​Hej! Jag tänkte bara berätta att från och med nästa vecka så kommer det upp inlägg måndag, onsdag, fredag och söndag. Men jag ville bara att ni skulle veta det. Vi ses antagligen imorgon. Bye bye!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag på stan så var det "världensmat". Jag köpte fyra stycken fudgechoklader, en vanlig mjölkchoklad, choklad i oreosmak, browniesmak, choklad med smartisar på. Sen så gick jag till den polska vagnen, där köpte jag sockervadd i jordgubbssmak😍🍦 Så gott som ni ser på bilden i detta inlägget. Och sen så köpte jag också lemonad. 

See u tomorrow ._.

Likes

Comments

Yey! Äntligen lördag.

Igår fick jag reda på att träningen var inställd så jag frågade Linn om hon ville va. Men det gick inte för henne😰 Så idag har jag inte gjort så mycket med jag ska till min farmor och vara lite där och sen ska jag väl köpa något snack och kolla på någon film ikväll.

Min syrra är på Gotland så igår så var jag och pappa på Papas Tapas, jag tog som vanligt Ärtiga Selmas Spanska Pizza:-D Sen gick vi in på Hemköp och då köpte jag choklad. Sen när jag kom hem så kollade jag på film.

Men idag ska jag nog också plugga till ett SO-Prov som vi ska ha på torsdag. Och det handlar om norden, fett dålig på det men, men, jag får väl plugga😥

Likes

Comments

Det var ett tag sen som jag bloggade så jag tänkte börja igen;-)


Likes

Comments

Denna tröjan är från Chelsea, men jag beställde den från tradera på misslisibells sida✌ Så såhär ser den ut på!

Likes

Comments