💎Hej!

Idag sÄ har jag inte gjort sÄ mycket mer Àn att varit i skolan, och uppdaterat lite inlÀgg pÄ instagram, jag skulle bli jÀtte glad om ni kollade in min instagram. PÄ instagram sÄ lÀgger jag ju ut "ganska" sÄ mycket inlÀgg till skillad ifrÄn vad jag gör hÀr, sÄ om ni vill se fler piercingbilder sÄ kan ni kolla in min instagram (lÀnk i profilen), tÀnkte berÀtta lite om mig sjÀlv idag , det handlar ju inte sÄ myckte om piercingar dock men jag tÀnkte att det kanske kan vara kul att veta lite om mig som Àger denhÀra bloggen. Iaf sÄ Àr jag en tjej för en som undrar det och mina intressen Àr att blogga, eller rÀttare sagt jag Àlskar att blogga, och sÄ tycker jag om att spela fotboll, och jag gillar gymnastik ocksÄ men gÄr varken pÄ nÄgot av dem, jag bor i Dalarna och jag Àlskar piercingar, jag tycker "alla" piercingar i princip Àr snygga och som jag sa förut sÄ Àr nog navelpiercing snyggast enligt mig, alla har ju olika Äsikter. Det var vÀl lite kort om mig dÄ men nu vet ni ju lite om mig iallafall. Som sagt sÄ ger jag ju er en frÄga i slutet av varje dags inlÀgg och denhÀra gÄngen sÄ fÄr ni 2stycken frÄgor eftersom att jag inte hann blogga nÄgot igÄr, sorry för det, iaf sÄ Àr mina frÄgor till er idag: frÄga 1: Vart tycker ni det Àr snyggast att pierca sig?

FrÄga 2: Hur mycket tycker ni att man ska töja sin septum sÄ att det blir snyggt?

Det var nog allt för idag, och som sagt sorry för att jag inte hann blogga igÄr.

HejdÄ!

Om ni vill nÄ mig, sÄ finns jag pÄ E-mail och Instagram, lÀnk i profilen

Likes

Comments

Halloj!

Blogg.se var nog inte direkt den bÀsta bloggplatsen och jag har fÄtt mycket bra tips om att nattstad Àr den "bÀsta" bloggplatsen, sÄ jag böt och jag tÀnkte blogga pÄ nattstad ett tag fram över och se hur det gÄr. Jag gillar att blogga och har alltid gillat det men har aldrig vetat vad jag ska blogga om, och nu sÄ har jag Àntligen kommit pÄ vad jag ska blogga om och det Àr piercingar som ni nog vet.

Instagram: Piercingsidan

E-mail: Piercingsidan@hotmail.com

Dagens frÄga!

Om ni lÀste första inlÀgget pÄ min förra blogg sÄ vet ni att jag har en frÄga till er, och dagens frÄga Àr:

FrĂ„ga: Vad vill ni att jag ska skriva om i bloggen?👍

Jag bloggar vÀl som alla andra bloggare, men till skillnad frÄn alla andra sÄ har jag en frÄga till er varje dag och det À lite annorlund men vem bryr sig, yolo lixom. Om ni vill nÄ mig sÄ finns jag pÄ e-mail och instagram,(lÀnk i profilen) idag sÄ blev det dock inte sÄ mycket om piercingar, men det kommer att bli det sÄ smÄning om.

Tack Ä bock för mig idag, vi hörs imon!

Likes

Comments