Header

Hellu!
Jag tänkte faktiskt dela med mig om en sak jag har svårt att prata om, som jag sällan tycker om att erkänna om mig själv. Och det är att jag får ångest för rätt mycket saker. Jag får ångest av nya saker men det vet ni redan. Och här om dan fick jag en annan konstig typ som jag inte fått förr, jag fick ångest och klaustrofobi av att ligga under mitt egna täcke i mitt rum. Där jag känner mig tryggast. när jag tog av mig täcket så kändes det som att allt blev bra igen, men så fort jag började slappna av så kändes det som att sängen blev mindre X låg för nära. Väggarna kändes som att dem skulle krossa mig, jag började gråta för jag visste inte vart jag skulle ta mig vägen.. Jag gick ut på balkongen i bara underkläder. Då kändes det som bäst som att jag befriat mig själv, sedan när jag la mig i sängen igen blev det samma sak. X vaknade och frågade vad jag gjorde uppe och frågade om jag ville mysa, men jag sa nej och berättade varför. Han lyfte sitt täcke och jag kröp under. Alltså på riktigt känslan jag hade i början skrämde mig, jag trodde jag var fast, att jag aldrig någonsin skulle kunna ta mig ut ur detta rum, men när jag började slappna av mer och gosade in mig så släppa allt! Det var som inget hade hänt.
Men så fort jag tänker på hur jag kände då får jag samma känsla upp i kroppen igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hellu!
Inskaffade mig en lite ny produkt till min lilla familj som håller på att växa lite! Som ni vet har jag flera familjer, smink familjen, Kläder familjen, sko familjen, skincare familjen! haha jag jag kan ju fortsätta länge men tänkte ta och berätta om vad det här är för produkt!

Det här är en Moisture Prep- Toning Lotion. Och det kanske inte säger er så mycket. men det är en kräm liknande produkt som du smörjer in ansiktet med innan du lägger din dag/natt kräm för att huden ska ta åt sig fukten bättre. Man kan jämn föra det med en disktrasa, om du tar en torr disktrasa och försöker torka upp vatten, hur går det? Om du inte har provat det så tycker jag du borde gå och göra det nu för att förstå bättre om vad produkten gör. Precis så blir det för huden, den tar inte åt sig riktigt om du inte har lagt det här under! eller iaf för mig, denna produkten kommer nog passa mig jätte bra för ibland kan jag lägga min natt kräm flera gånger och den känns fortfarande inte som att det hjälper!
Jag har inte riktigt provat den här en! men jag ska tänkte att jag kommer slänga upp ett nytt inlägg så fort jag känner att jag kan bedöma den!

Likes

Comments

Hellu!
Sitter i köket och ska laga lite mat. Vet inte ännu vad det blir men jag tänkte börja med att berätta om fredag, super full
, super kul. Ja alltså man kan säga att jag hade roligt. Först åkte vi hem till Linneas mamam och åt lie mat, myste lite och sedan bjöd hennes pojkvän? haha oss på bowling, och Linnea har världens ångest över qatt bowla, fattar dock inte varför? haha, men det var iaf roligt att skratta åt henne!
Sedan på kvällen så åkte vi in till stan och blev super fulla och super roliga! Men det jobbigaste av allt vart att jag skulle jobba dagen efter.. Haha super bakis, och ja... Haha ni kan ju tänka er att jobba på MAX bakis? haha jätte roligt!
Men det är ju bra att man iaf jobbar med bra människor!
Sedan på kvällen så slutade jag tidigare, för att jag skulle åka och prov dyka!
Och alltså jag älskar det! Bara att jag fick panik i början. Som alla redan vet så får jag ångest så fort jag ska göra något nytt, så ni kan ju tänka er min ångest när jag vart där. Haha, hade inte X redan betalat så hade jag nästan övervägt att springa iväg och lägga mig och sova! Sedan när jag hade fått på mig dräkten och skulle hoppa ner i vattnet så vart det så illa så jag typ ville gråta! men så fort jag hade fått på mig tuberna och fattat hur man andades! så avrt det inga problem! Då vart det bara hur kul som helst ist!
Och kommer definitivt göra om det!
Kan ju passa på att säga att jag älskar min pojkvän så mycket för han får mig följa med på saker jag egentligen inte vågar och lär bearbetar min ångest!Bilder Från snapchat! Följ mig där för att följa med mig mer!
PirreGustafsson

Likes

Comments

Hellu!
Ligger i sängen och myser med X lite innan jag ska åka hem till Linnea och mysa lite. Idag så har jag inte gjort något speciellt mer en stått framför spegeln och sminkat mig! Alltså jag vet att jag inte är den enda men gud vad kär jag är i Frans Låt! länk nedan, om ni missat det! Idag har jag varit på ett möte och sedan var jag och tog lite blodprover!


Likes

Comments

​Hellu!
Står inne på toan och sminkar mig, tänkte att jag kanske skulle åka in till stan för att söka praktik på sephora inne i stan ist! för jag känner att det jag är bra på är att sälja. Och dem säljer mer och bättre där! 
Så säger dem nej där så har jag liksom kvar min plats i Täby! Jag har inga mer planer en att åka in där och söka och sedan hem och plugga om ingen vill ses! 


Alltså jag älskar denna låten så mycket! Jag tänker bara på X för det var han som skickade den till mig innan vi blev tsm, för han viste att jag gillar denna sorten av musik!

Likes

Comments

​Hellu! 

Med tanke på att jag varit lite off från bloggen ett tag nu så har jag ju fått lite nya saker i min garderob. Jag har ju redan visat sminket och skorna! Men jag beställde student mössan så fick vi lite roliga tröjer med oxå! eller ahh jag fick lite mer en dem andra för att jag är bättre en dem, nä men allbvar det måste blivit något fel! 
Så har köpt ett par nya byxor och dem är i st xxs? haha önskar jag var så smal på riktigt!
Sedan så tröjorna fick jag 8st! men det är bara dessa två som jag gillar!

Likes

Comments

Likes

Comments

hellu!
Ligger si sängen och väntar på att X ska komma och ge mig lite massage som han lovade mig!
Thi, tror han oxå ska få lite även fast jag legat och kliat honom på ryggen i typ 1h. Fast man gör väll allt för sin prins?
Idag har jag som sagt bara legat hemma haft en makeup fri dag så huden har fått vila, rätt skönt att ha sådana dagar!

Likes

Comments

Hellu!
Alltså jag måste ju bra börja med att säga att jag mår så underbart bra just nu! Tänkte faktiskt plugga lite i dag för att vara duktig och maila lite lärare och se om jag missat något!
För måste ju göra saker nu innan jag tar studenten liksom! haha sista året vilken press det känns som! haha 
Men ska gå till köket häta lite kakor och mat och sedan så ska jag nog, beställa lite smink! 
Puss 

Likes

Comments