Idag har vi varit på äventyr!!
Det skulle bli sightseeing men allt tar lite längre tid än man tror.

Började iallafall med att jag och Maggie gick hem till Agnes och My, två Lundtjejer jag nu blivit kompis med här nere. På deras nedervåning har det då flyttat in fem svenskar, varav det visar sig att den ena är från Älmhult och har varit tillsammans med min bästa Jonnis (pinsam men fun fact, lösenordet till min dator var hans namn i många år som en hyllning till normala män) Han var dock på IKEA, men vi ses säkert en annan dag. Världen är så jävla liten ändå alltså.

Sen mötte vi upp Amanda och tog spårvagnen hela vägen ner till St Kilda som ligger ute vid havet. Det blommar upp under sommaren och hade nöjesfält och teater och allt möjligt. När det endast är 15 grader ute är det dock typ vi svenskar som hänger på stranden. Man får ju inte va kräsen liksom.

Käkade hamburgare och drack öl för 15 dollar! De ni!

Vi pratade då om att den här terminen kommer handla om vårt måste att se pingvinerna som bor i stengrottor vid piren i St Kilda. Enligt info finns de mest där på sommaren samt vid solnedgång så vi enades om att vi tar det längre fram MEN så fick vi sms av resten av lundgänget som då makat sig ut till piren att där fanns några bebisar, en stor och en råtta men den kan vi ju ignorera.

Så här är en liten söt pingvin!!!!!

(Nere i vänstra hörnet för er som inte ser :) )

​Och en liten bild på utsikten från piren. Får nog ändå återkomma sen när de återvänder till sommarvädret, men det lär vi väl iofs göra ändå för att hänga på stranden. Nu ska jag sova så jag orkar vara med på pubrundan på torsdag, gäller att börja i tid. 

Puss mina vänner! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments