​Hej där!

Jag har tänkt på att ta upp bloggen länge nu, och vad gör man inte om man har lite tid över en fredagskväll? Jo just det, startar igång en blogg!

Lägesrapport: Bor för tillfället i Barcelona för modellandet. Ganska centralt med 2 andra tjejer, ena från Slovakien och andra från Colombia. En härlig mix måste jag säga!

Idag har jag bara haft 1 casting för en tv-reklam, sedan tog jag en promenad till Park Guel med utsikt över typ hela Barca. Inser fortfarande hela tiden hur viktigt det är med nya intryck. Även fast jag bara bott här i drygt 2 veckor så blir det lätt att man promenerar samma väg, handlar samma mat osv. 

Nu ska jag surra med min roomie,


Vi hörs! Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej kompisar!
Jag befinner mig just nu på en av mina favoritplatser på jorden, hos min bästa vän i West Palm Beach. 

Likes

Comments

VARDAG

För er som befinner er i Stockholm måste jag verkligen rekommendera att ta ett besök ute på Skeppsholmen. En liten oas mitt i centrala Stockholm som får en att komma bort från storstadspulsen. Jag skulle absolut rekommendera att käka lunch/middag här ute, men även att komma och ta en kaffe och hänga i trädgården på Hotel Skeppsholmen. See u there!

Likes

Comments

VARDAG

​Stockholm under sommaren är verkligen en av världens vackraste städer enligt mig. Titta bara på dessa (oredigerade) bilder då jag och Jaz hängde på Urban Deli´s rooftop bar för några veckor sedan. Svårslaget!

Likes

Comments