Header

Caroline , Livet

Tidig morgon idag då ja, så godmorgon på er. Vi tog lite sovmorgon på 20 minuter. Varför ska jag liksom gå upp så himla tidigt när vi ändå får sitta och vänta ut tiden ändå? Finns ingen mening med det alls ju. Ska få Qasper att ta på sig nu, han ska få sin medicin och sen går vi mot fritids och jag mot jobbet. Vill bara komma hem från jobbet typ och göra uppgiften till skolan så jag blir helt klart med kursen. Så låt tiden på jobb gå snabbt idag så jag kommer hem igen.

Ska antagligen träffa Sandra sen också. Vi ska ta en fika och bara snacka och umgås. Känner det behövs. Var ett tag sen nu som vi bara satt ner och snackade av oss. Så det behövs verkligen. Får dock först se hur lång tid min uppgift tar att göra, för Qasper ska också bli hämtad sen ju. Men ska nog hitta med allting.

Vad ska ni göra för skoj denna Onsdag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Caroline

Gjorde mig frukost efter badet som jag skrev. Och jag hade i tankarna hela tiden vad jag skulle göra och det blev ju såklart det. Vet dock inte vad det heter, då jag fått tipset från facebook från första början faktiskt. Fast dock med rostebröd istället. Idag gjorde jag det på vetekaka faktiskt vilket också blev väldigt gott. Så det gillas, uppskattas av Qasper med för den delen. Ja inte grädden, men mackorna iallafall. Har ni inte festat någon gång så gör det, men gör dock inte för många jag äter 2 sen jag är mätt typ, Qasper äter också två sen håller han på att lägga sig i matkoma. 😂 Men gott är det iallafall. Jag hade varm oboy till idag med vispgrädde i, men föredrar kall mjölk till egentligen.

Likes

Comments