May var på phantom of the opera i fredags och jag blev så bitter att jag inte fick chansen att se den :(
Det suger så hårt att terror attentatet i Stockholm skulle komma i vägen.. Aja.

Jag och May ska ju faktiskt till Göteborgs operan imorgon för att se en annan show imorgon :) så jag antar att jag inte kommer vara lika bitter imorgon haha. ^^

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsHar ni spanat in Zara Larssons kollektion tillsammans men H&M?

Skulle inte säga att jag är något super fan av zara men jag tror att jag vill ha alla delar av hennes kollektion!
Just look at it..

Likes

Comments

Jag drömde just att jag tappade bort min brorsdotter i nordstan.
Asså jag vaknade med panik.

Jag drömde att jag sprang in och ut från affärerna och försökte hitta Alma men jag hittade henna inte. :(

Likes

Comments

Min polare Lena säljer marmor bord.. eller hon gjorde ^^
Men nu ska hon sluta sälja dem och hon rensar ut sitt lilla lager så jag fick bordet för jätte billigt!
Haha Jag har alltid sagt till Lena att jag kommer att köpa ett bord av henne. Men hade velat flytta från denna lägenheten innan.. men nu kände jag att det var nu eller aldrig med marmor borden ^^ och jag kunde inte motstå det bra priset!
I'm so lucky sometimes

Likes

Comments

Jag vaknade av att två men pratade utanför mitt fönster men jag försökte somna om.. Sen började de fixt med kedjorna till en moppe som är parkerad utanför mitt sovrumsfönster och då gav jag upp och bestämde mig istället för att lyssna på vad de två männen sa till varandra.

Efter några minuter urskiljer jag ord som "kidnappa" och "mitt i natten".. detta upprepade ena mannen till den andra flera gånger och det var som att han försökte övertala den andra mannen.. jag hörde den andra mannen vela lite som om han inte kunde bestämma sig riktigt. Mina öron var spetsade till max och jag ville försöka få så mycket information som möjligt.

Efter 15 minuter körde ena mannen iväg på moppen och den andra gick iväg.

Jag smsade mamma all information medan det var färskt på minnet, man vet aldrig om denna informationen någonsin kommer vara till någon nytta i framtiden.

Jag blev faktiskt lite rädd efter som att jag brukar gå till jobbet mitt i natten och nu står två men och pratar om kidnappning utanför mitt fönster.. Aja jag är väldigt glad att det är min lediga dag idag så att jag slapp gå ut bland idioterna.

Likes

Comments

Ligger på soffan och kollar på tv programmet Sveriges modigaste medan jag väntar på att Mitch ska komma hem från jobbet <3

Jag älskade att kolla på fear factor när jag var yngre så jag blev ganska glad över att hitta detta programmet :)

Jag är ju själv rädd för allt så jag sitter och håller andan tillsammans när deltagarna i programmet hissas ner under vatten haha :P

Likes

Comments


Vi alla vet att människor kan bli deprimerade och under en depression är det inte ovanligt att man utvecklar ett självskadebeteende. Detta är något som bläckfiskar också gör.

Det är bevisat att bläckfiskar i fångenskap som jag mycket "leksaker" så som burkar och krukor och saker de kan klättra på är glada.. medan bläckfiskar i tomma akvarium blir deprimerade och när de har utvecklat en depression så börjar de äta på deras egna armar.

Likes

Comments