Hoooij! 

Mycket som hänt sen sist kan man ju säga ! 

Nytt hem , ny hårfärg, nya vänner ny kropp!

Min fader då som jag bodde hos valde att flytta till en liten håla som heter Bor, och det gick jag INTE med på så jag satte mig i en liten mysig etta i värnamo :) Vart la kanske inte riktigt som man tänkte sig men man måste ju kapa navelsträngen någongång :)

Nytt liv betyder nya vänner ! ta vara på de du har men var öppen för nya med :) mitt liv är inte alls som det såg ut för ett år sen både på gott och ont! men det är ju bara att acceptera...

Ska försöka vara mer aktiv o säga vad som händer under mina dagar :)

Bjuder även på en lite nyare bild ! :)

 Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoj Hoj! 

haft en pretty awsome helg faktiskt :) i fredags blev det harrys med mohammed elma och plopp, sedan kom henke och hämta mig så drog vi hem och mös o kollade på film :) mycket trevligt :) Igår blev de en riktigt chill kväll ! kollade film , åt melon och jordubbar och så klart lite vin :) 

Nu ska jag snart åka till min mamma i hillerstorp, börjat mitt nya jobb och trivs som fan , trevligt folk och softa uppgifter till skillnad från mitt gamla jobb som bara förstörde min rygg ännu mer, jag var med i en olycka i november och blev påkörd av en bil när jag gick öve ett övergångsställe i stan. Så min rygg skadaded väldigt mycket av de och min hals så att andas är tyvärr inte lika lätt längre ...

Hoppas ni alla haft en bra helg, nu ska jag fixa mig lite och packa. Hejsvejs

 
Likes

Comments

Ibland älskar jag livet hehe , ! igår fick jag lite jobb framåt och idag fick jag reda på att jag ääntligen har fixat mitt slutbetyg . ! när jag tog studenten förlängde jag med en termin för att kunna fixa mitt slutbetyg. skolan vart oerhört tufft för mig eftersom jag har dyselexi, och nu tänker ni att det inte verkar som de, men mitt största problem är att jag förstår inte vad jag läser, jag vänder på alla bokstäver. Att stava är inga problem men meningarna kan bli lite hullerombuller ibland.. 

Idag är det ju fredag ! det betyder mycket alkohol och fina människor ! Min partypingla Emma kommer idag så ska vi förfesta hos mig lite med folk och sen drar vi till harrys :) Visst harrys är i vmo är riktigt lite med man träffar många man känner och det är ju trevligt :)

Ha en awesome night !

 Likes

Comments

Sjuuuuukt glad ! min Bästa vän Therese har fixat lite extra arbete på hennes jobb åt mig :D riktigt gött!

då kanske  man kan åka på konsteren i juni ;D The One and Only Nicki minaj ! : D

och mina sjuuukt läckra skor kom idag med , så en riktigt lyckad dag änsålänge allt :D


Likes

Comments

Vart sjukt duktig idag !

först började jag dagen med att dra till systemet för att köpa en vinare ! sedan när jag kom hem fick jag sån jävla damp på min säng som knakar sönder bara för benen inte satt fast ordentligt. Så jag fick för mig att glida under sängen o sätta fast dom men så klart så fastnar jag under . ! så ringer till min styvmamma o frågar när honom kommer hem så hon kan hjälpa mig komma ut, så hon åker hem i räserfart för att hjälpa mig ut innan jag skulle få panik! Sen satte jag igång att rensa ut alla mina 4 garberober med kläder jag inte vill ha o vinterkläder. så i 5 timmar nu har jag städat städat städat, känns så skönt nu när det är klart. :)

Nu förtjänar jag lite vin i solen med en cigg ;D

 Likes

Comments

Riktigt trött idag ! pappsen kom in och väckte mig med en kopp kaffe kl 11. 5 över 11 tvingade han ut mig för att byta däck på bilen . Sen när jag var klar tänkte jag att jag skulle lägga mig i sängen och softa men ikke! då skulle vi dra till jönköping o träffa mange som gör pappas nya hemsida. satt där i 5 timmar och efter de tvingade jag pappa att ge mig en av hans korsetter som han använder till fotograferingar ;) så jag vann lite på de allt ;) 

  

 


Likes

Comments

Jaaa sicken natt det vart igår/idag. 

ingen mening att gå in på detaljerna ;) det som händer i halmstad stannar i halmstad.

Ikväll ska en vän komma hem till mig så ska vi kolla på film och mysa massa :)

Köpte ju världens fetaste godispåse , men det får man allt dagen efter man har druckit ;)

 

Sjukt glad med :D bokad tid för tatuering nr 8 !  En tatuering jag har velat göra nu i 1 års tid :) kommer blir riktigt nice ;D tatueringar är ju beroende framkallande , när man likaväl har börjat så kan man inte sluta ! :)

 


nr 1 

 

nr 2 

nr 3

  

nr 4 

  

nr 5

  

nr 6 

  

nr 7

 Likes

Comments

Nyvaken :) skönt med lite sovmorgon , men klumpen i hjärtat när man vet att man ska snart ska åka till halmstad och inte ens har packat eller vet vad man ska ha på dig , hihi. Igår var en as trevlig kväll , jag skulle ju egentligen lagt mig i sängen o kollat film men råkade bli att jag gick till harrys o träffade mannen med guldleendet. :)

ne nu blir det att hoppa ut piece dräkten och gå in i duschen. :)

Hoppas ni alla får en bra fredag ! det har jag planerat att ha iaf ;) 

HojHoj

 Likes

Comments


Haft en mycket bra dag faktiskt :)  fixat biljetterna till halmstad o packat lite smått :) träffat fina julia en sväng :) o sedan en killkompis o kollade film :)

Nu blir det att städa iordning lite i rummet sen ska jag slänga ner mig i sängen med lite gottigheter o mysa resten av kvällen :)  

Likes

Comments

God morgon !

haha min pappa var så söt idag , han vet att jag blir skit sur om folk väcker mig så han gör de på ett lite gulligt sätt, han kommer in med kaffe o nybakad banankaka :D så sött ! 

Nu blir det att orka gå upp o sen fixa sig lite , sen kl 3 kommer Julia så ska vi fixa biljetter till Halmstad o sedan traska till systemet o så :) Så ni som bor i halmstad se upp här kommer vmos partypinglor ;) hehe

Ne nu ska jag hoppa in i duschen:)

HojHojLikes

Comments