brudens sida i första taget. Och då har vi ändå bråkat en hel del och varit ifrån varandra ett tag, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. Vilket är det bästa. Hon är bästa.

Du vet jag alltid finns här för sig, Z! I alla väder!
❤️❤️

Xoxo Caroline Holmström

Likes

Comments

Veckans låt / min typ av musik

Omg vad jag älskar denna låten med Robin. Riktigt galet. Han gör den så jävla bra, har alltid älskat denna, hur han gör den och hur han lägger refrängen. Jag vet inte men det är någonting med denna låten som får mig att rysa i hela kroppen.

Vad tycker ni om denna variationen? 😃

Xoxo Caroline Holmström

Likes

Comments

My instagram @piimpiina