Igår fick man reda på resultatet om man kom in på högskola eller inte, kom som en chock då jag verkligen inte trodde att jag skulle komma in. Men det gjorde jag!

Nu kom ångesten när man insåg att man kanske inte ens kan tacka ja. Mycket som måste stämma överäns, inkomst, något spec schema pga tiderna sambon jobbar. Jag kan inte gå i skolan till 17 på eftermiddagen då sambon börjar jobba kl 16 och dagis stänger 18. Helt omöjligt och framför allt inkomsten säger emot då det är csn lån som gäller med bidrag osv.

Smått fundersam hur jag ska göra..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sambon har åkt till jobbet för natten så man är själv med sonen för kvällen.
Blev lite mysigt lussebak nu på kvällskvisten med massor av hjälp av min lilla nisse 💕

Måste även tipsa om #aliceochbianca ’s pod har du sagt a får du säga b . Sjukt underhållande och rolig att lyssna på.
Den finns där poddar finns! Längtar redan till fortsättning av veckans episod tjejsnack!

Likes

Comments

Fick i uppdrag för någon vecka sen att ordna en gravid fotografering. Är varken utbildad fotograf eller har någon erfarenhet men nöjd blev vi båda.

Vi valde helt klart rätt dag att fotografera, älskar hur solen gör så att vattnet glittrar!

Det måste helt klart vart galet kallt att stå sådär ute trots att det var i slutet utav oktober. Helt klart värt det dock!

Likes

Comments

Att vara ung mamma kanske inte alltid är så lätt, det finns många svårigheter, fördomar osv. Den äldre generationen ser ner på en och tror inte att man klarar av det bara för att man får barn som 20 åring.

Vissa kanske inte är gjorda för att ha barn och andra är, jag skulle göra allt för min son som idag är 1,5 år.

Målet med bloggen är att försöka att inspirera andra unga mammor med tips och idéer till barnrum. Kommer även att berätta om mina dagar och mer om mig själv så småning om och hur det går att både vara mamma, sambo och att arbeta olika tider än ens sambo.

Likes

Comments