Tjo!

Den anime som jag ser på just nu för tillfället heter

Natsume Yuujinchou

Den är så otroligt lugnande att kolla på, man blir typ varm i hjärtat <3 Skulle kunna beskriva känslan lite som att kolla på Pettsson när man var liten :)

"Takashi Natsume has a peculiar and terrifying secret involving youkai: for as long as he can remember, he has been constantly chased by these spirits. Natsume soon discovers that his deceased grandmother Reiko had passed on to him the Yuujinchou, or "Book of Friends," which contains the names of the spirits whom she brought under her control. Now in Natsume's possession, the book gives Reiko's grandson this power as well, which is why these enraged beings now haunt him in hopes of somehow attaining their freedom. Without parents and a loving home, and constantly being hunted by hostile, merciless youkai, Natsume is looking for solace—a place where he belongs. However, his only companion is a self-proclaimed bodyguard named Madara."

Tror nog verkligen att det är nåt för de som gillar Totoro, Hotarubi No Mori E och Kamisama Hajimemashita. De är alla lite lika i sättet i o med att alla handlar om "andar" och tempel osv.

*

*

*

*

Jag tror nog att för mig så älskar jag liknande serier just på grund av den där känsla av "hemma" jag får. Om jag nu ska bo i Japan så vill jag bo på ett liknande ställe som dessa filmer och serier utspelar sig på, tror jag verkligen skulle må bra av det.

Att bo sådär skulle vara rena drömmen <3 Det är typ anledningen till att jag funderar på att bo i Kyoto där det verkligen ser ut så.

Jag älskar ställen där det finns mycket grönt och träd. Jag som älskar skogen trivs bäst så.

På min 18års-dag så cyklade jag faktiskt bort till Mariebergsskogen och gick ganska långt in i skogen, tog av mig hörlurarna och bara stod där och andades fridfullt i en timme alldeles själv. Det är typ som att jag får ladda mina batterier så xD

Apropå 18-årsdag! Har ju inte visat tatueringen jag gjorde då än:

Rätt så najs är den B)

Det var nog allt jag hade att säga,


Vi hörs! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjo!

Är det bara jag som inte fattar att det är julafton om 2 veckor? O.o Den där julkänslan jag hade när det kom snö för några veckor har försvunnit helt när den smälte igen... Det känns fanemej som vår!

Apropå jul!

Jag köpte mig en sån här i år istället för en chokladkalender i år, riktigt smart! Istället för choklad så får man en ny te-påse varje dag :) Sitter och dricker det te som var för idag just nu faktiskt, och än så länge är det den bästa än så länge (den 9:e). Tror det var något slags ingefärste (älskar ingefära <3). Rekommenderar starkt att skaffa en sån!

*

*

*

*

*

⊂(´• ω •`⊂)

På sistone så har jag verkligen pluggat som en jävla dåre. Ja, jag är seriös.

Det känns som att det är det enda jag gör just nu xD Har så jäuvla mycket att ta ikapp med allt jag hamnat efter med, vilket är rätt så slitsamt! Hela mitt jullov kommer bara att vara plugg i stort sett för att jag måste komma ikapp med matten (eftersom att jag fick F i ettan). Sen äre detta apgymnasiearbete och jobbiga uppgifter i andra ämnen. Och om det inte var nog med det så har jag japanskan också..

Har dock varit mera grejer förut men mycket av det är avklarat. Skickade in en uppgift typ nyss och påbörjade en annan jämt nyss som är nästan klar (satt i 2 tim nu förut).

Det är en sak som är jävligt positivt med mig, att när jag väl påbörjar en uppgift och tar det seriöst så tar jag inga pauser utan jag kör på tills den är klar. För inte så länge sen så gjorde jag klart en svenska-uppgift jag hade missat som vi hade fått 2-3 veckor att klara av på, men jag blev klar på typ några timmar. Så jag skickade in den samma dag jag började alltså B)


Mig typ xD

Om man undrar varför jag fått en sådan kick just nu, är det faktiskt delvis tack vare Elise i min klass som rekommenderade en sida som kunde hjälpa en att fixa så att man kan studera i Japan (och en massa andra länder), men det som var nackdelen var att man måste ha godkänt i matten för att söka... Så jag tänkta bara "äsch, varför inte ge det ett försök att klara av allt så jag får fler möjligheter?". Det var något jag bestämde mig över en dag typ, och jag tog kontakt så fort som möjligt med studievägledaren på min skola så att jag kunde fixa allt C:

Det enda som är nackdelen med allt detta är att jag inte hinner fota lika mycket, så det är ju det x) Men aja, efter jullovet så blir det nog lättare tror jag :)

Det var nog allt jag hade att säga för idag iaf,


Vi hörs!

Likes

Comments

Tjo!

På senare tid så har jag faktiskt börjat med yoga och det är riktigt najs! Det blev mest av en "slump" när jag fick en 30 day yoga challenge rekommenderat för mig när jag var på youtube och jag tänkte, "äsch, skadar väl inte att prova?". Så jag körde på, och först så tyckte jag att det var lite för lätt och inte så intensivt (jämfört med pilates). Men det var inte förrän runt då när dag 5 kom som det bara slog mig rakt i fejs med en tegelsten, då när jag insåg hur gött det kändes.

Min andning kändes så mycket bättre (även när jag inte gjorde yoga) och den blev bara bättre, och fortsätter att bli bättre för varje dag som går. Jag är rätt så flexibel och det har jag nästan alltid varit, men bara på de dagarna som gått så har jag fått lite mera "flow" mellan rörelser. OCH träningsvärk fastän jag inte gör squats eller liknande, men jag tror det beror på att jag använder mig av rörelser som jag inte använt förut.

Här har ni hela spellistan om ni vill prova


Jag håller fortfarande på med utmaningen och just nu är det dag 19, så det är inte så långt kvar... Men! Jag har inte tänkt att sluta efter det! Kanske låter tidigt att säga detta nu, men yoga känns som att det är något jag kan göra resten av livet, och jag ser absolut inte att det är omöjligt att det kommer att sluta med att jag gör 2 timmars pass istället för 30min inom en snar framtid.

*

*

*

Igår, efter att jag gjorde videon som va rätt så kort så körde jag lite av något som kallas för "Kundalini Yoga" i ca 40 minuter. Vad fan är det kanske man undrar då, och det är en typ av yoga där man mediterar hela tiden i stort sett, fast man gör yoga-rörelser (inte lika extrema) samtidigt. Oftast så brukar man också använda sig av något som kallas för "breath of fire" där man andas in och ut fort genom näsan. Det känns lite konstigt först, men det var rätt så avslappnande efter ett tag ändå. Då följde jag denna video:

Det ser rätt så konstigt ut när man gör kundalini yoga, men om man struntar i att det ser konstigt ut och att man verkligen fokuserar på vad man gör så kan man få något väldigt bra utav det! Den där andningen jag snacka om förut ska sägas vara som en slags detox för kroppen, ökar lungkapaciteten och en massa annat.

En annan sak som man gör i början av videon är att man säger mantran, först högt ut (endast de första 5 minuterna) och i resten av videon så säger man om mantrat "sat nam" tyst i huvudet. Och det finns en väldigt bra anledning till just detta.

När jag mediterade för första gången för nästan tio år sedan, så brukade jag säga det typiska mantrat "aum" rätt ut. Och är man nybörjare till meditation så kan det underlätta meditationen faktiskt. Om man har både lukt (rökelser eller ljus), ljud (musik eller natur) och något att fokusera på (mantran), så underlättas allt så mycket mer.


*

*

*

Innan jag går, seriöst ni måste se dessa gifar:

So calming.......e.e

*

*

Det var allt jag hade för idag,

Vi hörs!

Här får ni också en vacker dokumentär om yoga att se på:

Likes

Comments

Tjo!

På sistone så har jag verkligen dränkt mig i anime och manga och jag har fastnat för en hel del faktiskt! Och jag har märkt lite mera vad det är för slags anime jag gillar, jag menar de jag gillat som mest är det ungefär samma stil på. Några exempel är t.ex Kuroshitsuji, Tokyo Ghoul, Death Note, Ajin och Vampire Knight. De har alla lite av den där "rough/mörka-stilen + mysterier" eller vad man ska kalla det för.. xD

En bra anime jag ser på just nu heter Ergo Proxy

Det är en rätt så "gammal" anime (den har tydligen gått på svensk tv förut), rekommenderar starkt om man gillar Death Note! Historien är dock rätt så komplicerad och jag var tvungen att sluta kolla efter några episoder för att kolla upp vad den handlar om. Jag är tydligen inte den enda som inte fattade ett skit först och det var rätt så svårt att få tag på en förklaring utan spoilers... Men jag hittade en bra förklaring efter ett tag på Anime-planet:

"In a futuristic world almost barren of life, mankind is confined to mechanized domed cities where A.I.’s control all aspects of life. In this world, humans are no longer born, they are manufactured in a production line; and alongside them live androids known as autoreivs. Within one of these domed sanctuaries named Romdeau lives Re-l Mayer, one of a few citizens who aren’t entirely prevented from thinking. Her grandfather's prominent position and the affection of the scientist Daedalus have left her more free will than is normally allowed, but Re-l has started to question the sanctity of the city and the citizens' perfect way of life. With mysterious beings known as proxies causing havoc and a man named Vincent causing great influence on her life, Re-l must travel outside of the city to find the answers she seeks and discover the mystery behind "the awakening".

Om man nu bestämmer sig för att kolla på den så tipsar jag att man ska hålla utkik efter detaljer och lyssna på allt de säger, det är viktigt att man inte missar nåt.

Och musiken, oh lord <3 får gåshud av den.

Den musikvideon dock.... xD

'

'

'

Det var nog allt jag hade att säga för idag,


Vi hörs!

Likes

Comments

Tjo!

Nu har jag klarat av mirror's edge... eller ja inte idag, snarare i torsdags :'( Fyfan vad jag tyckt synd om mina grannar när jag skrek något i stil med "DÖ ERA JÄVLA KUKFITTOR! FAN FAN FAN FAN DÖÖÖÖÖÖ" när jag slogs mot två skitjobbiga snubbar mot slutet xD Men som tur är så har jag fortfarande kvar "sidequests" eller vad man ska kalla dem för, men jag är klar med själva main story.

Shimmering Heights är mitt favvoställe att springa runt på, IT'S SO BEAUTIFUL!

Ni som spelat Catalyst och även spelat första spelet, visst blev man lite förvirrad med main story? Trodde lixom att det skulle ha en koppling till första spelet men det hade det ju inte alls o.O Det var ett bra spel oavsett men ändå, blev lite förvirrad x)

.

.

.

.

.

.

.

(〃・ω・)ノ

Förra helgen så var jag på ett litet äventyr till stuvbutiken med morsan och min bror och kollade efter saker till köket (morsan har fixat som tusan i köket). Och efter det så åkte vi till en blombutik och letade efter orkidéer. Och såklart så springer jag runt som en galning och luktar på alla blommor som existerar xD Känner mig som hemma i blomsterbutiker :')

Längtar tills jag flyttar hemifrån så att jag kan göra en egen djungel inomhus och ha en egen trädgård... Skulle vara rena drömmen <3

Apropå vart jag vill bo och så, så har jag tänkt mig att flytta till Japan och bo där någon dag. Vet att jag snackat om LA förut men det känns inte så rätt längre. Jag har en känsla av att jag inte skulle kunna få den frid/peace of mind som jag vill ha. Det som gör att jag tvekar med LA är det hektiska med det stället och så kan jag inte cykla... ni som inte känner mig så bra vet kanske inte att jag i stort sett cyklar varenda dag och jag åker i stort sett aldrig bil eller buss för den delen. Att cykla är en ganska stor del av mitt liv och jag tror nog att jag inte skulle kunna släppa taget om det direkt... Sen så vill jag inte köra bil heller, har gjort det en gång när jag var i Torsby hos Marie men jag har inte planerat att sätta mig bakom en ratt igen direkt. Känner mig inte så ungdomlig när jag säger det eftersom att alla runt omkring mig har fan körkort nu xD

Jag har aldrig direkt strävat efter att ha mycket pengar, vill bara ha ett liv där jag är lycklig så mycket som det bara går. Jag vill ha ett fast boende någonstans men jag vill inte stanna där hela tiden heller, jag vill resa och uppleva saker tillsammans med någon och jag vill inte ha ett jobb jag hatar utan jag vill älska mitt jobb. Och jag vill vara runtomkring folk som är positiva (iaf mestadels).

Rena drömboendet skulle vara detta för mig:

Att bo i ett sånt område med en sån trädgård, inte för långt ifrån stan men inte för nära heller.

Och för att kunna uppnå detta så kämpar jag hårt. Jag tränar 1,5 timme per dag med japanska men jag SKA klämma in mer så snart som möjligt.

Tror inte att jag visat dem här böckerna här förut, men jag köpte dem i Stockholm på akademibokhandeln när jag var där. Genki heter dem, både workbook och textbook. Rätt så dyra böcker, ca 1000kr för båda tillsammans. Men, ska man ha kvalité och ska ta saker på allvar så får man lägga ut lite extra pengar ibland. Har även snart tänkt att köpa en bok som heter Remembering The Kanji för att jag måste lära mig en hel del kanji, ca 2000 stycken tecken eller mer... så wish me luck! Kanji är lite småläskigt, men det måste göras! Den boken som jag ska köpa har ett liknande system att lära en kanji på som jag lärde mig hiragana och katakana på. Har ett inlägg om den appen jag använde för det här.


Det var allt jag hade att säga för idag, sååå

Vi hörs! :)

Här får ni en låt jag lyssnat på en hel del:

Det svänger! (~ ̄▽ ̄)~

Likes

Comments

Tjo!

Som man kanske kunde gissa sig till via titeln så har jag ÄNTLIGEN skaffat Mirror's Edge Catalyst <3 Har tänkt på att skaffa detta jävla spel i några månader nu men har inte haft råd... Jag menar Catalyst släpptes i Juli.... Har räknat ner dagarna sen de sa att Catalyst skulle släppas så jag har fått lida ett bra tag!

Vet inte om det fortfarande gäller men fick spelet för 249:- eller nåt liknande på CDON vilket är asbilligt eftersom att om man ska köpa det på Origin så kostar det typ 500:- tror jag (eller mer). Sen så hade jag inte köpt det på Origin heller för att det SKA vara cd inte något som man laddar ner förfanken! Det är Mirror's edge vi talar om här.


Vet inte om priset fortfarande gäller men här får ni länken iaf c:

Och än så länge så har jag spelat sönder typ haha xD Jag blir så himla insatt i spel så jag nästan glömmer att världen utanför existerar också x) Började t.om gråta en liten stund när jag spelade idag för det blev lite känslosamt...

Var tvungen att slåss mot en jävla massa snubbar från Krugersec och jag satt och skrek för att det ska vara så jävla jobbigt att slå ner jävlarna ibland. Blir sådär att jag måste ta en paus när jag ska slåss mot bossar eller liknande för att jag spänner hela kroppen och får världens adrenalinkick och ibland blir det lite för mycket.. Man ska inte vara nära när jag är så för då kan jag ryta till riktigt ordentligt. Skojar inte, har vält ner glas förut, slagit till datorn rätt så hårt och om nån säger något till mig så ryter jag hah xD Fick t.om en panikattack när jag spela Tomb Raider en gång så hela kroppen skaka på mig och jag började grina.. e.e


Jag menar, se vad sexigt spel!!!

Detta med open world är så extremt gött <3 I FEEL SO FREE!

Om jag ska välja mellan Mirror's edge 1 eller 2 så väljer jag båda, jag menar det är som att välja mellan sina egna barn! Den första är ju en klassiker såklart men 2:an har sin lilla charm den också. 1an och 2an går ihop för mig som ett enda stort spel typ så jag kan absolut inte välja.


Nej! men nu ska jag spela en stund till ╮( ̄ω ̄)╭

Såååååååå


Vi hörs!

Likes

Comments

Tjenare!

Tänkte dela med mig lite snabbt av mina favvo animefilmer med er! cuz, why not? c: Har sett en hel del under sommarlovet som varit och även under det senaste året :)


Byousoku 5 Centimeter (5 centimeters per second)

Filmen är helt underbar. Såg den på en regnig dag och det var nog det bästa tillfället att se den på.

"Takaki Toono and Akari Shinohara, two very close friends and classmates, are torn apart when Akari's family is transferred to another region of Japan due to her family's job. Despite separation, they continue to keep in touch through mail. When Takaki finds out that his family is also moving, he decides to meet with Akari one last time.

As years pass by, they continue down their own paths, their distance slowly growing wider and their contact with one another fades. Yet, they keep remembering one another and the times they have shared together, wondering if they will have the chance to meet once again."

Om det inte är nog med att historien är bra så är den helt fantastik att bara kolla på för den är så vackert tecknad.

.

.

.

.

.

.

.

Kotonoha No Niwa (the garden of words)

Den här filmen är också extremt vacker att bara kolla på, men historian är även bra. Också bra för regniga dagar.

"On a rainy morning in Tokyo, Takao Akizuki, an aspiring shoemaker, decides to skip class to sketch designs in a beautiful garden. This is where he meets Yukari Yukino, a beautiful yet mysterious woman, for the very first time. Offering to make her new shoes, Takao continues to meet with Yukari throughout the rainy season, and without even realizing it, the two are able to alleviate the worries hidden in their hearts just by being with each other. However, their personal struggles have not disappeared completely, and as the end of the rainy season approaches, their relationship will be put to the test."


.

.

.

.

.

.

.

Hotarubi No Mori E

Detta är en film jag satt och böla i en timme efter att jag sett den. Den är så jävla bra men jag varnar för gråt varning just sayin.

"Hotarubi no mori e tells the story of a young girl named Hotaru and her friendship with Gin, a strange young man wearing a mask, who she meets at the age of six in a mountain forest near her grandfather's country home."

.

.

.

Det var allt jag hade att visa er :)

Vi hörs!

Likes

Comments

Tjenare!

Nu var det ett tag sen jag skrev här :)

Det har hänt så himla mycket på sistone så jag vet inte direkt vart jag ska börja haha xD Har skrivit en massa opublicerade inlägg förut men har bara slutat skriva halvvägs...

Nu har jag äntligen fyllt 18 ju! Vilket är rätt så najsigt :D Har fan t.om hunnit skaffa 5 tatueringar sen jag skrev sist..

Sidenote: denna boken är fan mitt allt just nu hah, rekommenderar starkt!

Det är de 2 som jag orkar visa just nu x) men om man kollar lite på min högerarm så ser man min half-sleeve som jag gjorde först av alla tatueringarna jag har just nu.

Att tatuera händerna är något jag velat göra aslänge och nu har jag äntligen fått göra det! Den på sidan av handen (XVIII tatueringen) var faktiskt rätt så spontan. Hade egentligen andra planer men tatueraren jag gick till ville inte göra den tatueringen för att han visste att det finns risk för att den skulle bli ful efter något år (tänkte ha en grej på utsidan av handen först). Men än så länge tror jag fan att XVIII tatueringen är min absoluta favorit än så länge. Om någon undrar vad den betyder så står den för mitt turnummer som är nummer 18. Den står också för mitt absoluta favorit tarotkort "la luna/the moon" och en ytterligare mening bakom den är att jag är född den 18e :)

.

.

.

.

.

ヽ(〃・ω・)ノ

Denna bilden tog jag i morse och jag redigerade den medans jag borsta tänderna x) Älskar att använda olika lager för att få lite "udda" bilder.

Denna tog jag bara för någon dag sen när jag var ute och gick på Orrholmen. Detta är nog ett av mina favvoställen och det har det varit i många år nu. Bänken sitter så perfekt och på kvällen så kan man se stjärnorna rätt så bra eftersom att det inte finns några lampor <3. Märks att hösten är på väg nu <3 Snart kan jag se mitt stjärntecken på himmeln wohoo!


På sistone så har jag lyssnat på rätt så mycket instrumental musik. Och igår så hittade jag en låt som påminner mig lite om ett onlinespel jag brukade spela när jag var yngre (final phantasy star universe tror jag det hette)...


Det är även gött att lyssna på sån där chill beat musik eller vad man ska kalla det för x) Brukar lyssna på detta när jag sminkar mig på morgonen:
Det var allt jag hade att säga för den här gången,

Vi hörs! ( ̄(エ) ̄)ノ

Likes

Comments

"On the forest floor it's warmer
than my bed has ever been before"

1:28 ger mig seriöst gåshud varje gång.

Likes

Comments

Tjenare!

I söndags så åkte jag iväg till Stockholm för att få se mitt favvoband Coldplay. Och jag måste bara säga att det finns inte ord för hur fantastiskt det var.

Innan jag fick se bandet så sålde de merchandise precis utanför Friends arena så jag köpte mig en EXTREMT GO t-shirt. Den va rätt så dyr (350kr) men det var värt varenda krona ofc

Efter att jag hade köpt tröjan så fick jag vänta i ca 3 timmar innan jag fick ställa mig i kön för att få armband och turnégåvan osv. Detta var endast för de som hade early entry så vi fick ju våra armband lite tidigare (de andra fick inte turnégåva). Det jag fick var en jävla massa grejer. Eller ja, mer än vad jag trodde iaf xD

Allt kom i denna förutom armbanden (typ som en gympapåse)

2 love-knappar (chris har dem alltid på sig <3), nyckelring och VIP-halsband

En sån där mobil eller vad det kallas för som man fick bygga ihop själv. Jag byggde ihop den så fort jag kom hem xD


Och såklart sist men inte minst, det jag alltid velat ha.........

Ett xyloband! Om ni inte har någon aning som helst vad den lilla klumpen är för något så kommer jag till den biten ganska så snart, men kortfattat så lyser den på konserten. Och sen så fick jag såklart armband för att kunna komma in på konserten (yez, jag har dem fortfarande på mig). Ska inte ta av mig dem föränns den dagen jag fyller 18 VILKET ÄR NÄSTA MÅNAD. förlåt för mitt lilla psykbrott där.... xD Så jävla excited över det btw. Skulle gärna vilja ha dem på mig längre (tills jag dör typ) men ska ju tatuera mig på den armen på min 18års dag så det blir lite svårt att ha dem på sig då!


Efter att jag hade hämtat armbanden så blev jag skitillamående så fick ta en alvedon (yup det va så illa). Trodde jag hade feber där ett tag, men det var nog mest för att då slog det mig att jag verkligen skulle få se coldplay den dagen xD

Sen så var jag tvungen att vänta i ca 2 timmar till tills det var dags att börja "köa". Kön var rätt så liten eftersom att det var early entry ;)

När jag sedan fick ställa mig i kön så stod jag och skakade xD och jag trodde helt seriöst att jag skulle spy när kön plötsligt började röra på sig. Det var som att stå i kön för nån skitläskig bergochdalbana eller nåt hah xD Och som ni kanske kommer ihåg så valde jag ju att gå konserten heeeeelt ensam (vilket va rätt så kul ändå) dock så stod morsan å syrran utanför kön med mig och vinkade av mig när jag gick in. När jag kom in dit så gick jag fort som fan ner till ståplatserna och jag hamnade näst näst längst fram (bara 2 pers framför mig) så behövde ju direkt ingen zoom när jag tog bilder på konserten (tog inte så många dock, njöt mest av konserten). Men eftersom att jag hade early entry så kom jag in 2 timmar i förtid så fick sitta och vänta ett bra tag på golvet utan att ha nåt att göra förutom att läsa instruktionerna för xylobanden som stod på stora skärmen 2423424234 gånger.

Förlåt för skakig bild men jag satt seriöst och skakade xD


Efter 2 timmars väntan så kom förartisterna ut först, och allra först kom Alessia Cara

Och jag måste bara få säga att hon verkar vara en extremt trevlig person. Mellan låtarna så berättade hon lite om vad låten handlar om och hon pratade även om rätt så seriösa saker med publiken, som att hur viktigt det är att älska sig själv och hur t.om kändisar kan ha det svårt ibland. Och inte nog med det, hennes sångröst är så otroligt vacker!

Efter att hon sjungit i ca 30min så kom Birdy ut på scen

Och personligen så tappa jag lite respekt för henne efter att hon sjungit.. Jag vet inte, jag fick lixom en ganska negativ vibb från henne (inget hat mot henne dock!). Men det var nog mest för att hon inte sa ett enda ord till publiken, det var som att det var bara som ett jobb för henne och inget annat. Men som sagt, jag känner henne inte som person men det var dem vibbarna jag fick iaf!
Efter att hon sjungit så var det äntligen dags. Alla instrument byttes ut till Coldplays instrument och alla skrek när deras AHFOD instrument kom ut (allt var i stort sett täckt i blommor). Då började jag verkligen skaka xD

När de kom ut på scen så var jag verkligen inte beredd för att precis innan de kom ut så hade jag vänt mig om för att kolla runt mot publiken och jag vände mig om så fort alla börja gallskrika och då, då så stod dem där. Mitt framför mig. Coldplay var 10 meter ifrån mig och musiken började spela. Den första låten som spelades var såklart A head full of dreams.

Jag menar se vad skakis jag vart xD Och såklart började jag grina och mitt leende gick ända upp till öronen på mig.

Efter att jag lugnade ner mig lite så tog jag lite bättre bilder:

Under fix you så satte sig Chris ner när introt började och då grinade jag ännu mer eftersom att det är en av mina favvolåtar <3

Under Hymn for the weekend. Här så kom det en massa konfetti och stora ballonger från taket

Under Every teardrop is a waterfall (också en av mina favvolåtar). Yez han bytte tröja

(Inte säker när detta var)

Under Yellow såklart var allt gult <3

Och Guy står såklart bara där å ser cool ut B)

Har lite fler bilder och videor men det här var de som jag blev mest nöjd med (don't worry, Johnny å Will kom också med på bild såklart<3)

Hittade lite videor från konserten på youtube och där kan ni se alla xyloband som jag snackade om förut. Alla ljus som lyser är armband! sjukt eller hur?

Och under charlie brown så har jag aldrig haft så kul i hela mitt liv. Hoppade som en galning och log som en galning (spola till 1:36 om ni vill skippa midnight):


Denna konsert kommer alltid att hålla mig kärt. Det spelade också en låt ifrån mitt favvoalbum Parachutes (Don't panic) vilket gjorde mig EXTREMT glad också. Allt var så perfekt.

Jag har helt ärligt utan att överdriva, aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Har seriöst gråtit så fort jag hört en coldplay-låt spela och jag gör det fortfarande. Jag grät igår, i förrgår, dagen innan ja, t.om när jag skrev det här inlägget xD Det är typ 5% ledsna 80% glada och 15% av någon känsla som inte går att beskriva. Men jag kommer nog att vara rätt så känslig över ämnet ett bra tag här framöver, men så är det! Detta har betytt så otroligt mycket för mig, ni fattar inte.

Chris sa något som verkligen slog mig under konserten som gjorde så att han fick nog oss alla att inse att folk som inte känner varandra i en så stor grupp kan ha så extremt kul tillsammans. Vi kan alla skrika av glädje, sjunga och gråta tillsammans utan skam. Man blir som en stor familj. Jag är så glad över att Coldplay tar upp sådant nu när det händer så mycket hemskt i världen. Det ger åtminstone mig hopp om att vi kan lösa alla dessa världsproblem tillsammans.

Det var allt jag hade att säga för idag.

Och sist men inte minst,

Vi hörs!

Älskar er i Coldplay av hela mitt hjärta och hade det inte varit för er hade jag inte vart den jag är idag. Tack för att ni finns <3 Hoppas att jag får se er igen någon dag och hoppas jag kan få en kram då ;)

Likes

Comments