Header

Postad i: Veckans blogg

Måste bara säga att detta är min första veckans blogg så ni kanske har lite överseende för det. 🙈 Önskar iallafall er alla stort lycka till

Vill du vara med och tävla om att bli veckans blogg? Du kommer syns här till höger på min sida under en vecka och dels jag kommer börja följa dig. Allt du behöver göra står här nedanför. ⬇

  1. Följ mig här på nouw
  2. Skriv i kommentarer att du är med
  3. För en större chans att vinna, länk detta inlägget i er blogg.

Vem som vinner finns i bloggen på Söndag. Håller tummarna för er alla och önskar er lycka till, nu kör vi. 😁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Veckans låt

Efter jag fick Qasper så kan jag gråta för små saker, såna saker som inte ens lönt och gråta för. Men oftast gråter jag när jag blir berörd av någon som sker, jag ser, jag hör eller liknade. Och denna låten, OMG!! Fy vad den rör mig till tårar. Dels för jag blir så jävla ledsen för han hur han känner och sen för henne eftersom man märker hon mår dåligt.

Låten är inte ny för 5 öre, men så jäkla himla bra alltså. Vet inte förklara hur bra jag tycker den är!!

Den berör en denna låten och tycker den är såååå jäkla bra. Texten är helt magisk. 😍😪

Detta fick bli veckans låt. Som jag inte lagt in om på sjukt länge. Så idag blev MIN veckans låt Brad Paisley & Alison Krauss - Whiskey Lullaby. Tryck på start och njut av fin men sorglig musik 🎶

Likes

Comments

Postad i: Caroline , Livet, Tankar, Min skolgång

Så mycket som sänker mig just nu. Mina saker som snurrar runt i huvudet på mig. Det är så mycket som ska bli klart och så mycket som ska göras. Jag vet inte var jag ska börja någonstans. Min lärare är på mig som fan med skolan, så jag har halkat efter litegrann. Då jag inte har det stödet och hjälpen som jag behöver i mitt pluggande. Från att få 110% stöd och hjälp på Albins till att komma till en kurs som man läser på distans. Det är sååååå extrem skillnad och jag blir snart knäpp på mig själv. I need some help over here 👋

Idag är det massa som ska göras iallafall. Qasper är i skolan och idag ska han äntligen på kosläpp. Och idag såg han faktiskt fram emot det. Jag har precis varit och slängt in en maskin tvätt och ska bara skriva klart detta inlägget och sen ska jag börja plocka undan här hemma och samtidigt där emellan plugga. Hur ska detta gå? Men till klockan 18:30 ikväll ska allting vara klart för ikväll är det fotboll som väntas. ⚽ Kalmar FF - Malmö FF. Hoppas på 3 fina pinnar till dom himmelsk blåa idag igen.

Jag får en hel del ångest av att man har Torsdag som tvätt och städ dag. Speciellt när solen strålar så härligt utanför fönstret. Aja, det är väl bara till att börja. Kan inte deppa över det när det finns 1000000 andra saker att deppa över. Så nu kickar vi igång denna dagen. Heja Torsdag

Vad ska ni alla göra en Torsdag som denna? 😊

Likes

Comments

Postad i: Caroline , Livet, Tankar

Det har blivit mycket mammigt här hemma den senaste tiden. Alltid när jag ska gå med Qasper till skolan på morgonen så börjar han gråta hysterisk och blir super ledsen för han vill vara hemma med mig. Som idag, jag sa han skulle till skolan för jag skulle ner till skolan, träffa min lärare och snacka lite. Jag skulle passa Zelda och tvätta och städa (fast jag tog fel på dagarna, trodde det var torsdag idag). Men iallafall så får Qasper värsta gråtattacken här hemma och börjar börja att han inte skulle till skolan för han skulle hjälpa mig och passa Zelda och dittan och dattan.

Jag vet dock inte varför han har börjat bli såhär med skolan. Har frågat han flera gånger om det är någonting i skolan som gör att han inte vill gå dit men han säger att det inte är det och att han bara vill vara hemma och mysa med mig. Men eftersom Qaspers skolan bara är mellan 8:20-12:00 så är det inte lönt att ha han hemma för han vill liksom.

Men förra veckan då när han sov så himla dåligt på natten, då skulle han minsann inte vara hemma. För då skulle han till skolan och var förkrossad för han inte fick gå till skolan. Så det går lite i vågor, upp och ner, ner och upp!

Lämningen idag gick iallafall bra. Han strunta i mig så fort vi kom till skolan och det var frid och fröjd. Lov han dock att han skulle få någonting om han gick till skolan resten av veckan. Och imorgon ska dom på kosläpp i Svalöv och kolla alla galna korna som skuttar ut i hagen. Dock, säger han bokstavligen "Men mamma, jag vill inte dit där för jag har så dåliga minnen därifrån" Hmm, tänker jag då. Hur kan denna ungen ha dåliga minnen därifrån där han senast var i Svalöv så var det 3 år sen tror jag och då kollar vi också kosläpp. Så det där är bara en dum förklaring till varför han inte skulle till skolan imorgon, vilket han ska för vet han kommer tycka det är super skoj när han väl kommer dit där.

Tycker iallafall inte om när Qasper blir så på morgonen, för det första så orkar jag inte sånt på morgonen och för det andra så tror jag bara det är trams från Qaspers sida för att hitta en anledning till att vara hemma med mig och tråka liksom. Finns ingen anledning och sitta här hemma och bara nörda vid sitt spel när jag ändå måste plugga som en galning hela tiden ungefär.

Jag älskar min prins och gör allting för honom, dels därför jag skickar iväg honom till skolan även fast han inte vill. Handlar om rutiner och börjar man en så vet han att han kan köra på det sen. Rutiner är a-o!

Likes

Comments