​min dotter är 14 månader och idag på förmiddagen tog jag av blöjan. Jag påminde henne om att gå på pottan och ibland gjorde hon det ibland inte. Några gånger gick hon själv tillpottan och provade. Hon gjorde också i pottan några gånger. 

Mellan frukost och lunch hände endast två olyckor. Den ena gången märkte hon dock stannade kisset och fortsatte på pottan. Jag är väldigt imponerad. Jag hoppas hon snart fattar hela grejen själv och att vi då slipper blöjan. Senast i sommar vill vi nog försöka utan blöja helt. 

Min fantastiska tjej. 😙😍

Vi har kört mycket med tygblöjor, potta på rutin förklara vad vi gör på toa.

hur gör ni? När börjar ni med att vänja av blöjan börjar ni på dagen eller natten? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi kör en ny lista. Med bara bilder. 👌🏻✌🏻️🙈


Dag 1 - En bild på dig själv
Dag 2 - En bild på dig och din bästa vän
Dag 3 - En bild på och en person du beundrar.
Dag 4 - En bild på dig själv och en familjemedlem
Dag 5 - En bild på dagens outfit.
Dag 6 - En bild på en person som du skulle vilja byta plats med för en dag
Dag 7 - En bild som får dig att skratta
Dag 8 - En bild på din mest värdefulla sak
Dag 9 - En bild på personen som gått genom det mesta med dig.
Dag 10 - En bild på någon du gör de galnaste sakerna med
Dag 11 - En bild på något du hatar
Dag 12 - En bild på något du älskar
Dag 13 - En bild på ditt favoritband eller artist
Dag 14 - En bild på personen som du vill dela resten av ditt liv med
Dag 15 - En bild på något du vill göra innan du dör

Dag 16 - en bild på en maträtt du älskar

Dag 17 - en bild på ditt senaste inköp

Dag 18 - en bild på dig själv som liten

Dag 19 - en bild på personen du senast skickade sms med.

Dag 20 - en bild på dig när du är så glad att du kan komma ihåg känslan av hur glad du var just när bilden togs.

Likes

Comments

Ja farsdag närmar sig med stormsteg. Själv har jag beställt en superfin box till min man då han älskar att tända ljus (till mig) och fräscha upp sig (för mig)

Han är alltid en underbar man och världens bästa pappa. Och eftersom det är farsdag snart så hittade jag vardagslyx42 i rabattkod på klinta.

http://www.klintaco.se/

20% rabatt. Visst är väl papporna värda detta?

Vill inte lägga upp bild på det jag köpt eftersom gubben är nyfiken och säkert läser nu. Så han ska inte veta exakt vad det är än. 

Likes

Comments

Ja hur kommer det sig egentligen att barnen alltid gör bus när det är tyst. Jag var likadan mina föräldrar var likadana säkert även deras.

Varför tror man som barn att man inte blir påkommen om jag gör saker tyst.

​Vad gör du Nora? Det är så ty0st. Nej jag gör inget nått mamma. Oooooooookeeeej. Inget nått

Likes

Comments

​alltså alla tror ju att störa bröst är en kvinnas största dröm. Men det är nog precis som hår. Dom som har små vill ha stora dom som har stora villha små. 

Jag märker dock att problemet ligger i att hitta en bra bh för jag har stora bröst och liten omfång, samma med linnen skjortor osv. Det som passar runt bröstet det är alldeles för stort runt magen numera. Riktigt irriterande. 

Vanliga linnen från cubus finns ju dom sitter bra och med hjälp av smycken kan man ju ändå se vardagsfin ut i dom. Men nej jag älskar inte mina stora bröst. Jag älskar mina tigersänder på magen men inte heller själva fluffed som blir över jeans randen. 

Usch jobbigt jobbigt. 

Likes

Comments

alltså denna box älskar jag verkligen. Ungefär som att dom visste för alla saker stod med på min inköpslista förutom bindor för fot använder inte jag. Denna gången tänker jag mest låta bilden tala för sig själv. Fyra riktigt bra grejer som jag verkligen älskar. Eller ja bindor älskar läs inte men hade lust donna sort efter förlossningen.

Tycker ni ska in på sidan och beställa en presentation. Jag har fått min andra box nu och är så nöjd. Visst finns risken att det någon gång finns saker med man inte gillar. Men då har man ju en fin present när man ska iväg till en kompis. Eller liknande. Snart kr det jul med och där kan man ge bort ett abonnemang eller ett presentkort. 

Www.testagram.se


Likes

Comments

​det är faktiskt ganska jobbigt att lämna sig tjock var eviga dag.

Allvarligt talat jag inser att jag trots gravid gått ner 21 kg på 2.5 år. TJUGOEN kg. 

Det är massa med kg. Speciellt med tanke på att jag var gravid en omgång under dessa 2.5 år.

det sjuka är, jag kan gå upp på morgonen och se mig som riktigt snygg. Titta på mig själv naken och verkligen tycka jag är vacker. Sen drar jag på mig ett par byxor och magen börjar hänga. Och VIPS är självförtroendet i botten. Jag ser hemsk ut. Jag hatar magen. Alternativt ställer jag mig på vågen och trots nästan inget fusk dom senaste veckorna har jag dom senaste två tre veckor GÅTT UPP TRE KG. 

Och NEJ. jag är inte gravid. Jag har inte mens. Jag har dock ont i händer och känner mig svullen vilket är bättre framåt kvällen. Sen ammar jag också. Om det har inverkan. Styrketränar 4 gånger i veckan, bandy måndagar minisimmar måndagar och torsdagar. Springer söndagar och gör någon plötslig aktivitet onsdagar. Så egentligen är lördagar enda riktiga vilodagen. Jag käkar låg kolhydrater och nu sen någon dag tillbaka räknar jag kalorier. Ligger då på ungefär 1500 kalorier. 

Vad ska jag göra? Hur ska jag bli av med dom sista kilona för att vara nöjd med mig själv? Jag vill inte ha denna häng mage mer. Snälla hjälp. 

Likes

Comments

nu kommer inlägget ni väntat på.

Det som gjorde mig så oerhört glad igår är när någon känner mig riktigt bra. Och vet exakt vad jag vill. Jenny gav mig en liten påse som tack på modeshowen. Denna påse var grymt fin texten vacker allt perfekt. Och innehållet. Hon vet exakt vad jag önskar mig. I låg smycket jag länge önskat mig. Så himla underbart. Tack min fina underbara vän. Du känner mig bäst.


​dessutom är det en tävling ute på @stylebyjny på byxorna ni ser uppe på bild. Alltså vilkafantastiska byxor. Jag älskar dom. Byxor och tröja och väst klänning och mycket mer i samma plagg. Jävla fint alltså. I olika färger och olika former. Står mer på deras hemsida. Kolla Jennys instagram där står mer information. 

Likes

Comments

​med spänning kommer jag imorgon skriva om en sak som gjorde mig hyserglad idag och ytterligare en tävling Xi ska få ta del av. Ja ni hör rätt. Värsta fina priser. 

Måndagar är alltid fullt upp så det går varit som vanligt god mat träning, öppna förskolan, simma med Nora och dessutom bandy och besök hos bästa Jenny. Yeah. 

God natt och mer om detta imorgon. 

Likes

Comments

på bild ser ni min frukost.

Det känns helt crazy att man faktiskt ska äta mer för att gå ner i vikt. Mycket men rätt kost.

För en annan som i perioder vräkt i sig för att sedan kräkas upp allt igen eller som har ätit sallad och inget mer känns det här nytt. Och spände. Hoppas nu verkligen detta leder till att magen försvinner.

Jag är nog egentligen ute efter en viss vikt men om bara magen kunde försvinna.

Frågan är, är det fett, hud eller rent av en mamma mage som inte försvunnit efter två täta barn. Vad tror ni? Vad har ni för tips?

jag vill bli kvitt magen och se beach 2017

Likes

Comments