​Første dag på job efter ferien er overstået, næsten i mål med de huslige pligter, men shit jeg er træt. Jeg lovede lige at dele mit outfit fra i går med jer.

Jeg var afsted til Danmarks premiere på filmen – Dræberne fra Nibe igår og rigtig mange i den forbindelse spurgte til min påklædning.

Jeg havde en buksedragt på fra Gestuz som jeg har givet 1100kr for, man fandt den her lidt billigere.

Helt almindelig sorte stiletter til, sort i sort men det fungerede rigtig godt, synes jeg.

Update på hvordan filmen var, får I imorgen.

Fantastisk aften – Camilla

Likes

Comments

Så er MASCHA VANG Selvbruner serien landet i butikkerne! Faktisk i hele 245 MATAS butikker.

Eller det vil sige, at butikkerne har fået produkterne, men om de har nået at sætte dem op endnu, det ved jeg ikke om de alle har. Men så skal I altså bare spørger efter dem (gør endelig det!), de kan jo bare lige hente dem ude bagved. Dét ved jeg de gerne vil. Det ville faktisk være lidt sejt hvis de var efterspurgte :)

Hvis I ser mine produkter ude i butikkerne, må I meget gerne ligge et billede på Instagram og tagge mig i det, eller sende det til mig på Instagram. Jeg er jo SÅ nysgerrig efter at se hvordan det ser ud rundt omkring. Det er altså en vild følelse, at jeg sådan har produkter til at stå på hylderne, med mit navn på.

Jeg skal nok lave alle mulige guides, tips og tricks til jer.

Nogle gange må jeg lige knibe mig i armen, for synes godt nok der sker mange gode ting for mig. Det sker ikke ligefrem af sig selv, men jeg føler mig meget priviligeret. Jeg kan sidde i bilen og få den vildeste kriller i maven, og så fyrer jeg bare op for musikken og skråler med, fordi jeg er så glad, og det bare skal ud. Min efterhånden ret så flabede, snart 4 årige lille klon, sagde i dag da vi kørte “hvorfor gør du det der mor, det lyder jo fryyyyygteligt”. Tak.

Jeg håber I har modtaget jeres bestillinger fra Maschavangshop.dk, ellers kommer det nok i dag.

fik min tøj fra Fairyin

Likes

Comments