View tracker

Postad i: Caroline , Livet, Tankar

Att stå där inför det sista farvälet och inse att detta verkligen är på riktigt, att du faktiskt inte finns bland oss mer, det tar så hårt på många människor. Att se syskon och familj gå fram och säga farväl, höra hur dom gråter framme vid din kista och sen dina bästa vänner som man själv har känt en bra tag också stå och fälla dessa tunga tårar ner för deras kinder. Man vill bara ta allihopa i en och samma stor kram och krama dom allihopa. Men jag vet, ni alla är starka och kommer klara detta. Ni har han runt er hela tiden och det vet ni om. Han finns kvar i oss alla ❤

Begravningen var så otroligt fin. Där var så mycket folk, visste Andreas var omtyckt och att han spred mycket kärlek och glädje runt sig. Andreas var ingen svårt person att ha att göra med. Tvärtom, han var så otroligt lätt att ha att göra med. Han var lätt att snacka med, även om han aldrig direkt berätta så mycket hur han hade det och hur han mådde från man drog ut det från honom. Så fanns han ALLTID där för en och lyssnade och gav dessa goda råd.

Jag älskar livet, och jag ska fortsätta livet här för dig. Du finns i mig och jag ska göra allt i min makt för att försöka sprida vidare den glädjen och lyckan du hade i kroppen. En människa som dig går inte att glömma, även om jag inte hade velat det, du är så älskad och jag kommer alltid sakna dig och kommer alltid att älska dig.

Andreas "Walle" Wendler, du kommer för alltid vara saknad! ❤

Dessa 3 sista bilderna är tagna av Emma, Andreas minsta lillasyster. 🌹

Likes

Comments

Postad i: Caroline , Livet, Tankar

Jag har mått så illa och haft så ont i magen sen igår kväll ungefär. Jag fruktar denna dagen så in i helvete. Jag vill inte, jag vill inte behöva säga farväl av dig. Jag vill inte behöva inse att jag aldrig mer kommer få se dig eller höra din röst. Jag vill inte att detta ska vara farväl.

Så mycket som jag behöver dig och dina goda råd här och nu. Jag vill bara ringa dig och be om att få träffas och bara snacka ut en massa. Nu istället får jag säga mina tankar och frågor rakt ut i luften för att hoppas på att jag får något tecken på att du hör mig och leder mig på en bra väg.

Idag ska jag få lägga 3 stora röda rosor på sin kista och säga hejdå. Jag vet att jag kommer må så jävla dåligt. Det kommer smärta i mig att se dina systrar så ledsna och nerstämda. Och det var inte på detta sättet jag ville träffa dom första gången. Jag ville du skulle vara med mig och presentera mig för dom. Så som du lura mig när jag träffa en av din systrar i Malmö med dig, du visste jag skulle vara nervös annars. Du visste exakt hur jag funka.

Jag vill fan inte behöva säga farväl av dig, inte än, inte nu. Jag behöver dig här i mitt liv, Andreas. Du var min solstråle när allt annat kändes så jävla tungt.

Fan helvete jävla skit, VARFÖR??!!!!!! 😭💔

Likes

Comments

Postad i: Caroline , Diagnos - Utredning, Livet

Shit vad snabba allting har gått. Var inne på helgmottagningen igår med Qasper och träffa hans "person" som hade träffat läkaren vi träffade i Torsdag och diskuterat och allting visade på tydliga tecken adhd. Så nu har han fått sin diagnos, vilket alltså då blev adhd.

Samtidigt som jag känner en frustration över det hela så känner jag en sån otrolig lättnad. Nu vet jag liksom till 100% varför min son är lite mer hyper, varför han gör impuls saker som inget annat "normalt" barn skulle göra, varför han springer på väggarna redan 5 minuter efter han vaknat på morgon. Varför han blir rastlös så fort han kommit in och varför han tycker vissa saker borde göras super snabbt och andra saker mer ordentligt.

Nu är bara den största oron att han inte kommer få den hjälp och det han behöver i skolan för han ska klara sig igenom skolan helt och hållet, att han ska tycka skolan är rolig och faktiskt vilja fortsätta gå där även när det blir mer läxor och mer att göra i skolan.

Jag och Linus kommer gå en föräldrar utbildning för barn med adhd. Min mamma och pappa gick det för min lillasyster när hon fick diagnoserad adhd och sa den var super bra. Så ska gå den, man kan aldrig sluta lära sig om just adhd!! Sen i Februari blir det att träffa läkaren igen och snacka om medicinering och komma fram till en bra lösning där. Så nervös inför denna medicinen alltså för jag vet vad som finns i dom. Men måste tänka på Qasper nu och att han får den hjälp han behöver.

Just nu känner jag bara att jag har så mycket mer att älska hos min son, och det är därför han som är så speciell som han är. Kommer ju aldrig sluta kämpa och kriga för honom, han ska få det bästa och jag kommer aldrig ge upp. ❤

Finns det någon här som läser min blogg som har barn med adhd diagnos och kan ge lite tankar om vad ni tycker om medicinerna ifall dom medicineras? Vill ni inte skriva här i kommentarer så kan ni skicka ett privat meddelande till mig eller skicka mail till mig. Tack så mycket på förhand.

Likes

Comments

Postad i: Caroline , Diagnos - Utredning, Livet

Som jag har sett fram emot detta. Att vi ska börja med sonen adhd. Det är verkligen skönt att det händer någonting alltså. Var där igår och träffa en läkare som gick igenom frågor med oss och hur Qasper är som person. Han skötte sig super bra även om han var överallt och ingenstans på hennes rum. Som tur hade hon förståelse för det och var cool lugn med att han faktiskt klättra som sagt överallt. Så det var skönt.

Eftersom Qasper har otroligt svårt för sömnen och kommer inte till ro från 22:00 på kvällarna så fick vi utskrivet insomningstabletter till honom igår. Det är liksom inte meningen han ska vara uppe till 22:00 på kvällarna när han har skola dagen efter. Man ska inte behöva dra upp honom klockan 4:45 på morgonen för han ska vara trött vid 19 tiden på kvällen. Det går inte, han mår inte bra av det.

Så inatt fick han iallafall sova så många timmar som han behövde. Han somnade 19:10 igår, vilket var VÄLDIGT längesen han gjorde det. Kanske ska tillägga att vi har prövat andra rekommendationer innan vi satte in tabletterna till honom. Han har haft fibertäcke som inte alls funkade. Timstocken funkar när han själv vill, så ja, det går inte ihop någonting.

Men nu äntligen får han antagligen den sömn han behöver och ska ha. Skönt som tusan att vara igång med utredningen iallafall. Kommer göra allt för att Qasper ska må bra och ha det bra. Kommer kämpa som fan för hans skull alltså, för han ska må bra och kunna göra det han vill och kan.

Prio 1, få min son att få all den hjälp han behöver och ska ha.

Jag älskar dig så mycket min älskade skatt. Mamma krigar för dig. ❤

Likes

Comments