När jag sitter i bilen kommer alla dom här bra tankarna upp. man släpper allt, vrider lité på ratten och sätter på musik! Men en av dom bästa tankarna som cirkulerar i min hjärna är nu att jag trivs så himla bra med det liv jag har, visst ibland blir man trött på sin vardag, på sitt jobba och att det måste ske någon förändring som gör livet lite roligare. Men senaste tid har jag verkligen känt att det behövs inte... förutom ett nytt jobb då när man nu börjar att tröttna lite(( men det är väll samma som alla jobb). Jag har det jag vill ha just nu och känner att det behövs inte mer för att jag ska vara så jävla lycklig! jag har mina älskade tjejer som jag delar nästan varje dag av min vardag med även på jobbet och privat. Vi kan prata med varann så som jag aldrig kunnat prata innan, jag har inga hemligheter för dessa 2.

Vi är nog som man(C),hustru(A) och man(P) :D

Ja alex du är ju lite mer åt det lugna håller då jag och Carro inte drar in dig i våra bajs och kiss skämt, då du allt kan haka på. Pruttar så att täcket vi alla tre ligger under luktar ialla.. Men den person du är behövs, älskar dig för just den du e som kan dra ner oss andra lite då det börjar att gå över styr;) Dina söta komentarer då du inte dum utan du bara pratar innan du hinner att tänka dig för. Vad hade din vardag varit utan ditt skratt och närvaro.

Sen Carro! Förlåt men du e faktist en av dom sjukaste människorna jag träffat, du har gjort sig så sjuk att jag kommit att älska dig! Vi har så mkt gemensamt och kompenserar varann på ett så j*vlar bra sätt. Du e den vän jag aldrig funnit förens nu. Har sjukt kul med dig även vi e på jobbet och spelar in en musikvidio i brukarens rum, sitter på toaletten och kissar tillsammans eller pratar ledsna tankar.. Alltid kommer härliga skratt in!och den sjuka humorn....

 

Vad hade hänt om man skulle träffa den där "rätta", skulle allt försvinna... nej det vet jag att det inte skulle göra MEN det kommer ju inte att bli d 3 singlarna igen som kunde gå ut och ragga varje kväll även vi satt på en pizzeria. Lyckats få massa nr, dra med alla okända män på efterfest då vi går runt helt nakna, skicka iväg dom på morgonen och tacka för en dålig,sådär eller grym natt i och utanför sängen;) nu e jag lite väl ärlig men jag nämer inga namn..haha!vem har inte gjort det!

 

Haha jag har blvit riktigt sårad en gång då det var av en riktigt jävla idiot då jag helt enkelt insåg det försent.Och han hade verkligen PROBLEM! Detta kanske man är lite rädd för att det skall hända igen, trodde nästan ett tag att jag var död för att ens kunna få känslor på det viset MEN under dessa 2, 5 år som jag nu varit singel och trivts så bra med mitt liv på ett sätt som jag aldrig gjort innan vet jag att känslor kan jag få, men det måste vara för väldigt få! jag träffade en kille i sommras, enligt mig fick vi väldigt bra kontakt, jag kunde prata med en kille så som jag knappt kunnat innan på väldigt kort tid, dom gångerna som jag var med honom mådde jag bra! alla tjejer har ju nån slags av drömkille. Och enligt mig så var det faktist min drömkille förutom några små detaljer att han var så svår att förstå som person och i sitt tankesätt. men det bästa med han var att detta visste han om. Han hade dom där intresserna som jag tycker att en man ska ha, han ska gilla musik, gillar bilar, motorer, vara stabil i sig själv, ha lite sjuk humor, vara gärna över social än inte social alls då det är nått av det osexigaste som finns(finns massa mer jag inte orkar rabbla upp)..ett + är ju att han kanske kan sjunga, spela gitarr sånt där som dom flesta tjejer faller pladaskt för. Han hade till och med dom ögonen jag velat ha och håret. Jag älskar ju killar med mörkt hår och bruna ögon.. Ja det skulle ju iförsig kunna gå med ett par blåa ögon men det där mörka håret är guld. Han ska vara någit längre än mig men inte för lång. Ja man kan ju mäta med dom högsta klackarna jag har + min längd 168cm. Ja iaf där har jag min dröm man lite ytligt, ja och vad ska jag hitta honom? (igen).... Hmmm konstigt att efter flera månader utan sms eller telefonsamtal kommer man fortfarande att tänka på den sommarflörten som inte blev mer än ordet sommar och flört.

En sak som är fruktansvärt viktigt att en kille ska ha är sina egna intressen, att han har sina vänner då han inte ska ligga hemma alla dagar om året för att vänta på mig snärjag är ute. Att han ska kunna glädjas åt att jag mår bra då jag kommer att nr 1 prioritera detta för min kille. Man skall ha var sina intressen och  som samtidigt kan flyta in i ett liv tillsammans.

Jag nämner inga namn, dom som behöver veta vem den här personen är vet det!

Nu är det snart dax att lägga sig för att för en gångs skull få sova ensam i min säng, detta är nått vääääldigt viktigt för mig. Space! Imon blir en hård dag med mina töser då bad, shopping och alkohol står på listan. blir en rejäl pubrunda på avenyn som ska avslutas med lite moves på nått hippt ställe;)

Nu ska jag lägga mig och tänka på ännu vilken jäkligt bra dag jag har haft idag!!!

Tjejer jag Älskar er! <3+ <3 + <3 = vi 3!    ett <3 för N oxå då du e den bästa killen i mitt liv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

alexandra och Caroline! jag saknar er natt sa fruktansvart. onskar att ni var har med mig i thailand. men pa mandag kommer jag hem... boka upp lordagen med mig...

 

alskar er och saknar er sa nat enormt, blir alldeles tarogd nar jag sitter har framfor datan och tanker pa hur langt ifran jag egentligen ar fran er!

 

men Thailand ar fruktansvart underbart!

Likes

Comments

 

Om 2 timmar bär det av mot flygplatsen där flyget står och väntar på oss för att ta oss till Thailand!

Det jag ville säga va att jag kommer att sakna er så, känns nästan lite jobbigt att åka ifrån er. Ni e ju mitt liv! ni vet vilka ni e, älskar er!

 

"E han min drömprins? ja det kan faktist hända, vad vet jag. Kommer att sakna våra samtal lite faktist!"

Nice kväll på Hardrock igår, skulle vara lugnt men så gick det bara utåt när shot brickan kom fram på bordet! gaalet

 

 

                 Vad hade jag gjort utan er! Ni gör mig hel....

Likes

Comments

 

Jag vill inte att du ska vara ledsen! Du har hjälpt mig i mina stunder då jag varit väldigt nere och nu ska jag hjälpa dig! Det bästa när man är nere är att ha den där speciella vännen vid sin sida, den där som man vet inte sviker och det skulle jag aldrig göra för dig!

Tänk på våra stunder med Kålle,Ada och Ernst! Tänk på: Jag ser din tutte, tänk på den kontakt som vi har och all kontakt med dina vänner och din familj! Det finns så mkt att vara glad för då man inte kan förstå att man är ledsen, men självklart måste man få vara ledsen! Men du min älskling ska veta att detta liv hade du inte haft om......... aa du vet vad jag menar;) du ska ha den du e värld ingen sämre!

Gör allt för dig!!!!

Fan jag måste nog skaffa en liten anteckningsbok för att varje gång skriva ner allt kul vi haft och framförallt alla komentarer som kommer ur oss, mitt minne är gott men kort;)

 

Killen: Vad ska jag göra????? Alexandra: KÖR PÅ BARA!!!!!

HAHAHAH

 

Mår faktist väldigt bra nu, håller på att klättra upp ur den där svackan som jag hade för någon vecka sen, och det är på grund av er! Önskar att jag nån gång kan få göra nått sånt för er! Vi har så fruktansvärt kul tillsammans;)

Carro: Pernilla du går ju runt alldeles naken! - aaa det vet jag väll!!!!! 2 min efter ligger jag , kålle och Ada i sängen och ser carros naka stjärt sticka upp från sängkanten, jaa då e hon på kattjakt för att rädda Ada från hans livs värsta natt hitills:)

Pernilla- älskar dig alex, förlåt! Alex kollar upp och vänder sig snabbt om igen..Oppss :)

 

På lördag blir det till att fira Helena, kommer att blir en grymt bra kväll! ska inte sova en blund på den natten för att sedan kunna sova på planet till Thailand dagen efter!

 

Älskar er tjejer!

 

Likes

Comments

 

Kan bara säga vilken helg! så jävla grym med mina töser...

Det var planerat en vinkväll hemma hos Carro, men när jag kom till henne efter att jag slutat jobbet kl 22 va mina 2 töser redan i full gång att välja kläder... jag bara skrattade och konstaterade att dom inte va sjuka, dom är friska..vin och åter mera vin leder oftast till en utgång....Och vilken utgång!

Sugna på att dansa och sugna på en crazy kväll gick vi till Harrys, Oj vilken besvikelse det va när jag kom in, Carro och Alex försökte i en timme att håll amig kvar på detta ställe då jag bara såg lamm kött överallt, hmm bara massa 85:or och neråt. nej vi vill ha karar;) men pga av den grymma musiken och en del alkohol i mig och för mina tjejers skull stannade jag kvar... och kvällen blev bara bättre och bättre och till slut så bra som en utekväll kan bli! Vi träffade ju Ada, Kålle och Ernst.hahaha! Stod och dansade med dom resten av kvällen då det sen plötsligt skulle stänga. Ha vad gör vi nu???? Ja som ni kanske förstår så är dessa namnen på hittade av oss eftersom vi inte hade en aning om vad killarna hette, jaa å detta är bra att komma på vid ca 5 tiden på morgonen när vi alla ligger i Carros säng och knör.Killar ni kommer för evigt att heta Ada,Kålle och Ernst!

Vi ringde våran "Waskar" som fick komma och hämta oss, klämde in pojkarna i bilen och stack!

Väl hemma gjorde vi halft sönder Carros bäddsoffa och dunka katten i glasrutan... Tur att du inte såg det där alex;)

Jag älskar dig Carro, jag älskar dig!!!!!!

 

Carro- Pernilla du går ju runt alldeles naken!

Jag- aaa det vet jag väll, eller nej föresten jag har faktist trosor på mig!

 

Medans carro springer runt i troser och bH och försöker få tag i den jäkla katten som gömt sig under sängen och attakerade Ada så fort han rörde sig!

Jag- men Carro vart är du, jag ser bara en rumpa sticka rakt upp i vädret från sängkanten!

 

Resten av veckan har jag jobbat natt och kväll, varit med alex och Carro nästan varje dag då jag har väldigt svårt att hålla mig ifrån dessa tjejer, ni har gjort mig beroende av er;)

Nu till helgen blir det feest igen, först är det 2 dejter innan helgen som skall hållas koll på,hahahaha! bara vi vet;) Ernst och Ada! Sen blir det utgång på lördag igen...

Åker till Thailand den 2 november med mamma och syster, ska bli så  skönt, massa shopping,snorkling drinkar,sol och utekvällar:)

 

 

En

 

 

Du har dött ur mitt liv, och jag är så glad för det här! sorligt men sant....

 

Likes

Comments

 

 

                             Man vill ha det som man inte kan få!

                                                 Varför?

 

Likes

Comments

Carro,Thess,Emma,Olle,Peter,Andreas,Tobbe

Säger bara VI marstrand 2008, det blev grymt bra!

En film om denna resa håller på att göras, skumpa,sol och båtfester!

 

Nästa vecka blir det en falkenbergsrepris. ska bli kul att träffa er igen killar! Kommer att bli en sjuuukt galen helg..............

Resorb- Den hjälper dig allt! hahah det ni tjejer

Likes

Comments

 

Falkenberg va en resa som gått till historien, vi kör en repris i Falkenberg v 30, läängtar!         Kan ju lätt säga att Falkenbergskillarna slår Göteborgskillarna med hästlängder...

Imon bär det av till Varberg i 2 dagar sen blir det vinkväll me daniel som har nått smaskigt att berätta:)

Och nästa helg bär det av me Therese och Carro till Marstrand, det kommer att bli en vild helg med massa mingel, kändisar och party!

Jag bara älskar sommaren!

Likes

Comments

Säger bara Falkenberg 08....om 1 månad kommer vi igen!

sex,killar,tabletter,skumpa,naket,ridning,semester,alkohol,pizza,bortamatch,

nakenefterfester,lgh mitt i centrum,ljungberg,massa porr,smisk,ÄGDE och en massa SINGEL brudar i våran sommar lägenhet.

 Man gjorde saker som man aldrig kan göra i Göteborg, men vi hade ju SEMESTER brudar,haha!

En resa som har gått till Historien

Likes

Comments

å vill ha Fredag....

Då intar vi lägenheten i Falkenberg city för en weekend å gör d osäkert! Här kommer ett gäng av Göteborgs bästa brudar!

 

Starx där efter bär det av till Marstrand  me mina 2 härliga bruttor!!!!

 

älskar sommaren och mina töser!

 

 

Har du nått du inte tror att du kan eller kan göra, ge inte upp! Det e ett misstag som man gjort för många gånger...

Takida- burning inside        ... ryser i hela kroppen

bad å båttripp me girlsen

Likes

Comments