Header

​Hellu!
Vaknade vid fem idag, känner mig som en zombie för kunde inte ens somna igår så har knappt sovit. Var hos min kurator, vilket gick bra och jag kände att det var skönt att prata med en person som inte dömmer en. Fick även frågan hur jag känner inför att binda mig med någon ny person, där fick jag en tankeställare kan jag ju säga. För nån vecka sedan kände jag verkligen aldrig igen, men med små små steg känner jag typ att varför inte om det känns rätt liksom. Men det kommer ta ett bra tag innan jag flyttar ihop med någon på det sättet igen haha .. Ja jag kan säga att jag mår bra (om man inte räknar med mina sömnrutiner som är kaos), jag har en person som gör mina dagar faktiskt lite bättre vilket är sjukt när vi inte ens har pratat länge. Men det känns som att vi har pratat & känt varandra i typ 50 år haha. Men ja jag får se vart allting leder helt enkelt. 
Vad mer har hänt sen sist? Jo jag hade en alkoholfri helg vilket var skönt, bara massa slapp dock sov jag knappt något men det är som vanligt haha. Nu ikväll gjorde jag klart min tredje didaktiska planering men måste fixa med det imorgon eller på onsdag för har skrivit för långt - så typiskt .. Sen ska jag även göra den sista uppgiften så är jag klar med all plugg för denna kurs äntligen! 
Nej nu ska jag gå och kolla om jag kan hitta något att äta, och sedan vänta på PH och sen sova för är så trött. Som tur är börjar jag inte förrens 9:30 imorgon så får lite sovmorgon - fast har en lång dag imorgon igen haha. Bara att bita ihop - man måste vara lite positiv haha. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon lördag!
Haha känner mig bakis fast jag inte har druckit, måste nog vara vattenpipan jag & Maj rökte. Köpte nån skum smak och den var skit stark så skulle inte förvåna mig om det är tack vare den jag mår som jag gör haha. Hände inte så mycket igår annars, vi satt hos mig åt massa skit och färgade Majs hår. Åkte inte till Sthlm för var så jävla trött, höll på att somna på förskolan hela dagen .. Det är segt när man blir sådär trött.
Idag ska jag försöka leta lite jobb så tänkte skriva om mitt personliga brev och CV, så får jag se om jag får ett nytt jobb eller inte (hoppas på det). Sedan ska jag försöka både städa gamla lägenheten och den nya, plugga lite - göra klart den tredje didaktiska planeringen och sen börja på min presentation om VFU:n. Under veckan ska jag på möte för VFU utomlands, det hade varit skit kul om jag fick åka för då skulle jag åka till min farmor och vara där i 6 veckor. Bara typ njuta av livet haha.
Mot kvällen vet jag inte vad som händer riktigt, vi hade planerat att ses några från skolan vi skulle på bio men vet inte om vi hittar någon bra film annars blir det kanske bara fika eller nått. Ska försöka hålla en lugn helg eftersom nästa vecka är fullspäckad som vanligt, med massa möten, praktiken osv.
Ja händer som sagt inte så mycket, jag mår bra - har gjort de åtminstone de två senaste dagarna vilket är riktigt skönt faktiskt, Ända jobbiga är att jag aldrig kommer ihåg nått, eller menar att jag inte kommer ihåg hur jag kände/vad som hände för typ 3 - 4 dagar sedan. För min tidsuppfattning är helt kaos, en vecka känns som ett år typ. Så undrar när det ska ändras och bli normalt igen haha. 

Saknar denna fis så mycket 😔❤️

Likes

Comments

​Vet inte riktigt vart jag ska börja. 
Den här dagen har varit lång, väldigt lång. Praktiken gick bra som vanligt, men det är allting annat utanför praktiken som gör att jag inte orkar typ. Förra veckan på torsdagen hade jag ångest sist tror jag, hade iallafall ingen ångest under helgen - vilket var skönt som fan. 

För det var första gången jag träffade en kille i helgen i det syftet om man kan säga så efter mitt ex, och det var första gången jag hade sex utan att känna någon ångest och då har jag ändå varit med några stycken, Så jag har gått runt och väntat på att det ska brista när som helst men det kommer inga ångest känslor för det jag gjorde. Utan snarare tvärtom så känns det bara bra, och känner att jag vill träffa honom igen men vet inte riktigt hur det blir med det som vanligt. Som jag har sagt till mina två närmsta vänner jag vill inte hoppas på något för vill inte binda mig och känner inte heller att han vill det så vi är väl ändå på samma nivå kanske. 

Ja jag är jätteluddig med den här texten, vill bara få ur mig allting så orkar inte ens försöka vara tydlig. Känslorna går upp och ner hela tiden som alltid, fast för tillfället är jag väl mest arg, besviken och trött. Vet inte heller hur folk kommer uppfatta mig efter allting, för innan kunde jag höra att jag var dryg och kall och att jag hade världens murar som "skydd". & då hade jag inte ens gått igenom hälften av det jag har gått igenom nu. Känner mig som ett psykfall ibland, men jag försöker intala mig själv hela tiden att jag inte kan ro för vad andra människor har gjort/gör. Ibland undrar jag varför vissa människor går igenom så mycket medan andra typ bara glider igenom livet? 

Som jag och en tjej pratade om dig, eller hon frågade rättare sagt hur det var idag så berättade jag och då sa hon att inget annat hjälper än att bita ihop och kriga vidare. Så sa jag att jag ville ta paus från livet & då fick jag svaret att vi kunde åka bort här ifrån tillsammans för att få en paus. Kan ju bara säga att det är väldigt lockande, hade mer än gärna åkt bort med henne och stannat där. 

Som det säkert märks är jag jätteförvirrad själv, vet inte vad jag vill samtidigt som jag har helt klara mål i mitt liv. Det jag också vet är att jag har två personer som får mig att bli glad när jag pratar med de, och det är en han & en hon - utanför mina vänner om man säger så. Så får se vad som händer där helt enkelt. Den här texten blev jättekonstig och flummig men som sagt ville jag bara skriva av mig. Längtar som fan till helgen då man får bara ta det lugnt och förhoppningsvis får ÄNTLIGEN träffa Tilde och de igen! & bara ha det mysigt och roligt med alla de vanliga människorna som vi alltid träffar under helgerna. 

Kan aldrig avsluta dessa inläggen på ett normalt sätt haha. Jag i ett nötskal. 

Likes

Comments

Så var första hela praktik veckan klar. Bara 3 kvar - dock skulle jag kunna stanna kvar och börja jobba där istället för trivs så pass bra ..

Dagen är okej, är bara små irriterad på folk men det är inget oavnligt så försöker förbi se det. Vad mer än praktik händer idag, jo ska träffa Maj snart väntar på henne på vårt stammis café (Majs stammis café från början) med varm choklad. Vilket är verkligen to die for. Vad vi hittar på vet jag inte, förmodligen blir det vinkväll med film men återstår att se om det blir så. Vi hinner nog ändra oss 10 ggr innan vi är hos mig haha. Får även se om en killkompis kommer förbi senare mot kvällen eller hur det blir med det. Oavsett så ska jag sova ut imorgon - inget larm! Ska bli så skönt haha, det enda man längtar efter under hela veckan är typ sömn på helgen ❤️

Likes

Comments

Hej igen!

Tänkte skriva under en dag där jag ändå mår hyfsat bra om man säger så, vill inte säga att jag mår bra helt för vet inte hur dagen imorgon blir. Dock tycker jag att nätterna är värst, speciellt de två senaste nätterna där jag har vaknat mellan 10 - 20 ggr på en natt. Kan bara säga att jag känner mig som en zombie fortfarande fast jag sov typ 30 minuter när jag kom hem haha.

Ja som sagt rullar livet på, flyttade i måndags (så skönt) & praktiken har dragit igång. Älskar min förskola, alla är jättetrevliga och lär en så sjukt mycket bara under en dag. Men det bästa är nog alla barnen. Som ett barn sa till mig idag; kan du inte börja jobba här? När jag skulle gå ifrån avdelningen, kan ju säga att mitt hjärta smälte där. Inte alls sugen på att skaffa barn efter det haha .. Nej men praktiken går bra & känns bra vilket jag är glad för.

Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag som jag har längtat, dock kanske jag jobbar på söndag men den ångesten får jag ta då istället haha. Får se vad jag gör imorgon efter praktiken, kanske träffar Maj och har ost/vinkväll med film. Men som sagt får se hur det blir, känner mig som en alkis tror jag har druckit nästan varje helg sen två månader tillbaka haha.

Men nu ska jag åka och träffa Maj för varm choklad och promenad, sen får jag se hur långt jag kommer med min didaktiska planering eller om det blir att läsa boken jag har fastnat i istället haha ✌🏼️

Slänger in en bild ifrån imorse 😌

Likes

Comments

​Hej!

Jag skulle egentligen ha den här bloggen för att skriva typ dagligen men har verkligen inte haft orken till det. Men känner att jag måste skriva av mig idag - har varit en väldigt jobbig dag om man säger så.

Det har gått två månader, och det känns som en evighet. Det känns som minst 5 år, men det är bara två månader, två fucking månader. Det är så olika från dag till dag, vissa dagar bryr jag mig inte ett shit utan bara ler och livet leker. Medan nästa dag kan det kännas som att livet ska gå under. Jag orkar verkligen inte vara i den här dvärgedalbanan. 

Jag har så svårt att förstå hur man kan göra så illa en person som man "älskar" jag förstår verkligen inte det. Vill inte gå in på detaljer, men ja. Jag har gråtit som en idiot sen jag kom hem idag, min enda fråga till mig själv är varför? Är det för att jag rotade i det gamla idag, eller har jag verkligen känslor kvar fast jag inte tror det själv, eller är det bara en sämre dag? 

Det är frågor som jag själv inte ens kan besvara. Som jag gärna hade fått svar på. Ja jag har mått jävligt dåligt tidigare i mitt liv, men tror ingenting slår den känslan jag har haft fram och tillbaka de senaste åren. Jag vill kasta in en handduk till livet men jag vet att jag inte kan göra det mot mina vänner & familj. 

Den dummaste tanken som jag kanske har haft är, varför han inte bara dödade mig. För då hade jag sluppit känna allt det här, medan mina vänner & familj hade sörjt men gått vidare. Men jag antar att livet inte alltid är rättvist. Utan den som verkligen kämpar kanske får något bra för det i slutändan. Vem vet?

De säger ju det som inte dödar dig gör dig starkare - frågan är om det stämmer? 

Likes

Comments

​Jag vill skriva till dig. Jag vill verkligen det. Jag vill att du skulle förstå den smärtan du har orsakat mig. Hur mycket du har sårat mig. För jag älskade dig .. Alla dessa nätter med tårar och mardrömmar. Jag önskade bara att jag kunde sudda ut dem. Bara sova en hel jävla natt utan att vakna i panik och tårar - sen inte kunna somna om på en timme. Det jag också skulle vilja att du förstod är hur trasig jag är/har blivit efter allt du har gjort mot mig. Den största frågan jag egentligen har i mitt huvud är VARFÖR? Varför gjorde du som du gjorde? Varför "valde" du mig? Varför kunde vi inte fungera som två normala människor? Varför blev det såhär? Ja du, varför?

Likes

Comments