Tankar & Känslor

Jag är lite rädd för att börja blogga igen. Rädd för att jag kanske delar med mig för mycket eller skriver något dumt som jag sedan ångrar. Rädd för att bli missförstådd. Det finns så många haters out there. Men jag tycker det är kul att blogga och dela med mig av min värld. Skriva vad jag tycker och känner. Jag måste väl kunna få visa världen vem jag är? Iaf en del av den jag är.

Jag är rädd för vad folk ska tycka och tänka. Men jag måste lära mig att skita i vad andra tycker och tänker. Om jag råkar skriva något dumt, delar med mig för mycket, uttrycker mig fel och konstigt eller gör stavfel så är det väl inte hela världen. Det är mänskligt att fela. Jag får ställa mig frågan "Kan jag leva med detta? Att folk vet detta om mig? Kan jag stå för det jag skriver?"

Med det sagt så kommer jag att försöka vara modig. Strunta i vad folk tycker. Skriva vad helst jag vill. Våga visa vem jag är, vad jag tycker och känner.

"Never be ashamed of who you are"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Food

Så bröllopet är om 7 veckor. Och jag är inte i närheten av att vara så smal som jag vill vara på bröllopsdagen. Jag får panik! Jag försöker att träna och äta nyttigt. Men alltså det med maten är ju så himla svårt. Jag älskar mat. Jag älskar kolhydrater. Speciellt snabba kolhydrater. Pommes, pasta, vitt bröd och allt det onyttiga. Igår frågade kollegorna om jag skulle med och käka hamburgare. Jag kunde inte säga nej. Så det åt jag till lunch idag fast jag borde ha tagit med den nyttiga matlådan som älskling gjorde. 😔

Nej nu framöver måste jag hålla mig. Får inte låta mig själv bli frestad!

Likes

Comments

Allmänt

Jag hoppas det. Jag försöker göra mitt bästa, men på sistone har det blivit lite för mycket. Finns så mycket som måste fixas. Bröllopet, fixa lägenheten för att sälja, hitta lägenhet och sen har vi det andra som jag inte kan prata om. Det som tynger mitt hjärta. Allt det här gör mig så trött. Men jag kämpar på. Detta året har varit jobbig men det kommer bli bättre. Det kommer att bli bättre

If you don't give up and you think positive
Things will work out

Likes

Comments