Header

Postad i: Livet

Godmorgon

Hoppas ni fått en bra natts sömn. Jag somnade redan vid 22 tiden igår. Var så trött igår. Så både jag och Hjärtat däckade som små barn tidigt. Ändå var jag sååå trött imorse när jag vaknade. Men upp kom jag iallafall.

Fick hoppa in 1,5 h tidigare på jobb idag då kollegans skulle iväg med sonen, och det kan man ju inte tacka nej till. Så extra timmar är absolut det bästa. Så 7:30 till 9:30 imorgon bitti. Så känns bra faktiskt. Blev serverad lussebulle och kaffe direkt när jag kom innanför dörren som tack för jag kunde hoppa in tidigare. Sån lyx fick jag. 😁 Gott om inget annat.

Så idag, väntas jobb hela dagen lång. Händer inte allt för mycket idag, men finns ändå ett par saker att göra idag. Så man kommer inte försoffa sig allt för mycket och bli helt slö.

Ska dricka mitt kaffe nu och fortsätta kolla nyhetsmorgon.

Någon mer som jobbar dygnpass och älskar det lika mycket som jag? 

C Holmström

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Min träning

Blev ett riktigt bra pass uppe på gymmet idag. Blev ändå 1,5h som jag var där uppe med pappa. Det känns sjukt bra nu efteråt. Var ändå 4 dagar sen jag var där nu. Så idag var jag trogen mot min rumpa och mina ben. Lite nya övningar och det är absolut någonting jag kommer fortsätta med. Speciellt om det ger bra resultat någon gång. Det är ju det man vill se.

Imorgon blir det vila då jag ska jobba dygn. Men tänkte sticka upp efter jobbet på Torsdag och köra ett pass innan Hjärtat och Liam dyker upp. Qasper ska med en kompis hem efter skolan så har ju ändå ett tag på mig uppe på gymmet.

Någon som har bra tips på rums och ben övningar?

C Holmström

Likes

Comments

Postad i: Livet

Godmorgon fina ni

Så underbart jag har sovit inatt. Riktigt skönt faktiskt. Och inga spökdrömmar inatt heller, och det är jag super glad för.

Idag ringde klockan tidigt, 5:45, men ögonen ville inte alls öppna sig. Så låg kvar i sängen till 6:05 faktiskt. Blir jobb idag. Ett morgon pass på några timmar bara. Sen blir det upp till gymmet en runda och träna lite faktiskt. Finns snö utanför fönstret idag så vet att jag har en son som kommer bli glad idag när han kommer ut då han inte sett det än.

Qasper ska äta upp sin macka och han ska ta på sig och sen blir det fritids en stund innan skolan börjar idag. Borsta tänderna och på med overallen först dock.

Hoppas ni får en härlig dag

C Holmström

Likes

Comments

Postad i: Livet, Qasper / diagnos

Godmorgon Måndag 

Hoppas ni fått en bra natts sömn. Jag har sovit helt underbart, hela natten med min soulmate bredvid mig. Bästa känsla verkligen!

Oh Måndag, älskade Måndag. Äntligen är den här. Och som vanligt nya utmaningar och nya äventyr. Betyder även en vecka med barnen. Fan, hur kan man älskade Måndag så mycket? 😳 Måndagar är verkligen min nya favorit dag alltså!

Slutet på November så bestämde jag för att för första gången faktiskt, gå in och beställa något på Wish, då jag vet en del som beställt där ifrån. En del har blivit nöjda, andra missnöjda. För man har ju inte en aning egentligen vad man beställer från det kommer hem. Man vet INGENTING om kvaliteten, storleken, ja saken överhuvudtaget. Men iallafall så gick jag in och beställde mobilskal där ifrån och jag kan bara säga att jag är sååååå nöjd. Bara den grap saken här i Sverige kostar 99kr, jag fick både den och skalet för 19 kr plus frakt. Såååå värt det.!

Igår åkte Tusse med hem till detta äldre paret. Mannen fastna för honom direkt. Det kändes lugnt den första timmen efter han åkt, men det han snabbt ifatt mig. Jag blev nere och kände mig ensam. Blev inte bättre efter att Qasper satt och grät heller efter honom. Han är väldigt känslig när det gäller djur. När Tusse skulle åka så krama Qasper honom med tårar rinnande ner från ögon och sa hejdå till honom. Det gör så ont i mig, men Qasper visste det var för Tusses bästa och han kommer trivas så bra där ute på landet. Men vi saknar såklart honom och det är väldigt tomt här. ❤

Nu ska jag kolla Peaky Blinder med mannen i mitt liv. Hoppas ni får en toppen dag 😘

C Holmström

Likes

Comments

My instagram @piimpiina