💎Hej!

Idag så har jag inte gjort så mycket mer än att varit i skolan, och uppdaterat lite inlägg på instagram, jag skulle bli jätte glad om ni kollade in min instagram. På instagram så lägger jag ju ut "ganska" så mycket inlägg till skillad ifrån vad jag gör här, så om ni vill se fler piercingbilder så kan ni kolla in min instagram (länk i profilen), tänkte berätta lite om mig själv idag , det handlar ju inte så myckte om piercingar dock men jag tänkte att det kanske kan vara kul att veta lite om mig som äger denhära bloggen. Iaf så är jag en tjej för en som undrar det och mina intressen är att blogga, eller rättare sagt jag älskar att blogga, och så tycker jag om att spela fotboll, och jag gillar gymnastik också men går varken på något av dem, jag bor i Dalarna och jag älskar piercingar, jag tycker "alla" piercingar i princip är snygga och som jag sa förut så är nog navelpiercing snyggast enligt mig, alla har ju olika åsikter. Det var väl lite kort om mig då men nu vet ni ju lite om mig iallafall. Som sagt så ger jag ju er en fråga i slutet av varje dags inlägg och denhära gången så får ni 2stycken frågor eftersom att jag inte hann blogga något igår, sorry för det, iaf så är mina frågor till er idag: fråga 1: Vart tycker ni det är snyggast att pierca sig?

Fråga 2: Hur mycket tycker ni att man ska töja sin septum så att det blir snyggt?

Det var nog allt för idag, och som sagt sorry för att jag inte hann blogga igår.

Hejdå!

Om ni vill nå mig, så finns jag på E-mail och Instagram, länk i profilen

Likes

Comments

Halloj!

Blogg.se var nog inte direkt den bästa bloggplatsen och jag har fått mycket bra tips om att nattstad är den "bästa" bloggplatsen, så jag böt och jag tänkte blogga på nattstad ett tag fram över och se hur det går. Jag gillar att blogga och har alltid gillat det men har aldrig vetat vad jag ska blogga om, och nu så har jag äntligen kommit på vad jag ska blogga om och det är piercingar som ni nog vet.

Instagram: Piercingsidan

E-mail: Piercingsidan@hotmail.com

Dagens fråga!

Om ni läste första inlägget på min förra blogg så vet ni att jag har en fråga till er, och dagens fråga är:

Fråga: Vad vill ni att jag ska skriva om i bloggen?👍

Jag bloggar väl som alla andra bloggare, men till skillnad från alla andra så har jag en fråga till er varje dag och det ä lite annorlund men vem bryr sig, yolo lixom. Om ni vill nå mig så finns jag på e-mail och instagram,(länk i profilen) idag så blev det dock inte så mycket om piercingar, men det kommer att bli det så småning om.

Tack å bock för mig idag, vi hörs imon!

Likes

Comments