View tracker

Australia, Melbourne

en liten snapchat story från gårdagens stranddag. Önskar jag kunde spendera varenda soliga dag här i Melbourne på stranden, det finns ju inget bättre och avslappnande. Meeeen istället jobbar jag idag. Sitter ute i 34graders värme på min lunchrast nu och svettas, haha. När det väl blir varmt här det verkligen HETT utomhus, sådär lagomt kvavt att man inte vet vad man ska göra med sig själv.. haha!

Likes

Comments

Hej hallå alla fina små. Då var både julafton och nyår över redan? herre i min själ så fort tiden går. Här kommer iallafall ett gäng bilder från mitt nyårsfirande. Åkte hem till Dijok och TJ efter jobbet där vi hade mysigt häng sent in på natten. Riktigt lyckad kväll och jag är så glad för alla jag lärt känna här.
Idag är jag ledig och sitter i skrivande stund på tramen påväg till stranden. Har packat picknikväskan för en heldag i 36 grader och om några timmar kommer Maisie och joinar. Fin torsdag.

Fred ut!

Likes

Comments

Australia, Melbourne

hej hallå, nu var det längesen jag uppdaterade här inne. Ska försöka bli bättre igen, hihi.
Här kommer iallafall fyra bilder från juldagen här i Australien. Det var 38 grader och jag spenderade dagen på stranden i St Kilda fram till solnedgången. En helt annan jul än hemma i Sverige, haha.

Även om jag har det oförskämt bra här så kan jag inte hjälpa att sakna ihjäl mig efter alla hemma nu. :( Under julhelgen hade jag inte velat något hellre än å fira med familjen. Nästa jul kommer jag utan tvivel vara på hemmaplan. 🙊

Likes

Comments

Australia, Travel

Här är en bild från när jag gick uppför 1000 steps med Dijok och Teejjae, så himla vackert. Ska posta fler bilder härifrån så småningom.
När man fått försmak på äventyr här i Melbourne så vill jag inget hellre än att resa runt igen, haha. Har googlat en massa och det känns som att jag absolut inte vill missa Perth innan jag lämnar Australien, ska försöka klämma in en tripp dit i Februari. Jag lär ju ändå passa på när jag väl är här. Nu har jag tre månader av jobb kvar sen lyfter planet mot Nya Zeeland. Wiiii! ✨

Likes

Comments

Inspo, Photo, Travel

några av mina senaste bilder på Instagram, @picoration, följ mig där också vettja! 😍❤️

// some of my latest posts on Instagram, you need to follow me there as well!
😍❤️

Likes

Comments

Australia, Inspo, Travel

En bild från en strand längs Great Ocean Road igår.

I
går tog Dijok med mig ut på äventyr igen och denna gång styrde vi skutan mot Great Ocean Road. Jag är så tacksam att jag träffar så fina och omtänksamma vänner på jobbet som visar mig ännu mer av Melbourne. Har varit ledig måndag och tisdag i vanlig ordning och idag började jag dagen med ett träningspass med Dijok. Efter det beställde vi varsin välbehövlig iskaffe och fotade en sväng med Teejjae. Sjukt varm dag idag så nu ligger jag, klockan 21, redan nerbäddad i sängen och svettas som en gris haha. Upp med tuppen imorgon igen för ett tidigt pass på H&M.

Jag klagar absolut inte på hur jag har det här borta men idag har jag nog drabbats av den värsta av hemlängtan. Jag önskade att mina nära och kära på något vis kunde teleporteras hit idag och få uppleva allt tillsammans med mig. Har varit på resande fot i 4 månader nu och gud vad jag saknar alla hemma. ❤

Likes

Comments

Australia

I måndags var det julfest med 90-tals tema med jobbet i Richmond. Vi möttes upp ett stort gäng hemma hos Lorenzo med lite lekar och gött häng i solen innan vi tog tåget till Richmond och mötte upp resten av H&M styrkan där. Riktigt lyckad kväll och vi fick strålande sol vilket gjorde hela dagen ännu bättre, hihi.

Likes

Comments

Australia, Inspo

åh herrejesus vilka dagar det varit. Har hunnit med en hel del sen mitt senaste inlägg med lite sömn så idag slog tröttheten till utan dess like, haha. Däckade i sängen direkt efter jobbet vilket dock gör att jag är pigg nu när jag egentligen bör sova.. Vilka problem! ;-)
Tänkte posta bilder från min senaste vecka i olika inlägg så nu får ni återkomma här på bloggis om ni vill följa mitt äventyr, hihi.

Likes

Comments

Instagram@picoration