Igår blev jag bajsad på för första gången..
Någon gång måste ju vara den första :P men det känns som att alla har fått fågelbajs på sig någon gång i livet. Denna gången var det min tur haha ^^

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag är dåligt på att borsta håret.. Och jag får alltid jätte stora tovor i håret jätte lätt.

Brukade typ bara borsta igenom håret med fingrarna.. det brukade inte vara ett problem efter som att jag alltid använde balsamspray men nu har jag ju blivit allergisk mot det så jag måste tvinga mig själv till att plocka fram hårborsten.

Likes

Comments

Likes

Comments

Gud! Hur ska jag kunna sova när jag drack redbull för 30 minuter sen haha.. I'm so stupid

Ledig imorgon dock ;)

Likes

Comments

Min familj sålde vårat sommarhus i Dalsland för några år sen.. men jag saknar det som fan.

När jag var i Dalsland med pappa så kände jag verkligen hur mycket jag saknar allt som har med Dalsland att göra.. Vi har ju fortfarande skog där uppe så jag har inte slutat att drömma om ett litet hus i skogen.

Vi har ju redan våran lilla sommarstuga på västkusten, men det känns lite som att min bror börjar ta över stugan mer och mer haha.. I varje fall så hade det vart så nice att kunna välja mellan sjö och skogar eller kust och klippor.


Likes

Comments

Köpte en skrubb från Lush för några veckor sen men ikväll var det den första gången jag använde den och jag fattade inte riktigt hur man gjorde efter som att den inte löddrade när jag drog den över kroppen haha.

Var tvungen att googla hur man använder den :P
men nu när jag vet att det är en bodybutter/skrubb så går det lite lättare haha.

Man ska bara låta den smälta mot huden utan vatten och sen bara skölja av de små kokos flingorna :) älskar den nu när jag vet hur man gör.

Likes

Comments