Hola!

Idag har jag varit på gymmet 07.10(!) Som sagt, finns inga ursäkter om det ligger i samma hus. Tänker att om jag tränar tillräckligt här nere kanske mitt chipsförbud blir hävt när jag kommer hem igen i december. Det vore ju fantastiskt!
Nej, men skämt och sidor, känns skönt att komma igång lite.

Hade sedan en lååång skoldag, håller på att testa vilken av två nya kurser jag ska ha i höst. Antingen Sports Economics eller Genusvetenskap. Känns som jag konverterar till polkandare om jag läser genusvetenskap, men samtidigt kan det nog vara kul. Särskilt eftersom de generellt är väldigt efter här nere med både genustänk och jämställdhet. Ska prova imorgon också, sen bestämma mig. Kanske går på vem av lärarna som har bäst engelska. Australiensare är lite svåra då det går väldigt fort, är en del slang och mycket dialekt samtidigt som asiater är svåra då man inte helt är van vid den dialekten heller. Aja, vi får se hur det blir!

Här kommer lite bilder på lägenheten vi får tillgång till på söndag! Då det regnat så man kan tro man är i Lund idag här nere finns det inte så mycket annat kul att tillgå.

xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments